Умрежавање

Страна 4 of 21 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next

Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 6th March 2011, 14:17

https://www.youtube.com/watch?v=x4iMnDXXQ5g&NR=1

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 8th March 2011, 02:14

. Рат се војује за срце човјека. Да ли ће га порушити од споља ђавоље замке, гдје човјек губи моћ враћања себи? То бива човјеку који прихвата туђе (стране) мисли и гледања као своје, присвајајући спољашњост у својој унутрашњости – тако да је унутрашњост саграђена сва од спољашности. Ту долазимо до куће на пијеску: ''А сваки који слуша ове моје ријечи а не извршује их, он ће бити као човјек луд који сазида кућу своју на пијеску: И удари дажд, и дођоше воде, и дунуше вјетрови, и ударише у кућу ону, и паде, и распаде се страшно.'' Мат. 7, 26-27. Гледања просјечног човјека 21. вијека су обремењена собом. Просто видјети Божије дрвеће, рецимо, у слави Бога Живога, за слијепог је бесмислено и представља лудост! Зато он не види ништа испред себе што не посједује или би желио да посједује. Зато ће он да види стабло под условом да је то његово (моје) стабло у слави себе, што улази у простор сујете. Дакле, сујетно око ће видјети стабло, јер је то МОЈЕ стабло. Али сујетно око није бистро око, бистро око нема жељу за посједовањем. Обремењеност собом доводи до феномена огромног човјека, јер је он онолико велики колико му посјед досеже!? То је особина људи, који постојање осјећају од споља – огромност. Ту свега има осим срца, тако кад таквом човјеку ђаво да простор за дјеловање у моменту кризе и битке за опстанак, он се показује као звијер. Да не би упаднули у звјериње замке држимо се уских стаза, обратимо пажњу на срце и ријечи Божије. Не држимо пажњу у спољним заведеностима, не допустимо да споља влада над нама. То може бити ријеч од споља која једе срце, ствара ратиште срца, док се прави борац бори и не излази из утврђења своје унутрашњости.


Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 9th March 2011, 17:17

''Свагда видим пред собом Господа: Он ми је с десне стране да не посрнем. Тога ради радује се срце моје, и весели се језик мој, још ће се и тело моје смирити у уздању;'' Псал. 16, 8-9. Уздати се у Господа, уздати се у ријеч Госодњу значи доводити мир у срце своје, јер је Господ Непромјенљив. Тако се ни ми нећемо мијењати, како који вјетар дуне. У свијету све је релативно, што значи да је склоно промјенама, јер ту нема духовности која држи вјечни став у Богу. Вјечни став је непромјенљив, и да се дигне било какав рат против душе њу то не помјера, јер је она у вјечном ставу (мирно) пред Богом. И зато ''Свагда видим пред собом Господа.'' У том стању је велика радост срца, да језик пјева пјесму Господњу исповједничку у миру који превазилази сваки мир. Многи људи да су око слуге Божјега, убјеђивачи да су испред њега у циљу да промијени вјечни став, он види пред собом Господа, док људе доживљава као што јесу – утваре. Данас јесу, сјутра нису... док је Бог онај који вјечно Јесте. Зато гледајмо да видимо свагда пред собом Господа, и онда човјек стабилно стражи, па какав год да се подигне рат против њега. Држимо се мушки и не бјежимо од свог става, јер тада бјежимо од самих себе!

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 11th March 2011, 17:27

Отац Василиј Тулски и душепогубност електронских докумената... током егзорцизма..

https://www.youtube.com/watch?v=PV0G8h21Dr8&feature=email
https://www.youtube.com/watch?v=3LZSCt11B8E&feature=related

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 20th March 2011, 00:31

. ''Дом душе је –трпљење, јер она живи у њему; храна душе је – смирење, јер се она храни њиме.'' И ево стабилног пута, што води у Царство Небеско, уске су и трновите то стазе, но испуњене благодатном радошћу – дивно ли је служити Господу! Слава Теби Господе, слава Теби! Исто као што се Господњи слуга предаје смјерно Господу, тако се и слуга свијета препушта струји куда га води свијет. Разлика је у виђењима, слуга Господњи види Господа па ма што да је пред њиме, док је овог пута биометрија и промјена словесног имена у број звијери. Слуга Господњи, који свуда види Господа, добро пази да сусрет са Богом у вечности буде у радости. Мученици Христа ради су се радовали мукама због скорог сусрета са Богом. Човјек овога времена спашава се мучеништвом или, ако неће – уништава се бијегом од мучеништва (крста). И шта одабрати него умну молитву усмјерену ка срцу, гдје је срце жртвеник на коме се приноси молитвена пажња. Радост у боју, јер се оружаш Господом, у циљу да сусрет са Господом буде заиста у радости. Или туга у боју, зато бијег од туге, да сусрет са Господом буде заиста у туги. Бијег од себе у свијет и његова опсјенарско – лажна задовољства, даје много али одузима Господа, и то је путања глава – свијет, гдје мјесто срца свијет куца. Јер многи бјеже од себе, јер не виде у себи ништа – само очајање!? Док у широким стазама, гдје влада нестрпљење и игра демона са срцем виде једини смисао свог постојања. Овдје говорим о мноштву које представља просјек. Малено стадо иде путем глава – срце, и ту у својој унутрашњости припрема жртвеник Богу, који се припрема у смирености.Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 21st March 2011, 15:44

''Глава није пета'', говорио је човјек, кога сам познавао. Заиста, кад срце уђе у пету (кукавичлук), функцију главе преузима пета. Док је глава филтер за све спољне утиске, она тражи Бога унутра, у срцу, и не предаје важност спољним фасцинацијама, заводљивим и несмиреним (немирним). Јер од споља долази игра срца, гдје се демони играју са људским осјећањима. Заробити ум, заробити главу – то је циљ демона, и онда збогом домаћине... ''Или како може ко ући у кућу јакога и покућство његово отети, ако најприје не свеже јакога? И онда ће кућу његову оплијенити.'' Мат. 12,29. Значи главу свезати за ствари овог свијета, да ни у помисли нема праву везу, да случајно глава, која одлучује, не потражи Господа у својој унутрашњости, јер би тако отворио своје духовно око, или како би мој еп ''На трагу злочина'' пјевао:
Љубав према душевности шета,
сама себи понекада смета,
јер се није нашла у вијеку,
предајући уздање човјеку,
зато многи себе ће да траже,
у немиру истина им лаже,
ко загледа у срце дубоко,
отвориће себи вјечно око,
здраво Боже, откуд Ти у мени,
питаће се човјек преварени.
Глава је филтер, али каква глава, бистра глава. Бистра глава је она глава која има бистро око – које оштро види..
Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 22nd March 2011, 13:59

. ''Јер оружје нашег војевања није телесно, него силно од Бога на раскопавање градова, да кваримо помисли И сваку висину која се подиже на познање Божије, и робимо сваки разум за покорност Христу,'' 2 Кор. 10, 4-5. Наши стари су говорили ''стави прст на чело и добро размисли'', кад су у питању важне одлуке у животу, гдје се ставља акценат на то – да се не погријеши. Заиста самосвијест, кад је човјек свјестан самог себе, је везана са главом, која одлучује. У светој тајни миропомазања закрштава се и чело, у циљу да крст предводи сваку нашу мисао. Осјети главу, осјети чело, и као такав бескрајно се уздај у Господа приликом војевања за душу своју бесмртну. Јер је непријатеља много, а ти види што је на челу твојих мисли, ја предлажем усрдност. Јер глава твоја, моја, апсолутно је немоћна без Главе Цркве, а то је Исус Христос. Али људи тјелесни виде велику моћ у својој глави, да, али та моћ смрћу тијела одлази у пропаст! При демонским нападима осјети чело, осјети главу, буди свјестан себе и оштро гледај – да видиш сваку бору испред себе! Јер испред твојих очију демон те стријеља, у циљу да повучеш поглед и не видиш ништа испред себе (уђеш у расијаност). Зато се у будном стању усрдно моли, у циљу да дух подвижника не изађе из свога обитавалишта.

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 26th March 2011, 14:37

. Ум сарађује са Богом у срцу са уздањем, приликом демонских напада, или се умно око повлачи у невидјелици Бога. Ту молитва престаје гдје човјек трага за нечим другим што није Бог, јер гдје духовно престаје почиње тјелесно. Свети Јован Златоусти каже: Тијела је много, а не људи. Овога пута, сасвим случајно, а ништа није случајно, поменућу манђионичаре, магове, Симона мага, Харија Худинија, рецимо. Јако сконцетисане људе, са врло израженом умном концентрацијом. Са несумљивом славом у очима, продорним у свој слави. Рекао би Христос се вратио на земљи, са свим својим моћима и огромним утицајем на људе. Али, духовно око примјећује велику одвојеност снажне концетрације умнога ока и срца магова, он не залази у властито срце већ су његови владари духови злобе у поднебесју. Његова слава, коју несумљиво видимо у његовим очима је слава себе. Јер ако је маг водио рачуна да осјети очи, у силној концетрацији он се уздао у себе, и славио тога - у кога се уздао. Да, требао је да осјети очи у оштром погледу... ту је велика моћ – ураганска, али у самом осјећају моћи, маг се предаје моћи (као да је моћ сама од себе), и не користи моћ правилно – ДА ПАЗИ НА САМОГ СЕБЕ..
Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  Емануил on 26th March 2011, 20:41

Тајна друштва:

• Људска елита је окарактерисана као супериорна у знању и моћи. У зависности од тога како се ово знање и моћ користе, они могу бити позитивне или негативне оријентације. Тајна друштва настоје да се што више изолују од генералне популације и да би се заштитили и да би могли радити у миру, или како би увећавали свој напредак прикривено манипулишући популацију.

• Оно што карактерише тајна друштва је то што су они елита, али то баш нису у потпуности сви њихови делови. Неки само остају прикривени ради бољег вршења њиховог посла. Неки неспоразуми из прошлости су узроковали њихова прогонства и зато су они научили да не "боду очи" својим присуством.

• Сви они започињу као елитне групе са намером да контролишу, или позитивне групе предане очувавању, усавршавању и дељењу знања, али касније неминовно постају корумпиране. Ово узрокује поделе у оквиру тих група на тај начин што позитивни дијелови иду све дубље у тајност док се корумпирани дијелови придружују мрачној хијерархији која манипулише човечанством.

• Уопштено, тајна друштва попут "Розенкројцера" или "Слободних масона" (зидара) попуњавају своје ниже редове регрутујући разне успјешне чланове из опште популације. Братство и добра воља карактерише ове спољне нивое, али често они су један контролни механизам за уздржавање позитивних индивидуа од ширења њиховог знања тако што их наводе да полажу заклетве којима се обавезују на тајност. Од ових чланова, они са примерним потенцијалом за мрачно се регрутују у више нивое тајних друштава и постављају на позиције моћи како би спроводили план дјеловања мрачне хијерархије.

• Тајна друштва често садрже дуалности. Мрачна страна тежи за знањем и моћи да манипулише осталима, а свијетла страна тежи да заштити то знање од злоупотребе. И онда имамо борбе које се воде између оних који то знање злоупотребљавају и оних који су предодређени да га штите. И ове битке се најчешће воде кроз обичне људе (масе), који су буквално слепи да увиде своје властито учешће у једном невидљивом рату.

• Сва мрачна тајна друштва користе знање како би увећали своје моћи и способности да манипулирају и покоравају. Ово се постигло чупањем (извлачењем) знања из генералне људске популације, куповањем "мозгова" како би вршили некаква егзотична истраживања, претраживањем планете за скривеним знањем древних цивилизација (Темплари и Друштво лобање и костију су знали / знају за ово), канализирањем разних окултних демонских сила ради знања, и радећи са ванземаљским хипердимензионалним групама за њихову технологију и тако им служећи у остваривању њиховог плана.

• Тајна друштва настоје да задрже концентрацију специфичних крвих линија поријекла, махом оних крвних линија у којима велики удео има ванземаљска генетика, са намјером да их генетички приближи и повеже са ванземаљским фракцијама. Ово је због тога што генетика и душа настоје да одговарају и обострано утичу једна на другу. Због тога предсједници посједују јаку концентрацију краљевске крви, јер је генетика у директној вези са природом душе и одговарајуће судбине. Исто би се могло рећи и за позитивно оријентисане душе - оне такође настоје да се инкарнирају у оквиру одређених крвних линија, али ове крвне линије је теже пратити због тога што божански синхроницитет природно прилагођава њихово гранање и спајање умјесто да ради на склапању бракова као што то раде краљевске породице.

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 28th March 2011, 15:02

отац Славиша Лекић Ево текста који смо објавили на другом форуму, а објашњава жиг звери при чему је акценат на томе да су словне ознаке (име и презиме, адреса,...) секундарне у односу на примарну ознаку (ЛИБ – додељени број имена звери) на електронским докуме...нтима:

Жиг Звери јесте бар-код систем личне аутоматске (компјутерске) идентификације, и има три облика: 1. оптички (невидљива тетоважа УВ мастилом), 2. радиофрекфентни (РФИД чип) и 3. биометријски (ласерско скенирање чела и руке). То су три облика једне и исте ствари – једног јединог жига Звери. А не три различите ствари.

Прихватањем биометријског документа човек прихвата формирање биометријског кода тј. броја, тј. биометријског имена. Тиме човек бива биометријски кодиран тј. именован тј. жигосан. Биометријско кодирање се врши ради биометријског декодирања тј. идентификације која се већ интензивно обавља у неким земљама преко (једних од) икона звери - ласерских скенера чела и десне руке (шаке, или прста) и што је врло добро представљено у филму "Дигитални анђео 3.".

Забуна око биометријских докумената је у томе што се они, за разлику од прва два облика жига звери, могу користити истовремено и као документ неаутоматске личне идентификације, дакле, не као жиг звери и као документ аутоматске личне идентификације тј. као жиг звери, док први и други облик жига Звери нема то двоструко својство. Ласерска тетоважа и чип су потпуно неупотребљиви без декодирајућих УВ зрака и РФ таласа, док биометријски пасош може да се користи и као стари пасош јер има словне личне ознаке имена, презимена, места становања, итд. али за разлику од старог за своје увођење захтева и биометријску процедуру тј. слободно пристајање на формирање биометријског личног електронског кода тј. броја, тј. имена звери ("број имена њезина"), који је у компјутерском бар-код систему повезан са „бројем звери" (који је због тога и „број човека“) – кодом доступа 666 електронском фајлу у централном компјутеру (в. Откр.).

Ако човек нема намеру да се биометријски декодира тј. аутоматски идентификује путем ласерског 3Д скенирања чела и десне руке зашто онда биометријски ласерски кодира чело и десну руку? И ако нема намеру да се одазива на биометријско име (код) зашто га онда прихвата? И могу ли се те две ствари уопште одвојити? Наравно да не могу, јер јесу једна целина и једна и иста ствар. Као што и примање имена на оглашењу јесте једна целина са трикратним погружењем и јесте уствари једно "крштење водом" а не два. Јер првог нема без другог нити другог има без првог

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 29th March 2011, 12:33

https://www.youtube.com/watch?v=UdEQIEMhp1I&feature=related
Ово је филм ''Кажипрст'', о биометрији

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 29th March 2011, 13:24

старац Антоније: Не примајте кодове и жиг звери!
Све треба да буде ријешено једном заувијек: Христос или Антихрист. Глготска страдања или почасно мјесто у синдериону. Мучеништво или тридесет сребрењака.

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  Емануил on 29th March 2011, 13:29

https://www.youtube.com/watch?v=FyRYv73QZZk&feature=player_embedded

-Нови светски поредак''Крајње решење''.

https://www.youtube.com/user/emanuilforum?feature=mhum#p/u/4/fW60iToYojY

-Са оне стране Давинчијевог кода...

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 1st April 2011, 12:51

...Он сву пажњу и несумљиво велику умну концетрацију усредсређује на моћ над људима и обоготворење властитог ума. То је његов ход ка слави док духовни ход не излази из себе и духовни човјек је сву пажњу посветио унутрашњем ходу јер споља су... ''А напољу су пси и врачари и курвари и крвници и идолопоклоници и сваки који љуби и чини лаж.'' Откр. 22,15. Док је симбол борбе у свијету напоље, значи за спољно имање... упозорење духовним борцима овога времена је: НЕ ИЗЛАЗИТЕ ИЗ СЕБЕ!!! Јер ђаво преко ближњих... мами дух да изађе и бори се за спољно имање, а то је тренутак кад се руши духовност градећи се на материјализму, гдје човјек губи своје назначење и претвара се сав у тијело. Зато да крајња граница докле може човјек да изађе, буде – да осјети очи и да се утврди у својој унутрашњости. 75. Срце је центар твојих дешавања, а није центар твојих дешавања тржни центар, човјече. Данашњи жреци од домашњих хоће да ишчупају срце из груди као жртву богу потрошње. А, ти, чедо Божије, осјети срце у грудима и води рачуна да буде смјерно Богу Живоме унутар тебе а не да излази богу потрошње на жртву коме су се одали жреци што би да изваде срце из груди. Страх од Онога, у Кога се узда слуга Божији, даје огромну силу приликом демонских напада. Тако да жреци 21. вијека остају у својим немоћима, јер слуга Божији тјера демоне страхом Божијим.

.


Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 3rd April 2011, 00:16

. Ходај као да ћеш сваког трена ући у смрт, у вјечност! Просјек то не ради, он хода пуним корацима – да доживи живот. Да ухвати трен живота, трчећи за животом умјесто за Богом. И зато је спреман борац Христов, и не посустаје ако му неко понуди хлеб мјесто крста.
77. Људи оптерећени сујетом падају у руке демона и не могу се избавити из њихових руку. Оптерећени људи човјекоцентричношћу махом у себи рађају сва гадна пасивна осјећања, не желећи ни да чују за Господње упозорење: стражите! Само Христоцентричност је гарант мира у души, а није болест 21. вијека звана стомакоцентричност. Заиста љубав у човјеку потиче од Бога, иначе то није љубав. Док свако добро почива на љубави, као што је свако осјећање базирано на љубави која потиче од Љубави. И сујету прате осјећања, али су она пасивна, демонска. Зато ваља провјерити своје срце, јер је управо оно давалац љубави, али какве љубави и од кога љубави. Зато ваља тражити Лице праве Љубави, Која је Дух! И не тражити у видљивим утварама љубав, која ће дати пасиван (нестабилан) одговор срца. Зато се срце треба утврдити у Богу, тако ће и осјећања бити стална, тј неће бити склона спољним промјенама. Јер ће Антихрист бити спољна манифестација, као и људи (из овог или оног разлога) слуге његове. Зато се треба утврдити у себи – сабрати се.

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 4th April 2011, 12:20

. Имати пажњу на Христа у сваком свом подухвату, са страхом Божијим пазити, то је христоцентричност. Многи би човјек хтио да скрајне пажњу са те спасоносне пажње на себе, и страх од своје појаве да замијени страх Божији. Такав ће бити Антихрист али и домашњи који ће из страха за своју егзистенцију на сваки начин покушавати да скрајну пажњу на себе ефектом страха и стреса. Страх за сопствено тијело многима ће бити приоритет. Али у сукобу између страха спољњега и страха од Бога (унутрашњега) нека побиједи страх за спасење вјечне душе. Дакле, страх Божији анулира све друге страхове. Старац Антоније каже: НИЈЕ ВАЖНО СПОЉАШЊЕ, ВЕЋ УНУТРАШЊЕ. ЈЕДИСТВЕНА МОГУЋНОСТ СПАСЕЊА И ТИЈЕЛА И ДУШЕ ЈЕ СЈЕДИЊЕЊЕ С БОГОМ, И ОДБАЦИВАЊЕ СВЕГА СВЕТСКОГ. Дакле, свих заводљивих страхова... и још нешто – страх Божији је племенити страх. Да не залази осјећање у дјелове испод срца, они су унутрашњи, али неплеменити.Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 5th April 2011, 23:23

Држи унутар себе страх Божији, и не просипај осјећања ван. Нико није вриједан да због њега убијаш оно што је племенито у твојој души, и да се због човјека или какве (с)твари уподобљаваш аду. Унутар себе држати страх Божији, значи плашити се да не изгубиш смиреност, јер се тако губи Господ као наше свеоружје. Споља ништа није битно – битно је унутрашње устројство. Велика радост, радост до овација, је у смирењу! И у том расположењу се бију битке за душу своју. Али тај страх је колико је у слави толико је и трепетни! Јер уколико гордо дигнеш главу – Господ ће ти је смрскати! Наш рат није спољни већ унутрашњи, непријатељ човјек од крви и меса нека се схвати као утвара, јер - ''Обуците се у све оружје Божије, да бисте се могли одржати против лукавства ђаволског: Јер наш рат није с крвљу и с тијелом, него с поглаварима и властима, и с управитељима таме овог свијета, с духовима пакости испод неба.'' Ефес. 6, 11-12.
80. Несумљиво да се рат, који се од споља диже на душу, побјеђује у себи! Зато су се и невјерни за невјерство припремали у себи, премда су споља изигравали јунаке у вјери. Али дође дан кад се открива оно што бјеше скривено, унутрашњост излази на свијетло дана и дјела одају оно на што је човјек био припреман (унутрашња спрема). И зато ваља молити Господа у свој својој немоћи, а не излазити пред Господа са свим својим бјесовима. И ово је суштина новотарија у Литургији – слава Бога са додатком својих бјесова. Суштина оправдавања узимања биометријских докумената, слуге самих себе су се већ унутрашње припремили за то. Свако ће се показати какав је ко, да би се злато претопило и утрли пути за Руског цара! Али неће га сви дочекати који уђу у борбу за душу, и то није битно за спасење борца, који сад улази у коштац са искушењима. Претопљено злато ће наслиједити недостојне епископе, вође... и они ће одговорно предводити народ, али ће се због малог стада ово чудо збивати. То је то мало стадо, које сваку битку побјеђује у себи и као такво и споља бива јуначно за примјер покољењима. Зато, после мало времена ће доћи крај, јер ће отуђено мноштво показати своје право лице у за то припремљене дане. Ко је срцем данас прихватио свијет лаж и биометрију сјутра ће убирати плодове своје љубави.


Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 8th April 2011, 12:58

. Новотарци у ''литургијама'' молитве уздижу Богу заједно са собом. Што значи ово? Уздигли су гордо главу умјесто да сију молитву у свом срцу, па да се погруже у свом срцу. Тако и модернистички настројени космополита гледа свијетло у модернизму и комформизму, налазећи смисао у тјелесном уљуљкавању. И без духа (јер је сав тјелесан) доноси закључак: биометрија је корак напријед у развоју човјечанства!? Новотарци проповиједају: не читајте свете оце, Откровење Јованово... то је опасно, прелесно – без објашњења новотарских теолога, који приближавају смисао отачких предања у новој стварности. Док је нова стварност технолошка ера и умовање по њој. Откровење Јованово је јасно, људи то гледају (мутним очима) али не желе да виде из једног разлога: то не одговара њиховим (материјалним) интересима. Млади људи са очима у свијетлој будућости гдје виде свој идеал успјеха, у невидјелици садашњих духовних препрека, врло лако упадају у замке духова злобе. Јер њихове очи не виде - ослијепљене успјешном сјутрашњицом без данашњег дана, који су предали ђаволу и са склоношћу да упадну у све могуће ђавоље замке. Не залазећи у сопствено срце, млад човјек не обрађује имање своје унутрашњости, него главом удара на прву бандеру, која се нађе на његовом (животном) путу. И ово је просјечан млад човјек, чија пажња почива на спољним феноменима, који се брзо мијењају. Тако да просјечан човјек од брзе промјене спољашњих дешавања, никад не погледа на своју унутрашњост и своја унутрашња дешавања

.

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 11th April 2011, 21:49

Побиједити у овом варљивом свијету је императив за људе који желе бити бољи макар од свог првог комшије. Побједа је схваћена као побиједити другог човјека и никад као побједа над самим собом. Умјесто да се усредсреди на самог себе, дакле да пази на самог себе, просјек гледа што ко други ради. Пазећи на другога (умјесто на себе) он се гради по другоме, из просјека. Пазити на себе не значи пренебрећи Цркву и не бранити вјеру од кривовјерја. Већ животом бранити предато нам од Апостола и отаца. Заиста, многи из страха да ће покварити односе са неистинољубцем, неистинују по њему, тако у себи увлачећи пакао звани мир са немиром. Ту тијело не побјеђује себе да би постало човјек, него због тијела и тјелесног убија човјека у себи. Видите ли сада да је вјера детаљна и да се своди увјек на једно, а то је спасење човјека!
Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 13th April 2011, 13:54

Што значи да се битка за душу води детаљно, улазећи у коштац са свим демонским замкама које се налазе на путу (испред нас). За битку се не бира терен, или бира: ову оћу а ову нећу! Док за битке од које бјежи ''хришћанин'' наћи ће доста иговора, док ће увијек на крају побијеђени злом ревнносно бранити побједника. Ово се нарочито данас огледа у биометрији, и зато никад не расправљајте са браниоцима таме. Да је да а не је не, зар не? Значи свој став не зачињајте страстима и не доказујте недоказивим. Јер вам треба енергије да не малакшете на путу који је не заборавите ТРНОВИТ!
83. Пази на срце своје, да буде дом твоје смјерности Богу, у којем влада смиреност. Бранити Христа у себи, да се не поткраде који стран дух, екуменистички, рецимо... свјетовни, свакакви али не духовни. Јер Христос је Истина, и ако се не стане у одбрану свога срца, неистинити духови ће овладати у нама. Христовом борцу све је унутрашње имање, гдје Господ царује и даје (духовни) простор, који борац обрађује да плодове бере. Писмо каже: „…од земље си саздан, у земљу ћеш поћи“. Зато је неопоходно да инвестирамо у душу, мудра је ријеч Архимандрита Мардарија.
84. Дакле, правовјерном све је унутра, док кривововјерном све је споља. Док се правовјерни утврђује унутра, кривовјерни се утврђује споља. Која је разлика? Огромна! Далеко је једно од другога као исток од запада. Унутрашњи простор, гдје влада Господ, увијек је константан – односно не мијења се! Спољашњи простор је увијек релативан, значи склон промјенама. Данас споља владају олујни вјетрови и односе тијела како који вјетар дуне! Заиста, може владати собом само онај који је утврђен унутра! Ко је утврђен споља, томе и осјећања зависе од споља, тако да он не влада собом – већ се са њиме влада из спољног центра (овог пута из антихристове јазбине).
Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 14th April 2011, 14:00

Уствари нашег Владара треба тражити из унутрашњег Центра – Ценра Активне Моћи. Јер спољашњи центар у лику човјека, рецимо, зна да повлачи у себе, тако да човјек постаје пасиван, хипнотисан. Медији су такви, да они хипнотишу... гледате филм, удубите се у њега, вашу пажњу поклоните том центру пасивне моћи и ви сте у том тренутку хипнотисани! То се нарочито може видјети код хорор филмова или филмова за које се лијепи пажња. Све што нас фасцинира то нас и хипнотише, опчињава, одваја од себе (сабраности).
85. Дакле, од споља се емитују таласи и они кроз чула улазе и заробљавају оног ко се одазове, налазећи се у некој фреквенцији емитованој од споља. Пред нама је морање узимања биометријских докумената, као коначна фаза и заробљавање емитовано из антихристове јазбине. Узимање броја звијери се зове ОЗВЈЕРАВАЊЕ и у том тренутку човјек постаје звјероподобан, то се може осјетити у гордости звјероподобног кад овај оправдава биометрију. Овдје је ријеч о давању многих могућности, што су до јуче биле невјероватне и заиста ово је велики корак напријед у развоју свијета и свјетовног! Само што је цијена тог благодетног живота ОДУЗИМАЊЕ ДУХОВНЕ СЛОБОДЕ! Ту се Богу не смије жртвовати ништа, и ако покуша – прогон је сигуран! Док Господ из дубине твога бића зове: ''И не бојте се оних који убијају тијело, а душу не могу убити; него се бојте Оног који може и душу и тијело погубити у паклу.'' Мат. 10,28. Економско заробљавање свијета неће осјетити они који се поклањају свијету и свјетовном (који свјетовно размишљају), ни они који су убили савјест рад благодетног живота. Оће они, који се одричу свијета и биометрије, рад своје духовне слободе и одржања сведрагоцјеног страха Божјег. Страх од антихришћанских система и на крају од самог Антихриста имаће они, који су прихватили игру и одазвали се зову мрачних сила тијела и тјелесног ради. И коначно – тако се постаје антихристов борац!Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 15th April 2011, 11:55

. И сада, пред вама је убјеђивач, увлакач страха у ваше кости, слуга антихристов, емитер који енергију за емитовање добија од сатанског емитовања. Ето га пред вама, споља, да вам скрене пажњу, емитер који тражи да ухвати таласну линију рањеног срца. Утвара у лику човјека, домашњег, комшије, пријатеља, познаника, углавном човјека који емитује пасивне таласе. Шта да радимо, да се поистовјетимо са спољним емитером, његовим ријечима, хипнотичким активностима, сликама, пејзажима, застрашивањима, итд!? Коме одговараш... добро води рачуна о свом одговору, јер Богу одговараш, Који је у теби! Дакле, умјесто да улазиш у смисао емитера споља уђи у смисао Христове молитве унутра. Осјети унутрашњи зов, којим Господ шаље Своју енергију из помињаног Центра Активне Моћи који вуче унутра (а не одвлачи пажњу споља). Све што пасивизира човјека од споља долази и тражи од духа (мами га) да изађе из дома свог (срца), на метафизичко поље.

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 16th April 2011, 18:30

. Центар Активне Моћи је унутрашње Сунце, чији зраци бију изнутра, од срца јуначкога. И зато се глава (ум) приклања унутрашњем Сунцу, осјећајући зраке унутрашњег неба.
88. Зато при покушају упада антихристовог духа, Христом се брани, Христов борче! Да задржиш Христа у себи, да се не усели антихристов дух и тако убије Бога у теби, мужевно пази на своју унутрашњост. Јер антихристов дух прави од човјека звијер, која личи на човјека, али није човјек. Човјек је слуга Божији, па ако су се многи биометријски озвјерили а само ти ниси, то није разлог да их оптужујеш, али и није да их слиједиш. Заиста, пази на себе, да не изгубиш Христа из срца, јер се дјела вагају – и зато нек нам дјела буду христоцентрична!

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 19th April 2011, 02:31

Отац Јустин Прву... Унутар разговора има и о документима...
https://www.youtube.com/watch?v=lxerGoTX8-w&feature=youtu.be

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  ivan on 19th April 2011, 13:45

Духовни живот живот је бестјелесни, то је живот духа. Тјелесни живот, то је онај живот, чија је особина да је тренутан, данас јеси сјутра ниси. Дух, који се гради је сваким даном покретнији у свом духовном простору трчећи ка Богу. Тијело да би се одржавало у континуитету и сачувало свој тјелесни простор МОРАЋЕ узети биометријска документа! Цијена за то је похара духовног простора гдје је једино дух покретљив јер је СЛОБОДАН! Са тим ритуалним дјелом биометријске процедуре просјек добија у себи духове, који ревносно бране антихристов дух. А ти, хотећи да сачуваш хришћанско достојанство, витешки се бори за своју слободу од уза антихристовог духа. Оне духове, које је човјек током времена усвојио он те (духове) и брани, зато свијетом озвјерени човјек брани своје сирочиће (зле духове унутар себе).
90. Сад видите какав се рат води на земљи – то је духовни рат! Дух антихриста кад побиједи тијело влада са цјелокупним бићем човјековим, јер предајући срце тијелу и тјелесном губи се духовна димензија у човјеку и тада човјек постаје сав тијело. Тада се духовне потребе човјека своде на формалност, за сваки случај, јер тјелесни човјек није сигуран има ли Бога или нема.

Назад на врх Go down

Умрежавање - Page 4 Empty Re: Умрежавање

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 4 of 21 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму