Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом?

Go down

Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? Empty Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом?

Порука  pravoslavac1 on 28th July 2010, 03:24

једино се ту двоумим па би желео да чујем шта мислите о томе, да ли је to једно-исто или не? ('Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? 450403') ('Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? 450403') ('Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? 450403')
pravoslavac1
pravoslavac1


Назад на врх Go down

Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? Empty НЕВАЉА НИ ЈЕДНА НИ ДРУГА

Порука  ДАМЈАН '75 on 1st August 2010, 11:55

НАРАВНО ДА ЈЕ ИСТО,НАЧИН ИЗДАВАЊА ЈЕ ИСТИ МОРАШ ДА ДАШ ОТИСАК ПРСТА , А ТАЈ ПОСТУПАК СЕ ВРШИ ПРЕКО УРЕЂАЈА КОЈИ ЛАСЕРСКИМ ПУТЕМ УЗИМА ОТИСАК.НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ ДАЛИ ИМА ЧИП ИЛИ НЕ.
ДАМЈАН '75
ДАМЈАН '75


Назад на врх Go down

Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? Empty Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом?

Порука  pravoslavac1 on 1st August 2010, 18:18

Ауу, тек сада следе тешка времена по читав Српски народ...и читаво Хришћанство на овој планети, и свака част оном ко издржи та тешка времена, постоји она стара изрека ''На муци се познају јунаци'' ту ће се видети ко има Оца, Сина и Светог Духа у себи и веру у Васкрсење Христово. Молим се Богу свако вече да врати Српски народ на пут Христа и да нам помогне у ова тешка времена,али уколико ми сами немамо вољу да се вратимо Богу и покајемо се за сваки учињен грех..ни сам Бог ту не може да нам помогне...ок хвала за одговор ('Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? 875135')
pravoslavac1
pravoslavac1


Назад на врх Go down

Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? Empty бравоо

Порука  ДАМЈАН '75 on 19th August 2010, 16:26

Еето видиш да добро размишљашу правом смеру, само ми сами кад се променимо и променимо одосе између себе наравно на боље и суочимо се са својим гресима , покајемо се тек онда ће и Господ моћи да нас заштити и усправи нас (једино човека Господ неможе да усправи ако он то неће,јер човек има од Господа му дату слободну вољу да изабере ста му је чинити) окрените се Срби Господу тражите
спас од њега и добиће те је.С Богом и вером у Православље Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? 469754
ДАМЈАН '75
ДАМЈАН '75


Назад на врх Go down

Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? Empty Re: Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом?

Порука  Кркића шљивик on 22nd November 2010, 02:19

ДАМЈАН '75 ::НАРАВНО ДА ЈЕ ИСТО,НАЧИН ИЗДАВАЊА ЈЕ ИСТИ МОРАШ ДА ДАШ ОТИСАК ПРСТА , А ТАЈ ПОСТУПАК СЕ ВРШИ ПРЕКО УРЕЂАЈА КОЈИ ЛАСЕРСКИМ ПУТЕМ УЗИМА ОТИСАК.НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ ДАЛИ ИМА ЧИП ИЛИ НЕ.

Ово је само пренешени е-маил што ми га брат у вери послао

Отац Јоил изгубио благодат па вратио ??? -
Meni je to smešno... Baš sam se nasmejao...


(Npr) Ićeš u pakao ako neko ima podatke o tvom palcu i zenici oka... i kad si rođen i gde. Logično je da smo sa novom tehnologijom sve više kontrolisani, da je se plašimo, a i da ne možemo ništa učiniti protiv toga. A ponajmanje to znači da smo se mi odrekli Hrista? I ap. Pavle se poziva na (bezbožni) rimski pasoš...

Ali čipovi koji kontrolišu um i koji treba da dođu so zlo... (o tim čipovima sam pre godinu dana gledao neku emisiju na grčkoj TV) i to ne treba primati, jer onda postaješ robot i rob. A niko nema pravo da ponizi ljudsko dostojanstvo u tebi. Niko! Mi smo slobodni stvoreni i takve nas Bog hoće. To je nešto unutrašnje, dok je taj pasoš nešto spoljašnje... nešto na što ionako ne možemo da utičemo ali nam ne zabranjuje niti ograničava unutarnju slobodu i veru, niti nas čini bogalje.

Čip tek dolazi, ali tek posle Trećeg svetskog rata. A to treba najpre preživeti. Mnogi neće... mnogi...


Sd


S+
Мало "јуначко" сведочанство из "јуначке" еколошке државе.Сведочење једног момка који је морао због фирме да вади пасош:
"Е па браћо, дошло је на ред да вам коначно испричам своје комплетно искуство поводом овог случаја. Ја сам лично звао оца Јоила и причао са њим. Рекао ми је да не узмем. Он је пре неког времена отишао (а водила га је нека његова бивша ученица, пошто је отац био професор хемије) на сликање за нови документ. У тренутку кад су га усликали, осетио је да му благодат одлази и почео је да виче "Станите, станите, нећу!" и кад су престали благодат му се вратила. Када сам га питао, па како оче, зашто, он је рекао да се то вероватно њему као јеромонаху десило да би могао другима да прича. А сада ћу вам испричати како се све одиграло у петак. Поклапања многих околности ми говоре или да овде има вишег промисла или да је тешка прелест у питању.

У петак ујутро сам звао и манастире Рукумију и Црну Реку. Тамо сам чуо да је владика Артемије дао благослов (онима којима треба за посао) да ваде биометријски пасош, јер то није жигосање, јер пасош је обавезан а чип ће бити добровољан. Да будем искрен, мене то тада није до краја умирило. Сада кад размишљам о свему, и чип ће бити донекле обавезан, јер се неће без њега моћи продавати и куповати (дакле они који неће чип биће ван закона). Али будући да је мој колега добио благослов од свог духовника са истим објашњењем и да сам чуо да у манастиру Рукумији немају неки став о томе (у смислу да мисле да је пасош ОК), у петак пре подне сам отишао у канцеларије у Н. Саду где се ваде пасоши. Скоро целу ноћ сам се молио Богу да не донесем погрешну одлуку и да ме заштити од сагрешења. Са истом том молитвом сам отишао у канцеларију. Док сам уплатио, на крају сам добио број. Био је 66. Мени то лично ништа у том тренутку није значило. И мислим да само по себи, као изолована околност то не значи ама баш ништа. Отишао сам на посао забринут да ли радим праву ствар. Током претходног дана и вечери сам читао и "Духовно буђење" старца Пајсија како ће духовници успокојавати своја чеда "како то није ништа и како је битно у шта верујеш", што је и мој духовник мени рекао. Такође сам читао и "Тајна Цркве и тајна безакоња" и цитате које је овде већ написао. Све ми је и даље било сумњиво, али уопште немам на кога да се позовем да не урадим то.

Дошло је време да се вратим у канцеларије. Дошао сам и био је ред 47-48 на реду. Почео сам да се опет молим Богу на бројанице да не урадим погрешну ствар. Уопште ми није било свеједно и осећао сам неку тегобу. И онда је кренула песма од групе Eagles "Hotel California" и ту ми се смучило све (песма је о паклу, о хотелу у који можеш да се пријавиш али никад не можеш да одеш). Молио сам се и негде на броју 54 сам морао да изађем напоље и позовем једног брата (хаџију, иначе) који ми је већ рекао да нипошто неће ништа узети. И питао сам га "брате, реци ми барем један рационалан разлог зашто нећеш да узмеш пасош?".
Хаџија: "нећу да га узмем, нећу да ништа моје иде тамо у Звер". (мени то није било довољно рационално па сам ћутао коју секунду).
Хаџија је наставио: "јеси звао о. Николаја из Параћина?".
ја: "нисам". он "даћу ти ја број за једно сат и по времена, немам именик овде".
ја: "брате, мени треба број у року од десет минута!!!".
хаџија "чекај, чекај, пробаћу напамет да се сетим" (ту ми издиктира број који је мислио да је тачан).
Ја назовем и није ни два пута зазвонило и јавља се отац Николај. Објасним му ствар укратко. Он ми каже да је то веридба са антихристом.
ја: "да, али оче, има ли то негативне последице по душу?"
о. Николај: "неки кажу да има".
ја: "оче, ко, реците ми бар једно име. Ко каже то?" (јер ја не волим те исказе "неко каже").
о. Николај: "па отац Јоил каже да је кренула да му одлази благодат кад је кренуо да вади карту па је одустао и вратила му се благодат".
ја: "хвала, оче! нећу ништа да радим док се не чујем са њим".
Оца Јоила нисам успео да добијем у петак, а директор ме није питао ништа за пасош па сам се правио луд. О. Јоила сам добио тек у суботу и објаснио му да ми на послу траже да вадим та документа (нисам помињао оца Николаја). о. Јоил:"не узимај. Мене је моја бивша ученица водила да вадим ту нову личну карту и кад су ме сликали почела је да ме напушта благодат и рекао сам станите, нећу, цепајте све и благодат ми се вратила". Морам да признам да сам у том тренутку био прилично збуњен (мислећи на све оне људе који су то узели) и рекао му: "па оче, ево имам једног брата који је то узео већ"
о. Јоил "ништа му не говори да га не бациш у униније, сад је то већ готово"
Тада ми је о. Јоил испричао за још један случај из Аустралије где је неки човек из обести узео имплант и да се спрдао са свима и да су њега ушли бесови и да му ништа није помогло ни то што је одсекао себи руку.
Морам да признам да сам спуштио слушалицу и расплакао се због свих који су то узели. После сам звао оног хаџију и испричао му све и он ми каже: "брате, број 66, хотел Калифорнија, ја који сам се сетио напамет броја телефона који нисам звао годину дана, и отац који се тако брзо јавља на телефон. Јел` ти мислиш да је све ово случајно?". Морам да признам да цела ствар јесте занимљива и да поклапања има превише. Или је само у мојој глави (дакле прелест) или је виши промисао у питању.

Сутрадан сам чуо од једног брата да је питао о. Стефана (из Велике Ремете) о томе и да и о. Стефан мисли да то није ништа (чак је рекао како су се свети оци увек плашили технике и да је он чак рекао и Николају параћинском исто то, будући да је Николај гостовао недавно код њега). Што ће рећи, цела православна Србија осим о. Николаја параћинског и о. Јоила мисли да је узимање докумената ОК. Мени је цела ситуација нејасна. Ако су њих двојица у праву, онда је ситуација много гора него што сам мислио. Ја мислим овако: ако је прелест да су документа пад, показаће се тако што се ништа битно неће показати у наредних годину две дана. Ако је истина и озбиљно (да су документа пад) онда ћемо већ у неколико наредних месеци до годину наићи на много озбиљна дешавања. Не знам ни сам. Ја пасош сада нећу узети, а ако ме отпусте, нека буде тако. Да ризикујем нећу. Ето, браћо, рекох, скинух са савести и душу спасих. А ви свима прослеђујте овај линк. Можда сам ја луд, а можда је све горе него што ми мислимо."
(ја ћу само додати да сам причао са о. Јоилом и да ми је све исто рекао. Ишао је да извади биометријску личну карту јер је требао регистровати аутомобил. Када су почели да га сликају, осетио је, како он каже, "духовно пражњење" и рекао им да прекину и одустао од процедуре. Каже "ако је икако могуће да не узимамо


Преузето са Верујем.орг


Кркића шљивик


Назад на врх Go down

Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? Empty Re: Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом?

Порука  ДРАГАН ГРЕШНИ on 9th February 2011, 22:34

Нисам узео никаква докумета мада ми је стара лична карта истекла а треба ми нова, али погледавши код оних који су узели приметих да им је важност само пет године. Зашто са том процедуром и тим нивоом заштите да важи дупло мање од картонске ? Да се њима не жури да што пре имплатирају те чипове у тела људи ?
ДРАГАН ГРЕШНИ
ДРАГАН ГРЕШНИ


Назад на врх Go down

Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом? Empty Re: Да ли је л.к. без чипа истo као да сам узео л.к са чипом?

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму