АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Талмуд...

Go down

Талмуд... Empty Талмуд...

Порука  Хајдук on 28th March 2010, 18:27

Ево нађох овај текст у једној групи на фејсбуку па реко да поделим са вама и чујем ваша мишљења...
Мир свима!


KNJIGA MRŽNJE
Proročanstvo je najavilo dolazak Antihrista. Poslije mnogih malih antihrista, na kraju vremena - dolazi onaj posljednji Antihrist - totalitarna, univerzalna, svjetska vlast ZLA! Svi oni koji se bore protiv pravde i istine, svi oni koji se bore protiv Isusa Hrista, kao predstavnika ljubavi i milosrđa za čovjeka, svi oni koji se bore protiv čovještva i života samog, jesu - Antihristove sluge! Ali nema veće, i Sotonom nadahnutije mržnje na hrišćane od talmudske crnomagijske zmije iz tame ludila umova željnih vlasti i krvoprolića nad normalnim ljudima.
Zato se nije čuditi strašnim krvoprolićima koja su počinjena u ime sumanutih ideja pomračenih umova!
Izvor toga zla je u Knjizi mržnje - Talmudu. To je djelo crne magije, vračanja i otvorenog poziva na nasilje i genocid nad hrišćanima i svim ostalim nežidovima!
Talmud je nastao kao čisto ljudsko predanje - svešteničko - nasuprot Objavi koju je Bog dao preko Mojsija i proroka. Tako Židovi odbacuju Knjige Staroga zavjeta, ili ih 'tumače' kroz prizmu ljudskih priča i bapskih predanja - Talmuda! Zato je Bog i ukoravao preko proroka, još, drevne Izraelce. Talmud se sastoji iz dva temeljna dijela: Mišna i Gemara. A Talmud su uobličavali u knjige i sistem, rabini. Njih oko 2500 radeći od 100. godine prije Hrista do 400. iza Hrista.

UNIŠTENJE HRIŠĆANSTVA
"Za Židova postoji zakon da sve ono, što je u vezi s hrišćanskom crkvom, uništi." (Šulhan aruh, Joreh deah 146).

BOGOHULJENJE
"Hrist je sin prostitutke. On je kopile." (Tokdoš Ježu).
"Hrist je bio luda. On je mađioničar. On se zove Ben shtada (sin prostitutke)." (Talmud, Sabat 104b).
"Hrist je sin jedne menstruacije. On je: Ben pandreat, (Ben pandera) tj. sin nečiste životinje." (Tokdoš Ježu).
"Hrist je na jednom đubrištu sahranjeno crknuto pseto." (Sahar).

MESIJA
"Mesija će doći i povratiti Kraljevstvo Židovima, a ostali narodi svi će njemu i njima služiti i podložni biti." (Talmud, Šab 120a).
"Kad Mesija dođe onda će zemlja roditi kolače i vunene haljine, a žito će krupno biti kao dva bubrega od najvećeg vola." (Talmud, Ketubot 112b).
"Tad će svaki Židov imati 2800 slugu i 300 sluškinja." (Talmud, Sanhedrin 101a).
"Prije toga biće strahovit rat, koji će dvije trećine svijeta uništiti. U njemu će Židovi toliko oružja zaplijeniti da će im trebati 7 godina da ga spale i istope." (Talmud, Majene Ješ. 74, 4).
"Tada će Židovi neizmjerno bogati biti jer će blago cijelog svijeta u njihovim rukama biti. Svi će narodi preći u Židovsku vjeru samo kršćanima to neće dozvoljeno biti, nego će ih potpuno istrijebiti, jer su porijeklom od đavola." (Talmud, Jebamot 24b, Aboda 3b).

ŽIDOVI IZJEDNAČENI S BOGOM
Tko Židova ošamari toliko je učinio grijeha kao da je samog Boga udario." (Talmud, Sanhedrin 58b).

O RADU
"Rad je veoma štetan i malo donosi ." (Talmud, Getin 680).
"Nema goreg i lošijeg posla od obrađivanja zemlje; jer kad tko 100 srebrenjaka ima u trgovini može svaki dan mesa i vina imati; tko pak, uloži 100 srebrenjaka u zemljoradnju, može samo soli i kupusa jesti."(Talmud, Jebamot 63a).

RAD JE ZA NEŽIDOVE
"Nežidovi su stvoreni da služe Židove. Oni moraju orati, kopati, sijati, kositi, vršiti. Židovi su stvoreni da sve gotovo nađu." (Talmud, Berahot 58a).

ŽIDOVSKO JUNAŠTVO
"Židov neka posljednji ide u rat. U tom slučaju bit će prvi kod kuće." (Talmud, Tesahim 113a).

ŽIDOVSKO MILOSRĐE
"Zabranjeno je biti milostiv prema Nežidovima." (Talmud, Ramban).
"Nežidovu ne treba milost i pomoć ukazivati." (Talmud, Jebamot 12a).

NI U SMRTNOJ OPASNOSTI NEŽIDOVU NE TREBA POMOĆI
"Ako jednom Nežidovu prijeti opasnost da se u jednoj rijeci utopi, pa ako se nalazi već i blizu smrti, Židov mu ne smije ići u pomoć da ga spase." (Jad Hazakah, Aboda Cara 10a)

NEŽIDOVI NISU LJUDI VEĆ ŽIVOTINJE
"Bog je stvorio nežidove, iako su oni ravni sa životinjama, i dao im je čovječji oblik, jer ne dolikuje Židovu da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovječjem obliku." (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225).
"Nežidovi, čija duša potječe od nečistog duha, nazivaju se svinjama." (Talmud, Jalkut Rubeni 12).
"I zato kad jedan nežidovski sluga ili sluškinja umre, treba ih oplakati onako, kao kad jedan vol ili magarac crkne." (Talmud, Brohes).
"Između Nežidova i Židova ne postoji nikakva veza. Jer meso Nežidova je životinjsko meso, a njihovo sjeme je životinjsko sjeme." (Talmud, Jebamot 89a).
"Nežidov je kao jedno pseto. Što više, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nežidova." (Talmud, Ekesegetrašieksod 22).
"Meso Nežidova je meso magareće, a sjeme, konjsko sjeme." (Talmud, Jebamot 98a).
"Onaj koji nije obrezan i ne drži sabat ne naziva se čovjekom." (Talmud, Jalkut Rubeni 39).
"Nežidov nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto." (Talmud, Jebamot).
"Ma koliko imali narodi svijeta tijelo slično Izraelcima, ipak se oni uspoređeni sa čovjekom imaju smatrati za majmune." (Talmud, Šene Lukot 250).
"Spolni odnosi Nežidova su isto kao i spolni odnosi životinja." (Talmud, Sanhedrin 74b).
"Kuće nežidovske su kuće životinjske." (Talmud, Leb. tob. 46a).
"Tuđa žena koja nije kći Izraela, djelić je marve." (Talmud, Abarbanel).
"Nežidovka u drugom stanju (trudnica) ima se smatrati kao bremenita stoka." (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat 405).
"Dijete u utrobi jedne Nežidovke nije bolje od životinje." (Šulhan aruh, Joreh deah 240).

NEŽIDOVKE SU PROSTITUTKE
"Nežidovke su nečiste i imaju se smatrati prostitutkama." (Talmud, Aloda Kara 36b).
"Sve Nežidovke su kurve." (Talmud, Even hekor).

PET ZAPOVJEDI ZA ŽIDOVE
"Židovi moraju naučiti ovih pet stvari: 1. volite jedan drugoga. 2. Volite pljačku. 3. Volite bančenje. 4. Mrzite vaše gospodare. 5. Ne govorite nikada istinu." (Talmud, Pesahim 113a).

LAŽ
"Prema Nežidovima dozvoljena je svaka upotreba laži." (Talmud, Berahot).
Talmud se sastoji od 63 velika odsjeka ili knjige, koji se zovu traktati ili, rasprave. Godine 1180 stvoren je prvi židovski zakonik pod imenom Mišiah Tora ili Jad Hazakah. To je učinio i sve to sistematizirao glasoviti židovski rabin Mojsije ben Majmon.
Nekoliko stoljeća kasnije, 1565. godine ovaj kanon je dopunjen i ponovno - kao novi vjerski kodeks sastavljen od španjolskog rabina pod imenom Josef Karo. Ovaj kodeks dobio je ime - Šulah aruh.
Isti taj kodeks dopunjen je običajima istočnih Židova - od strane poljskog rabina Mojsija Iserlesa - 1578. godine.
Šulhan aruh se sastoji od 4 knjige, pod nazivima: Orah hajim, Joreh deah, Košen ha - mišpat i Eben hazaer.
Knjige se dijele na - paragrafe i podparagrafe.
Bez razumijevanja Talmuda i mesijanskih ideja kao političkog zemaljskog carstva Židova - ne može se razumjeti izvor mržnje koji mutnim strašnim bujicama zla izbija iz židovske predaje!
Nežidovi - Arijevci, obmanuti i (ne svi, ali dobar dio) omađijani, u biti ne shvaćaju da na zemlji postoji čisti esencijalni rasizam bez presedana u istoriji čovječanstva! Ne shvaćaju, da imaju uvijek budnog NEPRIJATELJA spremnog na svaku podlost, laž, himbu i zločin!
Hrišćani - kao svjetlo svijeta - pozvani su svjedočiti istinu. Pa i istinu o UNIŠTITELJIMA i kvariteljima čovječanstva! O onima koji se stalno pokušavaju prikriti iza "ugroženosti" a u isto vrijeme - ugrožavajući... biološki opstanak naroda i pojedinaca! Onih koji se prikradaju iz floskula o "pravdi" i "napretku" (kao što su 'prodavali' u komunizmu, i u isto vrijeme i u kapitalizmu,sad u globalizmu) a rušeći sve što je moralno i plemenito!
Tragedija je da danas crkve ćute, stado spava, a vukovi ga kolju i razvlače. Strašna je spoznaja da hrišćani ne znaju tko im je neprijatelj! Na sve ovo, neki licemjerno kažu: " Hrišćani za neprijatelja imaju samo Đavola, Sotonu, kao duhovni entitet zla."!
A kako Sotona radi protiv hrišćana? Nije valjda da pješice hoda po ulicama?! Ili i Đavao ima svoj - izabrani narod? Preko kojeg najdjelotvornije radi u svijetu? Narod koji mu je podložan, potpuno natopljen njegovim duhom. Narod koji mu se moli kao svome bogu. Vjerujući da je to - pravi bog!?
"Dijete u utrobi jedne Nežidovke nije bolje od životinje." (Šulhan aruh, Joreh deah 240).
Ovdje možete vidjeti od kuda izvire reklamiranje abortusa. Ubijanja nerođene dječice! I tko stoji iza tog strašnog zločina! I . ZAŠTO!
"Nežidov je kao jedno pseto. Što više, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nežidova." (Talmud, Ekesegetrašieksod 22).
A ovdje možete vidjeti od kuda savremeno nametanje držanja 'pasa' ! I cijela psihologija je razvijena o tome. Kako svakom čovjeku (goju) treba držati psa u stanu. Ali ne imati djecu!
Još se forsira iz "razvijenih" zapadnih zemalja - da se pse dovodi i u bolnice, k bolesnim vlasnicima. jer, vele "stručnjaci" da je to " važno za ozdravljenje bolesnika"!? Uskoro se može očekivati da neki "stručnjaci" objave da je važnije imati pse nego djecu. jer životinje, (nežidovi) ne smiju imati djecu, nego držati one s kojima su na istom nivou - životinje!?
Zar hrišćani i toliki "pametni" mudraci svijeta ne vide... ne čuju.? Očito je istina: "Da goyi imaju oči, ali to ne znači i da vide. imaju uši, ali to ne znači i da čuju. Imaju mozak, ali to ne znači i da misle"!
Neprijatelj se otvoreno izruguje onima koji su potpuno zaslijepljeni ovosvjetskom "mudrošću" a ne shvaćaju niti osnove istinske mudrosti. Slijepi, teturaju, a vjeruju da su na Olimpu spoznaje.
"Ma koliko imali narodi sveta tijelo slično Izraelcima, ipak se oni uspoređeni sa čovjekom imaju smatrati za majmune." (Talmud, Šene Lukot 250).
A ovdje možete vidjeti ZAMETAK velike prijevare - teorije evolucije! Ili... majmunizma! Židovi su uspjeli stvoriti okultne organizacije (još u 17 i 18 stoljeću) razna tajna društva, ezoteriju itd. i kroz sve to nametnuti ideje iz Talmuda - operativno razrađene za životinjske - goyske mozgove . kao tzv. "znanstvene ideje"! To je obmana bez sličnog primjera u istoriji čovječanstva! I tu se mora Židovima priznati GENIJALNOST... genijalnost zla. Također bez primjera od postanka svijeta. I od kad je "Bog čovjeka postavio pod nebesima."!
Ali bez obzira na sav trud koji njihovi "mudraci" ulažu... u pobjedu nad Nazarećaninom. Isus ih je pobijedio, i... pobijedit će ih opet! Mada će izgledati, kao da je zlo nadomak konačnog trijumfa! Uništenja božanskog lika u čovjeku i brisanja pravde sa zemlje! Najmračnije je pred... svanuće.
Kršćani se trebaju ponositi da su novi Izabrani narod Božji. I bdjeti... kao što je Gospodin Isus opomenuo. Nadom ustrajati u Onome "koji je Začetnik i završitelj vjere."! (Hebrejima.12:2.)
Židovi će od Boga Jehove Svemogućega biti najstrože kažnjeni. jer su znali istinu i volju njegovu. Pa su ipak ratovali protiv njega. boreći se protiv pravde i istine. Hrišćani, budite složni, budite budni. budite vjerni Isusu i svetom Novom zavjetu krvi njegove za nas! Krvi koja nas izbavi od carstva tame i "premjesti nas u kraljevstvo Sina - ljubavi svoje."(Kološanima.1:13.) Ljubavi koja je sila.koja će satrti carstvo tame!
A kada su jeli, uze Isus hleb, blagoslovi, izlomi i dade učenicima i reče: uzmite, jedite; ovo je telo moje. Tada uze čašu i zahvali, dade im i reče: pijte iz nje svi; jer ovo je moja krv saveza, koja se proliva za mnoge radi oproštaja grehova. Ali vam kažem, od sada neću piti od ovoga roda čokotova do onoga dana kada ću ga s vama piti novog u carstvu Oca moga. (Matej 26:26-29.)
Borba krštenih duša nije samo s "tijelom i krvlju", nego i s duhovima tame 'ispod neba.'! (Efežanima. 6:12.)
Hrišćanin mora biti mudar... 'kao zmija. i bezazlen kao golub.' kako je i Gospod zapovjedio. Hrišćanin zna, da je "Božja 'slabost' jača od ljudi."! I da je Božja "naivnost" mudrija od đavolske lukavštine!
Ili neki još uvijek imaju o Đavolu - predstavu u glavi - kao o nekom, rogatom biću.?

Srednjovjekovne bajke! Đavo je tu...među ljudima. Umovi su njegovo carstvo. Umovi koji su mu se otvorili i predali... tjelesni, neobraćeni! Kao što plemeniti rod - pravi hrišćani, imaju Sveto pismo. Božju objavu ljubavi. Tako uniženi - Židovi imaju - Knjigu mržnje - sotonsku objavu zla! Borba između svjetla i tame traje... i trajaće do kraja! Dok Gospod Isus Krist ne dođe kao Sudija i Izbavitelj svoje ljubljene djece.


CITATI IZ TALMUDA• »Slično onome, kako čovek nadmašuje životinju, Jevreji nadmašuju sve narode na zemlji«.
• »Samo su Jevreji dostojni naziva ljudi, a GOJI (nejevreji, Arijevci), vode poreklo od zlih duhova, imaju pravo da se nazivaju samo svinjama«.
• »Zabranjeno je odnositi se sa sažaljenjem prema onima, koji nemaju razuma (prema gojima)«.
• »Imovina nejevreja je kao napuštena stvar, njen pravi vlasnik je Jevrej, koji je prvi preotme. I to je pravedno, jer Bog je dao Jevrejima vlast nad životom i imovinom drugih naroda«.
• »Njihov život (goja, joga-arijevaca), o, Jevreju, u tvojim je rukama, još više njihov novac«.
• »Bog je naredio Jevrejima da daju gojima novac u zajam, ali da daju nikako drugačije, već samo uz kamatu, prema tome, umesto da im time pružamo korist, mi im činimo štetu, čak ako nam taj čovek može biti od koristi, dok prema Jevrejima mi ne treba da postupamo na taj način«.
• »Licemerje je dopustivo u tom smislu, kada Jevrej treba da izgleda ljubazan prema grešnima, neka im ukazuje počast i govori: »Ja vas volim«. To je dozvoljeno samo u tom slučaju, ako je Jevreju potreban grešnik ili ima razloga da ga se boji; u suprotnom slučaju to je greh«.
• »Zabranjeno je vraćati goji ono što je on izgubio; onaj ko vraća goji izgubljeno neće naći milosti kod boga«.
• »Tamo gde je napisano »Ne čini zlo bližnjemu«, ne govori se »Ne čini zlo goji«.
• »Izgovarajući kletvu, u sebi se mogu izgovoriti oni uslovi, pod kojima kletva neće biti važeća. Talmud dozvoljava da se postupa na taj način svaki put, kada neka gojska vlast traži od Jevreja da da neku zakletvu«.
• »Jevrej čini dobro delo kada ubija slobodoumnog, nevernika, koji odriče učenje Izraela, kao i onog ko je postao goj«.
• »Što se tiče Talmuda, onda mi priznajemo njegovu bezuslovnu nadmoć nad Mojsijevom Biblijom«.
• »Jevrej može da baci komad mesa psu, ali nikako da ga pokloni hrišćaninu, pošto je pas bolji od hrišćanina«.
• »Prolazeći mimo razrušenog hrama goja, svaki Jevrej je obavezan da izgovori: »Hvala ti, gospode, što si iskorenio ovaj dom idola««.
• »Jevrej uvek ima pravo da napada hrišćanina i da ga ubije naoružanom rukom. Jevreji koji, zahvaljujući položaju koji zauzimaju, imaju takvu mogućnost, neodložno su obavezni da predaju javnom pogubljenju hrišćane, pod jednim ili drugim izgovorom«.
• »Najbolji od goja dostojan je smrti« (Aboda zara, 26, u Tosafot).
• »Muškarac može da čini sa svojom ženom sve, što mu se sviđa, kao sa komadom mesa iz mesare«.
• »Onaj ko ignoriše reč rabina, podleže smrti« (traktat Erubin, 21:2).
Хајдук
Хајдук


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Sveto Pravoslavlje on 28th March 2010, 23:41

Ајдук†Маре kad ovo vidim...ma nisu oni zasluzili jedan holokaust,nego trista holokausta,a hitlera treba za sveca proglasiti....ovo ne moze covek zdrav napisati sto oni pisu.....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Хајдук on 29th March 2010, 15:41

Ајдук†Маре kad ovo vidim...ma nisu oni zasluzili jedan holokaust,nego trista holokausta,a hitlera treba za sveca proglasiti....ovo ne moze covek zdrav napisati sto oni pisu.....

јес брате и ја кад сам прочитао ово за тренутак сам помислио да је Хитлер био добар човек, али сам се онда сетио да је и он један од њих... =)
брате па нису то писали ни људи а камоли здрави људи! Laughing
Хајдук
Хајдук


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Sveto Pravoslavlje on 29th March 2010, 17:47

ovo,ovo sto sam ja video,ovo ne bi ni djavoli pisali a kamli ljudi,seti se Hrista su djavoli postovali i bojali ga se pa cak i molili da ih ne pogubi nego u stado svinja da ih pusti......a ovi kako god se zvali nepomjanici,oni sto hule na Hrista i na covecanstvo.....a na Hrista pogotovo...to je stvarno van svakog razuma,ja jos ne mogu da verujem da se to sve u knjizi nalazi.....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Хајдук on 29th March 2010, 17:55

Па то брате, баш тако... Нисам сигуран али ја мислим да је ова књига чак убачена и у систем образовања у Израелу. Само ме чуди како раније на ово нисам наишао и како нико не обраћа пажњу на овакве ствари. Пре сам мислио да је најгора могућа књига Куран али после овога... Талмуд... 784725
Хајдук
Хајдук


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Sveto Pravoslavlje on 29th March 2010, 19:31

kuran jeste uzasna,pogotovo jer je toliko isprepredena o seksu,bludu,terorizmu i raznim perverzijama muhameda,kako u hadisima tako i u kuranu,ko ne veruje neka gleda sve klipove na yt i gde ih god nadje od father zakaria botros,koji razotkriva islam od 2003 iz njihovih ,,svetih,, knjiga...ali to je nappisano ono prikriveno,pomesano,i vise je truda ulozeno no u talmud gde se kao sto vidis otvoreno ne blate...no nemam reci sta se radi i govori o nejewrejima u talmudu...ja kad sam slusao na yt kad o.Joil govori kako nas oni zovu goje,kako im stoji da treba nejewrejsku decu od 3 god. i 1 dan silovati,ubiti nejevreja je ko ubiti zivotinju itd...ja da budem iskren i nisam verovao da je bas tako,to toliko neljudski napisano u talmudu,ali kad si ti postavio post sad,ja kad sam video to sto pise,pao sam sa stolice,jer nisam mogao da verujem sta upravo citam....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Калашњиков on 2nd December 2010, 19:00

Помоз Бог! Јесте, што се тиче талмуда и шулхан аруха - тешко да им има равних по количини мржње... Али, колико сам ја долазио до неких података, ни хиндуистичка багавад гита није ништа боља, ни будистички списи, а куран је ионако написам од стране жидова, тако да ме не чуди свака сличност, поготово у магијским обредима. А, ако се не варам, многе ствари потичу из торе, барем што се магијских обреда тиче... Ништа ме то не чуди, па ђаво уваљује своје учење од самога почетка. Шта је ту ново?
Држимо се Светог Писма и Светог Предања и без пуно бриге, јер ко од нас може да понесе бригу за овај свијет? Талмуд... 454542

Да, кога занима више нека потражи Мојићев ''талмудски процес''. Опасна књига, мислим да су многи цитати овдје навођени управо из тог дјела.
Калашњиков
Калашњиков


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  РабМаксим on 13th December 2010, 22:20

Калашњиков ::Помоз Бог! Јесте, што се тиче талмуда и шулхан аруха - тешко да им има равних по количини мржње... Али, колико сам ја долазио до неких података, ни хиндуистичка багавад гита није ништа боља, ни будистички списи, а куран је ионако написам од стране жидова, тако да ме не чуди свака сличност, поготово у магијским обредима. А, ако се не варам, многе ствари потичу из торе, барем што се магијских обреда тиче... Ништа ме то не чуди, па ђаво уваљује своје учење од самога почетка. Шта је ту ново?
Држимо се Светог Писма и Светог Предања и без пуно бриге, јер ко од нас може да понесе бригу за овај свијет? Талмуд... 454542

Да, кога занима више нека потражи Мојићев ''талмудски процес''. Опасна књига, мислим да су многи цитати овдје навођени управо из тог дјела.

Kakve magijske stvari iz tore? Tora je petoknjizje mojsivo, stari zavet coveka sa Bogom i Stari Zakon, nema tu vradzbina.
РабМаксим
РабМаксим


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Калашњиков on 14th December 2010, 04:42

РабМаксим ::
Калашњиков ::Помоз Бог! Јесте, што се тиче талмуда и шулхан аруха - тешко да им има равних по количини мржње... Али, колико сам ја долазио до неких података, ни хиндуистичка багавад гита није ништа боља, ни будистички списи, а куран је ионако написам од стране жидова, тако да ме не чуди свака сличност, поготово у магијским обредима. А, ако се не варам, многе ствари потичу из торе, барем што се магијских обреда тиче... Ништа ме то не чуди, па ђаво уваљује своје учење од самога почетка. Шта је ту ново?
Држимо се Светог Писма и Светог Предања и без пуно бриге, јер ко од нас може да понесе бригу за овај свијет? Талмуд... 454542

Да, кога занима више нека потражи Мојићев ''талмудски процес''. Опасна књига, мислим да су многи цитати овдје навођени управо из тог дјела.

Kakve magijske stvari iz tore? Tora je petoknjizje mojsivo, stari zavet coveka sa Bogom i Stari Zakon, nema tu vradzbina.

Помоз Бог!
Хвала на исправци, брате, сад тек видим шта сам написао!
Оно што сам хтио да кажем везано је за ''савремену'' тору коју жидови употребљавају, а у коју су убацили много магијских обреда преузетих од вавилонаца, па сад причају да је то одувијек тамо, дакле хтио сам да кажем да из те торе ''потичу'' магијски обреди. Не могу да наведем извор, јер се не сјећам гдје то прочитах.
Извињавам се због грешке коју направих, брзоплетост мој брате...
Калашњиков
Калашњиков


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  PravoslavniSrbin on 21st December 2010, 00:01

Sveto Pravoslavlje ::Ајдук†Маре kad ovo vidim...ma nisu oni zasluzili jedan holokaust,nego trista holokausta,a hitlera treba za sveca proglasiti....ovo ne moze covek zdrav napisati sto oni pisu.....

Treba li i Pavelica proglasiti za sveca jadna ti je majka?

PravoslavniSrbin


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  galac68 on 11th March 2011, 01:19

Sveto Pravoslavlje ::Ајдук†Маре kad ovo vidim...ma nisu oni zasluzili jedan holokaust,nego trista holokausta,a hitlera treba za sveca proglasiti....ovo ne moze covek zdrav napisati sto oni pisu.....

А да проучите историју.
Хитлер је јевреј-јудеј по оцу,копиле Ротшилдско.
Убијао је Јевреје-семите а јудеји су били у врху нацистичке немачке.
Плаћали су га директно Ватбурзи а гас Циклон за усмрћивање Јевреја је стизао из Америке од ИБМ-а

Пријатно

galac68


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  galac68 on 11th March 2011, 01:29

Калашњиков ::
РабМаксим ::
Калашњиков ::Помоз Бог! Јесте, што се тиче талмуда и шулхан аруха - тешко да им има равних по количини мржње... Али, колико сам ја долазио до неких података, ни хиндуистичка багавад гита није ништа боља, ни будистички списи, а куран је ионако написам од стране жидова, тако да ме не чуди свака сличност, поготово у магијским обредима. А, ако се не варам, многе ствари потичу из торе, барем што се магијских обреда тиче... Ништа ме то не чуди, па ђаво уваљује своје учење од самога почетка. Шта је ту ново?
Држимо се Светог Писма и Светог Предања и без пуно бриге, јер ко од нас може да понесе бригу за овај свијет? Талмуд... 454542

Да, кога занима више нека потражи Мојићев ''талмудски процес''. Опасна књига, мислим да су многи цитати овдје навођени управо из тог дјела.

Kakve magijske stvari iz tore? Tora je petoknjizje mojsivo, stari zavet coveka sa Bogom i Stari Zakon, nema tu vradzbina.

Помоз Бог!
Хвала на исправци, брате, сад тек видим шта сам написао!
Оно што сам хтио да кажем везано је за ''савремену'' тору коју жидови употребљавају, а у коју су убацили много магијских обреда преузетих од вавилонаца, па сад причају да је то одувијек тамо, дакле хтио сам да кажем да из те торе ''потичу'' магијски обреди. Не могу да наведем извор, јер се не сјећам гдје то прочитах.
Извињавам се због грешке коју направих, брзоплетост мој брате...

Тора је писана књига закона предата од Бога преко Мојсијеа Јеврејима а Талмуд је усмено предање настало на основу искривљавања и убацивања кабалских ритуала и написана је од другог до петог века.Иначе је то "света" књига племена Дановог кје изроди Јуду а отац им је ђаво.лажа и отац лажи.
Они су духом Дановским-јудејским основали,поробили Хазарију,и уништени од Свете Русије.
Сада се свете Јеврејима-семитима а Русију хоће да униште из освете.
Иначе најпознатији јудео-хазари су Ротшилди,Рокфелери,Ватбурзи итд.
Главна идеја и циљ им је довођење антихриста на власт а пре тога да се створи светска влада у новом светском поретке.

Пријатно

galac68


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Sveto Pravoslavlje on 13th July 2011, 14:08

PravoslavniSrbin ::
Sveto Pravoslavlje ::Ајдук†Маре kad ovo vidim...ma nisu oni zasluzili jedan holokaust,nego trista holokausta,a hitlera treba za sveca proglasiti....ovo ne moze covek zdrav napisati sto oni pisu.....

Treba li i Pavelica proglasiti za sveca jadna ti je majka?


Pavelić je ubijao nedužne ljude..Hitler je iako je bio izopačen ipak bio iskren..koliko toliko,bio je i sam poreklom jevrej pa je zato i govorio kakvo su zlo jevreji i da bi svet mogao da funkcioniše normalno,jevreji moraju da se istrebe.....ja nisam za ubijanje i genocid,ali kad vidim jevrejski bezočni uticaj i manupulacije ne mogu da kažem baš hitler je bio 100% u krivu,a jevreji su bili 100% nevine žrtve....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Sveto Pravoslavlje on 13th July 2011, 14:12

galac68 ::
Sveto Pravoslavlje ::Ајдук†Маре kad ovo vidim...ma nisu oni zasluzili jedan holokaust,nego trista holokausta,a hitlera treba za sveca proglasiti....ovo ne moze covek zdrav napisati sto oni pisu.....

А да проучите историју.
Хитлер је јевреј-јудеј по оцу,копиле Ротшилдско.
Убијао је Јевреје-семите а јудеји су били у врху нацистичке немачке.
Плаћали су га директно Ватбурзи а гас Циклон за усмрћивање Јевреја је стизао из Америке од ИБМ-а

Пријатно
Ne brinite vi,imam diplomu iz istorije i znam ko je bio hitler,i iz kog grada u austriji on vodi poreklo...(taj gradić je on uništio kada je postao kancelar da bi izbrisao svaki dokaz o svom jevrejskom poreklu) ali u tome i jeste štos...što ja smatram da je hitler bio iskren i znao je i sam kakav je njegov narod..kakvo su oni zlo i manipulatori....nije on bez razloga mrzeo jevreje...jer vidiš,oni su mu bili na samom vrhu najoganvinij ljudi...čak ispred crnaca,arapa,kosookih azijata pa i roma i slovena.....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  -Цар Стефан Душан Силни- on 8th May 2012, 21:22

Ау браћо, па што толико хулите на јевреје?
Прво: Нико не може са гаранцијом тврдити да се овај текст заиста налази у талмуду.
Друго: У јудаизму главна књига за учење је стари завет.
Треће: Пошто видим да су по вама јевреји копилад онда би могао неко од вас и да ми објасни ове текстове из Библије:

Ви се молите ономе што не познајете, а ми се молимо ономе што по знајемо, јер спасење долази од Јудејаца. (Јован 4,22)

''Овако вели Господ над војскама: у то ће време десет људи од свих језика народних ухватити једног Јудејца за скут говорећи: Идемо са вама, јер чујемо да је Бог са вама.'' (Захарије 8,23)
-Цар Стефан Душан Силни-
-Цар Стефан Душан Силни-


Назад на врх Go down

Талмуд... Empty Re: Талмуд...

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму