Апостолски Центар - Укратко

Go down

Апостолски Центар - Укратко

Порука  Србин_православац on 11th March 2009, 22:15

Помаже Бог браћо и сестре!

Циљ центра је електронско православно мисионарство.

Сви видео клипови су добронамерни и ако су понеки од њих можда и горак лек - то је потребно нашем духовном слепилу.

Овај вид информисања и борбе путем информација интернетом је нужан јер много људи своје слободно време проводи виртуелно - на интернету.

Бацајмо онда мреже по интернету и ширимо истину ако то већ не можемо другим путем. Говоримо са што мање филозофије са циљем да се народ пробуди из ове духовне коме и паганизма који влада, што важи и за нас.

Зашто број 888?

Број 888 представља супротност броју 666 против чије суштине се морамо борити.

На Грчком и Хебрејском слова имају и бројну вредност, када се саберу слова из речи Исус - IHSOUS (iota, eta, sigma, omicron, upsilon, sigma) добије се вредност 888.

То нема везе са проклетом нумерологијом као и са свим сатанским преварама као што је астрологија итд. већ је симболично јер 888 побеђује 666.

Једна ласта не чини пролеће, зато вас све позивам на сарадњу, знам да вас има који знате много више и можете рећи много тога паметније и мудрије. Вас и позивам на сарадњу као и све остале са часним намерама.

Ширите даље видео клипове линковањем - да их види што већи број људи - и такође обавестите и њих после да шире даље, линковањем, и да тако правимо духовни ланац нас истомишљеника и пружамо отпор који морати да нас доведе до циља!

За сада је све ово само мало семе али се надам да ће из њега да израсте велико и плодно дрво ако га будемо заливали светом водицом.

Боже нека буде твоја воља у свему!

Све за Христа а Христа ни за шта!

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму