Биометријски подаци код других

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  ivan on 12th January 2010, 16:15

Сатана копира Бога... ''Не сабирајте себи благо на земљи,гдје мољац и рђа квари, и гдје лупежи поткопавају и краду;'' Мат. 6,19. Него при себи (бројј) или у себи што је чип или на себи што је ласерска тетоважа.Вама, који сте сремни да служите Богу поручујем да ће из дана у дан бити све више антихристових слуга и управо такви су и антихристови борци, Немојте се чудити, кад знате што је Христос рекао... спасавајмо своје душе и саспасавајмо се!

ivan


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Biometrija

Порука  Nikifor on 3rd March 2010, 13:41

ppp ::Библијски жиг даће нам нико други до сам Антихрист тек што се буде зацарио,можда и пре тога,али он ће нам лично дати,битна ставка при узимању је потписивање да га добровољно примаш,као што имамо тренутно са РФДИ чиповима,све ово је претеча жиг и припрема људи,и РФДИ и Биометрија,све је то предуговор,али није оно најбитније,не губи се печат дара Духа Светога узимањем,треба знати ту разлику. Исти утицај на нас има и Баркодована роба,ТВ,Интернет и ФејсБук који је исто биометрија и антихристов печат. Најбитније од свега је то да Свети Пророци Илија и Енох још увек нису никога упозорили јавно да не узимају ЖИГ нечастивог и лажног бога Антихриста,када нас Они јавно буду упозорили знаћемо онда,Они неће дозволити да ни један човек на свету узме Жиг пре него што га Они не упозоре.


Moramo razumeti,biometrija nije internet,facebook,barkod i sl. Sve ovo pomenuto ima direktne veze sa tri sestice i sa necastivim delovanjem-to je sigurno,ali biometrija je kada ti neko uzme tvoje licne podatke kao sto je otisak prsta,presek roznjace,DNK,sken vlasi kose i sl. i ubaci u cip pomocu kojeg moze da se u svakom momentu to racunarski ocita-skenira ili stavi na tebe laserskim zrakom neki vid barkoda i vec ima sistema gde se moze placati samo prstom na skeneru ili podizati novac na bankomatu prstom.To je oblik biometrije.E sad to se stavlja u licnu kartu i pasos,ali ce doci vreme sigurno kada ce se i dokumenta sva proglasiti rizicna,jer se mogu izgubiti,pa pod tim izgovorom,posto se tu nalaze biometrijski podaci osobe,recice da to bi trebalo stviti u telo.To bi mogao biti taj "zig zveri"-ali po meni u svakom slucaju je bolje ne uzimati previse slatkog,da ne bi bio prinudjen kasnije uzeti i vodu.Znaci ne uzimati ni pasos ni licnu kartu-da ne bi kasnije uzeo i cip u ruku.
Nikifor
Nikifor


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  Marko on 7th March 2010, 01:26

Једна занимљива и корисна информација.
У прошлу недељу (28.02.2010.) познаник мог пријатеља је био на предавању неке Wellness компаније у хотелу "Интерконтинентал" у Београду. После првог сата уводног предавања уследила је пауза од око 15 минута после које су следила 4 сата обуке за посао дистрибуције производа здраве хране. На уводном предавању предавач је рекао да и гости који су први пут на овом предавању треба да се региструју (учлане у компанију) да би учествовали у следећа 4 сата тренинга рекавши да им даје попуст приликом учлањења (са 500 на 250 динара). Када је овај пријатељев познаник видео шта се тражи приликом регистрације, потпуно се уверио с ким има посла иако је већ и током уводног предавања зазирао од њих осећајући атмосферу каква се среће код разних секти - лажна љубазност, убедљивост у обраћању, примамљивост материјалних добара и сл. Али, сада се уверио на лицу места у још нешто: онима који се региструју том приликом осим записивања података, стављају и печат на десну руку, а потом у салу улазе тако што им се скенира та рука. Ко нема тај печат, не може да уђе. Кад је све то видео, рекао је да он неће печат, да је то жиг звери и отишао од тог збора нечастивих.
Видимо дакле и из овог примера да се жиг звери већ и сада додељује чак и на тело и да се овде користи као услов уласка у просторију и као услов учлањења у компанију, тј. као услов запослења. При том, сада је овај печат вероватно избрисив (није јасно видео, али колико је успео да запази, ради се о обичном печату какав се ставља и на документе само модификован за могућност скенирања), а временом кад људе навикну и исперу им мозак, понудиће им и неизбрисив печат. У сваком случају, био избрисив, био неизбрисив, све је то жиг звери који се ни по коју цену не сме примати.
Што се тиче њихових "препарата на бази здраве хране", рећићу само - далеко им њихова храна демонска. Људи из те компаније засигурно уништавају људску душу која је претежнија од тела, а ко зна шта можда стављају и у те препарате угрожавајући тако и тело. Знамо ми и без њих шта је то здрава храна, а православни пост је најбољи телесни лекар (осим што је и духовни првенствено).
Зато се још једном присетимо Господњих речи:
"Чувајте се да вас ко не превари!"

Marko


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  Јеленка on 10th March 2010, 16:47

аууу Марко не могу да верујем да је неко уопште хтео такав печат.Човече на шта су све људи спремни за паре.Има тога и по дискотекама нпр.ставе ти печат да можеш да улазиш и излазиш кад год хоћеш.То има одавно,не знам како је сад по дискотекама,јер не излазим.Била сам на мото-скупу једном и тамо имаш исти принцип само са неким наруквицама флуоресцентним.Ставе им свима па тако лепо буду жигосани.Све је ово још увек приремање терена,али времена иду,полако али сигурно...!!
Јеленка
Јеленка


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  СнагаСамсонова on 11th March 2010, 12:08

pa dobro ljudi sto ne javljate da je forum proradio?? nije uredu Laughing

nadam se da ce ovog puta i admin da se pridruzi.....
СнагаСамсонова
СнагаСамсонова


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  Marko on 11th March 2010, 20:11

Јеленка ::аууу Марко не могу да верујем да је неко уопште хтео такав печат.Човече на шта су све људи спремни за паре.Има тога и по дискотекама нпр.ставе ти печат да можеш да улазиш и излазиш кад год хоћеш.То има одавно,не знам како је сад по дискотекама,јер не излазим.Била сам на мото-скупу једном и тамо имаш исти принцип само са неким наруквицама флуоресцентним.Ставе им свима па тако лепо буду жигосани.Све је ово још увек приремање терена,али времена иду,полако али сигурно...!!
Да, Јеленка. Нажалост, већина људи је данас обузета, поред многих других, и страшћу среброљубља која је и по светом Нилу Мироточивом један од знакова доласка Антихриста. Због те страсти спремни су да продају душу ђаволу кроз примање антихристовог печата.
Чуо сам и за то у дискотекама. Да, то у српским дискотекама је припремање терена. Прво само печат (избрисиви), па онда ће уследити скенирање руке са печатом као у неким америчким дискотекама (овде већ неизбрисив печат - веричип) или као у примеру који сам поменуо (у Wellness компанији која примењује још увек избрисив печат).
У ужем смислу, можемо рећи да је само овај случај (српских дискотека нпр.) где људима стављају "само" (обични, избрисиви) печат без скенирања случај који није примање антихристовог печата, али јесте грех, јер је припрема за примање антихристовог печата. Али, већ примање печата где је присутно скенирање (а оно подразумева систем аутоматске личне идентификације уз помоћ три шестице) је примање антихристовог печата, па макар то још увек био избрисив печат (Wellness компанија нпр.). Као што је рецимо примање електронских докумената у џепу (веридба са Сатаном) примање антихристовог печата, иако је он избрисив (документ се може вратити властима), док је примање веричипа и ласерске (неизбрисиве) тетоваже у тело (венчање са Сатаном) неповратно примање антихристовог печата (младићи и девојке у америчким дискотекама који су примили веричип у тело нпр.).
Али, у ширем смислу и случај (српских дискотека нпр.) где стављају (обични, избрисиви) печат без скенирања је примање антихристовог печата, јер по светим оцима и среброљубље и убиство и злопамћење, итд. (па тако и сам одлазак у дискотеке чак и без примања и обичног печата, а камоли уз његово примање) је заправо печат антихриста, живот по антихристовом духу који је противан духу хришћанства, противан Христу.

Marko


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  Sveto Pravoslavlje on 18th March 2010, 12:30

ppp ti sto se zoves ppp,prvo rfid cip je cista kopija ziga iz otkrovenja,moze samo na celo,ili ruku,ali bas ruku...zasto????onda na njemu je kao i na svakom mogucem proizvodu na svetu koji ima bar kod 666...to vise i drvece zna,onda primanjem tog cipa ti postajes samo roj...nista do neki obican broj,sto je najvece ponizenje koje covek moze dobrovoljno da prihvati,onda imate kolko ocete na ju tjubu filmova kako vec po diskotekama u floridi i kaliforniji,pa u zemljama kao npr holandija i nemacka zigosu clanove diskoteke,tj ako hoces u diskoteku moras da se uclanis tako sto ti zabiju zig ladno....potrazite na ju tjub,a trece,ne znam koliko neko moze biti glup,pa da pomisli da ce antihrist licno.....hahahahaha on licno da zigose 6.5 milijardi ljudi,jednog po jednog....eeeh kamo srece da je tako,jer onda on do nas ne bi stigao ni za 700 svjetlosnih godina,pa nebi morali da brinemo o tome uopste sad.....to ce ovi sto cipove ubacuju u ljude da rade,kao sto su apostoli,pa kasnije njihovi ucenici,pa episkopi itd krstili ljude u ime Hrista,tako ce i ovi satanisti da odkrstavaju ljude tj da ih cipuju u ime antihrista.....
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  Marko on 22nd October 2013, 22:50

Овом приликом желим да кажем да сам погрешио у погледу жига звери. Сматрао сам да је биометрија жиг звери. Али, схватио сам да није. Сам след догађаја и околности, као и духовни преображај ме је навео на такав закључак. Биометрија заиста много подсећа на жиг звери, али ипак није то. Тако да су биометријски документи прихватљиви још увек, све док услов за њихово добијање не буде претходно примање жига звери. Дотле ће биометријски лични документи бити прихватљиви. Молим за опроштај све којима су моји текстови можда непотребно задали проблеме у свакодневном животу. Савле је пре него што постаде апостол Павле, ревновао против хришћана мислећи да Богу служи. Тако сам и ја ревновао против биометрије верујући да тиме чиним добро људима, јер сам искрено веровао да је и биометрија жиг звери, а не само микрочип или ласерска тетоважа у телу. Тек кад се појави прави жиг треба ревновати против тог жига бескомпромисно, без обзира на цену коју ће они који остану на земљи у доба Антихриста поднети у животу (лишавање добара, мучења, смрт,...). Тако да, као што треба избегавати прелест слева исто тако треба се чувати и прелести здесна и исправљати се кад год човек уочи да греши.

Европска унија и остале уније које се формирају групишу се у звер из Откривења, али главну улогу у свему томе имаће ислам из кога ће се и појавити Антихрист. Куран одриче да је Исус Христос (JAOŠUA ha MAŠIJAH) Бог, а Јован у својој посланици и каже да је антихрист сваки онај који одриче да је Исус Христос (JAOŠUA ha MAŠIJAH=Месија, Бог Који спасава) у телу дошао, тј. који одриче да је Бог дошао у телу, односно не признаје Исуса Назарећанина као Бога, што чини ислам који Га сматра само једним од пророка.

Корисна сведочанства о односу ислама и библијских пророштава: https://www.youtube.com/watch?v=9CqvbrzBiw0
Разоткривање "Муслиманског братства": https://www.youtube.com/watch?v=t1K0UtqnTDM&feature=c4-overview-vl&list=PLy9QJX2oahL4NGcVxntOo8LFBqflttsC5
О жигу звери: https://www.youtube.com/watch?v=GtquNNEO7Fw
И овде се између осталог говори о жигу звери: https://www.youtube.com/watch?v=rrWAV2kxBDg
http://www.divinerevelations.info/Documents/a_divine_revelation_of_hell/Serbo_Croat_A_Divine_Revelation_Of_Hell.pdf
Делимично и овде: http://www.amightywind.com/prophecy-serbian/proph34-serbian.htm

По свему судећи, Вазнесење Невесте биће 2030. године и дотле треба претрпити умножење зала, а бити спреман и сваки час за сусрет са Господом живећи у покајању, непорочно, без мрље или мане, како стоји у Писму за Невесту.
Све треба проверавати речју Божијом записаном у Светом Писму и испитивати духове јесу ли од Бога.

Њему слава у векове!

Marko


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  Marko on 1st January 2015, 20:30

Sve religije će priznati jednog vođu, ostaće samo "malo stado" koje čuje glas istinskog Boga i Pastira – JAOŠUE ha MEŠIJAHA (Isusa Hrista).

O Šoebatu u negativnom svetlu, odnosu prema Vatikanu i sl.:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL96m5jn_nxhvGAFcI3L928dYyptE2nopr

O žigu zveri koji će se dodeljivati u nedeljnim crkvama:
http://amightywind.com/teachings/markofthebeast.html
https://www.youtube.com/playlist?list=PL96m5jn_nxhs6CAZzDkMX-YCjfkAFuX6x

O caru Konstantinu, njegovoj podršci arijancima-antitrinitarcima i sl.:
http://www.letusreason.org/Trin13.htm
Iz tog papskog, modalističkog, arijanskog, muhamedanskog,... miljea će se i pojaviti Antihrist.

Marko


Назад на врх Go down

Биометријски подаци код других - Page 2 Empty Re: Биометријски подаци код других

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму