АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти

Go down

ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти Empty ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти

Порука  kelavpp on 15th May 2010, 02:03

Нек је ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС с нама православнима!!!!!!!!!!
Отварам ову тему браћо и сестре да бих вам показао (они који не знају) још једну сатанску страну и још једно глобално сатанско друштво

www.thezeitgeistmovement.com

Њихов начин представљања је врло савремен, модеран и софистициран. Расправљају о модерном начину живота, садашњу свест код људи, религију, светском тероризму, монетарном финансиском систему, политику...
Њихово најјаче оружје су документарни филмови. Њихов циљ је наводно подизање свести код људи на глобалном нивоу, приказивање истине о монетарном систему и тероризму:

http://video.google.com/videoplay?docid=-170080874211423572#

Оно што приказују је пука и чиста истина о монетарном систему, светском тероризму и политику. Људи знају ту истину или нагађају и кад гледају филм потврђује им се оно што већ знају. Та истина је приказана да би уверили људе да су они - ZEITGEIST-овци - поборци права и добронамјерни. Али као што знамо да ђаво има милијун начина да нас прелаже, таман смо помислили да су ово супер момци и да је то оно право, ZEITGEIST-овци пласирају део филма о религији, да су религију измислили исти они који управљају светом и парама и да је то још један начин управљања народа. Омаловажавају БОГА и ХРИСТА на најмизернији начин. ТО ЈЕ ЊИХОВ СКРИВЕНИ ЦИЉ: да удаље људе од религију и ХРИСТА преко приказивање истину о светским догађајима.

истина о светским догађајима = уверење = то је то, они су у праву
+ религија = уверење = да, тачно религија је измишљотина

http://video.google.com/videoplay?docid=-170080874211423572#docid=3786895921955246232

Све религије у филму су површно узете, само наша ЧИСТА ХРИСТОВА ВЕРА ПРАВОСЛАВНА је до ситница анализирана и изображена. Ухватили се само за нашег ХРИСТА ГОСПОДА да разобличе. ЗАШТО? Зато што ZEITGEIST-ов вођа је сам антихрист. То су они исти масони који управљају светом и воде свет у пропаст. Када већ спомињу добро и зло зашто ни једном нису изговорили да је ђаво тај који прави зло и одакле све то зло потиче? Свети Отци нас уче да се ђаво никада сам не разоткрива и да никада не говори против себе самог.
Њихово име ZEITGEIST значи дух времена са њемачког. Зашто њемачко име када су они амери и њихова глобал web-страна је GLOBAL US WEBSITE?
Њихово име је анаграм од ових слова: E, E, G, I, S, T, T, Z.
Z = 156
E = 30
I = 54
T = 120
G = 42
E = 30
I = 54
S = 114
T = 120
--------
= 720 - 54(слово I) = 666 Та слова су изабрана да би се добио број који сви ми знамо кога представља, а то слово "I" су додали да прикрију своју праву природу и да добију неке нормалне речи и нашли су баш на њемачки језик. ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти 296158

Нажалост ови филмови су врло уверљиви за оне које нису чврсти у вери. Они не знају да прихваћањем филма одбацују БОГА и осуђују своју душу у пропаст. Молимо се и ми браћо и сестре да и нас ђаво не прелаже. Жао ми је оних Срба који су незнајући придонели циљу ZEITGEIST-овцима са преводом на Српски језик на њихов сајт, а с друге стране и помогли да разумемо и разобличимо њихов циљ. Уствари жао ми је свих људи који су незнајући помогли, али Срби су БОЖЈИ, ХРИСТОВИ, православни и треба да се боримо на сваки начин да их не губимо, као и Македонце.
Извињавам се ако сам направио неке грешке у писању пошто сам Македонац. ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти 469754

kelavpp


Назад на врх Go down

ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти Empty Re: ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти

Порука  Хајдук on 16th May 2010, 22:14

Овај филм је један од 'иљаду сниманих на ову фору, имаш и типа филм ''Д Сикрет'' и тако те глупости. У тим филмови ма се брзо може извалити, како да кажем, ''теорија завере''. Нпр у овом филму зејгист кажу да је символ крста узет из паганског, астролошког символа са зодијацима, колико се сећам, а тај символ потиче из 16ог века... Мсм шта реећиии, времеплови раде и тако то... =)
Погледај овај клип има нешто о томе у њему
Хајдук
Хајдук


Назад на врх Go down

ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти Empty Re: ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти

Порука  Sveto Pravoslavlje on 1st June 2010, 03:13

ne znam za vas ali sam video cak i slike na netu petera josepha onog glavnog urednika tih zeitgeist filmova sa onim glavnim masterom kabale zajedno valjda j eovaj njegov ucenik...tj ucenik ovog kabala mastera,najveceg u americi cak je i madona njegov ucenik.....sada cu postaviti ako budem opet nasao..........
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти Empty Re: ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти

Порука  Sveto Pravoslavlje on 1st June 2010, 03:15

About Peter Joseph’s movies (from www.zeitgeistmovie.com): Zeitgeist, The Movie and Zeitgeist: Addendum were created as Not-for-Profit expressions to communicate what the author felt were highly important social understandings which most humans are generally not aware of. The first film focuses on suppressed historical & modern information about currently dominant social institutions, while also exploring what could be in store for humanity if the power structures at large continue their patterns of self-interest, corruption, and consolidation.

The second film, Zeitgeist: Addendum, attempts to locate the root causes of this pervasive social corruption, while offering a solution. This solution is not based on politics, morality, laws, or any other “establishment” notions of human affairs, but rather on a modern, non-superstitious based understanding of what we are and how we align with nature, to which we are a part.

My Comment: During our conversation, Peter Joseph was surprised by many of the things I told him, but agreed with everything. We decided to meet again in ten days, once he reads several books of mine that I gave him. We are thinking of collaborating in the future. I hope that meetings such as this one will help the world reveal the method of correcting human nature and attaining goodness.
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти Empty Re: ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти

Порука  Sveto Pravoslavlje on 1st June 2010, 03:18

evo i slike sa njegovim uciteljem majstorom kabale.....glavnim ,,svestenikom,, za kabalu tamo u americi......


http://www.laitman.com/wp-content/uploads/2009/05/z2.jpg
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти Empty Re: ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти

Порука  Sveto Pravoslavlje on 1st June 2010, 03:19

evo o ovom starcu na slici sa piterom jozefom tj ucitelju pitera jozefa........

Michael Laitman

Founder and president of the Bnei Baruch Kabbalah Education & Research Institute, which is dedicated to teaching and sharing authentic Kabbalah. Professor of Ontology, PhD in Philosophy and Kabbalah, and MSc in bio-Cybernetics. Father of three and grandfather of three. Full Profile...
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти Empty Re: ZEITGEIST movement - прикривени сатанисти

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму