АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Порушено 713 српских споменика на гробљу код Сомбора, а држава ћути!

Go down

Порушено 713 српских споменика на гробљу код Сомбора, а држава ћути! Empty Порушено 713 српских споменика на гробљу код Сомбора, а држава ћути!

Порука  Брат у Христу 20th June 2009, 14:41

У Стапару, српком месту од 3700 становника надомак Сомбора, у ноћи између 31.маја и 1.јуна порушено је 713 споменика!

Од државних функционера, нико се није огласио, сем председника града Сомбора, Душана Јовића, председника Скупштине Војводине Шандора Егерешија и покрајинског омбудсмана Петра Теофиловића, а када су недавно адвентисти својом непажњом запалили своју адвентистичку цркву у истом месту огласили су се сви највиши државни функционери и многи медији су дигли хајку како је то на верској основи јер се из последњега пописа становништва у Стапару њих 95 % изјаснило као Православци!

http://www.dverisrpske.com/tekst/174064
Брат у Христу
Брат у Христу


Назад на врх Go down

Порушено 713 српских споменика на гробљу код Сомбора, а држава ћути! Empty Re: Порушено 713 српских споменика на гробљу код Сомбора, а држава ћути!

Порука  Маринковић 29th January 2011, 01:47

Највероватније да је то дело сатаниста или припадника некакве секте који су најмногобројнији управо на подручју северне Бачке. Још давно сам прочитао да на територији града Суботице делује већи број секти него на територији целокупне бивше Југославије. Иначе, пре пар дана у Задру су оскрнављени како католички, тако и православни гробови чији су крстови изокренути наопачке.
Маринковић
Маринковић


Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму