АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Биометријски пасош!

Страна 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Go down

Биометријска документа

Биометријски пасош! Vote_lcap62%Биометријски пасош! Vote_rcap 62% 
[ 16 ]
Биометријски пасош! Vote_lcap19%Биометријски пасош! Vote_rcap 19% 
[ 5 ]
Биометријски пасош! Vote_lcap19%Биометријски пасош! Vote_rcap 19% 
[ 5 ]
 
Укупно гласова : 26
 
Poll closed

Биометријски пасош! Empty Биометријски пасош!

Порука  Њикалај 1st December 2009, 00:11

Народе, браћо и сестре
да ли је неко експлицитно забранио вађење новог пасоша? Слушао сам и читао скоро све приче... мени документа истичу сада у фебруару када би и требало да путујем у иностранство, а преко лета би такође требало да радим на једном од француских бродова (нису прекоокеански). Ја овде видим махом млађе људе који још немају ни личну карту, јер за њу немају ни потребу, а притом казна ако немате личну карту при себи је 5000, 00 дин. Хвала Богу па оне бар могу да се узму без чипа.
Да се такође разумемо, свака кредитна картица има чип, студенска абонетска картица (за мензу) има слику и чип, све на неки начин послује на том систему, па значи ли то да смо га већ примили (жиг)? Слушајући поуке неких упокојених мудраца (нпр Отац Тадеј), а и оних који су још живи нова документа су почетак, али и не жиг звери који се очекује. То је, између осталог и рекао отац Варнава (код Ниша), а и владике се нису изјасниле никако о томе.
Сада бисмо сви могли да се затворимо и да више никуда не одемо али да ли је то заиста непходно?!
Требају ми коментари, студирам језик, то значи да ћу у једном тренутку требати некуд да одем бар на месец дана, дајте све што сте чули од духовника па да дођемо до неког решења. На крају, пасош није све време уз нас као што би била лична карта.

ШТА ЧИНИТИ?
Њикалај
Њикалај


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  ppp 1st December 2009, 00:36

Овај текст сам већ поставио овде на форуму,али ћу то учинити опет,не мари.

ИЗРАЧУНАТИ БРОЈ ЗВЕРИ:666 - О. Всеволод Филипов

У Апокалипси, свети Апостол Јован Богослов наговештава број Антихриста овим речима: "И учини да сви, мали и велики, богати и сиромашни, слободни и робови приме жиг звери у њихову десну руку или чело. Ко има ум нека израчуна број звери: Зато је број тај човеков, и њен број је шест стотина шездесет и шест (Отк. 13:16, 18 )". Још од тада било је многих интерпретација овог броја. У њиховим делима Свети Оци су пошли од чињенице да је број звери (Антихриста, прим.аутора) број имена њеног као што се каже у поглављу 17...жиг, или име звери, или број имена њеног. Током времена Антихриста, свако ће бити понуђен да прими жиг звери, и према томе Хришћани треба да знају суштину шта то значи и шта овај број изражава.

На овој теми, главнина Хришћана данас потпада у једну од две основне категорије. Првима припадају они који су сви заједно равнодушни по овом питању, који сматрају да је то од мале важности и који се чак смеју онима који се интересују за то. Изгледа да таква апатија, такав млак став, рефлектује плитку, површну веру. У другу групу спадају они Хришћани који, поседујући „преданост без знања“, су одведени погрешним путем од непријатеља у прекорачене дословне интерпретације, проналазећи бројеве Антихриста у тржишним обележијима, у документима и на новчаницама – један екстреман приступ који учестало доводи до развоја фарисејско-секташког духа.

Који је изворни православни приступ овој теми? Покушаћемо објаснити. Свети Оци Православне Цркве дозвољавају разна објашњења броја звери. Најчешће, име је виђено у сагласију између броја звери и збира слова овог или оног имена. Отуда су људи дошли до многих приказа и чак одговарајућих имена од Антихриста, и као имена са његовом титулом. Установили су разна имена попут „Рђав Лидер“, „Древни Завидљивац“, „Стварно Заразан“, „Неправедно Јагње“, и други.

Без сумње, било који опис имена који се слаже са бројем 666 може, наравно, бити примењен на Антихриста. Као увек, морамо усмерити нашу пажњу не на спољашњу потрагу за именима, него проналазити унутрашње значење имена звери. Након свега, Апостол Јован Богослов назначио је посебно да је у сврху разумевања имена звери од велике важности обожавање, не само једноставна аритметичка форумла.

Ми знамо да Божанска имена – као например, Господ Исус Христос, Син Божији, и друга могу садржати сажету форму целокупног Хришћанског исповедања. Исихастички оци често су на ово указивали говорећи о Исусовој Молитви. Антихрист, настојећи фалсификовати Христа у свим видовима, такођер ће имати име које изражава, у сажетој форми, његово комплетно лажно учење. Име Антихриста ће бити један кратак извод али одређен символ антихришћанске вере. Оно ће у себи садржавати све основне тезе његовог лажног учења. Само на овај начин може се објаснити како ће прихватање записа његовог имена, жига звери, бити одрицање од Христа и Његове Цркве.

То је оно одрицање истинског Хришћанства које садржи примарне разлоге за успостављање печата Антихриста. Јасно је, онда, да прихватање тог печата није повезано ни са којим робним знацима, комерцијалним знацима на документима, новцу или чак на телу (на пример, затвореници у радним камповима носе број на њиховим одећама, и робови су били жигосани). Ово није печат Антихриста. Прихватање жига мора бити повезано са свесним одрицањем Христа и прихватањем закона Антихирста.

Интересантно је повући црту, преко хиљаду година, Сатана је био припремао човечанство за прихватање његове религије. Многи пагански култови исповедају некакву врсту божанске тријаде. Древни Римљани су имали Јупитера, Јуна и Минерву; Хиндуси имају Браму, Шиву и Вишнуа; у египћанској религији проналази се тројствена група Озирис, Изис и Хорус. Концепт тројства такођер постоји и у Будизму и међу многим древним Словенима и Келтима. У Грко-Римском религиозном култу ова идеја је рефлектована у обожавању тро-телне богиње Хекате, троглаве Сциле, тројствено божанство Кабири. На вратима Ада стајао је злотворски чувар, троглави пас Кербер. Бројна божанства триајде су били поштовани од паганских племена Америке и Африке. Вуду култ, који је повезан са модерним сатанизмом је такођер практикован и данас, верује у неко анти-тројство.

Ова исповедања, могло би се рећи, садрже фрагменте истинског откровења. Ако сатана није постојао, неко би могао рећи да ове паганске религије откривају истинског Бога у Тројици, премда чак њихови концепти од тога само ко је Бог, били су на многе начине изопачени. Али зато што је свет мрачне духовности у ствари изопачено приказивање Божанског света, и ђаво у својим акцијама имитира Бога у изопаченој форми, следи да је изопачено божаснтво код пагана лажни бог, настојећи се представити као истински Бог. Кроз уста пророка Давида, Црква нас упозорава да су сва божанства незнабожаца демони. (LXX, Пс. 95:5). Очигледно је да, испод изгледа паганских „тројица“, сатана је лично притајен са својим миљеницима. Ово је иконографички подржано: у Хришћанској уметности Европе и Абисиније, једна представа троглавог, троличног или тророгог описа сатане, символише лажну тројицу. Две хиљаде година уназад, како се Хришћанство ширило светом, оно је разоружало и ограничило религију сатане, како је ова била присутна у бројиим паганским култовима. У име Антихриста ова религија зла ће поново, у некој другој форми, доћи да доминира светом.

У чему ће се религија Антихриста садржати? Ово је енигматски изражено за нас од Апостола као број 666. Као што видимо, овај број је садржан од три шестице: шест стотитна, шездесет и шест. Ако се вратимо на Свето Писмо, видећемо да број шест ретко фигурише било у Старом или Новом Завету, где је број седам кориштен као символ комплетности, испуњењости, савршености, целовитости (често у смислу апослутне перфекције). У Христу, човештво је приказано као пример пунине Божанства (Кол 2:9). Антихрист, контра томе, ће уједињавати у себи све некомплетности, несавршености и дефектности. Символ несавршености-који тражи да се прикаже као савршеност је ништа друго до број шест. У броју звери ова несавршеност је нарасла до екстрема, то није просто шест, већ шест стотина, шездест и шест!

Ако Син Божији постоји нераздељиво и у непоремећеној унији са Оцем и Светим Духом, син погибли, Антихрист, постоји у најближој могућој унији са сатаном и његовим лажним пророком. Троје од њих заједно представљају лажнуо тројицу, као што је било: дух злобе-прва звер-друга звер. Ове три дефективне личности, једно у њихвој духовној есенцији, је уједињено у једну некомплетност, чији је символ 666. И тако, број имена звери садржи сажету форму целог ђаволског исповедања лажне религије Антихриста. У овоме лежи моћ зла овог зверског имена.

Ово „морално“ учење сатане може такође бити изражено као тип троунијског зла: злог разума, злог осећања и зле воље. Ово анти-морално учење може такођер бити символички изражено као име звери, или тачније, по троцифреном броју тог имена. Из овог разлога, прихватање имена Антихриста у форми неког печата биће у ствари одрицање од Христа и његове Цркве.

Син проклетства, Антихрист, пошто је човек, даће ђаволу могућност-преко њега-да отворено делује у свету, и, уз помоћ лажног пророка, обмане и уништи људе. Већи део човечанства ће радо прихватити ову поносну поруку човек-бога, чији ће главни постулат бити: „Човече! Знај да је твоје „Ја“ део божанства. Ти си истински бог! Ти си закон у себи. Нико нема ауторитет преко твог „Ја“. Један примјер за тебе је твој месија (Антихрист), велики човек, који зна да је бог!“. Лажна религија Антихриста може бити окарактерисана као хуманистичка религија, у том смислу да није Божанска, она је уображена, пролазна. Ово је разлог зашто је број звери назван у Апокалипси, бројем човека (Откр. 13:18 ). Број човека је име човека-Антихриста, који ће се приказати као бог, али који ће у суштини бити патетички роб палог анђела.

Да кажемо сад неколико речи о том блиском јединству три личности лажне тројице. Према учењу Православне Цркве, сав живот и активност Антихриста биће повезана на један или други начин са сатаном, коме ће он бити у свести и у добровољној потчињености. Антихрист ће бити близу сатане као ниједна друга особа у историји света. Он ће бити стварни инструмент сатане. За узврат, лажни пророк, који је према Писму назван другом звери, биће Антихристов најближи савезник. Преко Антихриста, сатана ће дати огромну моћ и ауторитет лажном пророку, који ће деловати са свим ауторитетом прве звери, и који ће натерати сву земљу и све живо на њој да се поклони пред њим. Преко чуда које ће звер обезбедити лажном пророку да чини, потоњи ће обманути многе, говорећи им да начине икону звери (Откр 13:14): И биће му дата моћ да дадне живот икони звери, тако да ће икона звери проговорити и узрочити да многи који не буду обожавали икону звери буду сви побијени (Откр. 13:11-12, 14-15). Из другог стиха деветнаестог поглавља књиге Откровења, може се закључити да је тачно захваљјући лажном пророку многи ће људи примити жиг звери. Међутим, три и по године касније владавина безакоња ће доћи до краја, и Господ Исус Христос ће се појавити у слави и савладати све непријатеље Бога. И ђаво ће бити бачен у језеро ватре и дима, где су звер и лажни пророк, и биће мучени дан и ноћ у векове векова (Откр. 20:10).
ppp
ppp


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  ppp 1st December 2009, 00:36

Многи људи мисле да ће жиг Антихриста бити нешто као печат или знак, или неки електронски чип уграђен под кожу. Основа таквог размишљања лежи на фантастичном развоју науке и технолигије у том смеру. Најпре, међутим, овај научни развој је осмишљен да скрене пажњу човечанства са стварног жига Антихриста., који неће имати ништа са напретком науке, технологије или медицине. У време када људске сумње и бриге буду усмерене на неки изум прогреса-имплантација компјутерског чипа у људима, за пример - стварни жиг Антихриста ће бити тихо унешен, без икаквог нарочитог узбуђења.

У духовном смислу, сатанска тајна – утискивања жига Антихриста – биће антитеза Свете Тајне Крштења којом ми задобијамо печат Духа Светога, док је имитира у својој спољашној форми. Баш као у Светој Тајни Крштења, свештеник запечаћује новопросвећеног на чело и руке, тако ће у стављању жига Антихриста његове слуге печатити људе неком врстом „светог“ јелеја, који ће символизовати добровољно прихватање Антихристове религије. Иконографска традиција Православне Цркве подржава ову претпоставку. У иконографском приказу, који илуструје изливања Божијег гнева над онима који носе жиг звери – то јест, печат Антихриста (Откр. 16;1,2) – видимо сатану који носећи тророгу круну (која символизује тројство зла) бележава људе на чело са жигом звери – печатом Антихриста. Више од тога, он користи четкицу, умачући је у бочицу коју држи у дргој руци (Осликана Библија 1914). Зашто је тако да илустрација приказује сатану лично како поставља знак. Зато што символизује његову духовну присутност међу онима бројим слугама религије Антихриста, који ће у ствари метнути знак на људе на земљи. Наравно, знак Антихриста може бити метнут чиме другим него четком – неким другим „светим“ инструментом или једноставно руком слуге универзалне (Антихристове) религије. Шта год то уствари подразумевало, циљ је навести људе да се одрекну Христа.

Вратимо се сада двема групама људи које смо поменули на почетку овог чланка, и погледајмо како ће реаговати на жиг звери. Врло је јасно да обоје, они који су равнодушни према питању прихватања жига и они који предано држе до жига на валутама, документима и производним добрима, настојећи да пронађу жиг Антихриста-обе групе ће се наћи изван окриља Цркве. Први зато, чак и у прихватању жига Антихриста, водиће себе мишљу да је то само један нешкодљив екуменски обичај. Други, зато што пре прихватања жига (или чак пре доласка Антихриста), окривиће земаљски део Христове Цркве да су прихватили жиг Антихриста, иако ће у ствари бити просто реч о кредитној карти или новом типу личног документа. Даље томе, овакви зилоти „не по разуму“ ће прокламовати да је њихова група сама – која је одбила овај „жиг“ (карте, документе, производе са посебним символом итд) права Црква. Јасно, ово ће бити ништа сем новог раскола или секте. Већ сада ми налазимо многе тужне примере таквих одвојених група, и они ће се појавити само у последњим временима.

Спасоносни Царски Пут садржи се у, првоме: не прихватању (само) оних иновација цивилизације који су јасно повезани са одрицањем од Христа, и друго, не учествовање у било којем не-православном обреду, чији пут води до сатанског главног обреда – прихватања печата Антихриста, одрицања од Христа, под обликом неког видљивог нешкодљивог символичког чина. Појединац мора такођер запамтити да је важан знак жига Антихриста је да ће бити направљен над свима широм целог света. Ово нас наводи да извучемо два закључка: 1. какви год регистрациони методи кориштени од појединих влада, није уствари жиг Антихриста (иако може бити припрема), и 2. морамо бити врло пажљиви према методама регистрације на светском нивоу, ако садрже било какав концпет исказивања вере. Овакав приступ би нас водио према паду у фаталне екстреме.

Некима се може учинити да ће чување себе од прихватања жига Антихриста бити лако. Не би смо требали заборавити упозорење из Писма да у последње време чак многи од изабраних ће бити преварени, то јест, многи Православни Хришћани. Како је то могуће? Важно је разумети да основна опасност не лежи у чињеници да ће жиг бити сакривен и приказан у некој форми технолошке иновације, него пре у чињеници да ће модерни, „цивилизовани“ човек бити постиђен, биће посрамљен ако га не прихвати. Ово ће бити највеће искушење које долази- и многи неће пребродити. Погледајмо логику: “Зашто одбијаш учешће у овим мерама које укључују све људе, које је утврђено широм света? Након свега, то символише јединство и братску љубав свих људи. То је символ нашег јединства под окриљем законитог глобалног ауторитета који је дат свим људима одозго. Јеси ли ти против мира и поретка? Желиш ли подићи хаос и непријатељство? Ако си човек добре воље, мораш узети учешће у овим културним одредбама које се брину о човечанству“. Наравно, показаће се да ће таква „невина“ одредба бити уствари обред поклоњења пред Бого-мрзцем Антихристом. Само мудро бдење, просвећено Божијом милошћу, биће у стању сачувати се овакве препредене обмане последњих времена. Какве ће бити последице прихватања жига Антихриста? Биће стварно ужасне, уништавајући људску душу. Плодови одрицања Бога су увек смртоносни, живот без Бога је смрт.

Да ли ће неко бити способан да се поврати након примања жига звери? У једну руку, има мало наде да ће особа која нема довољно вере и духовне снаге да одбије жиг бити у стању одбити га једном након што га је добровољно прихватио. У другу руку, наш став према жигу звери мора бити ослобођен од свих неправославних фатализама и фетишизама, да ни печат ни жиг, у себи и по себи, може имати било какву моћ над човеком. Снага зла иза жига има моћ само над онима који га лично прихватају, који одбијају Христа. Према Православноме учењу, моћ Хришћанског покајања јаче је него моћ зла. Историја Цркве зна бројне примере људи који су прихватили духовни печат од сатане лично, људи који су потписали пакт са ђаволом, добровољно су поверили своје душе њему. И имамо сведочење Божије љубави над човечанством: чак су се неки од ових отпадника покајали и постали светитељи. Господ, по своме ауторитету, поништио је њихов савез са сатаном. Можемо само да се позовемо на живот Светог Кипријана, загриженог сатанисте који је постао светитељ након покајања и повратка Христу.

Православна Црква нас учи да до времена физичке смрти, свака особа, по Божијој милости, има могућност да се покаје. Према томе, одбијемо ли Божију милост могли би смо рећи да људи који прихвате жиг Антихриста неће имати даље могућности покајања. Док су још живи, ова могућност ће бити доступна за њих. Желећи њихово покајање, Господ ће им послати страшно страдање, као коначну меру за њихово духовно обновљење. (Св.Андреј Кесаријски, коментар на књигу Откровења). Али, Свето Писмо јасно тврди да они који свесно прихвате жиг Антихриста неће више имати никакве жеље за покајањем. Гришће своје језике од бола, али ни тада неће престати хулити на Бога и неће се покајати од својих дела (Откр 16:10-11). Ако би, међу овима који се поклоне пред звери, било неких одвојених случајева покајања, ово повраћање и покајање може бити посматрано само као чудо Божије. Свесно прихватање за душу погубног печата пред претпоставком да се неко може после покајати је ужасни и неопростиви грех у очима Божијим. Према томе, док је још време, да припремимо себе за долазеће испите. Оваква припрема састоји се од испуњавања за душу спасоносних прописа и наредби наше Мајке, Православне Цркве. Док још увек имамо могућност и духовну снагу, нека скрушено замолимо Милосрдног Бога са речима Господње Молитве, како је Спаситељ намерно изрекао: „Оче Наш...не уведи нас у искушење но избави нас од злога“.
ppp
ppp


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  СнагаСамсонова 1st December 2009, 17:45

Већи део човечанства ће радо прихватити ову поносну поруку човек-бога, чији ће главни постулат бити: „Човече! Знај да је твоје „Ја“ део божанства. Ти си истински бог! Ти си закон у себи. Нико нема ауторитет преко твог „Ја“.nesto slicno je napisao Nil Donald Walsh u svojoj knjizi ,,Razgovori s Bogom``, a i ta knjiga je ogromna reklama za novu religiju (mesavina budizma, hriscanstva (vecim delom), islama,,,,) + razne gluposti...
СнагаСамсонова
СнагаСамсонова


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Stevaan 2nd December 2009, 18:21

Ja vec imam novi pasos,jer sam zbog obaveza morao da izvadim...Bio sam upucen u celu situaciju,ali sam nekako nesvesno razmisljajuci mislio da cip nemam u svom telu,vec da je to na nekakvoj plastici koju necu nositi sa sobom.Sve me to brine vise brine....Dali ta dokumentacija uopste moze da se shvata kao primanje ziga ili potpisivanje svoje duse zlu ili je primanje ziga i odricanje Svevisnjeg onaj momet kada ce ljudi slepo da veruju sotoni,jasno odbace Istinitog i dobrovoljno prime njegov znak?

Stevaan


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Sveto Pravoslavlje 2nd December 2009, 19:55

nova dokumenta ne predstavljaju taj pecat,vec samo pripremanje i navikavanje na njega....tu je i mudrost malo po malo pa kad zastare dokumenta sa cipom onda ce vec ,,isplativije,,biti da se primi cip direktno....sve to tako ide korak po korak,sve su to samo pripremanja da bi ljudi mislili kako je to uobicajeno,prvo je bio obican pasos,pa je sad kao zastareo,pa onda sad novi pasos ,,moderni,,sa cipom,pa posle njega ce im biti i ovo staromodno........... :sleep: ....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Константин 3rd December 2009, 18:12

Биометријски пасош! V154351p0Od sredine novembra, pariski aerodrom "Roasi - Šarl de Gol" prešao je na automatizovanu uslugu, tako reći, samoposluživanje putnika u pasoškoj kontroli.

Umesto da čekaju u redu pred kabinom u kojoj policajac pregleda putne isprave, ljudi imaju mogućnost da to obave brže i jednostavnije - davanjem mašini otiska prsta.

U nekoliko kabina još će sedeti policajci od krvi i mesa, zbog onih koji uslugu rezervisanu za građane EU ne mogu da koriste, ali i zbog onih koji u identifikaciji prstom vide "šapu" Velikog Brata.

Pasoška "samousluga" na pariskom aerodromu nije pionirska, sa sličnim sistemima već se eksperimentisalo u Portugaliji, Velikoj Britaniji, Holandiji i Nemačkoj.

Cilj je prelazak granice koji traje samo par minuta, možda i nekoliko sekundi, rekao je francuski ministar za imigracije Erik Beson
.
данашње новостиќликни овде :affraid:
Константин
Константин


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Константин 3rd December 2009, 18:13

Константин ::Биометријски пасош! V154351p0Od sredine novembra, pariski aerodrom "Roasi - Šarl de Gol" prešao je na automatizovanu uslugu, tako reći, samoposluživanje putnika u pasoškoj kontroli.

Umesto da čekaju u redu pred kabinom u kojoj policajac pregleda putne isprave, ljudi imaju mogućnost da to obave brže i jednostavnije - davanjem mašini otiska prsta.

U nekoliko kabina još će sedeti policajci od krvi i mesa, zbog onih koji uslugu rezervisanu za građane EU ne mogu da koriste, ali i zbog onih koji u identifikaciji prstom vide "šapu" Velikog Brata.

Pasoška "samousluga" na pariskom aerodromu nije pionirska, sa sličnim sistemima već se eksperimentisalo u Portugaliji, Velikoj Britaniji, Holandiji i Nemačkoj.

Cilj je prelazak granice koji traje samo par minuta, možda i nekoliko sekundi, rekao je francuski ministar za imigracije Erik Beson
.
данашње новости ќликни овде :affraid:
Константин
Константин


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Sveto Pravoslavlje 3rd December 2009, 19:27

sto se cudis,ja sam rekao,korak po korak....kako sve ovo lukavo uvode,sta mislis da ze biti kad i ovo ,,zastari,,.....mozda cip i nece koristiti nego ce bas ljude da zigosu onako kao stoku ili danasnje proizvode....mozda ce svima da pecate brojeve na rukama i glavi da se ko ne ,,izgubi,, ili slicno........54676556889990.............
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Константин 3rd December 2009, 19:36

Sveto Pravoslavlje ::sto se cudis,ja sam rekao,korak po korak....kako sve ovo lukavo uvode,sta mislis da ze biti kad i ovo ,,zastari,,.....mozda cip i nece koristiti nego ce bas ljude da zigosu onako kao stoku ili danasnje proizvode....mozda ce svima da pecate brojeve na rukama i glavi da se ko ne ,,izgubi,, ili slicno........54676556889990.............
Pa da to i je ste plan, setimo se Rokfelerove izjave da se nece smiriti dok ne cipuje(ziguse)kompletno staovnistvo...hocu sam da kazem da starhoviti brzo pomeraju granice, a u ostalom i sta drugo kad im se malo ko suprostavlja
Константин
Константин


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Њикалај 4th December 2009, 02:03

Константин ::
Sveto Pravoslavlje ::sto se cudis,ja sam rekao,korak po korak....kako sve ovo lukavo uvode,sta mislis da ze biti kad i ovo ,,zastari,,.....mozda cip i nece koristiti nego ce bas ljude da zigosu onako kao stoku ili danasnje proizvode....mozda ce svima da pecate brojeve na rukama i glavi da se ko ne ,,izgubi,, ili slicno........54676556889990.............
Pa da to i je ste plan, setimo se Rokfelerove izjave da se nece smiriti dok ne cipuje(ziguse)kompletno staovnistvo...hocu sam da kazem da starhoviti brzo pomeraju granice, a u ostalom i sta drugo kad im se malo ko suprostavlja

Јa више немам појма... као знам све сада, а опет немам благе везе ни о чему! Све што знам јесте да вађење новог пасоша није директно примање жига, али може на то да се односи, хоћу рећи, није шија него врат! Све у свему и ако покушам да се ослоним на то шта осећам да је правилно, то сада не могу, јер сам превише застрашен. Намам појма - уцењен! коначно када сам успео да дођем до бесплатног путовања у ту јеб...пиииип...у Француску, мени пасош истиче а ђаша КРЕТЕНЧИНА само ми се руга! Ма кога ја заваравам која европа када смо директно уцењени - ,,само уз нови биометријски пасош грађани Србије ће моћи БЕЗ ПРОБЛЕМА да путују у земље шенгена..." море носите се у першун! Поготову онај Божидар Ђелић - тај би дао своје дупе за ту европу! Уххххх..... :x :x :x

И ми шта више радимо, када ћемо неки протест поводом тога, ха?! Ево добровољно се јављам да будем у организацији! Не знамо један другом ни имена, а знамо да се свађамо итекако, ЉУДИ АКО СЕ МИ ОВАКО ДРЖИМО КАКО СЕ ДРЖИМО ОДЕ МАСТ У ПРОПАСТ! МЕНИ СЕ У ПЛАНИНЕ ЈОШ НЕ ИДЕ!

СКУП, СКУП, СКУП!
Њикалај
Њикалај


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Sveto Pravoslavlje 4th December 2009, 02:36

HAHAHAHAHAHA Nikalaj ti si car brate..... lol! potpuno te podrzavam,sto se mene tice da mi daju ne samo putovanja u Francusku nego i sve zemlje na ovome svetu da putujem po njima sve besplatno i svo blago a da dusu svoju prodam za te cipove i izdam Spasitelja bolje da me Bog ubije.....jer Francuska ce proci,nebo i zemlja ce proci a Carstvo Nebesko nikad nece proci.......i tartar....da napomenem.....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty ДУША

Порука  ivan 4th December 2009, 02:50

ДУША СЕ ГУБИ НЕОСЈЕТНО

ivan


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty ДУША

Порука  ivan 4th December 2009, 03:10

ДУША СЕ ГУБИ НЕОСЈЕТНО,то неће пиати на паноима данашњице... то неће медији објављивати, али хоће о свим погодностима КАКО ЛАКШЕ ИЗГУБИТИ ДУШУ... Свијету треба безбрижност у сфери духа, да не брине човјек о духу, него да се сва брига усмјери на тијело, шта ће тијелу духовни простор, оно хоће да путује спољним простором, да се радује спољном радошћу, оно хоће да једе и неће духовну храну, али и ту тијело хоће да се задовољи чешући себи уши, оно хоће комфор и зато ће уграбити све погодности Новог Свјјетског Претка, илити поклониће се...

ivan


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Sveto Pravoslavlje 4th December 2009, 03:17

Dobro dosao brate Ivane,slazem se u potpunosti sa tobom.....doslo je takvo vrijeme da ako i ima neko ko je moralan i posten,pravedan ssvi mu se podsmevaju i govore kako je glup,naivan i ,,staromodan,,.....sa tvojim tekstom se potpuno slazem....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Sveto Pravoslavlje 4th December 2009, 03:22

i jos da dodam da danas nekome na ulici kazes ovo gore sto si napisao svi bi rekli ovaj je lud,on veruje u bajke sta bulazni itd.....a tuga je velika sto sve su sve stvari o kojima si sad napisao sveti oci i svetitelji koje oni navodno postuju govorili i upozoravali... :x
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty БИОМЕТРИЈА

Порука  ivan 4th December 2009, 14:32

Зашто електроонски докумменти штете души? Сваки човјек самим својим рођењем (у духу) добио је и потенцијале (оружје) за бој. Тај бој је бој на духовном односно невидљивом пољу, јер Христова Наука је Наука бестјелесна. Одбијање ових докумената је предуслов за спасење душе, али не и тијела, да се разумијемо.. ДОБИЈАЊЕМ ДОКУМЕНАТА ГУБИ СЕ СТРАХ БОЖИЈИ! Тај спасоносни страх прелази у душепогубни страх од човјека у име страха за сопствено тијело. Ријечи данашњих духовника - ратника неријетко се завршавају на 666, и то је разлог неприхватања, они почињу и завршавају на симболици јер знају да је Бог Слово а слово је симбол. Они који су ради да дубље уђу могу наћи разлог неприхватања у Псалтиру, рецимо, Псаал. 41.5, у случају биометриске личне карте бројчано име се додјељује човвјеку гдје име добивено на рођењу нема никакви знсачај. Јер Богу је људска душа непроцењива, а видите како се Сатана односи према њој, да се никад не спомене хоће и пита... кад ће погинути име његово..

ivan


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  ppp 5th December 2009, 03:53

Што се тиче самог броја 666,ми сво већ сада скоро сви заведени у базе података са тим бројем,имали ми стара или нова документа. Нова су свакако опаснија и "душепогубнија",али више за онај народ који нема појма о томе,тај исти народ сад ће прихватити и нова документа и она новија и на крају Жиг Антихриста (који нешто веома опширније од обичног чипа). Ми који иоле знамо шта је све то,нама узимањем тих докумената ђаво не може нанети крајњу и најгору штету.
Жиг антихтистов ће бити нешто много више од обичног чипа,то јест сигурно неће бити чип јер је чип већ сада застарела ствар,биће нешто веома много савременије - нешто слично ласерској тетоважи,мада видећемо,овај свет може продужити свој рок постојања за још 100-тине година - ТО ОД НАС ЗАВИСИ!
То највише зависи од нас православних,од свакох појединца понаособ,ама баш сваког.
Ако у Русији процвета православље и монахрхија - антхиристова владавина може се одгодити на веома дуго време:
препоручио бих вам свима да одслушате ово предавање св. Данила Епископа Будимског (има неколико делова,послушајте све) https://www.youtube.com/watch?v=oas_SJI8W58

Тако да не требамо се ми православни много плашити нових докумената,наравно ако имамо могућности и спремности требамо их одбацити већ сада,али ако су нам потребни ради наше духовне и телесне користе (или нечега што нам неће штетити души и телу) ми немамо разлога за очајање и неку смешну и безразложну панику и сматрање да се од тога губи душа и да је то сад жиг звери (а има таквих).
Све нам је дато али нам све не користи - опште је познато,то сви знамо.Све нам је дато и све можемо искористи на добро и на спасење,па тако и нова документа,ако наравно имамо новца да посетимо Свету Земљу,Свету Гору или Русију... (само мали пример)...
Запамтите да ЗЛО НЕ ПОСТОЈИ ВЕЋ ЈЕ ЗЛО САМО ЗЛОУПОТРЕБА ДОБРА!

Што сам већ горе напоменуо,наш ЈМБГ је такође жиг звери јер има 13 цифара (погледајте 13 гл. Јовановог Откровења).Такође свако ко има ФБ профил са именом и презименом,сликама и свим осталим "стварима" је "жигосан" и заведен у централну базу података.Поготово што је ФБ опаснији због фреквенција које емитује и преко којих може утицати на нашу свест.Преко тога ће цео свет и натерати да приме све "угодоности" НСП-а,мада то на нама слабо да ће баш радити,јер смо ми сви свесни тога - док јадни свет....шта за њих рећи...колико ће њих пасти у руке демона.

Прочитајте пажљиво и неколико пута овај текст монаха Всеволода што сам поставио,јако је добар и удара у срж проблема,у њему је све објашњено,ако треба прочитајте га и неколико пута.

И врло важна ствар,неможе нико да вас превари и да вам каже ово је жиг звери,оно је жиг звери јер ће прави и библијски жиг звери појавити тек када се зацари антихрист.Он ће нам лично понудити то зло и жиг ће бити добровољан.
Читајте пророчанства св. Нила Атонског и ништа вам друго не треба.
Када видите св.Пророке Еноха и Илију да упозоравају народ и људе да не примају жиг и да се не приклоне звери,знајте да је крај света испред врата.

свако добро и на спасење пост!
ppp
ppp


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Константин 5th December 2009, 04:15

Jel Antihrist rodjen ili nije to je glavno pitanje??
Neki kazu da je rodjen '62, neki ponovo da je '82.Ja verujem da jeste 82, nekao moje razmisljanje......E sad ako jeste, onda ta prica o odgadjanju vremena i da od nas zavisi ne prolazi.....Odgoditi vreme mozemo sve do onog momenta dok se antihrist ne pojavi, sa njegovom pojavom, logicno bi bilo da ne mozemo vise odgoditi apoklaispu za druga vremena iz dav razliga;
-antihrist ce izroniti u najvecem bezakonju i nemoralu i u takvom ludilu i haosu se veoma malo njih moze kajati i ziveti kao pravednik, Situacija slina Sodomskoj"ne nadjo se ni 5 pravednika"
-Drugi razlog je jednostavan ako je vec rodjen, ne moze ziveti hiljadu godina...
To je neko moje razmisljanje...
Slozio bih se u vezi ziga da ce biti nesti mnogo vece od cipa,na njemu trebaju da pisu i one 4 recnice.Al cip je opasan, jer raslabljuje veru...
Napominjem, ovo je samo moje razmisljanje


Последњи изменио Константин дана 5th December 2009, 18:17. измењено укупно 1 пута
Константин
Константин


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  ppp 5th December 2009, 04:32

Константин ::Jel Antihrist rodjen ili nije to je glavno pitanje??
Neki kazu da je rodjen '62, neki ponovo da je '82.Ja verujem da jeste 82, nekao moje razmisljanje......E sad ako jeste, onda ta prica o odgadjanju vremena i da od nas zavisi ne prolazi.....Odgoditi vreme mozemo sve do onog momenta dok se antihrist ne pojavi, sa njegovom pojavom, logicno bi bilo da ne mozemo vise odgoditi apoklaispu za druga vremena iz dav razliga;
-antihrist ce izroniti u najvecem bezakonju i moralu i u takvom ludilu i haosu se veoma malo njih moze kajati i ziveti kao pravednik, Situacija slina Sodomskoj"ne nadjo se ni 5 pravednika"
-Drugi razlog je jednostavan ako je vec rodjen, ne moze ziveti hiljadu godina...
To je neko moje razmisljanje...
Slozio bih se u vezi ziga da ce biti nesti mnogo vece od cipa,na njemu trebaju da pisu i one 4 recnice.Al cip je opasan, jer raslabljuje veru...
Napominjem, ovo je samo moje razmisljanje

Увек имај своје размишљање брате,то увек подржавам.

Не постоји ниједан доказ да је антихрист рођен,али ај да кажемо да јесте.
Антихрист је обичан човек од крви и меса, и Господ лако може одгодити његово зацарење и за 200 година.Једноставно тај човек који је "намењен" да буде син погибли неће бити и ако је рођен за то,већ ће бити то неко други када за то буде време да буде.
Покушавали су они да зацаре антихриста још одавно,али Бог им није дозовљавао.
По свему судећи они сада планирају да га зацаре на светским олимпијским играма 2012 у Лондону -али то све од Бога зависи,јер 3,5 године пре свог зацарења он ће бити промовисан у јавности,а 3,5 године ће владати - 7 година укупно - после тога Маран ата (Господ долази).
Времена и рокови нису нам дати (мада постоје смернице и знакови) свашта се одиграва што алудира на пред антихристова времена,али то једноставно ништа не значи јер је све у Божијим рукама.
Последња времена су од Христовог Распећа,сада су по свему судећи и по речима светих људи "пред антихритовска времена" али та времена могу потрајати још 20,30,50 па и 500 година.
Бог одлучује и допушта,Он најбоље зна.
Слава једном Богу у Тројици! Амин!
ppp
ppp


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Sveto Pravoslavlje 5th December 2009, 05:20

82,kazu da je 82 jer se bas tada vodio nekakav popis novorodjene dece u Velikoj BRITANIJI I MNOGIM DRUGIM ZEMLJAMA,TAKO DA JE TO LJUDIMA CUDNO SADA JER NAVODNO 2012 SA OBZIROM NA SILNA PROROCANSTVA O KRAJU ITD TO BI ZNACILO DA CE TADA ANTIHRIST IMATI 30 I POCETI SA SLUZBOM KAO I STO JE HRISTOS SA 30 GODINA BIO KRSTEN I POCEO 3,5 GODINE DA PROPOVEDA....Ali mnogima je nejasno zasto je nekakav clan CIA sluzbe posto je u jednoj tv emisiji govorio nesto ,,cudno,,u vezi dece rodjene 82 i nekakvog popisa nedugo zatim bio ubijen......i to bas masakriran....to je bilo i u nekakvim novinama pre oko godinu ipo dve tako otprilike...........
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  СнагаСамсонова 5th December 2009, 11:28

Sveto Pravoslavlje ::Dobro dosao brate Ivane,slazem se u potpunosti sa tobom.....doslo je takvo vrijeme da ako i ima neko ko je moralan i posten,pravedan ssvi mu se podsmevaju i govore kako je glup,naivan i ,,staromodan,,.....sa tvojim tekstom se potpuno slazem....


tacno, i non stop slusam svakave price (slicno onome sto je zarko pisao ovde na forumu) o svestenicima....
СнагаСамсонова
СнагаСамсонова


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty биометрија

Порука  ivan 5th December 2009, 13:15

Антихрист, зашто се говори баш о једном конкретном човјеку... и антихристима? Управо зато што ће сам Сатана ући у њега, а кад уђе он ће од тада чинити зла, 3.5 година и одлази у пропаст.. А оћемо ли и ми са њиме, боље нам је што је боље, а шта је боље? СВЕ, ОСИМ ЧВРСТОГ ДРЖАЊА ДО ИСТИНЕ ЈЕ ТРУЛА ДЕМАГОГИЈА!

ivan


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Sveto Pravoslavlje 5th December 2009, 16:05

do sad u knjigama nekih ljudi koji su bili mrtvi pa ponovo oziveli kada su pricali dok su prolazili kroz mitarstva na zadnjem mitarstvu je kako kazu bio am antihrist,kazu gledati u njega covek je potpuno opcaran,to je neverovatan osecaj straha bezakonja i uzasa i svi koji su prolazili kroz mitarstva bili su upozoravani da niposto ne stupaju u razgovor sa antihristom jer ce ih odmah odvuci u propast.......znaci to ce biti kao i sto je bio prvi dolazak Hrista,jer nesrecnik ako niste primetili u svemu pokusava da oponasa Boga pa tako nece biti kolko oces antihrista pa da se odlazu vec Bog zna vreme kad se valja on pustiti kao vrhunac zla tako da je samo jedan pravi antihrist,kao sto je samo jedan pravi Hrist.....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  TruthSeeker 5th December 2009, 17:06

Прво поздрав браћо, нисам се дуже време укључивао у дискусију, али ово стварно не могу
да гледам мирно. Видим овде има маскираних православаца, који под маском крију своје право лице и преосталој браћи саветују како ништа није страшно примити нова биометријска документа,(јер вероватно су они учинили исто или планирају да их узму) ако би се могло то искористити и окренути на нешто позитивно. Не дајте се заваравати!
Први ја желим да одем у Јерусалим али само ако будем могао са старим документима!
Саветујем свима да се врате на прву страну овог форума и прочитају зашто је он и основан или да оду на youtube Apostol888 и да се сами увере шта каже администратор, дакле против биометрије, а не за биометрију! Ко се залаже за то очигледно се залаже и за
NWO - New World Order!

Ко то може доказати да RFID chip није жиг звери и да ће жиг звери бити нешто савременије?
Истражите мало новије информације о Verichipu, па сами просудите!

За сада оно што се фантастично уклапа у жиг звери јесте RFID chip, и по мени је мала вероватноћа да буде нешто друго (већ сам писао о овоме) а ако буде онда се RFID chip неће масовно користити што се наравно не дешава, него се сада најављује широка примена, предлажим да они који знају енглески прате светска дешавања јер их наши медији не преносе у потпуности, као и то да ће можда још и овог месеца доћи до формирања светске владе!
Будите опрезни и не верујте ником, него се само уздајте у Господа и Он ће вас све научити!
Обама је кандидат за антихриста, али ће време показати да ли јесте или ће се појавити неко други. Не дајте се преварити, него се уздајте у нашега Спаситеља Христа!
TruthSeeker
TruthSeeker


Назад на врх Go down

Биометријски пасош! Empty Re: Биометријски пасош!

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму