АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Електронска биометријска документа и жиг звери

Страна 4 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Јеленка 30th March 2009, 20:54

СнагаСамсонова ::значи све је ово генерална проба....???


немој баш буквално схватити,више је као нека припрема,која траје одавно.Знаш, тридесетих година прошлог века је била једна економска криза...након које је уследио Хитлер и Други Светски Рат.А сад опет имамо економску кризу која је много гора од оне прве.Можеш онда да замислиш шта и ко ће уследити.Наравно,нама су непознати Путеви Господњи,и велика је гордост да причам биће нешто ''тад и тад''.Али по знацима времена...Све је као једна велика припрема.Пробај да послушаш оца Николаја из манастира Св.Петка код Извора.Диван монах,пун љубави.Прича управо о овој теми,само нашироко.Поставио га је брат Раб Максим,ту,на форуму.

Размишљај глобално-делуј локално Laughing чини то што можеш.Лични пример, и причај ономе,за кога осећаш да би могао да чује.
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Јеленка 31st March 2009, 13:01

ПРОРОЧАНСТВА ПРЕПОДОБНОГ ЛАВРЕНТИЈА ЧЕРНИГОВСКОГ О ПОСЛЕДЊИМ ВРЕМЕНИМА

Старац Лаврентије, који је стекао обилну благодат Свесветога Духа Божијег, често је својим чедима говорио о последњим временима, упозоравао је да треба бити будан и обазрив, јер је антихрист близу.
Баћушка је говорио: "Ето, сада гласамо - то није ништа, јер још не дајемо глас за само једнога у свету. А кад се буде гласало за једнога - то је већ он, и не сме да се гласа."
Преподобни је говорио да ће бити такав рат у целом свету да нико нгде неће преживети, само они по клисурама.
"И тући ће се међусобно, и остаће две или три државе, и одлучиће: "Хајде да изаберемо једнога цара за читаву васељену". И изабраће га.
И у последња времена истински хришћани ће бити прогањани, а стари и немоћни нека се хватају макар и за точкове кола и нека беже за њима."
Просвећен Светим Духом, старац је о надолазећем антихристу говорио овакве речи: "Настаће време када ће се скупљати потписи за једнога цара на земљи. И стого ће се пописивати становништво. Улазиће у куће, а тамо - муж, жена и деца. И жена ће почети да наговара мужа: "Хајде да потпишемо, ми имамо децу, ништа нећемо моћи да купимо за њих". А муж ће рећи: "Ти како хоћеш, а ја сам спреман и да умрем, али за антихриста не дам потпис". Таква је жалосна слика будућности."
"Доћи ће време", говорио је преподобни отац Лаврентије, "када ће се обнављати и затворени храмови, и то не само споља него и изнутра. Куполе ће се позлаћивати и на црквама и на звоницима. А када се све то заврши, завладаће антихрист. Молите се да нам Господ још продужи време да очврснемо, зато што нас очекује страшно време. Видите ли како се све припрема на покварен начин? Све ће цркве бити у највећој раскоши, као никад раније, а у њих неће смети да се одлази.
Антихрист ће бити крунисан као цар у велелепном јерусалимском храму уз учешће духовништва и Патријарха.
Улазак у Јерусалим и излазак из њега биће слободан за сваког човека. Али тада немојте путовати, зато што ће све бити учињено само да се људи преласте.
Антихрист ће бити син блудне жене - Јеврејке из дванаестог колена блудника. Већ као дете биће веома паметан и способан, а нарочито од тренутка када као дванаестогодишњи дечак, шетајући са мајком по врту, сретне сатану, који ће изићи из самог бездана и настанити се у њему. Дечак ће уздрхтати од страха, а сатана ће рећи: "Не бој се, ја ћу ти помагати". И од тог детета ће у људском обличју израсти антихрист.
Приликом крунисања, он неће дозволити да се правилно прочита Символ вере, на месту где стоје речи: "Исуса Христа, Сина Божијег"; он ће се тога одрећи и признаваће једино себе.
И тада ће Патријарх повикати: "То је антихрист!" - и због тога ће Патријарх бити убијен.
Приликом крунисања, антихрист ће бити у рукавицама, а када их буде скидао да се прекрсти, Патријарх ће приметити да на прстима нема нокте, него канџе, и то ће послужити као још један доказ да је то антихрист.
Сићи ће с Неба пророци Енох и Илија који ће такође свима говорити да је дошао антихрист: "То је антихрист, не верујте му". И он ће убити пророке, али ће они васкрснути и вазнети се на Небо".
Монахиња Евлампија, у чијој је кући свети живео у време када је манастир био затворен, износи своје сећање: "Било је то 1939. године. Баћушка је читаву ноћ разговарао. Са ким, нисам могла да докучим. Нисам се усуђивала да уђем и видим. Ујутру ми је рекао: "Мати, имали смо госте, и ти си сведок тога". Упитала сам: "Ко је то био?" А старац радосно одговори: "Пророк Божији Илија и праведни Енох. Они су са мном разговарали о последњим временима и судбини света, Русије, Православног Цара и о антихристу. И још су рекли да ће свети Апостол Јован Богослов доћи да разговара са мном".
Године 1949, једне ноћи, светога старца Лаврентија је удостојио посете Јеванђелист Јован Богослов. То је било 26. септмебра по старом календару. Разговарали су око седам сати. Свети Јеванђелист је допунио оно што су говорили пророк Илија и праведни Енох, и причао је о јављању Крста Господњег, Васкрсењу мртвих и о Страшном Суду Христовом".
Антихрист ће бити научен свим сатанским лукавствима и даваће лажне знаке. Њега ће слушати и гледати цео свет у исто време. Како сведоче архиепископ Симон, архиепископ Теодосије, епископ Јаков и архимандрит Теофан, свети угодник Божији је говорио: "Блажен је и преблажен човек који не буде видео богомрско лице антихристово, нити пожели да га види. Ко буде чуо његове богохулне речи и његова обећања земаљских добара, тај ће се преластити и поклониће му се. И скупа с њим ће погинути и горети у вечном огњу".
Оци упиташе старца: "Како ће све то бити?" Свети старац са сузама одговори: "На светом месту ће владати гнусоба опустошења и појавиће се скверни преластитељи света; они ће обмањивати људе који су одступили од Бога и чиниће лажна чуда. И после њих ће се појавити антихрист, и читав свет ће га видети у исти мах." Они упиташе светога: "Где на светом месту? У цркви?" Преподобни одговори: "Не у цркви, него у свакој кући. У углу где сада стоје и висе свете иконе стајаће прелашћујући уређаји за саблажњавање људи. Многи ће рећи: "Па потребно нам је да видимо и чујемо новости". И ето, на вестима ће се и појавити антихрист".
"Он ће своје људе "жигосати" печатом. Мрзеће хришћане. Почеће последња гоњења хришћанске душе која ће одбити да прими печат сатане. Прво ће почети прогони по јерусалимској земљи, а затим ће се по читавом свету пролити последња крв за Име нашега Искупитеља Исуса Христа. Од вас, децо моја, многи ће доживети то страшно време. Печати ће бити такви да ће се одмах видети да ли их је човек примио или није.
Хришћани ништа неће моћи ни да купе ни да продају. Али не тугујте: Господ своје неће оставити... Не бојте се! Цркве ће постојати, али православни хришћани у њих неће смети да одлазе, јер се тамо неће приносити Бескрвна Жртва Исуса Христа, него ће бити сатанско збориште.
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Јеленка 31st March 2009, 13:01

НАСТАВАК:


И због тих безаконих дела земља ће престати да рађа, од суше ће све испуцати, појавиће се такве пукотине да ће човек у њих моћи да упадне. Хришћане ће или убијати, или прогонити у пуста места. Али Господ ће помагати Својим следбеницима и храниће их.
И Јевреје ће протерати на једно место. Неки Јевреји, који су истински живели по Мојсејевом закону, неће примити жиг антихриста. Они ће ишчекивати, пратити његова дела. Они знају да њихови преци нису Христа признали за Месију, и Бог ће учинити да им се отворе очи те неће примити печат сатане, него ће признати Христа и цароваће заједно са Христом.
А сав слаби народ ће кренути за сатаном, и када земља престане да рађа, људи ће отићи да га моле да им да хлеба, а он ће одговорити: "Земља неће да рађа. Ја ништа не могу да урадим".
Ни воде неће бити, све реке и језера ће пресушити. Та ће невоља трајати три и по године, али зарад изабраних Својих Господ ће скратити те дане. У те дане још ће бити снажних бораца, стубова Православља, који ће бити под јаким утицајем умно-срдачне Исусове молитве. И Господ ће их покривати Својом Свемогућом Благодаћу, и они неће видети она лажна знамења која ће бити припремљена за све људе. Још једном понављам, у те цркве нећете смети да идете, благодати у њима неће бити".
Слушајући ову беседу, једна сестра је упитала: "Па шта да радимо? Не бих желела да доживим то време!" "Ти си млада, можда ћеш и дочекати", рече старац. "Како је страшно!" - "А ти бирај једно од двога: или земаљско, или Небеско."
"Биће рата", настави баћушка, "и где он прође, људи више неће бити. А пре тога Господ ће слабим људима послати мале болести, и они ће умрети. А за време антихриста смрти неће бити.
И Трећи светски рат више неће бити зарад покајања, него ради истребљења".
Сестра на то рече: "Добро је што ће бити рат, јер ће тако људи бити прибројани мученицима".
А баћушка узврати: "А не, ако верујући пострадају у крви, биће прибројани мученицима, али ако нису верујући, отићи ће у ад".
"Значи, може се и пропасти?", упита сестра.
А баћушка одговори: "Слабе ће Господ узети к Себи, а други ће се очистити преко болести. Биће и оних који ће у рату спрати грехе сопственом крвљу и биће прибројани мученицима. А најјаче ће Господ оставити за сусрет са Њим. И док се број сведока Божијих, нарушен отпадањем дела ангела, не попуни онима који се спасавају, Господ неће доћи да суди.
У последње време Господ ће и живе, записане у Књизи живота, прибројати Ангелима да би допунио број оних ангела који су отпали од Њега."
"Реновирања храмова ће трајати до самога антихристовог доласка, и свуда ће бити невиђена раскош", говорио је старац. "А ви у реновирању наше цркве будите умерени, кад је у питању њена спољашњост. Више се молите, идите у цркву, док има могућности, нарочито на Литургију, на којој се приноси Бескрвна Жртва за грехе читавог света. Чешће се исповедајте и причешћујте Телом и Крвљу Христовом, и Господ ће вас оснажити.
Господ је милостив. Оне Јевреје који одбију да приме жиг антихриста и узвикну да је то превара, а не "месија", Он ће спасти".
Баћушка је са јерођаконом Георгијем разговарао о последњем времену, горко је плакао и говорио: "Много ће духовника погинути у време антихриста". Отац Георгије је казао: "Како ја да не погинем, па ја сам ђакон?" Баћушка одговори: "Не знам". Тада отац ђакон поче да плаче и паде пред ноге бућушки, па замоли да се помоли за њега како би избегао пакао. Старац се помоли и рече: "Добро. Ето, дешава се да се човек разболи од главе - и умре, и уђе у Царство Небеско".
Оно што је старац рекао у скривеној форми, обистинило се. Добро смо познавали тога ђакона из Кијевско-Печерске лавре. Био је монах пун врлина. Одједном се разболео "од главе" и убрзо је скончао.
Баћушка се често скрушавао и плакао: "Пун је бездан људских душа... И на земљу ће пренети бездан. Сви ће демони изићи из бездана и ући у људе који се неће ни крстити, ни молити, него ће само убијати људе. А убиство је - првородни грех. Демони ће настојати да што више људи преласти тим грехом"
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Natasa 31st March 2009, 13:32

Обичан грешник ::
Fickov ::Помаже Бог,

Који закључак извући из филма Дигитални анђео?

пишите..
Колико знам никоме није одмогао а многима је помогао! ПОЧЕЋИ ОД МЕНЕ!
MENI JE ISTO POMOGAO, JER SAM SIGURNA DA ZLO POSTOJI, A SAMIMIM TIM I BOG.
Natasa
Natasa


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Ко другом јаму копа сам у њу упада

Порука  АпостолскиЦентар888 31st March 2009, 14:05

Срамни закон о дискриминацији који је усвојен има један мали пасус где између осталог пише да су "загарантована права СВИХ верских заједница", заштита вероисповести и верског убеђења, на тај начин можемо се позвати на верско убеђење и да одбијемо биометријску процедуру и вађење нове Л.К. и свих нових биометријских докумената. На основу чак и тог негативног закона не могу нас натерати да вадимо биометријска документа.

Ко се мача лати од мача и страда.

Чувајмо душе - стоп биометрији и свему што она са собом доноси!
АпостолскиЦентар888
АпостолскиЦентар888
Admin


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Пророчанство

Порука  Брат у Христу 31st March 2009, 14:48

Није на мени да одређујем рокове, али надам се да трећи св. рат неће почети следеће године, као што сам чуо негде. Дејан Лучић каже да тај рат можемо да очекујемо у периоду од 2010. до 2012. Многима од нас је потребно још времена да би се учврстили у вери. А ово пророчанство у коме се каже да ће ретко ко преживети - леди ми крв у жилама...
Брат у Христу
Брат у Христу


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Ланг СС†СС 31st March 2009, 15:07

Брат у Христу ::Није на мени да одређујем рокове, али надам се да трећи св. рат неће почети следеће године, као што сам чуо негде. Дејан Лучић каже да тај рат можемо да очекујемо у периоду од 2010. до 2012. Многима од нас је потребно још времена да би се учврстили у вери. А ово пророчанство у коме се каже да ће ретко ко преживети - леди ми крв у жилама...

Ja sam zahvalan Bogu sto je 3 sv. rat izbegnut prosle godine u septembru,koliko se secam,kada su Rusi zamalo napali nato brodove....ali dobro je da nije doslo do nikakvog sukoba,inace bi sad bili u grobovima verovatno ne daj Boze.Takodje sam cuo da ce 3 sv. rat poceti 2010,ali mislim da to nisu bas realna ocekivanja....po mom misljenju rat nece pre 2015....ali to samo dragi Bog zna.U svakom slucaju veru moramo ucvrstiti bez obzira na sve.
Ланг СС†СС
Ланг СС†СС


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Natasa 31st March 2009, 15:17

ZABRANILI SU DA SE DECA STAVLJAJU NA STARI PASOS MAJKE (KOJI JOS UVEK VAZI).
SVAKO DETE MORA DA IMA SVOJ PASOS KOJI CE VAZITI DVE GODINE.
STA JE SA DECOM KOJA MORAJU DA SE OPERISU U INOSTRANSTVU?

MOLITVA, POST, TRPLJENJE!!!!!
Natasa
Natasa


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Катарина 31st March 2009, 18:57

Јеленка ::
Видели смо сви генералну пробу,за инаугурацију Барака Обаме.Шта нас се тиче што се променио председник Америке?Није то поента,него да сви људи то гледају.И успели су у томе,на РТС-у који имамо законску обавезу да плаћамо.Али,опет је на нама,да ли ћемо да искључимо телевизор,или не...

у потпуности се слажем за обаму....цео свет је гледао његово инуагурацију...5 милиона људи испред беле куће и милијарде поред малих екрана!..појавио се ниоткуда и сад шири ''мир и љубав'...да да... :x :x


"Obamomanija" je uveliko zahvatila Afriku. U Keniji se slike Baraka Obame nalaze na bilbordima i autobusima. U Africi se nadaju da će Obama pomoći najsiromašnijem kontinentu.''...................
Катарина
Катарина


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Јеленка 31st March 2009, 21:50

Брат у Христу ::Није на мени да одређујем рокове, али надам се да трећи св. рат неће почети следеће године, као што сам чуо негде. Дејан Лучић каже да тај рат можемо да очекујемо у периоду од 2010. до 2012. Многима од нас је потребно још времена да би се учврстили у вери. А ово пророчанство у коме се каже да ће ретко ко преживети - леди ми крв у жилама...

тако је нажалост предвиђено од стране многих богоносних отаца.Отац Гаврило је причао о грађанском рату у Србији.Он је причао у ствари о многим стварима,његовим речима највише верујем.Упокојио се у Господу 1999.године и знао је све шта се дешава током бомбардовања без да су му говорили,и без тв-а или било каквих медија.Знао је и прорекао многе ствари које се тичу Србије,и неке су се до сад испуниле.Нпр.кад је беседио народу,причао је како ће шиптари палити и рушити куће,гробља,цркве,крстеве.И онда су га слушаоци зачуђено питали онако с неверицом,е баш ће да скидају с цркве Крст?Па како је то могуће?И нису веровали.А неко је чак снимио оног албанца како скаче безумно по крсту и упиње се да га сломи,сви знамо тај снимак.Језиво.

Отац јесте рекао да ће Србија трпети тешко страдање од великих моћника јер је огрезла у греху.Господ хоће да нас спасе,макар и страдањем.Рекао је отац да чувамо семена свега јер нећемо имати да се прехранимо.И говорио је да ће много људи умирати од болести.Да се много молимо Богу да Русији подари Цара.И рекао је како ће Србија поново бити краљевина,са краљем из лозе Немањића по женској линији...и још многе друге ствари,у многоструко корисној кризи мати Макрине,која му је прислуживала у монашком послушању.Књига је писана са очевим заветним благословом.Наручити је можете на број 064/166-94-30.Ако Бог да,јавиће вам се сама ауторка...(Макрина Мајсторовић-Старац Гаврило,пророк последњих времена)

А што се тиче 3.Светског Рата...Шта буде,биће.Наше је да постимо,идемо у цркву док је још неоскрвњена и у њој има благодати,да се исповедамо,да се молимо Богу,и да се трудимо што чистији да се причешћујемо.А кад се догоди,догодило се.Сваког од нас Господ може да узме кад хоће,али све је с разлогом и промишљу.Тако да ни тај рат неће бити без Божјег допуштења,као и све друго на овом свету...
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Србин_православац 31st March 2009, 23:09

Ја ћу да видим да наручим ту књигу, колико има страна и колико кошта отприлике?
Србин_православац
Србин_православац
Admin


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Јеленка 31st March 2009, 23:14

мати Макрина неће да каже,али инсистирај :) има 237 страна...
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Србин_православац 31st March 2009, 23:31

Па како да наручим ако нема цену тј. јел се она купује мислим јел се може купити позивом на овај број или шта не разумем што неће да каже цену ако се наручује књига?
Србин_православац
Србин_православац
Admin


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty нешто у вези теме

Порука  ноник 1st April 2009, 00:37

Набасах на нешто што је донекл у вези са овом темом само немојте да се нервирате молим вас него извуците поуку :)

http://www.blic.rs/temadana.php?id=86018
ноник
ноник


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Јеленка 1st April 2009, 08:09

Обичан грешник ::Па како да наручим ако нема цену тј. јел се она купује мислим јел се може купити позивом на овај број или шта не разумем што неће да каже цену ако се наручује књига?


овако,назови је па је све лепо питај.Молим те,опрости ми што см те збунила.Хоће она да каже,али кад је питаш двапут,разумеш?Монаси никако нису користољубиви,па је можда зато прескочила мени да одговори,кад сам је питала,додуше преко поруке.А књигу сам прочитала од пријатељице,и сад наручила једну за себе код мати Макрине,и чекам да ми стигне...
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Јеленка 1st April 2009, 11:45

ево једног дела поменуте књиге,праштајте кад наиђете на грешки,сигурно их има милион,куцала сам брзом брзином.Ово је о будућој Србији,а после ћу ставити и о антихристу и жигу звери,кад прекуцам из књиге.

http://www.2shared.com/file/5227512/22d148d4/krunisanje_Srbije_starac_Gavrilo.html
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty ...

Порука  Брат у Христу 1st April 2009, 12:51

Јеленка ::ево једног дела поменуте књиге,праштајте кад наиђете на грешки,сигурно их има милион,куцала сам брзом брзином.Ово је о будућој Србији,а после ћу ставити и о антихристу и жигу звери,кад прекуцам из књиге.

http://www.2shared.com/file/5227512/22d148d4/krunisanje_Srbije_starac_Gavrilo.html

Хвала, али ниси морала да се мучиш толико, да куцаш... ;)
Брат у Христу
Брат у Христу


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Јеленка 1st April 2009, 13:06

ево кратког наставка:

http://www.2shared.com/file/5227824/e8472d71/o_antihristu_i_Drugom_Dolasku_Gospoda.html
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 1st April 2009, 14:45

Помаже Бог браћо и сестре
За који дан би требао да вадим личну карту,дали смем да узмем стару личну карту,то јест дали се код старе папирне личне карте пролази биометриска процедура.

Свако добро од Господа. :)
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty ...

Порука  Брат у Христу 1st April 2009, 15:05

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ::Помаже Бог браћо и сестре
За који дан би требао да вадим личну карту,дали смем да узмем стару личну карту,то јест дали се код старе папирне личне карте пролази биометриска процедура.

Свако добро од Господа. :)

Не пролази се биометријска процедура за стару личну, треба само да им однесеш фотографију и да оставиш отисак прстију (наравно не дигитални). Ако буду хтели да ти дају стару, али мислим да морају.
Брат у Христу
Брат у Христу


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 1st April 2009, 15:10

Не пролази се биометријска процедура за стару личну, треба само да им однесеш фотографију и да оставиш отисак прстију (наравно не дигитални). Ако буду хтели да ти дају стару, али мислим да морају.

Слава Богу данас сам био у Супу рекли су ми да може још стара ЛК да се вади,али пасош не може мора са чипом 😢 Опет бар нешто,некакво право имамо :) ,докле видећемо.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty ...

Порука  Брат у Христу 1st April 2009, 15:35

Мени лична истиче у септембру 2010. А задњи рок за нове личне је, чини ми се јун-јул 2011. Размишљам се да бацим ову моју, као изгубио је, и да извадим опет, али стару. Тако би купио 9-10 месеци времена. Мислим, да би ми важила до јуна-јула 2011, уместо до септембра 2010.
Брат у Христу
Брат у Христу


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 1st April 2009, 16:08

Мени лична истиче у септембру 2010. А задњи рок за нове личне је, чини ми се јун-јул 2011. Размишљам се да бацим ову моју, као изгубио је, и да извадим опет, али стару. Тако би купио 9-10 месеци времена. Мислим, да би ми важила до јуна-јула 2011, уместо до септембра 2010

Мени пасош истиче 2010 тако да где сам отишао отишао сам 😢
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Катарина 1st April 2009, 16:10

ја нити сам имала пасош нити ћу га имати... :bounce:
Катарина
Катарина


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 1st April 2009, 16:14

ја нити сам имала пасош нити ћу га имати...

Даће Бог па ће мо се изборити за наше право за документа без жига... :)
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Назад на врх Go down

Електронска биометријска документа и жиг звери - Page 4 Empty Re: Електронска биометријска документа и жиг звери

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 4 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму