АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sergian on 27th March 2010, 18:43

Sveto Pravoslavlje ::najvaznije je da sergian i dalje pokazuje nove jeresi u njegovoj sekti...kao recimo sto je ovde pokazao jeres protestantizma SOLA SCRIPTURA.....
Laughing ..Само бљуј тај гној и клевећи до миле воље, биће ти лакше једног дана...

Sergian


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sergian on 27th March 2010, 18:52

Sveto Pravoslavlje ::nemas ti ni obraza ni nista veruj mi,kad si toliki licemer gledaj ovo:KAZES LICEMERU KAKO SMO MI U ZABLUDI I KAKO MI MISLIMO DA HRISTOS NIJE DOVOLJNO MOCAN I SPOSOBAN DA JOS UVEK ,,SPRECI,, ANTIHRISTA I DA JOS VREMENA LJUDIMA,pa kazes kako mi ne verujemo u moc Hristovu vec odmah mislimo kako su ta dokumenta i cip zig zveri a zaborravljamo da Hrist jos uvek sprecava antihrista da se ustolici kao i pre.....a onda ispovedas kako Hrist nije uspeo da sacuva svoju crkvu,kako je omanuo u obecanju da ce sacuvati cekvu svoju koju ni vrata pakla nece nadvladati,onu crkvu koju je on pre 2000 godina osnovao,a zatim i apostoli sirom sveta osnovali patrijarsije.....e tu crkvu,e ti licemersski ipak govoris i ispovedas da je Hristos nemocan da danas sacuva pravoslavne crkve od strane neprijatelja i nekih episkopa,iako je to oduvek bivalo....i u prvim vjekovima,i sad,oduvek.....ali ne,ti si radije zavolio laz,pa se odrekao svetosavske crkve Hristove jer je Hrist ,,nemocan,, da je sacuva sad posle 2000 godina muke i napada....i prikljucio si se navodno ,,istinitoj,, svojoj crkvi koju je osnovao neki covek pre nekoliko decenija,kao i sto evangelisti,baptisti,jeh.svedoci,protestanti itd..svi oni tvrde da su istina a ipak na celo crkve im je covek,jer je obican covek osnovao njihov pokret,ili nevladinu organizaciju....kako oces...uglavnom,sto je najvaznije,i ti si otisao za crkvom koju je neki covek osnovao.....a navedi mi jednog proroka ili svetiteja ikad,ikad u bilo kojem vremenu koji je osnovao svoju crkvu za 2000 godina????znamo da je muka sa jeresima i gresima imala crkva oduvek,ali navedi mi bar jednog svetog oca koji se odvojio,ostavio crkvu Hristovu i osnovao neki svoj pokret????
Laughing Ти си невероватно глуп. Па наравно да је Христос моћан да сачува Цркву Своју и сачуваће је тако што ће "скратити дане оне" јер да их не скрати -"нико се не би спасао". Дакле, Бог ће по Милости да сачува Цркву а не због тога што је Црква неповредива јер Црква није неповредива због тога што Њу чине људи (подложни греху) у заједници са Богом.
Дакле, од слободне воље тих људи зависи ко ће до краја времена остати у Цркви Христовој а ко неће. Ти си отпао од Цркве јер твоја СПЦ од 1924.године више није Црква Христова а може то постати ако се твоји епископи покају за све јереси (што је мало вероватно) или ако се од простог народа и дела монаштва из СПЦ одвоји један део и приђе Цркви Христовој (нашем Синоду грчких старокалендараца) и од њих добије апостолско прејемство.

Нисмо ми "основали Цркву пре неколико деценија" већ су ти исти наши грчки старокалендарци НАСТАВЉАЧИ оне исте Цркве Христове од пре 1924.године!
Нову Цркву (тј. секташки покрет) су основали твоји НОВОКАЛЕНДАРЦИ који су под АНАТЕМАМА Светих Отаца и са којим твоја СПЦ има пуно молитвено општење.

Sergian


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sergian on 27th March 2010, 20:08

Marko ::
У наставку кажеш: «Јер, ПИСМО јасно каже да је та звер - са СЕДАМ глава и ДЕСЕТ рогова!! Писмо тако јасно каже.»
И овде се види како ти чиниш оно за шта нас оптужујеш: буквално тумачиш свето Писмо на месту на коме то не треба да чиниш, попут неког Јеховиног сведока или сличних протестантских секташа.
Свето Писмо се на неким местима тумачи буквално, а на неким алегоријски, али не онако како се то нама свиђа већ да је све размотрено не само по слову него и по Духу, да сам израз који се тумачи буде разматран целовит, а не само неки његови делови, да буде у складу са свим осталим деловима Писма и да је у складу са светим Предањем Цркве.
Наравно, Писмо се може тумачити двостепено (буквално и алегоријски) и то само онако како Црква каже. Црква није саборно дефинисала никад то са симболиком израза "звери са седам глава и десет рогова" али зато ми можемо (како време одмиче) све јасније видети о чему се ту ради. И одакле ти то да ја "тумачим буквално" о овоме?..
Па да заиста тумачим буквално, онда би говорио о појави неке велике животиње са седам глава и десет рогова а не би говорио да је то св.Јован мислио на Државно Антихристово царство!
Дакле, управо тумачим алегоријски.
Јасно сам горе написао не да се звер није уобличила већ да се није употпуности уобличила. Рекао сам да је звер већ сада присутна, али у свом развојном облику, а да ће потпуно да се открије када се формира десет царстава на земљи. Један од најјаснијих показатеља присутности звери је присутност њеног жига 666. Тај жиг звер већ додељује производима и животињама, па чак и људима. Као што је Христос био присутан на земљи и као беба у Витлејему и као дечак од 12 година који мудро говораше учитељима, и као тридесетогодишњак Кога крштава Претеча, и као тридесеттрогодишњак који се распиње и васкрсава нас ради. Па иако је његова телесна природа пролазила кроз различите стадијуме развитка, Он је у свим тим стадијумима (од зачећа до распећа, васкрсења и вазнесења) – Христос, Син и Логос Божији. Тако и «звер која излази из мора» (дакле, постепено се пројављује, а не долази нагло - нагло и неочекивано ће доћи само Антихрист и то за оне који не прате знаке времена) пролази кроз разне стадијуме развоја, мења своје спољашње карактеристике, уобличава се од мноштва народа до стадијума у коме постоји десет царстава, али у свим тим фазама, од почетка до краја, суштина је иста, она је зло, сатанско царство (Нови светски поредак) које додељује људима свој знак 666. Додељиваће га и тада када звер буде имала свих десет царстава, а додељује га и сада када још нема свих десет царстава.
Ти си јасно у великој заблуди.
Та звер се није још уобличила и све док не добије облик од "седам глава и десет рогова" -не може се говорити о Антихристовом царству. Ти унапред прејудицираш.
Малопре сам јасно показао да је у историји било разних покушаја васпостављања антихришћанских царстава, и да су неки покушаји успели делимично (али не сасвим).
О броју 666 на општем плану - нема говора (за сада), јер нису сви бар-кодови такви а упоређивање са Логосом Христом је неумесно.
Што се тиче цитата "звер излази из мора", па јесте тако: звер излази из мора али са СЕДАМ Глава и ДЕСЕТ рогова!
Дакле, тек кад то будемо видели на политичко-светском плану, онда знамо да је то та Звер.
До тада, свако дизање панике је ђаволски чин.

Једно су пореци свих тих богобораца (Навуходоносор, Антиох Епифан, Нерон, Стаљин, итд.), а друго је звер која се помиње у светом Писму и која додељује жиг 666. Нико од претходно поменутих није додељивао жиг 666. То чини тек овај савремени поредак што је омогућено појавом компјутера који у време претходно поменутих нису ни постојали. Зато овај поредак и јесте та звер из светог Писма и зато није случајно централни суперкомпјутер у Бриселу, који је замајац интеграција у читавом свету, назван «Звер».
Па управо ти ово не иде у прилог. Јер, симболика израза "седам глава и десет рогова" се не односи само на царство Антихристово већ и на претходних 6 (ШЕСТ) покушаја успостављања антихришћанског царства. И то св.Јован објашњава овако: "И јесу седам царева: пет њих паде, и један јесте, а други још не дође, и кад дође мало треба да остане...". Ту се управо говори о претходних 6 покушаја антихришћанских царстава (навео са неке од тих) што значи да ускоро долази СЕДМИ покушај, односно сам Антихрист као ОСМИ (али и он је "од седморице") са седам великих сила а претходно три силе покорене.
О компјутеру "Звер" се слажем али сада нема говора о универзалном стандарду и додељивању броја 666 као личног броја. Доста си поранио.

Ови електронски документи управо и јесу универзалног карактера и садрже идентификациони број и важиће за целу планету. То не значи да сад док још нису уведени свим становницима планете да то нису документи универзалног карактера. Бити универзалног карактера значи да се уводе са намером да их имају сви људи планете, али та намера не може бити остварена преко ноћи него постепено корак по корак док у мрежу не буду ухваћени сви. Наравно, у тој мрежи неће бити истински хришћани. Они ће бити у једној другој мрежи, мрежи коју су користили апостоли рибари, мрежи која људе води у Царство Небеско како је то Господ и поверио апостолима који их је учинио «ловцима људи» (за спасење). Иако гоњени и убијани, њихова је коначна победа у васкрслом Христу.
Нису уопште универзалног карактера из простог разлога што се тотално разликују од земље до земље.
Уопште нема идентификационог броја који је везан за број 666. Одакле теби толико параноје и имаш ли иоле разума да видиш реално?
А то што кажеш да тек после победе Антихриста над три цара долазе биочипови, тиме још једном потврђујеш да сматраш да они који су већ примили чип у тело (у Америци, Мексику, Холандији, итд.) нису примили жиг звери у тело. А шта је биочип ако не чип у телу?! Дакле, оправдаваш оне који су већ жигосани Сатанским жигом и предали своје душе паклу...
Ти експерименти који се изводе су за сваку осуду. Међутим, то ипак није "жиг звери" јер сама реч каже- ЖИГ ЗВЕРИ.
Звери (тј. антихристовог царства) још нема и зато то није његов жиг. Његов жиг ће бити "замена за све", тј. возачка дозвола, платежна картица, итд.итд. ..а ови садашњи био-чипови су углавном за лоцирање људи (што је исто за сваку осуду).
Дакле, сатанска технологија ће сигурно још напредовати, и то чека свет у будућности (јер се Писмо мора испунити) али још није дошао тај час (и није случајно рекао Господ за оне који тврде да је дошао тај час овако: "..не идите за њима..". (по Луци 21,8)
Значи, веома је битно да правилно препознајемо знаке времена, у Духу, како би се и правилно (тј. православно хришћански) односили према томе.
Као што рекох, електронски документи се сада постепено свуда уводе. За све њих постоји универзални стандард.
Нема униврзалног планетарног стандарда, то је факат.
А и није поента у томе што су то електронски документи, они су чак и корисни као такви у неком смислу, већ је поента ово: да ли наносе духовну штету људима?
По свему сада судећи - не наносе.
Рекох раније: имали смо личне карте са црвеном петокраком, симболом под којим су рушене Цркве Божије и убијани и мучени милиони хришћана, па нико од вас "душебрижника" то да осуди (мислим на ту личну карту) као нешто "антихришћанско"?!!
Вама смета ЕЛЕКТРОНИКА, али то је (само по себи) - ДАР БОЖИЈИ, који може бити употребљен на добро а може и на зло.

Напротив, управо их треба критиковати са духовне стране, јер:

- дозвољавањем да се наши подаци уносе у централни компјутер допуштамо антихристовом поретку и будућем Антихристу да себе гради свевидећим Богом, да се ћесару даје и оно што је Божије.
- електронски документи с једне стране чине човека грађанином државе којој припада, а с друге стране грађанином светске наддржаве у чији састав улазе све државе и тиме човек саучествује у безбожној вавилонској глобализацији.
Све је то мање-више тачно али под условом да се успостави та Антихристова над-држава. А тога још нема ни на видику...
Што се тиче података, то није проблем ако имају наше податке, конкретно - Србијом од пада Обреновића полутајно владају јеврејски ционисти (који спремају свог "месију") и иовако су имали све наше податке.
Проблем је ако се прими жиг (у виду идентификационог броја или био-чипа) те звери, а пошто звери (са "седам глава и десет рогова") још нема- нема ни жига!

- Жиг звери 666 на електронским документима је веридба са Сатаном или тзв. антиоглашење и пут је ка примању електронских докумената у телу (чип или ласерска тетоважа у телу) што представља венчање са Сатаном или тзв. антикрштење. Неки духовно слабији су већ примили чип у тело и тиме се венчали са Сатаном. Њима није била потребна никаква припрема. Одмах су дошли на крајњу станицу. За оне отпорније, прво се спрема антиоглашење које је већ грех, а потом се духовно препариран човек упућује на антикрштење.
-Жиг звери 666 је жиг Новог светског поретка, Антихриста и Сатане, а његово (не)примање опредељује наш вечни удео:

И трећи анђео следоваше за њима говорећи гласом громким: Ко год се поклони звијери и лику њезином, и прими жиг на чело своје или на руку своју, и он ће пити од вина гњева Божијег, које је непомијешано наточено у чашу гњева његовог, и биће мучен у огњу и сумпору пред анђелима светима и пред Јагњетом. И дим мучења његовог уздизаће се у вијекове вијекова; и неће имати одмора дан и ноћ они који се клањају звијери и лику њезином, и ко год прима жиг имена њезина. Овдје је трпљење, светих, који држе заповијести Божије и вјеру Исусову.“ Откр.14:9-12
И то је све тачно али још није наступио тај час искушења за целу планету ( о чему говори и Дух Свети у поруци Филаделфијској Цркви).

А ми смо више пута рекли да није од суштинске важности да ли се на самој исправи (у кодирајућем делу) налази бар-код са бројем 666 или без тог броја, јер број 666 се увек налази у централном компјутеру као код доступа у лични фајл човека (декодирајући део). Кодирајући и декодирајући део чине једну нераздељиву целину и један без другог не функционишу нити један без другог имају било каквог смисла у односу на постављени циљ, а то је аутоматска лична идентификација човека у систему „Звер“.
...Али, ми немамо никакве везе са тим системом "Звер" у Бриселу.
Наше биометријске личне карте имају своје читаче и ту јасно пише само адреса тог човека и остали подаци који су видљиви на личној карти. Исто важи и за пасош. (Видео сам то на читачу код других јер још нисам извадио те документе).

За здравствене књижице исто фантазирају да то има везе са бројем 666.
Јер, св.Јован каже ће то бити број звери и човеков број, истовремено.
Звери (антихристовог царства) још нема нити има универзалног стандарда за здравствене књижице (негде имају и оптичке и друге облике, итд.).
Говориш о www (World Wide Web) које се бројчано преводи у 666, али ми не говоримо о www који је део адресе сајта него о „rw- rw- rw-“ који је код доступа фајлу (USER MASK – маска корисника за “read-write only” (rw) фајлове) и који се не случајно програмски бројно кодује са 666. www се појавио тек са настанком Интернета, а код доступа „rw- rw- rw-“ постоји и пре настанка Интернета.
Па управо то кажем. Laughing
Вама не смета тај www који се бројчано преводи као 666, а смета вам rw- rw- rw.
Па, нема везе која је метода у питању, да ли програмска или нумеричка, битно је да се могу преводити као 666.
И сада, ви имате тај сајт са бројем 666, што је ваш КОД ПРИСТУПА (по тој логици) а овде сматрате да је то "одрицање од Бога и венчање са Сатаном"??! Лудило..

Као што рекох, сајт је друга тема у односу на тему кода доступа (иако има додирне тачке у смислу да је све то део компјутерске технологије), али, да одговорим и на то. Једно је број сајта, а друго број човека. Број сајта је број производа као што је и бар-код хране и осталих производа у продавници бар-код ствари, а не бар-код човека. Са становишта спасења неприхватљиво је када број звери 666 постаје број човека како стоји у Откривењу. Број звери 666 постаје број човека уколико нам он служи за идентификацију. Нико човека не идентификује преко адресе сајта или броја неког другог производа, већ преко броја личног документа у џепу или телу. Човек ради свог спасења не сме да дозволи да број звери 666 у споју са личним идентификационим бројем (ЈМБГ, ЛБО, итд.) постане његов лични аутоматски идентификатор (лични бар-код тј. бар-код човека) који тако омогућава антихристовим властима да нас скенирањем препознају као део глобалног компјутерског антихристовог царства на земљи. Или, како рекоше неки: «Исповедајте ви шта хоћете, али сви ћете у нашу корпу» (тј. наш електронски логор). Као некад првим хришћанима кад су говорили: «Добро, не бранимо ми вама да исповедате Христа, али само се поклоните ћесару као Богу».
Али, Христос је једини Бог Истинити Коме нека је слава са Оцем Његовим и Духом Светим сада и увек и у векове векова!
Laughing ..Ма немој да се вадиш, узалуд...Тај ваш сајт не би могао да ради без КОДА ПРИСТУПА а то је нумерички - број 666. Тај ваш сајт је ЛИЧНО ваш а није неки производ који бацате у смеће (смоки, чипс, итд.) па према томе и ви сте, по тој логици, упали у сатанино наручје.

Што се тиче личног идентификационог броја, ту се слажем да ће то бити одрицање од Христа али то нема везе са садашњим биометријским документима нити са здравственоим књижицом јер:
1. у личним картама и пасошима НЕМА Броја 666 који је везан за личност.
То што се ви унапред плашите електронике, је ваш параноични страх и ваш проблем.

2. у здравственим књижицама нема личног (доживотног) броја везан за 666. То су регистарски бројеви обрасца књижице.

3. нема још Звери (Антихриста) који "излази из мора" а да има "седам глава и десет рогова".

Нек вам Бог здраво расуђивање! +Богу слава у векове. Амин.

Sergian


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Marko on 28th March 2010, 19:00

Sergian ::
Наравно, Писмо се може тумачити двостепено (буквално и алегоријски) и то само онако како Црква каже. Црква није саборно дефинисала никад то са симболиком израза "звери са седам глава и десет рогова" али зато ми можемо (како време одмиче) све јасније видети о чему се ту ради. И одакле ти то да ја "тумачим буквално" о овоме?..
Па да заиста тумачим буквално, онда би говорио о појави неке велике животиње са седам глава и десет рогова а не би говорио да је то св.Јован мислио на Државно Антихристово царство!
Дакле, управо тумачим алегоријски.

Ту нема шта да се тумачи алегоријски, јер је у самом светом Писму дато буквално тумачење звери да је то царство на земљи.
Али, кад сам поменуо буквално тумачење, нисам о томе говорио него што погрешно интерпретираш „звер са седам глава и рогова десет“ - да док се не појави истовремено звер са свих седам глава и десет рогова не можемо говорити да звер постоји. Ево шта кажеш:
Sergian ::
Ти си јасно у великој заблуди.
Та звер се није још уобличила и све док не добије облик од "седам глава и десет рогова" -не може се говорити о Антихристовом царству. Ти унапред прејудицираш.

Sergian ::
Што се тиче цитата "звер излази из мора", па јесте тако: звер излази из мора али са СЕДАМ Глава и ДЕСЕТ рогова!
Дакле, тек кад то будемо видели на политичко-светском плану, онда знамо да је то та Звер.
До тада, свако дизање панике је ђаволски чин.
Прво, седам глава јесу, по Писму, седам царева тј. царстава:
"И јесу седам царева. Пет је њих пало, и један јесте, а други још није дошао; а кад дође за мало ће остати." (Откр. 17:10)
Видимо да тих седам царстава не постоји истовремено него хронолошки једно за другим. Према томе никада звер неће имати истовремено свих седам глава него у различитим раздобљима. Ево још једног места у Писму које оповргава твоју, а потврђује нашу тврдњу:
"Овако рече: Четврта звер биће четврто царство на земљи, које ће се разликовати од свих царстава, и изјешће сву земљу и погазити и сатрти.
И десет рогова јесу десет царева, који ће настати из тог царства, а после њих настаће други, и он ће се разликовати од пређашњих, и покориће три цара" (Данило 7:23,24)
Јасно се каже да ће десет царева настати из тог царства тј., како претходни стих каже, из четврте звери која је четврто царство. То показује да звер као царство претходи појави десет царева, а самим тим и "жиг звери" (Откр. 13, и др.) и те како може да претходи појави десет царева чега смо данас сведоци под условом да се нисмо духовно ослепили да како не би видели нити чули.

Sergian ::
О броју 666 на општем плану - нема говора (за сада), јер нису сви бар-кодови такви а упоређивање са Логосом Христом је неумесно..

Број 666 је још како присутан на општем плану, зато што је компјутерски систем присутан на општем плану, а код доступа rw- rw- rw- (666) је од почетка у основи тог компјутерског система о чему смо већ говорили.
Поређење са Христом је још како умесно. Као што Христос постоји као Христос и пре свог зрелог узраста од тридесет и више година, тако и звер као Његов антипод постоји и пре свог зрелог узраста (стадијума) са десет царева, самим тим и «жиг звери» (Откр. 13, и др.) још како може да претходи појави десет царева.

Sergian ::
О компјутеру "Звер" се слажем али сада нема говора о универзалном стандарду и додељивању броја 666 као личног броја. Доста си поранио.
Нису (електронски документи) уопште универзалног карактера из простог разлога што се тотално разликују од земље до земље.
Уопште нема идентификационог броја који је везан за број 666. Одакле теби толико параноје и имаш ли иоле разума да видиш реално?

Хоћеш да кажеш – слажеш се да је компјутер «Звер» у Бриселу замајац унификације и да има за циљ обележавање становништва света жигом звери, али да тај циљ још није почео да се реализује, јер, како тврдиш, «сада нема говора о универзалном стандарду и додељивању броја 666 као личног броја». Већ написах више пута да се у том суперкомпјутеру код доступа 666 придружује личном броју (бројном имену) личног фајла сваког човека. Према томе, не само да није тачно да, како тврдиш, "нема говора о додељивању броја 666 као личног броја" него се број 666 већ увелико додељује као лични број. Од Америке преко Европе, Русије, Аустралије, азијских, афричких земаља, свуда се уводе исти електронски пасоши, личне карте, итд. Ти сад опет можеш игнорисати ту, као и многе друге чињенице, и рећи да "два и два није четири него пет", али шта ја ту могу. Теби нико не може забранити да понављаш неистине осим Бога у своје време који ће ти за то судити ако се не покајеш.
"Тешко онима који зло зову добро, а добро зло, који праве од мрака светлост, а од светлости мрак, који праве од горког слатко, а од слатког горко." (Ис. 5:20)

Sergian ::
Ти експерименти који се изводе су за сваку осуду. Међутим, то ипак није "жиг звери" јер сама реч каже- ЖИГ ЗВЕРИ.
Звери (тј. антихристовог царства) још нема и зато то није његов жиг. Његов жиг ће бити "замена за све", тј. возачка дозвола, платежна картица, итд.итд. ..а ови садашњи био-чипови су углавном за лоцирање људи (што је исто за сваку осуду).

Нису то никакви експерименти већ увођење жига звери у свакодневни живот. Не користе се био-чипови само за лоцирање људи већ и за жигосање људи. На твоју тврдњу да "звери (тј. антихристовог царства) још нема и зато то није његов жиг" горе смо одговорили. Звери има већ сада и пре десет царева, па зато и жиг звери може да постоји и пре десет царева. Чипови у телу су електронски повезани са суперкомпјутером у Бриселу и другим центрима. Приликом скенирања дела тела са чипом, очитава се фајл човека у компјутеру тако што се код доступа 666 спаја са личним идентификационим бројем (ЛИБ) фајла који је идентичан ЛИБ–у на чипу. Тако се остварује оно што пише у Писму да је број човека и број звери 666. Дакле, био-чипови јесу жиг звери.
Нека читаоци обрате пажњу и на то како притиснут аргументима мењаш свој став, али да би измигољио, па кад промениш свој погрешан став на наш тачан став онда нигде не кажеш да си погрешио него га мешаш са погрешним ставовима и стално правиш неке лавиринте конструкција из којих никад нећеш изаћи (осим покајањем).
Ево шта си прекјуче написао:
«Такође, ти нови документи ће бити универзалног карактера, као идентификациони бројеви, и важиће за целу планету (након што Антихрист победи ТРИ цара) и тек онда долазе био-чипови
А ево шта си написао јуче:
«...а ови садашњи био-чипови су углавном за лоцирање људи...»
Дакле, сада признајеш да постоје садашњи био-чипови тј. већ данас постоје, а прекјуче си тврдио да тек после победе Антихриста над три цара долазе био-чипови...

Sergian ::
Дакле, сатанска технологија ће сигурно још напредовати, и то чека свет у будућности (јер се Писмо мора испунити) али још није дошао тај час (и није случајно рекао Господ за оне који тврде да је дошао тај час овако: "..не идите за њима..". (по Луци, 21,8).
Значи, веома је битно да правилно препознајемо знаке времена, у Духу, како би се и правилно (тј. православно хришћански) односили према томе.

Технологија за жигосање је већ сада довољно развијена и зато се оно већ сада спроводи. Технологија ће се само развијати у смислу нпр. смањења величине чипа који се ставља у тело и сл., а суштински циљ је већ постигнут, а то је аутоматска лична идентификација. Господ ту говори да се не иде за лажним пророцима који говоре да је дошао час доласка Господњег, који говоре «Ја сам (Христос)», а не да се не иде за онима који распознају знаке времена и уче да је сада час Антихристов и његовог поретка који претходи часу Христовог доласка и тако уче људе да не примају проклети жиг. Напротив, за таквима треба ићи, јер говоре истину.

Sergian ::
Нема униврзалног планетарног стандарда, то је факат.
А и није поента у томе што су то електронски документи, они су чак и корисни као такви у неком смислу, већ је поента ово: да ли наносе духовну штету људима?
По свему сада судећи - не наносе.
Рекох раније: имали смо личне карте са црвеном петокраком, симболом под којим су рушене Цркве Божије и убијани и мучени милиони хришћана, па нико од вас "душебрижника" то да осуди (мислим на ту личну карту) као нешто "антихришћанско"?!!
Вама смета ЕЛЕКТРОНИКА, али то је (само по себи) - ДАР БОЖИЈИ, који може бити употребљен на добро а може и на зло.

Електроника је по допуштењу, а не по вољи Божијој. Она је, како свети Нил Мироточиви каже, «порочна мудрост» и зато није по вољи Божијој, тј. није дар Божији, како ти погрешно говориш. Електроника је беспотребна Адамовом роду и изумљена је са злим циљем - жигосање људи. Друга је ствар што се и она донекле може на добро искористити, као што Бог и демоне чини Својим слугама (тако што праведници побеђујући демоне задобијају још већу славу, итд. о чему говоре свети оци кад одговарају на питање зашто Бог није одмах уништио ђаволе).
А суштина је управо у електронским документима, јер управо они омогућују и створени су ради уласка у антихристов систем са бројем 666. То нису омогућавали ранији неелектронски документи.


Sergian ::
И то је све тачно али још није наступио тај час искушења за целу планету ( о чему говори и Дух Свети у поруци Филаделфијској Цркви).

Већина овога што пишеш је трагикомично. Кад буду казне Божије настрадаће сви који приме жиг звери, било да га приме непосредно пре часа искушења било да га приме годинама пре тог часа (ако га живи дочeкају).

Sergian ::
...Али, ми немамо никакве везе са тим системом "Звер" у Бриселу.
Наше биометријске личне карте имају своје читаче и ту јасно пише само адреса тог човека и остали подаци који су видљиви на личној карти. Исто важи и за пасош. (Видео сам то на читачу код других јер још нисам извадио те документе).

Ми смо више пута рекли да није од суштинске важности да ли се на самој исправи (у кодирајућем делу) налази бар-код са бројем 666 или без тог броја, јер број 666 се увек налази у централном компјутеру као код доступа у лични фајл човека (декодирајући део). Кодирајући и декодирајући део чине једну нераздељиву целину и један без другог не функционишу нити један без другог имају било каквог смисла у односу на постављени циљ, а то је аутоматска лична идентификација човека у систему „Звер“.

Sergian ::За здравствене књижице исто фантазирају да то има везе са бројем 666.
Јер, св.Јован каже ће то бити број звери и човеков број, истовремено.
Звери (антихристовог царства) још нема нити има универзалног стандарда за здравствене књижице (негде имају и оптичке и друге облике, итд.).

Већ смо објаснили како функционише глобални вавилонски компјутерски систем личне идентификације.
Доказасмо да је звер већ присутна, а универзални стандард подразумева пре свега универзалну функцију, а то је аутоматска лична идентификација у систему звери, а није битно да ли је упитању оптички или радио - фреквентни облик. Такође, од секундарног је значаја да ли се лична идентификација врши преко ЈМБГ,ЛБО или бар-кода обрасца књижице. Битно је да сва три броја врше исту функцију - аутоматска лична идентификација човека у систему звери. И то је већ много пута објашњавано...

Sergian ::
Па управо то кажем.
Вама не смета тај www који се бројчано преводи као 666, а смета вам rw- rw- rw.
Па, нема везе која је метода у питању, да ли програмска или нумеричка, битно је да се могу преводити као 666.
И сада, ви имате тај сајт са бројем 666, што је ваш КОД ПРИСТУПА (по тој логици) а овде сматрате да је то "одрицање од Бога и венчање са Сатаном"??! Лудило..
..Ма немој да се вадиш, узалуд...Тај ваш сајт не би могао да ради без КОДА ПРИСТУПА а то је нумерички - број 666. Тај ваш сајт је ЛИЧНО ваш а није неки производ који бацате у смеће (смоки, чипс, итд.) па према томе и ви сте, по тој логици, упали у сатанино наручје.

Па и "смоки, чипс", књига, итд. са бар-кодом је ЛИЧНО наш, а не нечији туђи. Једно су наши лични производи (сајтови, оловке, млеко, итд), а друго смо МИ ЛИЧНО. НАС ЛИЧНО препознају, идентификују преко личних докумената, а не преко "чипсова, смокија", сајтова итд. Нико нам на граници, на улици, приликом исплате новца, итд. не тражи адресу нашег сајта, наш "смоки, чипс", итд. него наш лични документ. Заиста, лудило, али твоје!
Sergian ::
Што се тиче личног идентификационог броја, ту се слажем да ће то бити одрицање од Христа али то нема везе са садашњим биометријским документима нити са здравственоим књижицом јер:
1. у личним картама и пасошима НЕМА Броја 666 који је везан за личност.
То што се ви унапред плашите електронике, је ваш параноични страх и ваш проблем.

Већ смо одговорили да је број 666 некад директно присутан у личним картама и пасошима (кодирање уз помоћ броја 666), а некад не (кодирање без броја 666), али је увек присутан као код доступа приликом декодирања (очитавања личног фајла у централном компјутеру). О електроници смо горе одговорили.

Sergian ::
2. у здравственим књижицама нема личног (доживотног) броја везан за 666. То су регистарски бројеви обрасца књижице.
О томе смо раније већ говорили – није то само регистарски број обрасца књижице већ и човеков лични идентификациони број, јер се њиме отвара човеков лични фајл (досије) у компјутеру
( http://www.pravoverje.com/Otpadnistvo/Zig/zig2.htm ).
Sergian ::
3. нема још Звери (Антихриста) који "излази из мора" а да има "седам глава и десет рогова".

Горе смо показали да звер као царство постоји и пре појаве десет царева.

Осана Сину Давидову!

Marko


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sergian on 30th March 2010, 12:26

Marko ::

Ту нема шта да се тумачи алегоријски, јер је у самом светом Писму дато буквално тумачење звери да је то царство на земљи.
Али, кад сам поменуо буквално тумачење, нисам о томе говорио него што погрешно интерпретираш „звер са седам глава и рогова десет“ - да док се не појави истовремено звер са свих седам глава и десет рогова не можемо говорити да звер постоји.
Наравно, Антихристово царство ће бити у облику "седам глава и десет рогова".
Седам великих Сила које ће имати исту мисао са њим и три покорене силе (чији ће представници само на кратко предати власт Антихристу).
Јасно Писмо каже, супротно ономе што ти тврдиш.
Прво, седам глава јесу, по Писму, седам царева тј. царстава:
"И јесу седам царева. Пет је њих пало, и један јесте, а други још није дошао; а кад дође за мало ће остати." (Откр. 17:10)
Видимо да тих седам царстава не постоји истовремено него хронолошки једно за другим. Према томе никада звер неће имати истовремено свих седам глава него у различитим раздобљима. Ево још једног места у Писму које оповргава твоју, а потврђује нашу тврдњу:
"Овако рече: Четврта звер биће четврто царство на земљи, које ће се разликовати од свих царстава, и изјешће сву земљу и погазити и сатрти.
И десет рогова јесу десет царева, који ће настати из тог царства, а после њих настаће други, и он ће се разликовати од пређашњих, и покориће три цара" (Данило 7:23,24)
Јасно се каже да ће десет царева настати из тог царства тј., како претходни стих каже, из четврте звери која је четврто царство. То показује да звер као царство претходи појави десет царева, а самим тим и "жиг звери" (Откр. 13, и др.) и те како може да претходи појави десет царева чега смо данас сведоци под условом да се нисмо духовно ослепили да како не би видели нити чули.
Не видиш ти ништа. Управо сам у претходном посту и ја то тврдио да тих СЕДАМ царева јесу и поређани по историјској хронологији а такође и да ће истовремено постојати. Ти сада тумачиш произвољно супротно од Светих Отаца који ГРМЕ о томе да ће Антихристово царство бити збир 10 великих Сила (пошто он претходно победи ТРИ цара). Тако кажу Свети Оци.
А у овом цитату о 4 (четири) велике Звери, сам себи противуречиш. Ти хоћеш да кажеш да је појава "четврте звери" исто Антихрист у питању?!
Доста се ти вараш јер св.пророк Данило ту не мисли на Антихриста, јер да мисли - онда би то важило и за претходне ТРИ Звери. То четврто царство које "гази репом остатак" је ЕКУМЕНИЗАМ, то је Откровењска "блудница" , а претходно треће (КАПИТАЛИЗАМ), односно друго царство ("друга звер") је КОМУНИЗАМ (што се види по томе што св.пророк Данило помиње медведа и томе слично).
Дакле, Антихристово царство настаје из ЕКУМЕНИЗМА, што је нама свима опште познато, али не треба заборавити да ће настати и "пола час мир и тишина на небу" (отварање седмог печата) што значи да ће се теократски православни режими тек обновити у Русији, Грчкој, Србији, итд.
И тек после "расапа силе светог народа" (из књиге пророка Данила) долази време Антихриста (тј. "утвара" и "незнатан човек коме није намењена царска част" у тој књизи).
Иначе, управо је пророк Данило буквало хронолошки описао долазак Антихриста (утваре) на светску власт и ту се доста тога може препознати.
Број 666 је још како присутан на општем плану, зато што је компјутерски систем присутан на општем плану, а код доступа rw- rw- rw- (666) је од почетка у основи тог компјутерског система о чему смо већ говорили.
Број 666 јесте присутан, и то је обична ционистичка провокација а не "жиг звери" везан за личност.
Дакле, ви имате тај сајт и онда сте и ви, по тој логици, примили жиг звери (јер, то је ваш код доступа у сајт).
Поређење са Христом је још како умесно. Као што Христос постоји као Христос и пре свог зрелог узраста од тридесет и више година, тако и звер као Његов антипод постоји и пре свог зрелог узраста (стадијума) са десет царева, самим тим и «жиг звери» (Откр. 13, и др.) још како може да претходи појави десет царева.
Laughing ..Невероватно си тврдоглав и прелешћен! Да ли си свестан шта пишеш? Да ли ти уопште размишљаш о томе?...Значи, ти знаш да се Антихрист (као антипод Христа) већ родио? Одакле ти та идеја?..Свети Серафим Саровски каже да ће се Антихрист родити у једном руском граду између Москве и Петрограда и да тај град треба тек да се изгради и добиће име "Град Краја".
Као што знамо, још није изграђен тај град...По твојој логици, с обзиром да тајна безакоња већ дејствује, Антихрист и његов жиг постоје већ скоро два миленијума! Какво лудило и параноја...

Хоћеш да кажеш – слажеш се да је компјутер «Звер» у Бриселу замајац унификације и да има за циљ обележавање становништва света жигом звери, али да тај циљ још није почео да се реализује, јер, како тврдиш, «сада нема говора о универзалном стандарду и додељивању броја 666 као личног броја». Већ написах више пута да се у том суперкомпјутеру код доступа 666 придружује личном броју (бројном имену) личног фајла сваког човека. Према томе, не само да није тачно да, како тврдиш, "нема говора о додељивању броја 666 као личног броја" него се број 666 већ увелико додељује као лични број. Од Америке преко Европе, Русије, Аустралије, азијских, афричких земаља, свуда се уводе исти електронски пасоши, личне карте, итд. Ти сад опет можеш игнорисати ту, као и многе друге чињенице, и рећи да "два и два није четири него пет", али шта ја ту могу. Теби нико не може забранити да понављаш неистине осим Бога у своје време који ће ти за то судити ако се не покајеш.
"Тешко онима који зло зову добро, а добро зло, који праве од мрака светлост, а од светлости мрак, који праве од горког слатко, а од слатког горко." (Ис. 5:20)
Да, управо то кажем.
Компјутер Звер је још у развијању глобализма и унификације али нема говора, сада, да постоји универзални планетарни стандард.
И није тачно да су у свету свуда исти електронски документи.
Баш напротив, потпуно се разликују и није поента у томе што су електронски већ је поента што нису Антихристови.
Ви стално понављате неистине и смућујете народ својим лудачким прелестима...
Нису то никакви експерименти већ увођење жига звери у свакодневни живот. Не користе се био-чипови само за лоцирање људи већ и за жигосање људи. На твоју тврдњу да "звери (тј. антихристовог царства) још нема и зато то није његов жиг" горе смо одговорили. Звери има већ сада и пре десет царева, па зато и жиг звери може да постоји и пре десет царева. Чипови у телу су електронски повезани са суперкомпјутером у Бриселу и другим центрима. Приликом скенирања дела тела са чипом, очитава се фајл човека у компјутеру тако што се код доступа 666 спаја са личним идентификационим бројем (ЛИБ) фајла који је идентичан ЛИБ–у на чипу. Тако се остварује оно што пише у Писму да је број човека и број звери 666. Дакле, био-чипови јесу жиг звери.
Јесу ови садашњи био-чипови сатански (као што је и петокрака сатанска), и то јесте за сваку осуду али нису Антихристови.
О томе сам већ одговорио јасно.
Они углавном служе за лоцирање људи а Антихристови ће бити за "све и свашта".
Нека читаоци обрате пажњу и на то како притиснут аргументима мењаш свој став, али да би измигољио, па кад промениш свој погрешан став на наш тачан став онда нигде не кажеш да си погрешио него га мешаш са погрешним ставовима и стално правиш неке лавиринте конструкција из којих никад нећеш изаћи (осим покајањем).
Ево шта си прекјуче написао:
«Такође, ти нови документи ће бити универзалног карактера, као идентификациони бројеви, и важиће за целу планету (након што Антихрист победи ТРИ цара) и тек онда долазе био-чипови
А ево шта си написао јуче:
«...а ови садашњи био-чипови су углавном за лоцирање људи...»
Дакле, сада признајеш да постоје садашњи био-чипови тј. већ данас постоје, а прекјуче си тврдио да тек после победе Антихриста над три цара долазе био-чипови...
Ништа нисам "измигољио" већ исто тврдим од почетка. Ти управо измишљаш. И пре тога сам рекао да постоје био-чипови, и то је факат, али да нису Антихристови.
Такође, рекао сам да то није масовна појава већ се изводе експерименти на (тотално прелешћеним) људима који су очигледно сатанског духа (попут "Мадоне" и сличних).
Дакле, ти био-чипови Антихристови неће бити експеримент већ наметнут човечанству као неки "спас од глади" и само јаки људи ће то одбијати ради своје душе.
Технологија за жигосање је већ сада довољно развијена и зато се оно већ сада спроводи. Технологија ће се само развијати у смислу нпр. смањења величине чипа који се ставља у тело и сл., а суштински циљ је већ постигнут, а то је аутоматска лична идентификација. Господ ту говори да се не иде за лажним пророцима који говоре да је дошао час доласка Господњег, који говоре «Ја сам (Христос)», а не да се не иде за онима који распознају знаке времена и уче да је сада час Антихристов и његовог поретка који претходи часу Христовог доласка и тако уче људе да не примају проклети жиг. Напротив, за таквима треба ићи, јер говоре истину.
Није тачно. Технологија још није сасвим развијена јер ће тај Антихристов чип бити "замена за све" (платежно средство, возачка...) а сада је то само ради лоцирања и идентификације.
Што се тиче речи Христових: управо се ту мисли на вас и вама сличне који говорите о задњим временима и да за таквима не треба ићи.
Јер, ви кажете "време се приближило, Антихрист је пред вратима а самим тим и долазак Христов" а ми кажемо "још није Антихристов час а самим тим ни долазак Христов" а тачно је да тајна безакоња одавно дествује већ скоро два миленијума.
Електроника је по допуштењу, а не по вољи Божијој. Она је, како свети Нил Мироточиви каже, «порочна мудрост» и зато није по вољи Божијој, тј. није дар Божији, како ти погрешно говориш. Електроника је беспотребна Адамовом роду и изумљена је са злим циљем - жигосање људи. Друга је ствар што се и она донекле може на добро искористити, као што Бог и демоне чини Својим слугама (тако што праведници побеђујући демоне задобијају још већу славу, итд. о чему говоре свети оци кад одговарају на питање зашто Бог није одмах уништио ђаволе).
А суштина је управо у електронским документима, јер управо они омогућују и створени су ради уласка у антихристов систем са бројем 666. То нису омогућавали ранији неелектронски документи.
Електроника јесте ДАР Божији, и јесте подложна пороцима. Она се може злоупотребити.
Да је то, само по себи, грех - не би се штампале књиге, црквени часописи... (а све то не иде без електронике).
Није суштина у електронским документима, као таквим, већ у њиховој злоупотреби на духовну штету човека.


Већина овога што пишеш је трагикомично. Кад буду казне Божије настрадаће сви који приме жиг звери, било да га приме непосредно пре часа искушења било да га приме годинама пре тог часа (ако га живи дочeкају).
Не, твоје расуђивање је трагикомично.
Јер, у поруци Филаделфијској Цркви Дух Свети каже да ће сачувати (праве вернике те Цркве) од "часа искушења који ће доћи на васцели свет" што значи управо оно што сам тврдио раније: тек кад из експерименталног нивоа жигосања то дође на ОБАВЕЗАН масовни - планетарни ниво (а то је тај "час искушења за васцели свет") онда знамо да је то Антихристово време.
Ми смо више пута рекли да није од суштинске важности да ли се на самој исправи (у кодирајућем делу) налази бар-код са бројем 666 или без тог броја, јер број 666 се увек налази у централном компјутеру као код доступа у лични фајл човека (декодирајући део). Кодирајући и декодирајући део чине једну нераздељиву целину и један без другог не функционишу нити један без другог имају било каквог смисла у односу на постављени циљ, а то је аутоматска лична идентификација човека у систему „Звер“.
Laughing Па, ти си скроз прелешћен! Па да ли ти видиш шта пишеш, поново те питам? Какве везе има компјутер "Звер" у Бриселу са нашим биометријским документима и здравственим књижицама?... Нема никакве везе јер наши документи имају своје читаче овде у СРБИЈИ, у институцијама државним, а то нема везе са фајловима у компјутеру "Звер".
Исто тако, нема говора о броју 666 везаног за личност. Фантазирате и измишљате.

Већ смо објаснили како функционише глобални вавилонски компјутерски систем личне идентификације.
Доказасмо да је звер већ присутна, а универзални стандард подразумева пре свега универзалну функцију, а то је аутоматска лична идентификација у систему звери, а није битно да ли је упитању оптички или радио - фреквентни облик. Такође, од секундарног је значаја да ли се лична идентификација врши преко ЈМБГ,ЛБО или бар-кода обрасца књижице. Битно је да сва три броја врше исту функцију - аутоматска лична идентификација човека у систему звери. И то је већ много пута објашњавано...
Ништа ви нисте доказали нити објаснили. Нон-стоп параноишете.
Антихристов поредак није још присутан (мада јесте у постепеној припреми развитка) нити постоји универзални планетарни стандард наметнут од тог поретка, нити то има везе са нашим документима у Србији.
Па и "смоки, чипс", књига, итд. са бар-кодом је ЛИЧНО наш, а не нечији туђи. Једно су наши лични производи (сајтови, оловке, млеко, итд), а друго смо МИ ЛИЧНО. НАС ЛИЧНО препознају, идентификују преко личних докумената, а не преко "чипсова, смокија", сајтова итд. Нико нам на граници, на улици, приликом исплате новца, итд. не тражи адресу нашег сајта, наш "смоки, чипс", итд. него наш лични документ. Заиста, лудило, али твоје!
Па, јесте ваш ЛИЧНО и смоки и чипс који бацате на улици, али се то не везује за вашу личност.
А ваш сајт се везује за вашу личност а отвара се сатанским кодом приступа нумерички израчунатом као 666. Јер, ти кад купиш оловку или чипс - не мораш да ставиш свој потпис (саглашавање) са тим а кад отвараш сајт онда је ту твоје име и презиме.
Значи, ви сами себе разобличавате и драго ми је што то остали ће видети овде.
Већ смо одговорили да је број 666 некад директно присутан у личним картама и пасошима (кодирање уз помоћ броја 666), а некад не (кодирање без броја 666), али је увек присутан као код доступа приликом декодирања (очитавања личног фајла у централном компјутеру). О електроници смо горе одговорили.
Уопште није присутан број 666 у овим новим документима. То није лични човеков број нити број Звери (а Звери, тј. Антихристовог поретка на планети још нема на видику).
Што се тиче декодирања: то ви параноишете због rw-rw-rw, а то је исто као и ваш сајт са www.
Исто се нумерички добија број 666, по неким методама, и то је само обична њихова провокација и како би смутили вас и вама сличне (разне секташе протестанте, суботаре, и остале).

О томе смо раније већ говорили – није то само регистарски број обрасца књижице већ и човеков лични идентификациони број, јер се њиме отвара човеков лични фајл (досије) у компјутеру
Није човеков лични број, већ регистарски, на том бар-коду.
Чак и да јесте човеков број, опет не би био грех јер тај бар-код није регистрован као стандард под бројем 666.
Горе смо показали да звер као царство постоји и пре појаве десет царева.
Наравно да постоји царство звери и пре појаве 10 царева, али ту пророк мисли на ЕКУМЕНИЗАМ, о чему сам горе објаснио а не мисли на Антихристово Државно царство.
Јер, и пре тога помиње и прву, и другу (а та друга је КОМУНИЗАМ), и трећу звер, па онда по тој логици: ми нисмо требали да имамо ниједне документе, ни оне у комунизму,... нити оне раније у Римском Царству (а то је прва звер).
Ви сте тотално прелешћени и немате иоле разуме и расуђивања да знаке времена схватите правилно. Жалосно...

Sergian


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sergian on 30th March 2010, 14:29

Да не бих поново мењао свој претходни пост, додаћу још нешто у овом посту сада.
Наиме, Марко стално потенцира то да се у компјутерском центру, званом "Звер", (у Бриселу) налазе наши подаци и да је то знак да смо ми у Антихристовом поретку. То је једна велика заблуда , јер:
1. Антихристов поредак још није завладао, о чему сам раније писао, а то што се тај компјутер зове "Звер" не мора алудирати на самог Антихриста и његов поредак јер и пре Антихриста постоје неке "звери" (о чему говори пророк Данило).
Владала је комунистичка звер, и имали смо личне документе те звери, сада влада та трећа звер (капиталистичка "са четири главе" што алудира на њен карактер) и њени документи су прихватљиви.
Четврта звер које се треба бојати (по пророку Данилу; а бојати се ње треба јер је духовног карактера, моја примедба) је очигледно ЕКУМЕНИЗАМ и из те звери настаје Антихристов поредак, када та звер добије своју пуноту (тј. јединствена универзална религија).

2. чак и да се наши подаци потхрањују у том компјутеру, то је против наше слободне воље, и значило би да неко продаје наше податке мимо нашег знања. (Јер, ми имамо овде своје читаче).
И то није опасно за нашу душу јер ће Антихристов поредак да се темељи, између осталог, и на људском добровољном пристанку а не противно људској слободној вољи.
Такође, само по себи, потхрањивање података било где и било кад- није одрицање од Христа већ је одрицање од Христа ако се Антихрист призна као Месија и прихвати његово "оглашење" и "крштење" (тј. анти-оглашење и анти-крштење, преко његовог жигосања).

У вези пророка Данила: у тој књизи, у 11.глави, се јасно види хронологија догађаја која претходе доласку Антихриста на светску власт. Има ту много занимљивог...
Навешћу за сада само један пример: у тој глави (тј. 11.глави, пасус 14.) се јасно види да ће ционисти покушати да успоставе Антихристов поредак али да неће у том тренутку успети.
То значи да они имају увек неког свог кандидата за "Месију" али његов долазак зависи тек од Божијег Промисла (односно допуштења).

Толико за сада.

Sergian


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Marko on 31st March 2010, 13:47

Sergian ::Не видиш ти ништа. Управо сам у претходном посту и ја то тврдио да тих СЕДАМ царева јесу и поређани по историјској хронологији а такође и да ће истовремено постојати.


Ти више и не знаш ни шта говориш. Кажеш «јесу и поређани по историјској хронологији, а такође и да ће истовремено постојати.» Поређаност по историјској хронологији значи да се нешто дешава и појављује једно за другим, а не истовремено...

Sergian ::Ти сада тумачиш произвољно супротно од Светих Отаца који ГРМЕ о томе да ће Антихристово царство бити збир 10 великих Сила (пошто он претходно победи ТРИ цара). Тако кажу Свети Оци.

Да следујеш Цркву која говори кроз свете оце и Свето Писмо, онда не би супротно њој живио, говорио и писао...
Нико не каже да Антихрист неће имати своје царство после десеторице царева и покоравања три цара. То није спорно. Спорно је што ти мењаш тезе и тврдиш да зверског царства нема пре Антихриста. Људе потпуно погрешно учиш и покушаваш да заведеш на погрешан пут, баш онако како Сатани одговара. Суштина је у следећем: као што кажемо да цар има своје царство, тако исто кажемо да царство има свога цара. Као што зли цар Антихрист има своје царство зла тако и царство зла има свога злог цара Антихриста. И неће Антихрист породити своје царство него ће царство породити свога цара Антихриста. Антихрист је само врхунац зла, а не почетак зла, врхунац тог царства, а не почетак тог царства. То зло царство се у Писму назива звер и тај зли цар се у Писму назива звер. Није звер само Антихрист него и царство. То царство претходи појави десеторице царева (као што показасмо у последњем одговору) од којих ће тројицу покорити Антихрист и коме ће се онда подчинити и преосталих седам. У светом Писму нигде се не помиње израз «жиг Антихриста» него «жиг звери». А из светог Писма се види да се термин «звер» односи и на царство и на Антихриста. Показасмо да то царство постоји и пре Антихриста, а не само у доба Антихриста. Према томе, читава твоја поставка да не можемо говорити о жигу звери, јер још нема Антихриста пада у воду. Жиг звери је жиг царства и жиг Антихриста, па пошто звер као царство постоји и пре Антихриста, онда још како можемо говорити о жигу звери и пре Антихриста. Видимо да се тај жиг већ уводи у свакодневни живот.

Sergian ::А у овом цитату о 4 (четири) велике Звери, сам себи противуречиш. Ти хоћеш да кажеш да је појава "четврте звери" исто Антихрист у питању?!
Доста се ти вараш јер св.пророк Данило ту не мисли на Антихриста, јер да мисли - онда би то важило и за претходне ТРИ Звери. То четврто царство које "гази репом остатак" је ЕКУМЕНИЗАМ, то је Откровењска "блудница" , а претходно треће (КАПИТАЛИЗАМ), односно друго царство ("друга звер") је КОМУНИЗАМ (што се види по томе што св.пророк Данило помиње медведа и томе слично).

Појава четврте звери је појава четвртог царства на земљи, а оно, како показасмо, претходи десеторици царева, постоји у њихово време, затим и у време када Антихрист покори три цара и завлада светом, све до бацања Антихриста у језеро огњено. Три звери су нешто друго у односу на четврту звер. Оне су хронолошки пре четврте звери и представљају: прва звер – вавилонско царство, друга звер – персијско - миђанско царство и трећа звер – грчко царство Александра Македонског.
Четврто царство није само екуменизам, дакле није само религијски глобализам него представља и политички (ЕУ, УН, ...), финансијско-економски (ММФ, Светска банка, Светска Трговинска организација,...), војни (НАТО, Европске безбедносне снаге, систем нуклеарног, хемијског, биолошког и ласерског наоружања,...), културни (медијско заглупљивање,...), научни (генетски инжењеринг – један од главних представника је и мултинационална компанија «Монсанто» која има за циљ, и већ то у неким земљама спроводи, делимично и код нас, да истисне производњу нашег семена природних богомданих јестивих култура, пре свега житарица, сејањем свога генетски модификованог семена са уграђеним геном који блокира размножавање из семена и принуђава земљопоседнике да купују њихово семе: управо ово ће лакше омогућити да уцењујући људе храном коју само они могу да производе (уз то затрованом овим њиховим сатанским «играњем Бога» - изазива алергијске, аутоимуне реакције, а остали ефекти тек се испитују), принуде их да без жига звери не могну ни куповати ни продавати), здравствени (Светска здравствена организација која ради на депопулацији светског становништва кроз вакцинацију и друге «хумане» методе, а по некима кроз вакцине су почели да уграђују и чипове у тело), електронски (сателитско-компјутерки систем жигосања људи) и сваки други богоборни глобализам.
Ето, то је та четврта звер - четврто царство на земљи, које ће се «разликовати од свих царстава», и «изјешће сву земљу и погазити и сатрти». Једно је «тајна безакоња која већ дејствује», а друго четврта звер (она је само део и врхунац тајне безакоња). Само у наше време, захваљујући свим овим «технолошким чудима« (међу којима је и одлазак астронаута у космос где су директно општили са демонима које представљају за «ванземаљце» и «НЛО» да би преварили наивне, а долазак «сина безакоња» је по дејству Сатанином са разним лажним чудесима – природним у виду технолошких «чуда» која су већ многе «омађијала» и вероватно натприродним, али лажним) је могуће успоставити владавину над читавим светом што није пошло за руком ниједном од претходних царстава. И зато ће та четврта звер која већ сада уништава свет, кад уђе у своју позну фазу «изјести сву земљу и погазити и сатрти», тј. довешће до краја овог света и тада долази Господ да успостави Своје вечно Царство.
Неки тумаче да се четврта звер односи и на Римско царство (блажени Јероним, IV-V век), али у сваком случају се, пре свега, односи на савремено вавилонско царство – обновљено Римско царство («Звер која је била, и није, и доћи ће опет» - овај стих се осим на звер као царство односи и на Звер – Антихриста, јер ће он лажно умрети и лажно васкрснути). Упадљиво је да је рецимо ЕУ (тада ЕЕЗ) основана у Риму 50-их година и то од стране Римског клуба, а кад је рецимо ЕУ проширена на 25 чланица, један од ЕУ званичника изјавио је: «Осећали смо се као да се обновило Римско царство». Дакле, римско царство је гонило хришћане, а гони их и ово обновљено римско царство којем ће овога пута успети да завлада целим светом.
Четврта звер као савремено царство на земљи је врхунац тајне безакоња, а врхунац дејства четвртог царства на земљи тј. врхунац врхунца тајне безакоња је лична јавна појава и владавина Антихриста.

Sergian ::Дакле, Антихристово царство настаје из ЕКУМЕНИЗМА, што је нама свима опште познато, али не треба заборавити да ће настати и "пола час мир и тишина на небу" (отварање седмог печата) што значи да ће се теократски православни режими тек обновити у Русији, Грчкој, Србији, итд.


Ово за «пола часа мира и тишине на небу» потпуно погрешно тумачиш. Као и на многим другим местима, причаш напамет само да би «ископао нешто» како би доказао своје неистине, али то ти не успева, јер ниси са Истином већ против Ње како кад исповедаш о Њеној ипостаси, тако и по овом и по многим другим питањима. Ово «И кад отвори седми печат, наста тишина на небу око пола часа.» (Откр. 8:1) означава Страшни Суд Божији. Ниси ни свестан у каквој си прелести, како се лаконски односиш према речи Божијој, да ћеш на тај Суд изаћи и дати одговор Богу ако и само једну душу погрешно научиш и одвучеш је од спасења.
То да је могуће да ће се обновити теократски режими није спорно, али то не искључује то да звер као царство постоји и пре десет царева, самим тим не искључује могућност постојања жига звери пре појаве десет царева и самог Антихриста - Звери.

Sergian ::Marko: Поређење са Христом је још како умесно. Као што Христос постоји као Христос и пре свог зрелог узраста од тридесет и више година, тако и звер као Његов антипод постоји и пре свог зрелог узраста (стадијума) са десет царева, самим тим и «жиг звери» (Откр. 13, и др.) још како може да претходи појави десет царева.
Sergian:..Невероватно си тврдоглав и прелешћен! Да ли си свестан шта пишеш? Да ли ти уопште размишљаш о томе?...Значи, ти знаш да се Антихрист (као антипод Христа) већ родио? Одакле ти та идеја?..Свети Серафим Саровски каже да ће се Антихрист родити у једном руском граду између Москве и Петрограда и да тај град треба тек да се изгради и добиће име "Град Краја".
Као што знамо, још није изграђен тај град...По твојој логици, с обзиром да тајна безакоња већ дејствује, Антихрист и његов жиг постоје већ скоро два миленијума! Какво лудило и параноја...

Нека и овде читаоци виде како изврћеш и спочитаваш нам нешто што нисмо рекли. Кажеш да говоримо о Антихристу као антиподу Христовом, а ми говоримо о звери као антиподу Христовом. А рекосмо звер је и царство, а не само Антихрист. Пошто звер као царство постоји и пре Антихриста, то значи да и жиг звери може да постоји и пре Антихриста.

Sergian ::Да, управо то кажем.
Компјутер Звер је још у развијању глобализма и унификације али нема говора, сада, да постоји универзални планетарни стандард.
И није тачно да су у свету свуда исти електронски документи.
Баш напротив, потпуно се разликују и није поента у томе што су електронски већ је поента што нису Антихристови.
Ви стално понављате неистине и смућујете народ својим лудачким прелестима...

Баш је поента у томе што су електронски, јер то, како показасмо, значи да су у систему са бројем звери 666, а то значи да су Антихристови. Према томе, не разликују се, јер сви су Антихристови тј. сви служе за аутоматску личну идентификацију преко антихристовог броја 666.
Врло добро се види ко стално понавља неистине и смућује народ својим душегубним прелесним ставовима.

Sergian ::Јесу ови садашњи био-чипови сатански (као што је и петокрака сатанска), и то јесте за сваку осуду али нису Антихристови.
О томе сам већ одговорио јасно.


Прво си говорио да нема био-чипова пре Антихриста, па си после нашег одговора променио и почео да говориш и о «садашњим биочиповима». Али, то смо већ разобличили. Сад да разобличимо ово што си данас рекао о био-чиповима. Кажеш да су ови садашњи био-чипови сатански, али да нису Антихристови. Као што говорисмо, није поента у томе да ли су био-чипови Антихристови већ да ли су зверињи. Јер у Писму се помиње израз «жиг звери», а не израз «жиг Антихриста». А звер је по светом Писму и царство, а не само Антихрист. Према томе, жиг звери је жиг царства и жиг Антихриста. Савремено зло царство додељује жиг и то је испуњење светог Писма. Према томе, термини «био-чип Антихристов», «био-чип Новог светског поретка», «био-чип звери» имају исто суштинско значење. Жиг који додељује Антихрист, додељује његово царство које постоји и пре и током његовог зацарења.

Sergian ::Они углавном служе за лоцирање људи а Антихристови ће бити за "све и свашта".

Није него...Не служе само за лоцирање људи (не ограђуј се речју «углавном» већ говори јасно шта исповедаш) него и у медицинске сврхе, па чак и за куповину и продају (дакле садашњи био-чипови су за "све и свашта"):
https://www.youtube.com/watch?v=2T4P9cEufrU
Није сад један жиг, а у доба Антихриста други жиг. Исти је жиг и тада и сада. Царство звери је и тада и сада, па зато се ово сада царство слободно може назвати и Антихристово царство иако он лично још не влада светом. Ово сада царство није само по духу Антихристово као што се под тим термином означава «тајна безакоња која већ дејствује» него и по свим политичким, финансијским, научно-технолошким, информационим средствима којима располаже и ово савремено царство пре Антихристове владавине и оно током његове владавине. Антихристово царство се у Писму назива «четврта звер», у самом Писму се тумачи као «четврто царство на земљи», и у самом Писму се каже да оно постоји и пре Антихриста, а не само током његове владавине.

Sergian ::Дакле, ти био-чипови Антихристови неће бити експеримент већ наметнут човечанству као неки "спас од глади" и само јаки људи ће то одбијати ради своје душе.
2. чак и да се наши подаци потхрањују у том компјутеру, то је против наше слободне воље, и значило би да неко продаје наше податке мимо нашег знања. (Јер, ми имамо овде своје читаче).
И то није опасно за нашу душу јер ће Антихристов поредак да се темељи, између осталог, и на људском добровољном пристанку а не противно људској слободној вољи.
Такође, само по себи, потхрањивање података било где и било кад- није одрицање од Христа већ је одрицање од Христа ако се Антихрист призна као Месија и прихвати његово "оглашење" и "крштење" (тј. анти-оглашење и анти-крштење, преко његовог жигосања).

Није и неће бити ником на силу наметнут него је и биће добровољан. Друга је ствар што људи који прате знаке времена и боре се за своју душу неће прихватити жиг и зато ће бити гоњени. Али, свако ће добровољно моћи да прихвати или да не прихвати жиг. Као што је у доба римских царева, свако могао да добровољно се поклони римском цару као Богу и тако се одрекне Христа. Онај ко се добровољно поклони римском цару бива поштеђен на земљи, али погубљен у вечности, а ко се добровољно не поклони римском цару бивао је гоњен и убијан на земљи, а блажен у вечности. Тако ко се поклони звери, а то значи Антихристу и Новом светском поретку и пре и током његове владавине, бива поштеђен на земљи (иако и то делимично, јер ђаво мало да, а много узме, па ће тако они који добровољно приме жиг једно време «функционисати у друштву», али убрзо ће страдати од глади и других невоља), али мучен у вечности, а ко добровољно не прими жиг, бива мучен на земљи, а блажен у вечности.
Такође, не ради се само о похрањивању података (као што је био случај и са неелектронским документима) него о похрањивању података у систему електронских докумената, а то значи у систему са жигом звери 666, као што показасмо.

Sergian ::Није тачно. Технологија још није сасвим развијена јер ће тај Антихристов чип бити "замена за све" (платежно средство, возачка...) а сада је то само ради лоцирања и идентификације.

Идентификација (којом се даље постижу остали са идентификацијом повезани циљеви - условљавање жигом звери путовања, лечења, запослења, купопродаје и сл. ) и јесте циљ који је већ остварен код свих који су ушли у систем аутоматске личне идентификације о којем већ много написасмо. Разлика између периода четвртог царства у доба Антихристове владавине и периода четвртог царства пре његове владавине је што ће тада сви људи (осим истинских хришћана) тако бити идентификовани, а сада су то само неки људи.

Sergian ::Што се тиче речи Христових: управо се ту мисли на вас и вама сличне који говорите о задњим временима и да за таквима не треба ићи.
Јер, ви кажете "време се приближило, Антихрист је пред вратима а самим тим и долазак Христов" а ми кажемо "још није Антихристов час а самим тим ни долазак Христов" а тачно је да тајна безакоња одавно дествује већ скоро два миленијума.

Антихрист јесте пред вратима и његов долазак се више не мери вековима већ деценијама. Његов жиг (и све остало што карактерише четврто царство, а разликује га од свих пређашњих;што горе набројасмо) је већ присутан.

Sergian ::Електроника јесте ДАР Божији, и јесте подложна пороцима. Она се може злоупотребити.
Да је то, само по себи, грех - не би се штампале књиге, црквени часописи... (а све то не иде без електронике).
Није суштина у електронским документима, као таквим, већ у њиховој злоупотреби на духовну штету човека.
На то већ одговорисмо.

Sergian ::Па, ти си скроз прелешћен! Па да ли ти видиш шта пишеш, поново те питам? Какве везе има компјутер "Звер" у Бриселу са нашим биометријским документима и здравственим књижицама?... Нема никакве везе јер наши документи имају своје читаче овде у СРБИЈИ, у институцијама државним, а то нема везе са фајловима у компјутеру "Звер".

Сви подаци из државних компјутера се сливају у наддржавни централни компјутер «Звер» (информациона глобализација која је у току) где се складиште по фајловима сваког човека...

Sergian ::Исто тако, нема говора о броју 666 везаног за личност. Фантазирате и измишљате.
На то већ опширно одговорисмо.

Sergian ::Број 666 јесте присутан, и то је обична ционистичка провокација а не "жиг звери" везан за личност.
Дакле, ви имате тај сајт и онда сте и ви, по тој логици, примили жиг звери (јер, то је ваш код доступа у сајт).
Па, јесте ваш ЛИЧНО и смоки и чипс који бацате на улици, али се то не везује за вашу личност.
А ваш сајт се везује за вашу личност а отвара се сатанским кодом приступа нумерички израчунатом као 666. Јер, ти кад купиш оловку или чипс - не мораш да ставиш свој потпис (саглашавање) са тим а кад отвараш сајт онда је ту твоје име и презиме.
Значи, ви сами себе разобличавате и драго ми је што то остали ће видети овде.
Уопште није присутан број 666 у овим новим документима. То није лични човеков број нити број Звери (а Звери, тј. Антихристовог поретка на планети још нема на видику).
Што се тиче декодирања: то ви параноишете због rw-rw-rw, а то је исто као и ваш сајт са www.
Исто се нумерички добија број 666, по неким методама, и то је само обична њихова провокација и како би смутили вас и вама сличне (разне секташе протестанте, суботаре, и остале).

Напротив, rw-rw-rw као код доступа у фајл човека и www као део адресе сајта није исто.
Прво, rw-rw-rw бинарно у компјутеру се пише као 666. Дакле, када се очитава лични фајл човека, спаја се број 666 и лични идентификациони број. А www се нигде ни бинарно ни децимално не пише као 666, такође нигде не улази у бар-код него само на хебрејском језику www се преводи као 666 (што у овом случају јесте само провокација). Друго, као што већ поменусмо, сајт је производ као и храна, књига, алат, итд. Ако на папир напишемо www.pravoverje.com и то покажемо полицајцу или царинику на граници или неком другом службенику, то им неће ништа значити, нико нас неће тако хтети идентификовати. Зашто? Да би нас неко идентификовао, потребно је да му покажемо личне исправе. А да би нас неко аутоматски идентификовао у систему са бројем звери 666, потребно је да му покажемо електронске личне исправе. Дакле, нигде се човек не идентификује преко адресе сајта.

Sergian ::Није човеков лични број, већ регистарски, на том бар-коду.
Чак и да јесте човеков број, опет не би био грех јер тај бар-код није регистрован као
стандард под бројем 666.

Већ смо то разобличили...

Sergian ::Јер, и пре тога помиње и прву, и другу (а та друга је КОМУНИЗАМ), и трећу звер, па онда по тој логици: ми нисмо требали да имамо ниједне документе, ни оне у комунизму,... нити оне раније у Римском Царству (а то је прва звер).


И овде напамет говориш: «прва звер» није Римско Царство већ Вавилонско. Пошто прву звер тумачиш као Римско царство, то значи да и другу и трећу звер погрешно тумачиш, јер оне долазе после прве звери за коју сматраш да је Римско царство, па тако испада да су то нека царства после Римског. Напротив, друга и трећа звер су пре Римског царства и то друга звер је персијско-миђанско, а трећа звер је грчко царство Александра Македонског и они долазе после прве звери која је Вавилонско, а не Римско царство како ти погрешно тврдиш. Слично кажеш:
Sergian :: сада влада та трећа звер (капиталистичка "са четири главе" што алудира на њен карактер)
.
Не алудирају четири главе на «карактер капитализма» него на четири царства на која се поделило царство Александра Македонског након његове смрти, што си све могао да прочиташ у Писму да те је интересовало. Али, својствено је свим јеретицима од памтивека да једне ствари из Писма и не читају или слабо познају, а друге ствари које познају свесно изврћу ради обмане. Мало кад кажу истину, а и то углавном помешано са неистином.


Sergian ::Ви сте тотално прелешћени и немате иоле разуме и расуђивања да знаке времена схватите правилно. Жалосно...

Читаоци могу све да упореде и процене ко је у прелести и без разума и ко правилно схвата знаке времена, а ко не, ко говори истину, а ко лаж. А све ће се показати приликом свеопштег васкрсења мртвих.

Sergian ::У вези пророка Данила: у тој књизи, у 11.глави, се јасно види хронологија догађаја која претходе доласку Антихриста на светску власт. Има ту много занимљивог...
Навешћу за сада само један пример: у тој глави (тј. 11.глави, пасус 14.) се јасно види да ће ционисти покушати да успоставе Антихристов поредак али да неће у том тренутку успети.
То значи да они имају увек неког свог кандидата за "Месију" али његов долазак зависи тек од Божијег Промисла (односно допуштења).

Опет погрешно тумачиш и заводиш људе. Ту се мисли на Антиоха Епифана и његово време, а не на Антихриста. Антиох Епифан јесте праобраз Антихриста, али се управо „хронологија догађаја„ односи на његово време, а не на време Антихриста.


"А ви, дакле, љубљени, знајући унапријед, чувајте се да обманом безаконика не будете одведени с њима, и не отпаднете од својега ослонца,
Но узрастајте у благодати и познању Господа нашега и Спаса Исуса Христа. Њему слава и сада и у Дан вјечни. Амин
. (2. Петр. 3: 17,18)

Marko


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sergian on 31st March 2010, 23:22

Marko ::
Ти више и не знаш ни шта говориш. Кажеш «јесу и поређани по историјској хронологији, а такође и да ће истовремено постојати.» Поређаност по историјској хронологији значи да се нешто дешава и појављује једно за другим, а не истовремено...
Ово твоје буквалистичко протестанстко расуђивање је својствено вашем духу. Свето Писмо се никад не тумачи само буквално већ постоји и алегоријско тумачење. А негде се користе и метафоре, симболи...
Дакле, Свети Оци (а не ја по свом нахођењу) лепо кажу да се овде мисли и на једно и на друго (и по хронологији и истовремено).
Ниси ваљда помислио да се ту мисли на исте цареве, да истовремено битишу а и да су у различитим историјским тренуцима постојали?!....Ако си то помислио да ја тако исповедам, онда си спреман да постанеш суботар-адвентиста или неки протестант-евангелиста.
Да следујеш Цркву која говори кроз свете оце и Свето Писмо, онда не би супротно њој живио, говорио и писао...
Нико не каже да Антихрист неће имати своје царство после десеторице царева и покоравања три цара. То није спорно. Спорно је што ти мењаш тезе и тврдиш да зверског царства нема пре Антихриста. Људе потпуно погрешно учиш и покушаваш да заведеш на погрешан пут, баш онако како Сатани одговара.
Ти не следујеш Цркви и отворено овде лажеш! И не само то, већ и безобразно провоцираш.
Никад нисам тврдио да пре Антихриста нема зверског царства, наравно да тога има (као што каже пророк Данило) што вама не иде у прилог.
Јер, пророк Данило помиње ту и ФАШИСТИЧКУ звер (ново паганско Римско Царство, прва звер), и КОМУНИСТИЧКУ (друга звер) и КАПИТАЛИСТИЧКУ (трећа звер) што значи да су у тим режимима људи имали документе тих "звери" али да нису била неприхватљива за хришћане.
Суштина је у следећем: као што кажемо да цар има своје царство, тако исто кажемо да царство има свога цара. Као што зли цар Антихрист има своје царство зла тако и царство зла има свога злог цара Антихриста. И неће Антихрист породити своје царство него ће царство породити свога цара Антихриста. Антихрист је само врхунац зла, а не почетак зла, врхунац тог царства, а не почетак тог царства. То зло царство се у Писму назива звер и тај зли цар се у Писму назива звер. Није звер само Антихрист него и царство. То царство претходи појави десеторице царева (као што показасмо у последњем одговору) од којих ће тројицу покорити Антихрист и коме ће се онда подчинити и преосталих седам. У светом Писму нигде се не помиње израз «жиг Антихриста» него «жиг звери». А из светог Писма се види да се термин «звер» односи и на царство и на Антихриста. Показасмо да то царство постоји и пре Антихриста, а не само у доба Антихриста. Према томе, читава твоја поставка да не можемо говорити о жигу звери, јер још нема Антихриста пада у воду. Жиг звери је жиг царства и жиг Антихриста, па пошто звер као царство постоји и пре Антихриста, онда још како можемо говорити о жигу звери и пре Антихриста. Видимо да се тај жиг већ уводи у свакодневни живот.
Твоја поставка је погрешна тотално и ви лажете народ овде.
Антихрист још није успоставио своје Царство, а то је "звер са седам глава и десет рогова" а тачно је да тајна безакоња одавно већ деjствује. Овај свет у злу лежи одвајкада...
Дакле, Писмо каже да је то "жиг звери" али истовремено и описује ту Звер: са СЕДАМ глава и ДЕСЕТ рогова!
Значи, све док се не покоре ТРИ цара - не може се говорити о "жигу звери", јер тек тада (тј. кад покори три цара) ће он моћи да покори цео свет са својим сатанским печатом.
Сада, ви унапред ширите панику и тако радите у корист Сатане.
Појава четврте звери је појава четвртог царства на земљи, а оно, како показасмо, претходи десеторици царева, постоји у њихово време, затим и у време када Антихрист покори три цара и завлада светом, све до бацања Антихриста у језеро огњено. Три звери су нешто друго у односу на четврту звер. Оне су хронолошки пре четврте звери и представљају: прва звер – вавилонско царство, друга звер – персијско - миђанско царство и трећа звер – грчко царство Александра Македонског.
Опет тумачиш буквалистички Писмо.
Па, наравно да четврта звер претходи десеторици царева, то нико и не спори, али Антихристово царство настаје тек кад он (тј. његови) покори три цара јер: његово царство је "звер са седам глава и десет рогова".
А ове преходне три звери се могу тумачити и тако како си ти написао, јер заиста пророк Данило помиње тако, али исто тако се (у алегоријском, тј. метафоричном смислу) тумачи и као ова три царства која сам малопре навео (ФАШИЗАМ, КОМУНИЗАМ и КАПИТАЛИЗАМ) јер се то види из читаве књиге пророка Данила (где помиње и руског цара Михаила, грчког цара Јована, итд.). То ћу касније показати преко једног примера.
Што се тиче четврте звери - ЕКУМЕНИЗМА (не само у верском смислу већ уопште у сваком смислу глобализације) и ту се јасно види како ће Антихрист да зарати са три цара и да их покори (књига пр. Данила 7,8).

Четврто царство није само екуменизам, дакле није само религијски глобализам него представља и политички (ЕУ, УН, ...), финансијско-економски (ММФ, Светска банка, Светска Трговинска организација,...), војни (НАТО, Европске безбедносне снаге, систем нуклеарног, хемијског, биолошког и ласерског наоружања,...), културни (медијско заглупљивање,...), научни (генетски инжењеринг – један од главних представника је и мултинационална компанија «Монсанто» која има за циљ, и већ то у неким земљама спроводи, делимично и код нас, да истисне производњу нашег семена природних богомданих јестивих култура, пре свега житарица, сејањем свога генетски модификованог семена са уграђеним геном који блокира размножавање из семена и принуђава земљопоседнике да купују њихово семе: управо ово ће лакше омогућити да уцењујући људе храном коју само они могу да производе (уз то затрованом овим њиховим сатанским «играњем Бога» - изазива алергијске, аутоимуне реакције, а остали ефекти тек се испитују), принуде их да без жига звери не могну ни куповати ни продавати), здравствени (Светска здравствена организација која ради на депопулацији светског становништва кроз вакцинацију и друге «хумане» методе, а по некима кроз вакцине су почели да уграђују и чипове у тело), електронски (сателитско-компјутерки систем жигосања људи) и сваки други богоборни глобализам.
Ето, то је та четврта звер - четврто царство на земљи, које ће се «разликовати од свих царстава», и «изјешће сву земљу и погазити и сатрти». Једно је «тајна безакоња која већ дејствује», а друго четврта звер (она је само део и врхунац тајне безакоња). Само у наше време, захваљујући свим овим «технолошким чудима« (међу којима је и одлазак астронаута у космос где су директно општили са демонима које представљају за «ванземаљце» и «НЛО» да би преварили наивне, а долазак «сина безакоња» је по дејству Сатанином са разним лажним чудесима – природним у виду технолошких «чуда» која су већ многе «омађијала» и вероватно натприродним, али лажним) је могуће успоставити владавину над читавим светом што није пошло за руком ниједном од претходних царстава. И зато ће та четврта звер која већ сада уништава свет, кад уђе у своју позну фазу «изјести сву земљу и погазити и сатрти», тј. довешће до краја овог света и тада долази Господ да успостави Своје вечно Царство.
Овде се углавном слажем са написаним. Та четврта звер није само ЕКУМЕНИЗАМ у верском смислу већ уопште ГЛОБАЛИЗАМ (са свим последицама које доноси).
Међутим, још не постоји универзални (глобалистички) стандард за све људе овог света по којем би имали идентификационе бројеве и био-чипове као "замену за све".
То све чека свет у будућности али ви много рано параноишете.
Неки тумаче да се четврта звер односи и на Римско царство (блажени Јероним, IV-V век), али у сваком случају се, пре свега, односи на савремено вавилонско царство – обновљено Римско царство («Звер која је била, и није, и доћи ће опет» - овај стих се осим на звер као царство односи и на Звер – Антихриста, јер ће он лажно умрети и лажно васкрснути). Упадљиво је да је рецимо ЕУ (тада ЕЕЗ) основана у Риму 50-их година и то од стране Римског клуба, а кад је рецимо ЕУ проширена на 25 чланица, један од ЕУ званичника изјавио је: «Осећали смо се као да се обновило Римско царство». Дакле, римско царство је гонило хришћане, а гони их и ово обновљено римско царство којем ће овога пута успети да завлада целим светом.
Не видим ништа лоше у обнови Римског Царства, али наравно-ХРИШЋАНСКОГ.
И православни хришћани чекају тај тренутак обнове Римског Царства у коме ће Москва бити - Трећи Рим.
То што ти наводиш речи неког званичника ЕУ - ништа не доказује. Свака Држава жели да по снази, и величини, личи на Римско Царство и то је нормално.
Хришћани су гоњени од стране безбожника, без обзира ком Царству припадали, то нема везе са Римским Царством. Нису ваљда хришћане гонили свети РИМСКИ Цареви: Константин, Теодосије, Јустинијан...??


Ово за «пола часа мира и тишине на небу» потпуно погрешно тумачиш. Као и на многим другим местима, причаш напамет само да би «ископао нешто» како би доказао своје неистине, али то ти не успева, јер ниси са Истином већ против Ње како кад исповедаш о Њеној ипостаси, тако и по овом и по многим другим питањима. Ово «И кад отвори седми печат, наста тишина на небу око пола часа.» (Откр. 8:1) означава Страшни Суд Божији. Ниси ни свестан у каквој си прелести, како се лаконски односиш према речи Божијој, да ћеш на тај Суд изаћи и дати одговор Богу ако и само једну душу погрешно научиш и одвучеш је од спасења.
Ти си тешки јеретик и богохулник. Хулиш на Богочовека Христа јер исповедаш ДВА Христа: једноприродног и двоприродног, и хулиш на Цркву Христову да је "предвечна".
И ти имаш смелости да ми стављаш примедбе кад је моје исповедање потпуно православно?!
Што се тиче Откровења Јовановог: Црква није никад саборно тумачила ту књигу већ су то ставови појединих Отаца. Једино је стављена тачка на хилијазам.
Што се тиче тог цитата (Откр.8,1) и то се тумачи двостепено (и буквално где означава Суд и алегоријски-метафорично где се мисли на обнову православних теократија за кратко време).

То да је могуће да ће се обновити теократски режими није спорно, али то не искључује то да звер као царство постоји и пре десет царева, самим тим не искључује могућност постојања жига звери пре појаве десет царева и самог Антихриста - Звери.
Управо искључује ту могућност.
Јер, пре појаве самог Антихриста, и његовог Царства, ће његови претходници да покоре ТРИ цара и тек онда наступа Антихрист ("са седам глава и десет рогова") и његово жигосање!
Нека и овде читаоци виде како изврћеш и спочитаваш нам нешто што нисмо рекли. Кажеш да говоримо о Антихристу као антиподу Христовом, а ми говоримо о звери као антиподу Христовом. А рекосмо звер је и царство, а не само Антихрист. Пошто звер као царство постоји и пре Антихриста, то значи да и жиг звери може да постоји и пре Антихриста.
Па, звер као царство постоји и много пре Антихриста (прва, друга, трећа звер...) па опет то нема везе са жигом звери јер сви хришћани су нормално имали документе тих звери.
Антихристово Царство ће тек да настане из четврте звери, из глобализма, кад добије своју пуноту и кад буде имао СЕДАМ великих Сила иза себе а претходно буде покорио ТРИ цара!
Баш је поента у томе што су електронски, јер то, како показасмо, значи да су у систему са бројем звери 666, а то значи да су Антихристови. Према томе, не разликују се, јер сви су Антихристови тј. сви служе за аутоматску личну идентификацију преко антихристовог броја 666.
Врло добро се види ко стално понавља неистине и смућује народ својим душегубним прелесним ставовима.
Још није развијен Антихристов систем, тек је у припреми развитка, па према томе: не смућујте народ својим лудилима!
Нова српска биометријска документа нису универзалног (планетарног) карактера нити имају везе са читачима у Бриселу.
Прво си говорио да нема био-чипова пре Антихриста, па си после нашег одговора променио и почео да говориш и о «садашњим биочиповима». Али, то смо већ разобличили.
Лажеш.
Нисам никад рекао да нема био-чипова пре Антихриста већ да ти чипови нису његови и да су експерименталног карактера.
Сад да разобличимо ово што си данас рекао о био-чиповима. Кажеш да су ови садашњи био-чипови сатански, али да нису Антихристови. Као што говорисмо, није поента у томе да ли су био-чипови Антихристови већ да ли су зверињи. Јер у Писму се помиње израз «жиг звери», а не израз «жиг Антихриста». А звер је по светом Писму и царство, а не само Антихрист. Према томе, жиг звери је жиг царства и жиг Антихриста. Савремено зло царство додељује жиг и то је испуњење светог Писма. Према томе, термини «био-чип Антихристов», «био-чип Новог светског поретка», «био-чип звери» имају исто суштинско значење. Жиг који додељује Антихрист, додељује његово царство које постоји и пре и током његовог зацарења.
Јесу сатански (зверињи) ови био-чипови, то нико не спори, али нису Антихристови. И нису наметнути свету као обавеза већ се праве експерименти.
И црвена петокрака је сатанска (звериња, од друге звери) па су СВИ хришћани имали документе са тим жигом (те) звери.
Није него...Не служе само за лоцирање људи (не ограђуј се речју «углавном» већ говори јасно шта исповедаш) него и у медицинске сврхе, па чак и за куповину и продају (дакле садашњи био-чипови су за "све и свашта"):
https://www.youtube.com/watch?v=2T4P9cEufrU
Није сад један жиг, а у доба Антихриста други жиг. Исти је жиг и тада и сада. Царство звери је и тада и сада, па зато се ово сада царство слободно може назвати и Антихристово царство иако он лично још не влада светом. Ово сада царство није само по духу Антихристово као што се под тим термином означава «тајна безакоња која већ дејствује» него и по свим политичким, финансијским, научно-технолошким, информационим средствима којима располаже и ово савремено царство пре Антихристове владавине и оно током његове владавине. Антихристово царство се у Писму назива «четврта звер», у самом Писму се тумачи као «четврто царство на земљи», и у самом Писму се каже да оно постоји и пре Антихриста, а не само током његове владавине.
Наравно да су и садашњи био-чипови од Сатане. То је факат.
Али, још нису обавеза нити планетарни стандард, нити је Антихристово царство на видику.
То што непријатељи Божији планирају, и врше експерименте, нама је то одавно познато.
Такође, још нису развили технологију до планираног.
Није и неће бити ником на силу наметнут него је и биће добровољан. Друга је ствар што људи који прате знаке времена и боре се за своју душу неће прихватити жиг и зато ће бити гоњени. Али, свако ће добровољно моћи да прихвати или да не прихвати жиг. Као што је у доба римских царева, свако могао да добровољно се поклони римском цару као Богу и тако се одрекне Христа. Онај ко се добровољно поклони римском цару бива поштеђен на земљи, али погубљен у вечности, а ко се добровољно не поклони римском цару бивао је гоњен и убијан на земљи, а блажен у вечности. Тако ко се поклони звери, а то значи Антихристу и Новом светском поретку и пре и током његове владавине, бива поштеђен на земљи (иако и то делимично, јер ђаво мало да, а много узме, па ће тако они који добровољно приме жиг једно време «функционисати у друштву», али убрзо ће страдати од глади и других невоља), али мучен у вечности, а ко добровољно не прими жиг, бива мучен на земљи, а блажен у вечности.
Све је то тачно, али под условом да имамо Антихристов Државни поредак на делу. Али, тога још нема осим у ђаволском плану.

Што се тиче твог односа према властима , у уопштеном смислу, казаћу следеће:
Ти си тотално прелешћен човек. Властима се треба у свему покоравати осим ако власт атакује на нашу духовност. Пошто сада још нема говора о атаку на нашу душу, ти се градиш богопротивником (јер не поштујеш власти, по речима св.ап. Павла). Апостол Павле је поштовао римску власт у свему.
Ти унапред параноишеш, то је класично демонско понашање....
Нови Светски Поредак још није успостављен, да си читао више Кисинџера и Бжежинског схватио би да и ове сатанине слуге кукају што још НИСУ успоставили Нови Светски Поредак.
То је све у њиховом плану, али заборавили су нешто: Бог је Све-држи-тељ.
Такође, не ради се само о похрањивању података (као што је био случај и са неелектронским документима) него о похрањивању података у систему електронских докумената, а то значи у систему са жигом звери 666, као што показасмо.
Нема ту никаквог система са жигом звери 666 који се везује за личност,само фантазирате...Наседате на јеврејске трикове...

Идентификација (којом се даље постижу остали са идентификацијом повезани циљеви - условљавање жигом звери путовања, лечења, запослења, купопродаје и сл. ) и јесте циљ који је већ остварен код свих који су ушли у систем аутоматске личне идентификације о којем већ много написасмо. Разлика између периода четвртог царства у доба Антихристове владавине и периода четвртог царства пре његове владавине је што ће тада сви људи (осим истинских хришћана) тако бити идентификовани, а сада су то само неки људи.
Сада се још праве експерименти, нема универзалног планетарног стандарда, нема Новог Светског Поретка (иако јесте у плану), нема рата против ТРИ цара да би се појавило Антихристово Царство...

Антихрист јесте пред вратима и његов долазак се више не мери вековима већ деценијама. Његов жиг (и све остало што карактерише четврто царство, а разликује га од свих пређашњих;што горе набројасмо) је већ присутан.
Његов жиг НИЈЕ присутан већ ционисти застрашују својим триковима вас, и вама сличне паничаре.
"У страху су велике очи", каже народна пословица, и то се односи управо на вас.
Ви сте преплашени људи, и зато немате здраво духовно расуђивање.

Сви подаци из државних компјутера се сливају у наддржавни централни компјутер «Звер» (информациона глобализација која је у току) где се складиште по фајловима сваког човека...
Да није смешно-било би тужно. То што неко краде податке, није наш грех, чак и да их дајемо-то није одрицање од Христа. Антихристов Државни поредак још не постоји у свету.

Напротив, rw-rw-rw као код доступа у фајл човека и www као део адресе сајта није исто.
Прво, rw-rw-rw бинарно у компјутеру се пише као 666. Дакле, када се очитава лични фајл човека, спаја се број 666 и лични идентификациони број. А www се нигде ни бинарно ни децимално не пише као 666, такође нигде не улази у бар-код него само на хебрејском језику www се преводи као 666 (што у овом случају јесте само провокација). Друго, као што већ поменусмо, сајт је производ као и храна, књига, алат, итд. Ако на папир напишемо www.pravoverje.com и то покажемо полицајцу или царинику на граници или неком другом службенику, то им неће ништа значити, нико нас неће тако хтети идентификовати. Зашто? Да би нас неко идентификовао, потребно је да му покажемо личне исправе. А да би нас неко аутоматски идентификовао у систему са бројем звери 666, потребно је да му покажемо електронске личне исправе. Дакле, нигде се човек не идентификује преко адресе сајта.
Исто је то.
Без обзира која је метода у питању, да ли је програмска или нека нумеричка, израчунава се као 666.
Ваш сајт ВАС ЛИЧНО идентификује (то нема везе да ли неком показујете своју идентификацију на улици) већ због тога што сте приликом регистрације сајта ставили своје име и презиме испод броја 666 (односно www).
Слична аналогија је и са примањем идентификационог броја Антихристовог: није поента да ли ће те неко идентификовати на улици и проверавати да ли имаш тај број већ је одрицање од Христа оног момента кад ПРИСТАНЕШ са својим потписом да подигнеш тај документ!
У овим садашњим случајевима нема говора о одрицању од Христа већ је то обична јеврејска (ционистичка) провокација.

И овде напамет говориш: «прва звер» није Римско Царство већ Вавилонско. Пошто прву звер тумачиш као Римско царство, то значи да и другу и трећу звер погрешно тумачиш, јер оне долазе после прве звери за коју сматраш да је Римско царство, па тако испада да су то нека царства после Римског. Напротив, друга и трећа звер су пре Римског царства и то друга звер је персијско-миђанско, а трећа звер је грчко царство Александра Македонског и они долазе после прве звери која је Вавилонско, а не Римско царство како ти погрешно тврдиш. Слично кажеш:
И на то сам одговорио да не треба буквално схватити речи из Писма. Постоји и алегорија (и метафора) и тако се исто тумаче речи Данилове.
Јер, он ту помиње и будућег руског Цара Михаила, и будућег грчког цара Јована...А све то у контексту приче вавилонског и персијског царства, и простог разлога што се пророк Данило користи метафорама (и алегоријама).

Не алудирају четири главе на «карактер капитализма» него на четири царства на која се поделило царство Александра Македонског након његове смрти, што си све могао да прочиташ у Писму да те је интересовало. Али, својствено је свим јеретицима од памтивека да једне ствари из Писма и не читају или слабо познају, а друге ствари које познају свесно изврћу ради обмане. Мало кад кажу истину, а и то углавном помешано са неистином.
Јесте тако, али као што малопре рекох: двостепено се тумачи.
ДЕМОКРАТИЈА (тј. КАПИТАЛИЗАМ, у економском смислу) има такав карактер (полицентрични, где неке главе имају део власти, попут МАСОНЕРИЈЕ).

Опет погрешно тумачиш и заводиш људе. Ту се мисли на Антиоха Епифана и његово време, а не на Антихриста. Антиох Епифан јесте праобраз Антихриста, али се управо „хронологија догађаја„ односи на његово време, а не на време Антихриста.
Није тачно. Јасно се види хронологија догађаја која претходе доласку Антихриста (утваре) на светску власт.
Ако треба, цитираћемо овде целу ту главу а поготово последњих 16-17 пасуса где се јасно види да пророк Данило говори о пред-Антихристовом времену и његовом доласку на светску власт.


Иначе, знамо да пророк Данило користи метафору где пореди Антиоха Епифана (као праобраз Антихриста).
Зато ви прелешћени схватате Писмо попут протестаната...

Закључак: ви сте тотално преплашени и прелешћени људи и тресете се од сваке провокативне изјаве или поступка неког званичника ЕУ или сличних, што значи да немате вере у Силу Божију и да више верујете духу ЛАЖИ (Сатани) него Духу ИСТИНЕ (Богу). Због тога сте ви обични неверници, нажалост.

Sergian


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Marko on 1st April 2010, 16:51

И очекивали смо да све поново изврнеш, као што радиш по обичају и тачно смо претпоставили на који начин ћеш покушати да се опереш нпр. за оно о три звери и остало (причом о буквалном и алегоријском тумачењу,...), јер Црква је стекла вишевековно искуство у борби с јеретицима, па добро зна "како јеретици дишу". Али, не вреди ти да се извлачиш, сувише је провидно све што си написао, тако да читаоци упоређивањем могу лако да виде где је истина. Да не бих поново писао и разобличавао неистине које понављаш осврнућу се само на неке кључне ствари.
Прво, кажеш да треба да се свето Писмо тумачи и буквално и алегоријски, да га ми тумачимо само буквално и да смо зато, како ти кажеш, протестантски секташи попут суботара, Јеховиних сведока и сл. Наравно да треба Писмо тумачити и буквално и алегоријски, то и ми тврдимо и тако увек и чинимо. Према томе, нисмо попут неких протестантских секташа како ти клевећеш, а како те учи твој отац ђаво, човекоубица од искони. Ми смо, напротив, показали да си ти попут њих, да Писмо тумачиш кад ти одговара буквално, а кад ти одговара алегоријски, а православац ће тумачити Писмо буквално и/или алегоријски тамо где то треба да се тако тумачи. Нпр. кад кажеш да се помиње "звер са седам глава и рогова десет" тада само тај стих наводиш невезано са осталим стиховима и тврдиш да док се не појави десет царева нема ни жига звери. При том, попут протестантских секташа, игноришеш друге стихове "звер која излази из мора", "десет царева који ће настати из тог царства" и пре тога стих који говори да је у питању четврта звер - четврто царство што кад се повеже у једну целину говори о томе да та звер као царство постоји и пре десеторице царева, а самим тим и пре Антихриста, па према томе, сви који, попут тебе, говоре да не може бити жига звери пре Антихриста су завођачи који ће изаћи у последња времена о чему нам говори Писмо.
А кад ми изнесемо те стихове које ти претходно ниси изнео: "звер која излази из мора", "десет царева који ће настати из тог царства" онда ти, немајући куд, кажеш: "па наравно да је тако" (да би оставио утисак како тобоже ти то не негираш, јер не можеш да негираш пошто смо ми јасно навели стихове које си ти изоставио), али онда не кажеш: "кајем се, јер видим да сви ти стихови заједно говоре о томе да се жиг заиста може додељивати и пре Антихриста" него почнеш, као и сви јеретици, да градиш своје теорије којима и даље покушаваш да докажеш своју лаж. Али, знај да је то увек у историји људског рода био безуспешан покушај. Увек се истина докаже и победи, а лаж се разобличи и изгуби. Тако и ти, ма колико био упоран да докажеш недоказиво, то ти не успева, него се само још више запетљаш у нове лажи што свако може лако да види читајући све ово.
Даље, оно што се у Писму тумачи алегоријски (при чему се неки делови Писма тумаче и двоструко - и буквално и алегоријски) не може тек тако да се протумачи да ако нас нешто на нешто асоцира, ми ћемо рећи - е та и та реч значи то и то. Нпр. ти кажеш да се трећа звер односи на капитализам, а њене четири главе да представљају његов карактер. Ти мораш да покажеш зашто се та трећа звер односи на капитализам, а не рецимо на комунизам. Или зашто се друга звер односи на комунизам, а не рецимо на фашизам. Или зашто се прва звер односи на фашизам, а не рецимо на владавину Наполеона Бонапарте или Робеспјера итд. Још би се таквих "звери" могло наћи колико хоћеш. Не можеш ти, што би рекао наш народ, да "лупаш ко Максим по дивизији" (нека ми не замере читаоци, јер су и свети оци за јеретике користили изразе "блебетање", "безумље" и сл., а због упорности Сергианове у борби против Христа и Цркве Његове разобличујемо га онако како су то чинили и свети оци, ревнитељи православља по разуму, без острашћености, али јасно и оштро) не би ли како доказао своје обмане, при том одводећи људе у вечну погибао заједно са Антихристом, Сатаном и "анђелима његовим". Ево још једног примера како се извлачиш. Прво си рекао да је прва звер Римско царство, а кад смо те разобличили и рекли ти да је то Вавилонско царство, сада кажеш (парафразирам): "наравно да је тако, али ја мислим алегорично, то је обновљено Римско царство". Е па, господине јеретиче, (како се један свети обраћао јеретицима) не иде то тако. Ако си мислио на обновљено Римско царство, онда си то тако требао и да кажеш, а не да кажеш Римско царство. Термини "Римско царство" и "обновљено Римско царство" нису истог значења. Тако да, колико год се ти трудио да све забашуриш, оштром оку читаочевом не може да промакне шта пишеш и чиме се служиш.
Да покажемо још како подмећеш. Нпр. кажеш како ми на основу изјаве једног европског званичника тврдимо да је то показатељ да се ради о обновљеном римском царству. И онда кажеш: па свако од тих моћника би желео да обнови римско царство. Или кад кажеш да није гоњење од звери доказ да је то обновљено римско царство, јер је гоњења било и пре. То је све тачно што кажеш и да смо ми само на основу та два елемента тврдили да се ради о обновљеном римском царству, ти би имао право. Међутим, ствар је што ми нисмо поменули само та два елемента како ти сад тврдиш него смо поменули и остале елементе: ЕЕЗ основана у Риму,оснивач је Римски клуб, а да се ради о четвртој звери, поред свега тога поменутог, јасно говори и оно што смо рекли о свим аспектима глобализације и на крају постојање самог жига звери. Дакле, ти и поред тога што смо све ове елементе навели, издвајаш само два како би преварио читаоце да ми само на основу тога закључујемо о четвртој звери као обновљеном Римском царству које ће овог пута завладати целим светом. Даље кажеш:
Sergian ::Не видим ништа лоше у обнови Римског Царства, али наравно-ХРИШЋАНСКОГ.
И православни хришћани чекају тај тренутак обнове Римског Царства у коме ће Москва бити - Трећи Рим.
То што ти наводиш речи неког званичника ЕУ - ништа не доказује. Свака Држава жели да по снази, и величини, личи на Римско Царство и то је нормално.
Хришћани су гоњени од стране безбожника, без обзира ком Царству припадали, то нема везе са Римским Царством. Нису ваљда хришћане гонили свети РИМСКИ Цареви: Константин, Теодосије, Јустинијан...??
Наравно да хришћане нису гонили свети римски цареви већ богоборни римски цареви попут Јулијана Одступника, Диоклецијана и сл. Једно су побожни цареви, а друго богоборни цареви. Једно је римско царство предвођено побожним царевима и наставак таквог римског царства - Византија (Други Рим) и Москва (Трећи Рим) тј. свето руско царство до 1917.године, а друго римско царство које гони хришћане ("звер"). "Звер која је била" ("била" дакле, постојала, трајала - до престанка гоњења захваљујући Миланском едикту цара Костантина из 313. године) "и није" (за време православних царстава - Другог и Трећег Рима) "и доћи ће опет" (савремено доба).

Sergian ::
Исто је то.
Без обзира која је метода у питању, да ли је програмска или нека нумеричка, израчунава се као 666.
Ваш сајт ВАС ЛИЧНО идентификује (то нема везе да ли неком показујете своју идентификацију на улици) већ због тога што сте приликом регистрације сајта ставили своје име и презиме испод броја 666 (односно www).
Слична аналогија је и са примањем идентификационог броја Антихристовог: није поента да ли ће те неко идентификовати на улици и проверавати да ли имаш тај број већ је одрицање од Христа оног момента кад ПРИСТАНЕШ са својим потписом да подигнеш тај документ!
Па баш је поента у томе што пристајеш својим потписом да подигнеш документ. А подижеш га не да би га ставио као украс у витрину већ да би имао документ којим ћеш се служити у свакодневном животу, тј. да би те преко њега идентификовали. А кад региструјеш сајт само им кажеш име и презиме и они напишу да тај и тај човек има тај и тај сајт (у нашем случају www.pravoverje.com). Дакле, региструјеш сајт, а не себе. У случају сајта нигде се број 666 не спаја са твојим бројно приказаним именом да би се тако формиран лични идентификатор користио у пракси за твоје аутоматско препознавање што је све случај приликом коришћења личних електронских докумената. Према томе, у случају сајта број 666 не постаје број човека, а у случају личних докумената постаје, јер се спаја са његовим личним идентификационим бројем и тако се приликом скенирања документа човек идентификује у систему звери. Дакле, не може да се идентификује без броја 666 већ тај број постаје део његове личне идентификације. И тако број звери 666 постаје број човека.

Sergian ::Па, звер као царство постоји и много пре Антихриста (прва, друга, трећа звер...) па опет то нема везе са жигом звери јер сви хришћани су нормално имали документе тих звери.
Антихристово Царство ће тек да настане из четврте звери, из глобализма, кад добије своју пуноту и кад буде имао СЕДАМ великих Сила иза себе а претходно буде покорио ТРИ цара!
У светом Писму не пише да прва звер додељује жиг, нити друга, нити трећа. У Писму јасно пише да га додељује четврта звер. И јасно се каже да је тај жиг 666. И заиста, видимо да ни Вавилонско (прва звер) ни Персијско-миђанско (друга звер) ни грчко царство Александра Македонског (трећа звер) нису никоме додељивали тај жиг нити је тај жиг тада постојао. Видимо да тај жиг додељује тек ова четврта звер, четврто царство на земљи. А већ јасно наведосмо речи Писма да то четврто царство постоји и пре појаве десет царева, а самим тим и пре Антихриста. Дакле, четврто царство постоји и пре појаве десет царева, постоји и у време појаве десет царева и затим у време Антихриста, па зато и доделу жига не можемо свести на само једну од ових фаза постојања и развоја четврте звери. Према томе, и сада док још нема десет царева четврта звер може додељивати жиг што видимо да се данас и дешава.

Sergian ::Није тачно. Јасно се види хронологија догађаја која претходе доласку Антихриста (утваре) на светску власт.
Ако треба, цитираћемо овде целу ту главу а поготово последњих 6-7 пасуса где се јасно види да пророк Данило говори о пред-Антихристовом времену и његовом доласку на светску власт.

Иначе, знамо да пророк Данило користи метафору где пореди Антиоха Епифана (као праобраз Антихриста).
Зато ви прелешћени схватате Писмо попут протестаната...
Антиох Епифан је праобраз Антихриста као богоборац, потиратељ Његовог закона и сл. И ту постоји метафора. Али, хронологија догађаја се односи на време Антиоха Епифана, а не на време Антихриста и ту не постоји никаква метафора него само буквални опис догађаја које прориче пророк Данило, а што ми који живимо сада, након што су се ти догађаји десили, видимо да се односи управо на време Антиоха Епифана. Цитирај то што тврдиш да се односи на време Антихриста, па да и ту лаж разобличимо, а на остало је све већ довољно одговорено...

Marko


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sergian on 1st April 2010, 18:43

Marko ::И очекивали смо да све поново изврнеш, као што радиш по обичају и тачно смо претпоставили на који начин ћеш покушати да се опереш нпр. за оно о три звери и остало (причом о буквалном и алегоријском тумачењу,...), јер Црква је стекла вишевековно искуство у борби с јеретицима, па добро зна "како јеретици дишу". Али, не вреди ти да се извлачиш, сувише је провидно све што си написао, тако да читаоци упоређивањем могу лако да виде где је истина. Да не бих поново писао и разобличавао неистине које понављаш осврнућу се само на неке кључне ствари....
Управо се ти, као прави јеретик, извлачиш и кривиш чињенице. Баш да видим како си ме то "разобличио"...
Прво, кажеш да треба да се свето Писмо тумачи и буквално и алегоријски, да га ми тумачимо само буквално и да смо зато, како ти кажеш, протестантски секташи попут суботара, Јеховиних сведока и сл. Наравно да треба Писмо тумачити и буквално и алегоријски, то и ми тврдимо и тако увек и чинимо. Према томе, нисмо попут неких протестантских секташа како ти клевећеш, а како те учи твој отац ђаво, човекоубица од искони. Ми смо, напротив, показали да си ти попут њих, да Писмо тумачиш кад ти одговара буквално, а кад ти одговара алегоријски, а православац ће тумачити Писмо буквално и/или алегоријски тамо где то треба да се тако тумачи. Нпр. кад кажеш да се помиње "звер са седам глава и рогова десет" тада само тај стих наводиш невезано са осталим стиховима и тврдиш да док се не појави десет царева нема ни жига звери. При том, попут протестантских секташа, игноришеш друге стихове "звер која излази из мора", "десет царева који ће настати из тог царства" и пре тога стих који говори да је у питању четврта звер - четврто царство што кад се повеже у једну целину говори о томе да та звер као царство постоји и пре десеторице царева, а самим тим и пре Антихриста, па према томе, сви који, попут тебе, говоре да не може бити жига звери пре Антихриста су завођачи који ће изаћи у последња времена о чему нам говори Писмо.
Твој отац је ђаво, јер си страшни богохулник.
А сада да ти одговорим на ова твоја "разобличења".
Прво, управо ја повезујем све стихове и из Откровења и из Старог Завета, а ви то не чините.
Ти (односно ВИ, пошто говориш у име свих вас) изврћеш речи из Писма.
На пример, нон-стоп говориш о томе да Антихристово царство већ постоји а превиђаш чињеницу да то царство има "седам глава и десет рогова".
Друго, управо те тај цитат о четвртој звери разобличава јер св. пророк Данило лепо каже да та звер има "десет рогова", што значи да још нема на видику такве звери (тј. није још у пуноти) па према томе- не постоји ни звер као таква. Још нема тих десет царева који деле власт са Антихристом.
А кад ми изнесемо те стихове које ти претходно ниси изнео: "звер која излази из мора", "десет царева који ће настати из тог царства" онда ти, немајући куд, кажеш: "па наравно да је тако" (да би оставио утисак како тобоже ти то не негираш, јер не можеш да негираш пошто смо ми јасно навели стихове које си ти изоставио), али онда не кажеш: "кајем се, јер видим да сви ти стихови заједно говоре о томе да се жиг заиста може додељивати и пре Антихриста" него почнеш, као и сви јеретици, да градиш своје теорије којима и даље покушаваш да докажеш своју лаж. Али, знај да је то увек у историји људског рода био безуспешан покушај. Увек се истина докаже и победи, а лаж се разобличи и изгуби. Тако и ти, ма колико био упоран да докажеш недоказиво, то ти не успева, него се само још више запетљаш у нове лажи што свако може лако да види читајући све ово.
Опет изврћеш моје речи. Никад нисам прихватао неке ваше заблуде а јесам оно што је истинито од вас. Иако сте јеретици, то не значи да у свему грешите.
Ако мислиш на онај део где потврђујем да четврта звер претходи појави Антихриста, то стоји, али то не значи да је та четврта звер (док још није у својој пуноти са десет рогова) и царство Антихристово.
Даље, оно што се у Писму тумачи алегоријски (при чему се неки делови Писма тумаче и двоструко - и буквално и алегоријски) не може тек тако да се протумачи да ако нас нешто на нешто асоцира, ми ћемо рећи - е та и та реч значи то и то. Нпр. ти кажеш да се трећа звер односи на капитализам, а њене четири главе да представљају његов карактер. Ти мораш да покажеш зашто се та трећа звер односи на капитализам, а не рецимо на комунизам. Или зашто се друга звер односи на комунизам, а не рецимо на фашизам. Или зашто се прва звер односи на фашизам, а не рецимо на владавину Наполеона Бонапарте или Робеспјера итд. Још би се таквих "звери" могло наћи колико хоћеш. Не можеш ти, што би рекао наш народ, да "лупаш ко Максим по дивизији" (нека ми не замере читаоци, јер су и свети оци за јеретике користили изразе "блебетање", "безумље" и сл., а због упорности Сергианове у борби против Христа и Цркве Његове разобличујемо га онако како су то чинили и свети оци, ревнитељи православља по разуму, без острашћености, али јасно и оштро) не би ли како доказао своје обмане, при том одводећи људе у вечну погибао заједно са Антихристом, Сатаном и "анђелима његовим".
Теби је очигледно криво што сам ја правилно разумео Слово па ме сада вређаш. Бљуј и даље тај гној из себе, биће ти лакше...
Очигледно је да пророк Данило говори о задњим временима и због тога је разумљиво да користи метафоре упоређујући са 4 велике "звери" задњих времена, а то су: ФАШИЗАМ, КОМУНИЗАМ, КАПИТАЛИЗАМ (ДЕМОКРАТИЈА) и ЕКУМЕНИЗАМ (ГЛОБАЛИЗАЦИЈА).
Наравно да могу то објаснити због чега је тако и то ћу касније учинити (мада је и обичном лаику јасно то, само ако схвата карактер ових идеологија).
На пример, прва звер (ФАШИЗАМ) је по фирер-принципу где се власт даје једном човеку (и зато пророк Данило каже да личи на човека и даје му се срце људско, и слично томе).
За капитализам сам раније објашњавао, да је та идеологија-полицентрична (више центара моћи) и зато има "четири главе".
Комунизам овде симболише "медвед са једне стране" који је гладан а знамо да се ту мисли на бољшевичку Русију, и да је бољшевизам био само на Истоку (тј. на једној страни).
Ево још једног примера како се извлачиш. Прво си рекао да је прва звер Римско царство, а кад смо те разобличили и рекли ти да је то Вавилонско царство, сада кажеш (парафразирам): "наравно да је тако, али ја мислим алегорично, то је обновљено Римско царство". Е па, господине јеретиче, (како се један свети обраћао јеретицима) не иде то тако. Ако си мислио на обновљено Римско царство, онда си то тако требао и да кажеш, а не да кажеш Римско царство. Термини "Римско царство" и "обновљено Римско царство" нису истог значења. Тако да, колико год се ти трудио да све забашуриш, оштром оку читаочевом не може да промакне шта пишеш и чиме се служиш.
Нисам тако уопште рекао, немој да измишљаш!..Наведи тај мој цитат па ћеш видети да и ја прихватам да је то вавилонско царство, које у метафори пророка Данила симболише обновљено паганско Римско Царство задњих времена а то је: идеологија ФАШИЗМА.
А што се тиче тога да раније нисам напоменуо да је то "обновљено паганско Римско Царство", то је пука случајност. Нисам намерно то урадио. Тражиш ми "длаку у јајету", потпуно небитно...
Иначе, обновљено и старо паганско Римско Царство нису истог значења али јесу веома слични по карактеру.
Да покажемо још како подмећеш. Нпр. кажеш како ми на основу изјаве једног европског званичника тврдимо да је то показатељ да се ради о обновљеном римском царству. И онда кажеш: па свако од тих моћника би желео да обнови римско царство. Или кад кажеш да није гоњење од звери доказ да је то обновљено римско царство, јер је гоњења било и пре. То је све тачно што кажеш и да смо ми само на основу та два елемента тврдили да се ради о обновљеном римском царству, ти би имао право. Међутим, ствар је што ми нисмо поменули само та два елемента како ти сад тврдиш него смо поменули и остале елементе: ЕЕЗ основана у Риму,оснивач је Римски клуб, а да се ради о четвртој звери, поред свега тога поменутог, јасно говори и оно што смо рекли о свим аспектима глобализације и на крају постојање самог жига звери. Дакле, ти и поред тога што смо све ове елементе навели, издвајаш само два како би преварио читаоце да ми само на основу тога закључујемо о четвртој звери као обновљеном Римском царству које ће овог пута завладати целим светом.
Ништа ја не подмећем већ ви паничите од разних безумника из ЕУ и од њихових изјава. Ви сте преплашени људи скроз.
Све је то тачно што наводиш о развитку глобализације, али још није наступио Антихрист на сцену нити има универзалности као обавезног стандарда.
Глобализација је почела одавно, пре неколико деценија, и то ће још дуго трајати док не добије пуноту у томе свему.
Вас је преплашила ЕЛЕКТРОНИКА и то је суштина целе ове приче што ви не умете да направите разлику између: 1.на добро употребљене и
2.на зло (духовно) употребљене електронике

За сада, још није електроника (документи и остало) постала на зло духовно усмерена против свих људи, само постоје неки јеврејски трикови којих се ви плашите ненормално.
Наравно да хришћане нису гонили свети римски цареви већ богоборни римски цареви попут Јулијана Одступника, Диоклецијана и сл. Једно су побожни цареви, а друго богоборни цареви. Једно је римско царство предвођено побожним царевима и наставак таквог римског царства - Византија (Други Рим) и Москва (Трећи Рим) тј. свето руско царство до 1917.године, а друго римско царство које гони хришћане ("звер"). "Звер која је била" ("била" дакле, постојала, трајала - до престанка гоњења захваљујући Миланском едикту цара Костантина из 313. године) "и није" (за време православних царстава - Другог и Трећег Рима) "и доћи ће опет" (савремено доба).
Управо сада признајеш да Римско Царство није, само по себи, противник Православљу већ да зависи од тога ко влада тим Царством. Зато сам навео тај пример.

Па баш је поента у томе што пристајеш својим потписом да подигнеш документ. А подижеш га не да би га ставио као украс у витрину већ да би имао документ којим ћеш се служити у свакодневном животу, тј. да би те преко њега идентификовали. А кад региструјеш сајт само им кажеш име и презиме и они напишу да тај и тај човек има тај и тај сајт (у нашем случају www.pravoverje.com). Дакле, региструјеш сајт, а не себе. У случају сајта нигде се број 666 не спаја са твојим бројно приказаним именом да би се тако формиран лични идентификатор користио у пракси за твоје аутоматско препознавање што је све случај приликом коришћења личних електронских докумената. Према томе, у случају сајта број 666 не постаје број човека, а у случају личних докумената постаје, јер се спаја са његовим личним идентификационим бројем и тако се приликом скенирања документа човек идентификује у систему звери. Дакле, не може да се идентификује без броја 666 већ тај број постаје део његове личне идентификације. И тако број звери 666 постаје број човека.
Ето, колико си прелешћен па не видиш ни сопствену заблуду очигледну разумним људима!...Па ја и не кажем да отварање сајта значи да се тиме одричеш од Христа већ управо кажем да је то исти случај као и са подизањем здравствене књижице!!!
(биометријске документе, личну карту и пасош, уопште не мешам са овим јер ту нема НИКАКВОГ говора о броју 666 везаног за личност, што је лако да се види осим код оних који су духовно слепи попут вас).

Дакле, вратимо се на аналогију регистрације сајта и подизањем нове здравствене књижице.
Тачно је да се здравствена књижица добија са бар-кодом али тај бар код је са бројем регистарским од обрасца а није од човека. Чак и да је од човека, не би био грех, јер тај бар код није регистрован као стандард у УН под бројем 666.
Фајл се ту отвара, не само са бар-кодом већ може и кликом на ЈМБГ и кликом на ЛБО.
Ви сада паничите због тог Линукс програма преко rw-rw-rw који (по вашој логици) симболише 666.
То је исто као и са сајтом, јер ви отварате сајт дајући свој пристанак у виду потписа и тако региструјете сајт. Јер, и "www" се израчунава, по неким методама као 666. И зато ви сами себе разобличавате овде.
У светом Писму не пише да прва звер додељује жиг, нити друга, нити трећа. У Писму јасно пише да га додељује четврта звер. И јасно се каже да је тај жиг 666. И заиста, видимо да ни Вавилонско (прва звер) ни Персијско-миђанско (друга звер) ни грчко царство Александра Македонског (трећа звер) нису никоме додељивали тај жиг нити је тај жиг тада постојао. Видимо да тај жиг додељује тек ова четврта звер, четврто царство на земљи. А већ јасно наведосмо речи Писма да то четврто царство постоји и пре појаве десет царева, а самим тим и пре Антихриста. Дакле, четврто царство постоји и пре појаве десет царева, постоји и у време појаве десет царева и затим у време Антихриста, па зато и доделу жига не можемо свести на само једну од ових фаза постојања и развоја четврте звери. Према томе, и сада док још нема десет царева четврта звер може додељивати жиг што видимо да се данас и дешава.
Опет изврћеш истину из Писма.
Управо вас Писмо разобличава.
Јер, четврта звер (по пророку Данилу) има "ДЕСЕТ РОГОВА", што значи да тек добија своју пуноту када Антихрист подели власт са десет царева на планети!...То је четврта звер...која има ДЕСЕТ РОГОВА.
А све док нема тих "десет рогова" - не можемо говорити о Антихристовом поретку нити о жигу звери.
Антихристов поредак тек треба да настане.
А ове претходне звери јесу тако као што кажеш, али исто тако представљају метафорично и последње четири велике идеологије задњих времена, свака другачија.
Јасно ономе ко има разума.
Антиох Епифан је праобраз Антихриста као богоборац, потиратељ Његовог закона и сл. И ту постоји метафора. Али, хронологија догађаја се односи на време Антиоха Епифана, а не на време Антихриста и ту не постоји никаква метафора него само буквални опис догађаја које прориче пророк Данило, а што ми који живимо сада, након што су се ти догађаји десили, видимо да се односи управо на време Антиоха Епифана.
Није тачно, управо се односи на време Антихриста поготово од (мислим, јер тренутно немам Писмо код себе) 10.пасуса у тој 11.глави ("А синови његови ће заратити са јужним царем..").
Од тог пасуса па све до краја те 11.главе се говори о пред-Антихристовом времену и о самом његовом доласку на власт ("..а на његово место ће доћи човек коме није намењена част царска ...доћи ће ласкањем...мишице које плаве он ће поломити (тј. лажни миротворац, моја примедба)....узвисиће себе изнад свих Богова..неће марити за љубав женску..." итд.итд.)
Ту се јасно види да пророк мисли на Антихриста јер након тога говори о Другом славном Христовом доласку!
Цитирај то што тврдиш да се односи на време Антихриста, па да и ту лаж разобличимо, а на остало је све већ довољно одговорено
Цитирао сам малопре, значи све од 10.пасуса па до краја те 11.главе се о томе говори. Немаш ти да ме било чиме разобличиш јер си скроз прелешћен.

"У СТРАХУ СУ ВЕЛИКЕ ОЧИ", народна пословица која се овде односи на вас.

Sergian


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Marko on 1st April 2010, 20:04

Опет исто понављаш... Да одговорим само на ово кључно:
Sergian ::
Управо вас Писмо разобличава.
Јер, четврта звер (по пророку Данилу) има "ДЕСЕТ РОГОВА", што значи да тек добија своју пуноту када Антихрист подели власт са десет царева на планети!...То је четврта звер...која има ДЕСЕТ РОГОВА.
А све док нема тих "десет рогова" - не можемо говорити о Антихристовом поретку нити о жигу звери.
Антихристов поредак тек треба да настане.
Али, Писмо, насупрот твом одабиру само делова Писма о четвртој звери који ти одговарају, каже и да десеторица царева настају из тог царства, тј. народним језиком речено, звер постоји и пре него што јој нарасту рогови.
Што се тиче твог одговора о Антиоху Епифану, управо то што си цитирао је оно што се већ десило у времену Антиоха Епифана. А то што си рекао да се види да се то односи на време Антихриста, јер после тога долази део о Другом Христовом доласку је смешно, јер у Писму има много места где се говори о једном времену, а непосредено иза тога говори о другом.
А што кажеш да ти цитирам где си рекао да си навео Римско царство, па рекао си у свом претпоследњем посту. Свако то може да прочита. Можеш да изврћеш колико још хоћеш, томе нема краја... Рекосмо колико је довољно да читаоци виде ко је ко и где је истина. Толико.
Богу нашем слава у векове!

Marko


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sergian on 1st April 2010, 20:40

Marko ::Опет исто понављаш... Да одговорим само на ово кључно:

Али, Писмо, насупрот твом одабиру само делова Писма о четвртој звери који ти одговарају, каже и да десеторица царева настају из тог царства, тј. народним језиком речено, звер постоји и пре него што јој нарасту рогови.
Наравно да десеторица царева настају из тог последњег (глобалистичког, екуменистичког) царства али је чињеница да само царство "које се требаше бојати" има ДЕСЕТ РОГОВА.
Значи, тек кад то видимо-онда је то Антихристов поредак.
Што се тиче твог одговора о Антиоху Епифану, управо то што си цитирао је оно што се већ десило у времену Антиоха Епифана. А то што си рекао да се види да се то односи на време Антихриста, јер после тога долази део о Другом Христовом доласку је смешно, јер у Писму има много места где се говори о једном времену, а непосредено иза тога говори о другом.
Има таквих места у Писму али је овде очигледно да се говори о Антихристу.
Да си бар читао ту 11.главу, верујем да не би то говорио, јер да си пажљиво читао видео би следеће:
испод пасуса 36. (књига пророка Данила 11,36) се јасно види да се те речи односе и на цитат из Откровења (13, 5-6) и на цитат из Друге посланице Солуњанима (2,4), што значи да се баш говори о Антихристу.
Дакле, и ту и пре тога се говори о Антихристу и хронолошки описује његов долазак на власт у свету.

А што кажеш да ти цитирам где си рекао да си навео Римско царство, па рекао си у свом претпоследњем посту. Свако то може да прочита.
То сам већ објаснио. Случајно сам изоставио речи: "ново паганско..". Суштина је иста.
Можеш да изврћеш колико још хоћеш, томе нема краја... Рекосмо колико је довољно да читаоци виде ко је ко и где је истина. Толико.
Богу нашем слава у векове!
Ништа не изврћем нити желим дугачке расправе, што је речено (тј. написано) - речено је!...Амин.

Sergian


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty cv

Порука  Hriscanin on 15th July 2010, 23:18

Imam licnu kartu bez cipa ali paso s sa cipom...sta da radim.....Ali dok taj cip ne dodje pod kozu to nije to......Jer onaj ko ga primi pod kozu,..............

Hriscanin


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  pravoslavac1 on 28th July 2010, 03:04

[quote="Боже помози!"]Молим вас да ми ко има тачне информације одговорите или помогнете, наиме, како да вратим биометријска документа и личну и пасош. Шта да радим? Што је још горе личну са чипом и биометријски пасош сам извадила из неосвјештености. Нимало ми се не допада слика коју сад видим и чему то све води.
Питала сам свештеника, шта мисли о новим електронским документима и да ли је то опасно узимати, да ли то има везе са примањем жига из Откровења... Рекао ми је да то није још то и да је то припрема за то! Углавном кад сам добила ту личну све ми је изгледало страшно (некако прљаво), нарочито лична са чипом на којој имате лозинку (Password) корисничко име (User) као и упозорење са десне стране тог папира у коме вам дође умотана лична да се чувате злоупотреба са некаквим графиконима гдје је приказано како изгледа кад је то мјесто са вашим пасвордом и јузернејмом оштећено (пише ово: "...уколико препознате приказану слику (оштећеност) постоји могућност евентуалне манипулације! У том случају одмах се обратите пошиљаоцу формулара). И све то пише на чирилици, латиници и на енглеском...И да, на личној има и мали знак који личи на кип слободе који се пресијава само што на дну има и штит са четири сссс и крстом, преко њега пише и једва видљивим словима РЕПУБЛИКА СРБИЈА. Кад сам вадила исте, рекли су да понесемо слику, али тамо на лицу мјеста су рекли да слика не треба и да уђеш у ту кабину...гдје те они као фотографишу (вјероватно скенирају)...и складиште, и отисак прста, лијевог и десног чини ми се, (на малом апаратићу који скенира прст под неком црвеном свјетлошћу), и електронски потпис.
Питања: 1.Како да све ово вратим а да имам документа за рад и сл.?
2.Да ли је и лична са биометријским подацима самo без чипа (опција коју су понудили за издавање), једнако лоша?
3.До кад важи стара лична карта и пасош (да ли се мора узети овај биометријски - има ли опције без тога)?
4. Ако лична стара (папирна) важи само до јула 2011. - шта послије тога?
5. Зашто се људи из области информатике, етике, не оглашавају и организују више против овога јавно, медијски исл.?
6. Шта да радимо ако све прогласе под морањем, обавезом а ми имамо породицу коју треба прехранити?
7. Како да се организујемо, одупремо овој тоталној контроли?

Молим све ко се разумије и може да помогне да помогне![/quote]

по мени било би нај да их спалиш, погледај овај део Д.А. биће ти лакше javascript:emoticonp('Laughing')javascript:emoticonp('Laughing')

https://www.youtube.com/watch?v=OXmp0fqQiUg&feature=related
pravoslavac1
pravoslavac1


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Marko on 22nd October 2013, 22:47

Овом приликом желим да кажем да сам погрешио у погледу жига звери. Сматрао сам да је биометрија жиг звери. Али, схватио сам да није. Сам след догађаја и околности, као и духовни преображај ме је навео на такав закључак. Биометрија заиста много подсећа на жиг звери, али ипак није то. Тако да су биометријски документи прихватљиви још увек, све док услов за њихово добијање не буде претходно примање жига звери. Дотле ће биометријски лични документи бити прихватљиви. Молим за опроштај све којима су моји текстови можда непотребно задали проблеме у свакодневном животу. Савле је пре него што постаде апостол Павле, ревновао против хришћана мислећи да Богу служи. Тако сам и ја ревновао против биометрије верујући да тиме чиним добро људима, јер сам искрено веровао да је и биометрија жиг звери, а не само микрочип или ласерска тетоважа у телу. Тек кад се појави прави жиг треба ревновати против тог жига бескомпромисно, без обзира на цену коју ће они који остану на земљи у доба Антихриста поднети у животу (лишавање добара, мучења, смрт,...). Тако да, као што треба избегавати прелест слева исто тако треба се чувати и прелести здесна и исправљати се кад год човек уочи да греши.

Европска унија и остале уније које се формирају групишу се у звер из Откривења, али главну улогу у свему томе имаће ислам из кога ће се и појавити Антихрист. Куран одриче да је Исус Христос (JAOŠUA ha MAŠIJAH) Бог, а Јован у својој посланици и каже да је антихрист сваки онај који одриче да је Исус Христос (JAOŠUA ha MAŠIJAH=Месија, Бог Који спасава) у телу дошао, тј. који одриче да је Бог дошао у телу, односно не признаје Исуса Назарећанина као Бога, што чини ислам који Га сматра само једним од пророка.

Корисна сведочанства о односу ислама и библијских пророштава: https://www.youtube.com/watch?v=9CqvbrzBiw0
Разоткривање "Муслиманског братства": https://www.youtube.com/watch?v=t1K0UtqnTDM&feature=c4-overview-vl&list=PLy9QJX2oahL4NGcVxntOo8LFBqflttsC5
О жигу звери: https://www.youtube.com/watch?v=GtquNNEO7Fw
И овде се између осталог говори о жигу звери: https://www.youtube.com/watch?v=rrWAV2kxBDg
http://www.divinerevelations.info/Documents/a_divine_revelation_of_hell/Serbo_Croat_A_Divine_Revelation_Of_Hell.pdf
Делимично и овде: http://www.amightywind.com/prophecy-serbian/proph34-serbian.htm

По свему судећи, Вазнесење Невесте биће 2030. године и дотле треба претрпити умножење зала, а бити спреман и сваки час за сусрет са Господом живећи у покајању, непорочно, без мрље или мане, како стоји у Писму за Невесту.
Све треба проверавати речју Божијом записаном у Светом Писму и испитивати духове јесу ли од Бога.

Њему слава у векове!

Marko


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Marko on 1st January 2015, 20:30

Sve religije će priznati jednog vođu, ostaće samo "malo stado" koje čuje glas istinskog Boga i Pastira – JAOŠUE ha MEŠIJAHA (Isusa Hrista).

O Šoebatu u negativnom svetlu, odnosu prema Vatikanu i sl.:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL96m5jn_nxhvGAFcI3L928dYyptE2nopr

O žigu zveri koji će se dodeljivati u nedeljnim crkvama:
http://amightywind.com/teachings/markofthebeast.html
https://www.youtube.com/playlist?list=PL96m5jn_nxhs6CAZzDkMX-YCjfkAFuX6x

O caru Konstantinu, njegovoj podršci arijancima-antitrinitarcima i sl.:
http://www.letusreason.org/Trin13.htm
Iz tog papskog, modalističkog, arijanskog, muhamedanskog,... miljea će se i pojaviti Antihrist.

Marko


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Dalibor1404 on 21st July 2015, 13:05

Za marka zašto misliš da biometrija nije zig zveri ako možeš da obrazložiš hvala.

Dalibor1404


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Marko on 6th November 2017, 17:05

Dalibor1404 ::Za marka zašto misliš da biometrija nije zig zveri ako možeš da obrazložiš hvala.

Mislim da biometrija nije žig zveri iako je jedna od tehnoloških faza ka tome. Ranije, kad se oko 2009. pojavila biometrija meni je izgledalo da je biometrija žig zveri, ali oko 2 godine kasnije sam uvideo da nije što sam ovde i napisao pre par godina, tj. pisao sam zašto sada mislim da to nije žig. Biometrija jeste još uvek prihvatljiva u smislu da ne oduzima čoveku spasenje iako je bolje da je nisu uveli, jer sužavaju našu privatnost i slobode. Bolje je uzeti biometrijska dokumenta bez čipa, jer su manje invazivna i još uvek nisu obavezna sa čipom, ali i ko je uzeo sa čipom još ne gubi spasenje dok čip ili nešto drugo što bi bilo žig zveri se ne stavi u telo. Ni Bog ne voli biometriju, kao što verujem da nije blagonaklono gledao ni na samo uvođenje papirnih ličnih karti. Ali, Bog ne traži od nas da ne prihvatamo nešto što ne ugrožava naše spasenje, a neprihvatanje bi izazvalo nepotrebne probleme. On zna da ljudi po svojoj slobodnoj volji danas uvode i kamere i razne druge aparate koji narušavaju naše slobode i privatnost. On zna da ćemo mi kao ljudi to morati pretrpeti, jer "đavo ne spava" i Gospod je rekao i Hrišćanima: "U svetu ćete imati nevolje, ali ne bojte se, jer Ja pobedih svet". Ipak, postoji ta "crvena linija" koju niko ne sme preći ako želi večno spasenje. Ta crvena linija je primanje žiga zveri u telo, kako stoji u Svetom Pismu. A to će biti najverovatnije u periodu od 2029. do 2036. godine, tačnije od 2032/33. godine, jer bi prve 3,5 godine tog perioda po Pismu trebalo sveti Ilija i Enoh da propovedaju ljudima da ne primaju žig, a od 2032/33. bi taj žig postao obavezan za sve i od tad teku 3,5 godine kad će biti "vreme žalosno kakvo ne bi od postanja sveta do sad niti će biti", kako kaže Gospod.

Zato je važno znati biblijsku hronologiju (o tome smo pisali ovde: http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html). To mnogo čoveku olakšava da zna u kom vremenu smo sada i kako da se odnosi prema biometriji i svemu drugom. Mi dokumenta najverovatnije možemo do tog poslednjeg perioda primati, naravno do tad ne treba primati nikakav čip u telo (jer i sad ga neki primaju), ali kad u tom poslednjem periodu čip, laserska tetovaža ili nešto drugo bude obavezno za sve, tada ne treba primati nikakva dokumenta (koja se tad neće moći dobiti bez žiga zveri) ni po kakvu cenu, jer i da ubiju one koji ne prime žig dušu mu ne mogu uzeti, a ko primi žig odlazi u muku večnu.
Najverovatnije da će se žig primati kroz neku buduću obaveznu vakcinaciju. Verovatno nije slučajno što se u svetu, pa i kod nas sve agresivnije uvode zakoni o obaveznoj vakcinaciji, jer cilj đavola je da preko toga čoveku dodeli i žig koji menja DNK i tada čovek nije više čovek već postaje nešto kao nefilim, tj. prima u sebe i DNK zmijskog semena. To još nije slučaj sa sadašnjim vakcinama, u njima još nije žig (premda ima informacija da su neki i kroz vakcinu primili nanočip i sl., mislim da još toga neće biti do poslednjeg perioda, ali ne bih isključio da bude i pre toga stavljanja čipova u vakcinu, toga je već po svemu sudeći i bilo, ali masovno i obavezno biće u tom poslednjem periodu). U svakom slučaju, vakcine ni sada ne treba primati, jer su štetne, i one ranije, a pogotovu savremene gde stavljaju sve više otrova. One za sad škode "samo" telu, a u budućnosti će najverovatnije i duši i to večno. U Svetom Pismu piše da je jedan deo palih anđela sagrešio tako što je spavao sa ženama i tada su nastali nefilimi (koje zovu i džinovi i drugim nazivima). Gospod u Jevanđelju kaže da kao što je bilo u vreme Nojevo tako će biti i u "dane one", tj. već i sada, a posebno u tom poslednjem periodu kad bude žig zveri. A Potop je i bio osim radi pogubljenja bezakonih ljudi pre svega i radi pogubljenja nefilima, jer oni nisu tvar Božija već satanska. Satani je cilj da istrebi seme ljudsko, a posebno seme Božije (tj. seme ljudsko koje "ima svedočanstvo Isusovo i drži zapovesti Božije") i zato će to biti njegov poslednji pokušaj da što više ljudi povuče sa sobom u večnu propast koja mu je sve bliža, pa je i on sve razjareniji što je prorečeno u Pismu, a iz dana u dan se uveravamo da se to sve više ispunjava. Mnogi sveti oci su proricali da u poslednja vremena demoni neće biti u paklu već na zemlji - u ljudima i među ljudima. Već danas vidimo kako ljudi postaju sve gori (osim malog dela čovečanstva), a tad će biti vrhunac. To će biti već zbog samog pristajanja čoveka na zlo (u tom smislu elektronski mediji imaju veliku štetnu ulogu), ali tada će vrhunac biti samo menjanje DNK čoveka. Ima ih koji tvrde da promena DNK ne menja dušu čoveka, već samo telo, ali mislim da baš menja i dušu, jer po Pismu "duša je u krvi" i promena DNK u krvi menja samim tim i samu dušu čoveka. Gospod Isus zato zabranjuje da se jede riba i ostalo meso sa krvi, dozvoljena je samo riba i ostalo meso (ali ono čisto poput ovaca hranjenih na travi i sl., ne nečisto poput svinjetine, rakova, ptica grabljivica i drugo što pominje Sveto Pismo) bez krvi (ipak iako je Bog dozvolio meso, On voli da čovek pre svega jede bilje (o prednosti sirove biljne ishrane (voće (2 ili 3 kg dnevno), povrće (pre svega zeleno - 300 do 500 gr dnevno), orašasto voće (šaka dnevno najviše) ili umesto njega semenke lana, suncokreta, bundeve ili susama (2 ili 3 supene kašike dnevno)) su i naučno dokazivali Arnold Ehret, Norman Voker i mnogi drugi) kako je bilo u Raju i kako će po svedočanstvu Pisma uskoro opet biti u hiljadugodišnjem Carstvu i posle Novom nebu i zemlji). On ne želi da se životinjska duša meša sa ljudskom, pa zato daje te zabrane. I onaj stih apostola Pavla da krv Isusova viče bolje nego krv Aveljeva, treba i bukvalno razumeti da to duša viče. O tome osim ovog biblijskog ukaza postoje i neke naučne studije, premda u svakom slučaju dovoljno je što tako stoji u Pismu, ali za "neverne Tome" :) neka još nekih ukazatelja. Tako da do tog poslednjeg perioda čovečanstvo će još više zabrazditi u greh i tako će se stvoriti atmosfera za dolazak Antihrista posle čega će početi i dodela žiga zveri.

Očekuje se da se baš do tada ukine papirni i uvede elektronski novac, neki već sad plaćaju mobilnim, a tada će to ili nešto slično možda biti jedini način plaćanja („pametni“ (bolje reći „zaglupljujući“) telefoni se sve više minijaturizuju, stavljaju oko ruke ili čela, pa možda i to bude iskorišćeno na neki način tokom žigosanja ili je još uvek navikavanje i uvod u taj žig zveri). A uporedo s tim će verovatno i ovaj čip ili šta već dodeljeno preko vakcinacije biti drugi način plaćanja, a možda postati i jedini. Bilo kako bilo, vreme će pokazati da li će se žig zveri dodeliti preko vakcinacije ili drugačije, ali mi za sad najverovatnije deluje da će tako biti. Direktor Fejsbuka je rekao da on i njegova žena ulažu sa Bil Gejtsom u veliki projekat koji bi po njima trebalo da startuje za nekih 10-ak godina (što se poklapa sa ovim periodom biblijske hronologije koji smo izneli na sajtu). Po njemu ta vakcina će skoro pa lečiti sve bolesti, možda doneti čak i večni život i sl. (što je demonska laž, jer samo Gospod Isus je jedini Večni Život). To i drugi govore. Direktor Google-a i mnogi drugi rade na raznim tehnološkim projektima (npr. da se ljudi nanočipovima spoje sa mašinama) i kažu otprilike da će to biti oko 2035. godine što se opet poklapa sa ovom biblijskom hronologijom. Kad ukucamo u pretraživač pojmove kao što su transhumanizam i sl. videćemo da se sve to planira realizovati negde najdalje 2043. godine što opet pada u period pre isteka 6000 godina (2044. godina je 6000.-a od stvaranja Adama, a po svetom Metodiju Patarskom, Irineju Lionskom,  Jovanu Damaskinu i još nekim pravoslavnim svetiteljima pali svet će trajati 6000 godina što je saglasno sa Svetim Pismom), a mislimo da će zbog skraćenja vremena biti i pre, tj. da će sve biti završeno do 2036. godine kada će biti Armagedon, a potom 7 godina će se graditi onaj hram koji se pominje kod proroka Jezekilja. Dakle, posle Hristovog dolaska je taj Božiji hram, a pre Hristovog dolaska će se najverovatnije izgraditi onaj treći hram u Jerusalimu (neki tumače u Istanbulu, a neki u nekom već postojećem hramu) u koji će zasesti Antihrist i predstavljati se kao Hrist koji je doneo hiljadugodišnje carstvo. Ali to neće biti nikakvo hiljadugodišnje carstvo već samo troipogodišnje carstvo koje će Gospod Isus Hristos srušiti kad dođe u slavi i tad će uspostaviti svoje istinsko hiljadugodišnje carstvo, a potom sledi pobeda nad Gogom i Magogom, Strašni Sud i stvaranje Novog neba i Nove zemlje gde će biti samo pravednici.

Najverovatnije će ovako biti dodeljivan žig zveri:
http://www.douglashamp.com/how-the-mark-of-the-beast-will-rewrite-the-human-genome-part-three-corrupting-the-image/
http://www.e38news.com/666.html
http://www.a-voice.org/main/mark.htm
Ko ima vremena i mogućnosti dobro bi bilo da prevede ove tekstove i postavi na forum.

Ono što je takođe važno je da se navikavamo na izvorno hebrejsko ime Isusa Hrista (JAHOŠUA ha MEŠIJAH – „JAHO“ znači „Bog“, a „ŠUA“ – „Spasitelj“, otuda JAHOŠUA – „Bog koji spasava“), jer će u toku Velike Nevolje svako ko bude prizivao Sina Božijeg imenom Isus Hristos neočekivano prizvati Antihrista pošto će on uzeti za sebe to ime i sebe će lažno predstavljati Isusom Hristom. Dakle, tada treba Sina Božijeg prizivati imenom „JAHOŠUA“ (do tad može i "Isus", ali bolje se već sad navikavati na izvorno "JAHOŠUA"). Više o tome pročitati ovde: http://amightywind.com/sacrednames/index.htm (dobar sajt, nije sve tačno na njemu, ali većina jeste - inače ponešto su preveli i na srpski: http://www.amightywind.com/serbianwebsite/indexcyr.html).


Последњи пут изменио Marko дана 7th November 2017, 10:34. изменио укупно 2 пута.

Marko


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Marko on 7th November 2017, 10:00

Pomenuo sam u prethodnom postu hilijazam, tj. učenje o hiljadugodišnjem carstvu Hristovom. Pošto se često meša istinski i lažni hilijazam, pa tako i na sajtu http://borbazaveru.info gde Vladimir Dimitrijević i drugi na tom sajtu (uključujući i uredništvo) pogrešno poistovećuju ta dva (pozivajući se i na Serafima Rouza koji je grešio po tom pitanju), te stavljajući sve u isti koš osuđuju (nadam se nesvesno) i svetootački hilijazam, postaviću ovde linkove gde je o razlici između pravoslavnog i jeretičkog hilijazma detaljno napisano:

https://forum.krstarica.com/showthread.php/235778-%D0%97%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B8?p=9546460&viewfull=1#post9546460
https://forum.krstarica.com/showthread.php/235778-%D0%97%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B8?p=9549665&viewfull=1#post9549665
https://forum.krstarica.com/showthread.php/235778-%D0%97%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B8?p=9556902#post9556902
https://forum.krstarica.com/showthread.php/235778-%D0%97%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B8?p=9558272#post9558272
https://forum.krstarica.com/showthread.php/235778-%D0%97%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B8?p=9569016#post9569016

Slava JAHOŠUI ha MEŠIJAHU za sve!

"I RUAH i nevesta govore: Dođi. I koji čuje neka govori: Dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života za badava.
Jer svedočim svakome koji čuje reči proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, ELOHIM će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;
I ako ko oduzme od reči knjige proroštva ovog, ELOHIM će oduzeti njegov deo od knjige života, i od grada svetog, i od onog što je napisano u knjizi ovoj.
Govori Onaj koji svedoči ovo: Da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Adonai JAHOŠUA!
" Otkr 22:17-20

Marko


Назад на врх Go down

Како да вратим биометријска документа - шта да се ради? - Page 2 Empty Re: Како да вратим биометријска документа - шта да се ради?

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму