АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam

Go down

Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam Empty Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam

Порука  Sveto Pravoslavlje 6th December 2009, 16:48

Papstvo, Amerika, ekumenizam, globalna ekonomija i novi svetski poredak odigrace glavnu ulogu u poslednjoj drami svetske istorije. Za papstvo je proreceno: »I rana smrti njezine izleci se i cudi se sva zemlja.« (Otkrivenje 13,3) Ovim je ukazano na cinjenicu da ce papstvo ponovo dobiti izgubljenu vlast u svetu. »I dadose joj se usta koja govore velike reci.« (stih 5) Svaka papina poruka ima veliki znacaj. »I dade joj se vlast nad svakim kolenom i narodom i jezikom.« (stih 7) Ekumenizam i novi svetski poredak igraju vaznu ulogu u ostvarenju ovih prorocanstava. »I poklonise joj se svi koji zive na zemlji.« (stih 8) Zato ne treba da bude nista neobicno sto papin ugled iz dana u dan sve vise raste.
Prorok Danilo opisujuci delovanje papstva, rekao je: »I pomisljace da promeni vremena i zakone.« (Danilo 7,25) Papino pismo o svetkovanju nedelje, nasuprot cetvrtoj Bozjoj zapovesti, koja izricito zahteva svetkovanje Subote, je jedno od nastojanja »da promeni vreme i zakone«. Miroljubiva Amerika predstavljena je u Otkrivenju kao »jagnje, ali prorok je vidi kako »govori kao azdaja«.
(Otkrivenje 13,11) Amerika je vekovima primala siromasne, prognane i potlacene, ali i ona je pocela da menja svoje ruho. Amerika ce uticati na svet da prizna papin autoritet. »I ucini da zemlja i koji zive na njoj poklone se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.« (stih 12) Zato je neophodno da se mnogobosci prikljuce ekumenskom pokretu i novom svetskom poretku i da se predstave kao ujedinjeni front.
»Govoreci onima sto zive na zemlji da nacinimo ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i ostade ziva.« (stih 14) Sta je ikona? »Ikona zverina predstavlja onaj oblik otpalog protestantizma koji ce se razviti kad protestantske crkve budu trazile pomoc od drzave da prinudno nametnu svoje ucenje.« (Kosmicki konflikt, str. 363) »Upravo time sto ce crkve pomocu svetovnih vlasti hteti da primoraju ljude na vrsenje verskih duznosti, same ce naciniti ikonu zverinu.« (Isto, str. 366) Ta institucija koju prorok naziva »ikonom« ce »progovoriti« (Otkrivenje 13,15). Ona ce govoriti donosenjem zakona koje ce silom nametati ljudima. Ako pazljivo procitate poglavlje: Skriveni planovi hriscanske koalicije, videcete da njihovi planovi ukazuju na pocetak stvaranja ikone zverine. »Pripreme se uveliko vrse i pokreti su vec u toku da se nacini ikona zverina. Dogadjaji u svetu doprinece da se ispuni prorocanstvo koje se odnosi na poslednje dane.« (7BC, p. 976)
Ekumenizam je fenomen nasega vremena, on nastoji da ujedini sve religije sveta. Nikad u istoriji sveta do sada nije se pojavio pokret koji je pokuso da ujedini sve religije i ideologije sveta i da ih stavi pod jedan krov. Dok ekumenizam okupljlja sve religije i ideologije, novi svetski poredak nastoji da organizije sve drzave i institucije. Ovo lici na pse cuvare ovaca koji ne dozvoljaju da ijedna ovca ima svoju autonomiju i nezavisnost, vec svaka od njih mora da bude u stadu. Da bi papstvo, ekumenizam i novi svetski poredak postigli svoje ciljeve, potrebno je da se ostvari jedinstvo crkve i drzave i globalne ekonomije. Politicka, verska i ekonomska moc mora da izvire iz istog izvora. Sve sto utice na ljudski um i sto zadovoljava svakodnevne potrebe, mora da bude pod kontrolom.
Ekumenizam je po svojoj prirodi suprotan Isusu Hristu i Njegovom evandjeoskom planu. Isus je rekao: »Ja sam pastir dobri… i druge ovce imam koje nisu iz ovoga tora, i one mi valja dovesti; i cuce glas moj, i bice jedno stado i jedan pastir.« (Jovan 10,14-16) Ekumenizam kaze drugacije: »Dodjite da budemo svi zajedno i bice mnoga stada, a jedan tor i jedan gospodar.«
Savremeni ekumenizam je kao nabujala reka u kojoj se svakoga dana spajaju nove pritoke. On nije staticn, stalan, vec se neprestano menja. On rusi sve stare spomenike koji su vekovima cuvani kao svetinja. Jedan kriticar ga je uporedio sa Vavilonskom kulom koja je bila spomenik pobune protiv Boga, za koju je Bog rekao: »Nista im nece smetati da ucine sto su naumili.« Medjutim, njihov napredak nije dugo trajao, jer ih »Gospod rasu po svoj zemlji, te ne sazidase«. (1. Mojsijeva 11,6.7) Uspesi centralizacije svih snaga i izvora nece se dugo odrzati. Dok je zidanje Vavilonske kule za nas bilo nerazumno resenje, njeni graditelji videli su u njoj jedino izbavljenje od sveopsteg potopa koji nikad nije dosao. Buducnost ce pokazati koliko su besmisleni i danasnji ekumenski planovi koji se suprotstavljaju Bozem planu kao i Vavilonska kula.
Iako za mnoge ovaj scenario izgleda beznacajan i naivan, buducnost ce osvetliti sakrivene namere velikog varalice kojima ce ceo svet, izuzev onih koji ce se pre bure ukrcati u jedini »brod izbavljenja«, navesti na klizav put odakle nema izbavljenja.
Ekumenski pokret je jedna od vaznih komponenata u ovoj drami. On pod jedan krov okuplja sve religije I ideologije sveta, jer ce samo ujedinjeni moci da gospodare svetom. Prorok ih je u viziji video kako »izlaze carevima (vladarima) svega sveta da ih skupe na boj na veliki dan Boga Svedrzitelja«. (Otkrivenje 16,14) Ovo ukazuje na spajanje crkve i drzave i stvaranje novog svetskog poretka. Svi verski i politicki elementi moraju doci pod jedan krov tako da bi uspesno prisilili one koji bi im se suprotstavili. U svetlosti ovog prorocanstva, uloga ekumenizma je vazna, jer Hriscanska koalicija otvoreno kaze da ocekuje da u vladu i zakonodavno telo postavi svoje ljude, koji ce usvajati predloge njihovih zakona i upotrebiti mogucnosti i autoritet za njihovo izglasavanje i sprovodjenje u praksu. Ovo nije samo americka ideja, i druge zemlje ce je usvojiti, jer misle da ce ovim spasiti ne samo Ameriku, vec ceo svet moralne propasti.
Osnivanjem Medjunarodnog suda (pod pokroviteljstvom UN) koji ce biti ovlascen da upotrebi policiju i armiju bilo koje zemlje u svetu da hvata osumnjicene gde god se nalaze, da ih hapsi, isledjuje, sudi i kaznjava, a posle ove presude nema zalbe; da menja emigracione zakone i odredjuje sankcije neposlusnima, nameravaju da postignu svoje ciljeve. To je ono sto je proroku na Patmosu bilo otkriveno »da niko ne moze ni kupiti ni prodati, osim ko ima zig i ime zveri, ili broj imena njezina«. (Otkrivenje 13,16)
Kad sam o ovome govorio svom najboljem prijatelju on je rekao: »Moja zena veruje u to, a ja ne, ja sam ateista.« Pre sto godina bila nam je zbilja potrebna vera da verujemo u ova prorocanstva, a danas nam je potreban zdrav razum, logika i prepoznavanje dogadjaja koji se zbivaju pred nasim ocima. Niko ne moze zatvoriti oci i reci: »Ja u to ne verujem.« Kako onda shvatate i tumacite ono sto se danas desava? Kao sto se kuca gradi po odredenom planu, tako se i danasnji dogadjaji odvijaju tacno kako su predvideli biblijski proroci. Ako neko ne veruje u njih, to nimalo nece promeniti cinjenice koje proizilaze iz onoga sto se desava u svetu; kad niko ne bi verovao, opet bi se ovako desilo.
Na nasem zajednickom putovanju stopama savremenog ekumenizma, koji se suproti resenju koje Bog nudi, stigli smo do glavne raskrsnice. Na jednoj strani je uski put kojim je isao nas Spasitelj, apostoli i milioni mucenika, koji su radije posli na lomacu nego da se odrknu istine; na drugoj strani je siroki put ekumenskog »blagostanja« sa svim prikrivenim zamkama. Isus je unapred predvideo da ce manjina poci uskim putem, a vecina sirokom: »Udjite na uska vrata; jer su siroka vrata i siroki put sto vode u propast, i mnogo ih ima koji njim idu. Kao sto su uska vrata i tesan put sto vode u zivot, i malo ih je koji ga nalaze.« (Matej 7,13.14) U skladu sa ovim recima ustanovicete na kom ste putu, ako je vecina sa vama, vreme je da stanete i dobro razmislite.
Na kakvim temeljima gradite kucu svoga spasenja? »Svaki dakle koji slusa ove moje reci i izvrsuje ih«, rekao je Isus, »kazacu da je kao mudar covek koji sazida kucu svoju na kamenu: i udari dazd, i dodjose vode, i dunuse vetrovi, i navalise na kucu onu, i ne pade; jer bese utvrdjena na kamenu. A svaki koji slusa ove moje reci a ne izvrsuje ih, on ce biti kao covek lud koji zida kucu svoju na pesku: i udari dazd, i dodjose vode, i dunuse vetrovi, i udarise u kucu onu, i pade i raspade se strasno.« (Matej 7,24-27) Na kakvom temelju zidas svoje spasenje? Na Isusu Hristu, steni istine ili na pescanim iluzijama modernih ekumenista?
Ozbiljna opomena nam je upucena: »Kad se hriscanske crkve ujedine sa svetom, onda ce pad Vavilona biti potpun.« Da li je ujedinjenje Crkava i svetovnih religija znak njihovog totalnog pada? Ako hriscanske Crkve predstavljaju »Vavilon« koji je pao, jer je otrovnim vinom svoga laznog ucenja napojio sve narode, sta da ucinimo i kuda da idemo? Bog nas preko svoje Reci poziva: »Izadjite narode moj!« (Otkrivenje 18,4) Odvojte se, ne idite za njima, ostanite verni Bogu i istrajni na uskom putu. Sta ces izabrati? Od tvoje odluke zavisi tvoje spasenje i spasenje onih koji su oko tebe, a posebno tvoga doma. U kriticno vreme, Isus Navin pozvao je svoj narod na odluku: »Izaberite danas sebi kome cete sluziti; ili bogove kojima su sluzili oci vasi s onu stranu reke, ili bogove Amoreja u kojih zemlji zivite.« Laznih bogova ima mnogo, mnogo je laznih obecanja na sirokom putu, koja ce uskoro biti izneverena. Isus Navin doneo je pravilnu odluku: »A ja i moj dom sluzicemo Gospodu.« (Isus Navin 24,15) Da li je to i tvoj izbor? Mozes li sada zajedno sa Isusom Navinim reci: »Ja i moj dom sluzicemo Gospodu?« Ako budemo zauvek izgubljeni u vrtlogu savremenog otpada od istine, niko nece snositi odgovornost za nasu propast i propast nasih domova, osim nas samih. Imamo pravo slobodnog izbora, ali biramo zivot ili smrt. »Doci ce vreme kad oni koji iznad svega ljube Boga nece moci duze ostati u vezi sa onima ’koji vise mare za slasti nego za Boga; koji imaju oblicje poboznosti, a sile su se njezine odrekli’.« (Kosmicki konflikt, str. 320)
Nije li to vreme upravo sada? »Narod Bozji koji je jos uvek u Vavilonu, bice pozvan da izadje iz svojih crkava. Ovo je poslednja vest koja ce biti objavljena svetu, i ona ce izvrsti svoj zadatak. Kad oni koji nisu verovali istini, nego su vise voleli nepravdu, budu predati sili prevare da veruju lazi, tada ce svetlost istine obasjati one cija su srca spremna da je prime, i sva Bozja deca koja se nalaze u Vavilonu poslusace poziv: ’Izadje iz nje narode moj’!« (Isto) Taj poziv je upravo sada upucen. Ne zaboravi da je to poslednja vest, poslednja opomena, poslednja prilika. Tvoja buducost zavisi od tvoje odluke. Ako budemo izgubljeni to ce biti jedino zbog nase neodlucnosti ili pogresnog izbora. Bog nas je na vreme upozorio na oluju i opasnost koja se priblizva, data su jasna uputstva, otkriveni su pravi putokazi; ako i pored toga izaberemo siroki put, put propasti, sami cemo snositi posledice svoga izbora. Odlucan trenutak je upravo pred nama. Da li smo spremni da, uprkos svim teskocama, stanemo na stranu pravde i uzdignemo zastavu istine?
Ne postoje tajni ili anonimni hriscani. U Novom zavetu spominju se dva ugledna i posebna coveka koji su bili tajno naklonjeni Isusu. Bili su to Josif iz Arimateje i Nikodim, i jedan i drugi bili su ugledni clanovi jevrejskog Sinedriona. Oni su postovali Isusa i divili se njegovim delima. Jedne noc Nikodim je dosao da tajno razgovara sa Isusom: »Bese pak covek medju farisejima, po imenu Nikodim, knez jevrejski. On dodje Isusu nocu i rece mu: Ravi! Znamo da si ti ucitelj od Boga dosao, jer niko ne moze cudesa ovih ciniti koja ti cinis ako nije Bog s njim.« (Jovan 3,1.2) Medjutim, ni Nikodim ni Josif nisu javno priznali Isusa pre Njegovog raspeca. Mislili su da je dovoljno sto Ga tajno postuju, i da ce Mu pomoc na taj nacin sto ce Ga braniti u Sinedrionu. Ali, na veliku zalost, kada je Isusu sudjeno u Sinedrionu nijedan od njih nije bio prisutan. Smrtna kazna bila je izrecena u njihovom odsustvu.
Tada je dosao cas kad su ova dva ugledna coveka shvatila da vise ne smeju da kriju svoje postovanje prema Isusu Hristu. U najkriticnijem trenutku, kada je izgledalo da je sve izgubnjeno i kada je Hristovim sledbenicima pretila smrt, »dodje Josif iz Arimateje, posten savetnik, koji i sam carstva Bozjega cekase, i usudi se te udje k Pilatu i zaiska telo Isusovo«. (Marko 15,43) »A dodje i Nikodim, koji pre dolazi Isusu nocu, i donese pomesane smirne i aloja oko sto litara. I uzese telo Isusovo, i obavise ga platnom s mirisima, kao sto je obicaj u Jevreja da se ukopavaju.« (Jovan 18,39.40)
Josif koji se nekada stideo, sada je hrabro i slobodno prisao Pilatu i zatrazio telo Hristovo. I Nikodim mu se javno pridruzio i odlucio da vise ne krije da je sledbenik Isusa Hrista. Josif i Nikodim, oslobodili su se straha od toga sta ce reci rodbina, prijatelji, poznanici ili da li ce i njih razapeti na krstu.
Apostol Pavle je za sebe rekao: »Jer se ne stidim Jevandjelja Hristova; jer je sila Bozja na spasenje svakome koji veruje.« (Rimljanima 1,16) Mozes li i ti sada zajedno sa apostolom Pavlom da izjavis: »Ja se ne stidim Jevandjelja Hristova; jer je sila Bozja na spasenje«, meni koji od sada verujem? Razmisli o recima Isusa Hrista: »Koji god prizna mene pred ljudima, priznacu i ja njega pred ocem svojim koji je na nebesima. A koji se odrece mene pred ljudima, odreci cu se i ja njega pred ocem svojim koji je na nebesima.« (Matej 10,32.33) Kakva je tvoja odluka?
»Na kraju borbe celo hriscanstvo ce se podeliti u dve velike grupe - na one koji drze Bozje zapovesti i veru Isusovu, i na one koji se klanjaju zveri i ikoni njezinoj i primaju njen zig.« (Kosmicki konflikt, str. 367) Kao sto vidite, postoje samo dve grupe, ne postoje neutralni i neopredeljeni. Ako nista ne ucinimo, vec smo doneli svoju odluku. »Nijedan covek ne moze biti nadvladan od sotone bez svog sopstvenog pristanka. Kusac nema vlast nad ljudskom voljom niti moze da dusu primora na greh. On moze muciti ali ne uprljati. On moze prouzrokovati dusevni strah, ali ne moze opoganiti. Cinjenica da ga je Hristos pobedio treba da ohrabri Hristove sledbenike da se hrabro bore protiv greha i sotone.« (Isto, str. 414)
»Sotona moze da podmetne nesto sto je slicno istini da bi prevario one koji dozvoljavaju da budu prevareni i koji zele da izbegnu samoodricanje i zrtvu koje trazi istina, ali njemu je nemoguce da drzi pod svojom vlascu dusu koja iskreno zeli da na svaki nacin upozna istinu.« (Isto, str. 420)
Izgovor »kako su ziveli moji preci tako cu i ja«, nece biti prihvacen kao opravdanje za odbacivanje istine. Nasi preci imali su ograniceno poznavanje istine, i bili odgovorni za svetlost koja ih je obasjala u njihovo vreme. Mi smo odgovorni za svetlost koja nas danas obasjava. Ne opravdava nas ni to sto ugledni ljudi, na visokim duznostima, verske vodje, idu sirokim putem. Za svoju nemarnost ili pogresan izbor sami cemo snositi posledice, a ne drugi umesto nas.
»Samo oni koji su svoje duse ojacali istinama Biblije moci ce da podnesu poslednju veliku borbu. Svaki pojedinac ce stajati pred pitanjem: hoce li vise slusati Boga ili coveka? Odlucan cas je sada pred vratima. Da li su nase noge utemeljene na steni nepromenljive Bozje Reci? Jesmo li spremni da cvrsto ustanemo u odbranu Bozjih zapovesti i vere Isusove?« (Kosmicki konflikt, str. 480) »Ali Bog ce imati na zemlji svoj narod, koji ce paziti na Bibliju, i samo na Bibliju, kao merilo svih nauka i temelj svake reforme. Ni misljenje ucenih ljudi, ni tvrdjenje nauke, ni verske dogme ili odluke crkvenih sabora, tako mnogobrojne i suprotne kao i crkve koje ih zastupaju, ni glas vecine - nijedno od ovoga, niti sve zajedno, ne moze se smatrati dokazom za ili protiv ma koje tacke vere. Pre nego sto primimo ma koju nauku ili propis, treba da se uverimo da ih podupire ono jasno: ’Tako govori Gospod’.« (Isto, str. 481)
Sto nas obasjava veca svetlost, to ce i nasa odgovornost biti veca. Bog nam skrece paznju: »Svedocim vam danas nebom i zemljom, da sam stavio pred vas zivot i smrt, blagoslov i prokletstvo; zato izaberi zivot da budes ziv ti i potomstvo tvoje.« Ovde nije rec o obicnoj smrti, vec o konacnoj smrti i vecnom zivotu. Bogu nije svejedno sta cemo izabrati; On nas voli kao otac sinove i kceri i sve je ucinio da bi nas spasao, zato savetuje: »Izeberi zivot da budes ziv ti i potomstvo tvoje.« (5. Mojsijeva 24,15)
»Mi zivimo u najsvecanijem odseku istorije ovoga sveta. Sudbina ljudi koji su prepunili zemlju treba uskoro da se odluci. Nase licno buduce dobro, a takodje i spasenje drugih dusa, zavisi od puta kojim cemo sada poci.« (Isto, str. 487) Svojim pogresnim izborom mozemo dati rdjav primer i navesti neuke da podju putem otpada. »Koji sablazni jednoga od ovih malih koji veruju u mene«, rekao je Isus, »bolje bi bilo da se obesi kamen vodenicni o vratu njegovu i da potone u dubine morske… Tesko onome coveku kroz kojega dolazi sablazan.« (Matej 18.6.7)
Apostol Jovan opisuje teske prilike na verskom polju. On vidi licemerstvo, spoljnu poboznost, ali bez sile Bozje, i otpad. Prihvatanjem mnogobozacke jeresi, Crkve ce izgubiti duhovnu silu i upasti u zamku spiritizma. »Gospod ima jos svoj narod u Vavilonu, i pre nego sto Vavilon bude pohodjen Bozjim sudovima, verni treba da budu pozvani da izadju iz njega i da im ne naude zla njegova. Ovo je poslednja opomena koja ce biti upucena stanovnicima zemlje.« (Kosmicki konflikt, str. 489)
Da li ste primetili da se vest o padu Vavilona i izlasku iz njega, dva puta ponavlja u Otkrivenju? To nije slucajno ucinjeno. Time je naglasena vaznost ove vesti. Vesnik koga je Jovan video u viziji »povika jakim glasom: pade, pade Vavilon veliki, i posta stan djavolima, i tamnica svakom duhu necistome… jer otrovnim vinom svoga bluda napoji sve narode«. (Otkrivenje 18,2) Cak i rec »pade« na istom mestu, dvaput se ponavlja. Kad prorok kaze: »I posta stan djavolima, i tamnica svakom duhu necistom«, slikovito i ubedljivo opisuje ekumensko jedinstvo hriscana i svih religija sveta. Opojnim vinom laznih nauka bice napojeni svi narodi.
»I carevi zemaljski su s njom bludnicili.« (stih 3) Ovo ukazuje na nedozvoljene i nepostene poduhvate koje sprovode Crkve u saradnji sa gradjanskim vlastima. Zatim sledi poslednji poziv: »Izadjite iz njega, narode moj, da ne budete ucesnici u njegovim gresima i da ne primite od njegovih zala.« (stih 4; Carnic) »Bog nece ostaviti nijednoga koji trazi istinu, da bude prevaren… Svako ce imati dovoljno svetlosti da savesno donese odluku.« (Isto, str. 490) Nase vreme je dragoceno i znacajno. Prorostvo je predvidelo da ce hiljade i milioni vernih i odanih hriscana koji se jos nalaze u Vavilonu, obratiti paznju na vest da je Vavilon crkva koja je pala sklapanjem jedinstva sa nevernicima, odbacivanjem istine i prihvatanjem zablude. Milioni postenih i vernih ljudi poslusace poslednji poziv i odvojiti se od onih koji polaze sirokim putem. Medju njima ce biti uglednih ljudi na visokim polozajima, drzavnika, crkvenih vodja i ucitelja, koji ce kao Luter, Jan Hus, Nikodim i Josif iz Arimateje, stati na stranu istine i prikljuciti se onima koji verno sluze Bogu.
Nastupilo je vreme ozbiljnosti i zabrinutosti, jer ljudi sve vise obracaju paznju na ovu vest i mnogi primecuju da bi to mogla biti jedinstvena prilika. »A sada zraci svetlosti svuda prodiru, i istina se vidi u svoj svojoj jasnoci, a iskrena Bozja deca kidaju veze, koje su ih do sada zadrzavale. Uprkos sotoninim silama koje su se sada udruzile protiv istine, veliki je broj onih koji ce stati na stranu Gospodnju.« (Isto, str. 410)
Ako si odlucio da se prikljucis ovom mnostvu, i uprkos teskocama, ustanes u odbranu istine, pridruzi se u melodiji pobednicke himne:

Kad se javi Bozja truba i sam Gospod skupi nas,
Kada vecno jutro pocne da nam sja,
I kad spaseni na vrata udju svi u sveti Grad:
U tom silnom mnostvu moram biti ja!

Zbor:
U tom silnom mnostvu tamo,
U tom silnom mnostvu tamo,
U tom silnom mnostvu tamo,
U tom silnom mnostvu moram biti ja!

Kad to divno jutro vaskrsenja jednom svane nam,
I kad novi zivot Isus svima da,
Kad u vecnu slavu Bozja deca podju tada sva,
U tom silnom mnostvu moram biti ja!

Zato radimo svi verno sada, dok jos traje dan,
Neka svako cuje sad za Gospoda!
A kad milost prodje i u slavu sve nas skupi Spas,
U tom silnom mnostvu moram biti ja!
Sveto Pravoslavlje
Sveto Pravoslavlje


Назад на врх Go down

Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam Empty Re: Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam

Порука  TruthSeeker 6th December 2009, 18:21

Одличан текст о раскринкавању новотараца, вукова у овчијој кожи и промовисања екуменизма, религије новог светстог поретка...
TruthSeeker
TruthSeeker


Назад на врх Go down

Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam Empty Re: Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam

Порука  ivan 16th December 2009, 03:18

Текст, који бих свакоме препоручио да прочита, одличан.

ivan


Назад на врх Go down

Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam Empty Ispunjeno prorocanstvo ekumenizam

Порука  Mika33 2nd October 2012, 03:29


Neobicno mi se svidja ova clana, autor je zaista rekao istinu.
Ne radi se o istinskom jedinstu koje lansira ekumenizam, nego o vestackon,
koje ima za cilj da neko uzme kljuc i gospodari nad svima nama.
Zaista je vreme da verni u Bozjem narodu podignu svoj glas protiv te sveopste jeresi.

Mika33


Назад на врх Go down

Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam Empty Re: Ispunjeno prorocanstvo Ekumenizam

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму