Пророчанство Буде о Исусу Христу

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Пророчанство Буде о Исусу Христу

Порука  Србин_православац on 19th November 2009, 01:36

Њикалај ::Ипак, говори се да људи на самртничкој постељи би требало да говоре истину која им се тада открива. Мислим да се ово прилично јасно односи на нашег Месију. Који је био и биће. Људи, нама је то мало теже да појмимо јер смо, претпостављам већина, рођени у православном дому и практиковали ту веру, замислите сада да вас, нас, све неко убеђује да оно у шта ми верујемо није истина већ нешто друго?! Хвала Богу па нам је лакше да расуђујемо јер нам је јасно да је Господ наш спасилац. И у самом курану је писано о нашем Господу, о његовом другом доласку тачније, где пише: Ево га на облацима, да суди живима и мртвима... тако нешто (нисам баш читао куран ,О))
На крају сви религиозни људи траже неко спасење.
Добро реално је да смо се родили у Кини и да нам неко прича о православљу, можда би се и смејали. Али што о томе уопште и причати? Кад смо рођени као православци. Али, не заборавите коме је више дато њему ће се и тражити више. Православци требају да буду со земљи како се каже у Библији, тј да будемо светлост свету, тј да личним примером показујемо Јеванђељски пут.

Па и они очекују долазак Месије колико знам. Само ми је чудно нешто, у Рају код муслимана се не спомињу жене, него само правоверни и правични муслимани ће отићи у Рај, где их чекају девије или како их они зову ђеније.

Сваки човек чезне за љубављу. Наравно, да човек тражи неко спасење, јер није све ђаво преварио и нису сви неверни, али многе је преварио лукавошћу својом, тј одвођењем у духовну погибао.
Једино је исправан Онај који је рекао: "Ја сам Пут, Истина и Живот", ваистину, смо награђени велико, самим тим што смо православци, трудимо се бити што бољи, јер и Господ као и ви када посадите ружу не желите да буде закржљала и оронула, него расцветала, а камоли са нечим што је много драгоценије и неко ко је направљен по Лику Божјем.

Дај Боже да сви људи увиде Истину и окрену се ка Њој! АМИН!

_________________
Ја не одлучујем да ли ћу ићи у битку по томе колика ми сила прети, него по томе колику светињу браним!
Кликни на анимацију
ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ

Назад на врх Go down

Re: Пророчанство Буде о Исусу Христу

Порука  Чувар Православља on 5th October 2011, 15:31

Помоз Бог браћо.Свако треба да испита веру у којој је рођен.Тешко је то када се неко роди у другој вери,па почне да испитује остале.Прво противе му се укућани,па онда околина или цео народ.Рецимо у неким муслиманским земљама,закон осуђује на смрт,ако неко промени религију.Једина религија у којој се дешавају чуда је православна.Али у овом добу којем живимо теско је бити православац.

Буда јесте то прорекао,али рекао бих да не мисли на Христа.Јер Индијска вера,тј. филозофија позната нам је.Може ли мрак,најављивати светлост?

Назад на врх Go down

Re: Пророчанство Буде о Исусу Христу

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму