АПОСТОЛСКИ ЦЕНТАР 888 ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Страна 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Sergian 30th March 2010, 12:28

Marko ::

Ту нема шта да се тумачи алегоријски, јер је у самом светом Писму дато буквално тумачење звери да је то царство на земљи.
Али, кад сам поменуо буквално тумачење, нисам о томе говорио него што погрешно интерпретираш „звер са седам глава и рогова десет“ - да док се не појави истовремено звер са свих седам глава и десет рогова не можемо говорити да звер постоји.
Наравно, Антихристово царство ће бити у облику "седам глава и десет рогова".
Седам великих Сила које ће имати исту мисао са њим и три покорене силе (чији ће представници само на кратко предати власт Антихристу).
Јасно Писмо каже, супротно ономе што ти тврдиш.
Прво, седам глава јесу, по Писму, седам царева тј. царстава:
"И јесу седам царева. Пет је њих пало, и један јесте, а други још није дошао; а кад дође за мало ће остати." (Откр. 17:10)
Видимо да тих седам царстава не постоји истовремено него хронолошки једно за другим. Према томе никада звер неће имати истовремено свих седам глава него у различитим раздобљима. Ево још једног места у Писму које оповргава твоју, а потврђује нашу тврдњу:
"Овако рече: Четврта звер биће четврто царство на земљи, које ће се разликовати од свих царстава, и изјешће сву земљу и погазити и сатрти.
И десет рогова јесу десет царева, који ће настати из тог царства, а после њих настаће други, и он ће се разликовати од пређашњих, и покориће три цара" (Данило 7:23,24)
Јасно се каже да ће десет царева настати из тог царства тј., како претходни стих каже, из четврте звери која је четврто царство. То показује да звер као царство претходи појави десет царева, а самим тим и "жиг звери" (Откр. 13, и др.) и те како може да претходи појави десет царева чега смо данас сведоци под условом да се нисмо духовно ослепили да како не би видели нити чули.
Не видиш ти ништа. Управо сам у претходном посту и ја то тврдио да тих СЕДАМ царева јесу и поређани по историјској хронологији а такође и да ће истовремено постојати. Ти сада тумачиш произвољно супротно од Светих Отаца који ГРМЕ о томе да ће Антихристово царство бити збир 10 великих Сила (пошто он претходно победи ТРИ цара). Тако кажу Свети Оци.
А у овом цитату о 4 (четири) велике Звери, сам себи противуречиш. Ти хоћеш да кажеш да је појава "четврте звери" исто Антихрист у питању?!
Доста се ти вараш јер св.пророк Данило ту не мисли на Антихриста, јер да мисли - онда би то важило и за претходне ТРИ Звери. То четврто царство које "гази репом остатак" је ЕКУМЕНИЗАМ, то је Откровењска "блудница" , а претходно треће (КАПИТАЛИЗАМ), односно друго царство ("друга звер") је КОМУНИЗАМ (што се види по томе што св.пророк Данило помиње медведа и томе слично).
Дакле, Антихристово царство настаје из ЕКУМЕНИЗМА, што је нама свима опште познато, али не треба заборавити да ће настати и "пола час мир и тишина на небу" (отварање седмог печата) што значи да ће се теократски православни режими тек обновити у Русији, Грчкој, Србији, итд.
И тек после "расапа силе светог народа" (из књиге пророка Данила) долази време Антихриста (тј. "утвара" и "незнатан човек коме није намењена царска част" у тој књизи).
Иначе, управо је пророк Данило буквало хронолошки описао долазак Антихриста (утваре) на светску власт и ту се доста тога може препознати.
Број 666 је још како присутан на општем плану, зато што је компјутерски систем присутан на општем плану, а код доступа rw- rw- rw- (666) је од почетка у основи тог компјутерског система о чему смо већ говорили.
Број 666 јесте присутан, и то је обична ционистичка провокација а не "жиг звери" везан за личност.
Дакле, ви имате тај сајт и онда сте и ви, по тој логици, примили жиг звери (јер, то је ваш код доступа у сајт).
Поређење са Христом је још како умесно. Као што Христос постоји као Христос и пре свог зрелог узраста од тридесет и више година, тако и звер као Његов антипод постоји и пре свог зрелог узраста (стадијума) са десет царева, самим тим и «жиг звери» (Откр. 13, и др.) још како може да претходи појави десет царева.
Laughing ..Невероватно си тврдоглав и прелешћен! Да ли си свестан шта пишеш? Да ли ти уопште размишљаш о томе?...Значи, ти знаш да се Антихрист (као антипод Христа) већ родио? Одакле ти та идеја?..Свети Серафим Саровски каже да ће се Антихрист родити у једном руском граду између Москве и Петрограда и да тај град треба тек да се изгради и добиће име "Град Краја".
Као што знамо, још није изграђен тај град...По твојој логици, с обзиром да тајна безакоња већ дејствује, Антихрист и његов жиг постоје већ скоро два миленијума! Какво лудило и параноја...

Хоћеш да кажеш – слажеш се да је компјутер «Звер» у Бриселу замајац унификације и да има за циљ обележавање становништва света жигом звери, али да тај циљ још није почео да се реализује, јер, како тврдиш, «сада нема говора о универзалном стандарду и додељивању броја 666 као личног броја». Већ написах више пута да се у том суперкомпјутеру код доступа 666 придружује личном броју (бројном имену) личног фајла сваког човека. Према томе, не само да није тачно да, како тврдиш, "нема говора о додељивању броја 666 као личног броја" него се број 666 већ увелико додељује као лични број. Од Америке преко Европе, Русије, Аустралије, азијских, афричких земаља, свуда се уводе исти електронски пасоши, личне карте, итд. Ти сад опет можеш игнорисати ту, као и многе друге чињенице, и рећи да "два и два није четири него пет", али шта ја ту могу. Теби нико не може забранити да понављаш неистине осим Бога у своје време који ће ти за то судити ако се не покајеш.
"Тешко онима који зло зову добро, а добро зло, који праве од мрака светлост, а од светлости мрак, који праве од горког слатко, а од слатког горко." (Ис. 5:20)
Да, управо то кажем.
Компјутер Звер је још у развијању глобализма и унификације али нема говора, сада, да постоји универзални планетарни стандард.
И није тачно да су у свету свуда исти електронски документи.
Баш напротив, потпуно се разликују и није поента у томе што су електронски већ је поента што нису Антихристови.
Ви стално понављате неистине и смућујете народ својим лудачким прелестима...
Нису то никакви експерименти већ увођење жига звери у свакодневни живот. Не користе се био-чипови само за лоцирање људи већ и за жигосање људи. На твоју тврдњу да "звери (тј. антихристовог царства) још нема и зато то није његов жиг" горе смо одговорили. Звери има већ сада и пре десет царева, па зато и жиг звери може да постоји и пре десет царева. Чипови у телу су електронски повезани са суперкомпјутером у Бриселу и другим центрима. Приликом скенирања дела тела са чипом, очитава се фајл човека у компјутеру тако што се код доступа 666 спаја са личним идентификационим бројем (ЛИБ) фајла који је идентичан ЛИБ–у на чипу. Тако се остварује оно што пише у Писму да је број човека и број звери 666. Дакле, био-чипови јесу жиг звери.
Јесу ови садашњи био-чипови сатански (као што је и петокрака сатанска), и то јесте за сваку осуду али нису Антихристови.
О томе сам већ одговорио јасно.
Они углавном служе за лоцирање људи а Антихристови ће бити за "све и свашта".
Нека читаоци обрате пажњу и на то како притиснут аргументима мењаш свој став, али да би измигољио, па кад промениш свој погрешан став на наш тачан став онда нигде не кажеш да си погрешио него га мешаш са погрешним ставовима и стално правиш неке лавиринте конструкција из којих никад нећеш изаћи (осим покајањем).
Ево шта си прекјуче написао:
«Такође, ти нови документи ће бити универзалног карактера, као идентификациони бројеви, и важиће за целу планету (након што Антихрист победи ТРИ цара) и тек онда долазе био-чипови
А ево шта си написао јуче:
«...а ови садашњи био-чипови су углавном за лоцирање људи...»
Дакле, сада признајеш да постоје садашњи био-чипови тј. већ данас постоје, а прекјуче си тврдио да тек после победе Антихриста над три цара долазе био-чипови...
Ништа нисам "измигољио" већ исто тврдим од почетка. Ти управо измишљаш. И пре тога сам рекао да постоје био-чипови, и то је факат, али да нису Антихристови.
Такође, рекао сам да то није масовна појава већ се изводе експерименти на (тотално прелешћеним) људима који су очигледно сатанског духа (попут "Мадоне" и сличних).
Дакле, ти био-чипови Антихристови неће бити експеримент већ наметнут човечанству као неки "спас од глади" и само јаки људи ће то одбијати ради своје душе.
Технологија за жигосање је већ сада довољно развијена и зато се оно већ сада спроводи. Технологија ће се само развијати у смислу нпр. смањења величине чипа који се ставља у тело и сл., а суштински циљ је већ постигнут, а то је аутоматска лична идентификација. Господ ту говори да се не иде за лажним пророцима који говоре да је дошао час доласка Господњег, који говоре «Ја сам (Христос)», а не да се не иде за онима који распознају знаке времена и уче да је сада час Антихристов и његовог поретка који претходи часу Христовог доласка и тако уче људе да не примају проклети жиг. Напротив, за таквима треба ићи, јер говоре истину.
Није тачно. Технологија још није сасвим развијена јер ће тај Антихристов чип бити "замена за све" (платежно средство, возачка...) а сада је то само ради лоцирања и идентификације.
Што се тиче речи Христових: управо се ту мисли на вас и вама сличне који говорите о задњим временима и да за таквима не треба ићи.
Јер, ви кажете "време се приближило, Антихрист је пред вратима а самим тим и долазак Христов" а ми кажемо "још није Антихристов час а самим тим ни долазак Христов" а тачно је да тајна безакоња одавно дествује већ скоро два миленијума.
Електроника је по допуштењу, а не по вољи Божијој. Она је, како свети Нил Мироточиви каже, «порочна мудрост» и зато није по вољи Божијој, тј. није дар Божији, како ти погрешно говориш. Електроника је беспотребна Адамовом роду и изумљена је са злим циљем - жигосање људи. Друга је ствар што се и она донекле може на добро искористити, као што Бог и демоне чини Својим слугама (тако што праведници побеђујући демоне задобијају још већу славу, итд. о чему говоре свети оци кад одговарају на питање зашто Бог није одмах уништио ђаволе).
А суштина је управо у електронским документима, јер управо они омогућују и створени су ради уласка у антихристов систем са бројем 666. То нису омогућавали ранији неелектронски документи.
Електроника јесте ДАР Божији, и јесте подложна пороцима. Она се може злоупотребити.
Да је то, само по себи, грех - не би се штампале књиге, црквени часописи... (а све то не иде без електронике).
Није суштина у електронским документима, као таквим, већ у њиховој злоупотреби на духовну штету човека.


Већина овога што пишеш је трагикомично. Кад буду казне Божије настрадаће сви који приме жиг звери, било да га приме непосредно пре часа искушења било да га приме годинама пре тог часа (ако га живи дочeкају).
Не, твоје расуђивање је трагикомично.
Јер, у поруци Филаделфијској Цркви Дух Свети каже да ће сачувати (праве вернике те Цркве) од "часа искушења који ће доћи на васцели свет" што значи управо оно што сам тврдио раније: тек кад из експерименталног нивоа жигосања то дође на ОБАВЕЗАН масовни - планетарни ниво (а то је тај "час искушења за васцели свет") онда знамо да је то Антихристово време.
Ми смо више пута рекли да није од суштинске важности да ли се на самој исправи (у кодирајућем делу) налази бар-код са бројем 666 или без тог броја, јер број 666 се увек налази у централном компјутеру као код доступа у лични фајл човека (декодирајући део). Кодирајући и декодирајући део чине једну нераздељиву целину и један без другог не функционишу нити један без другог имају било каквог смисла у односу на постављени циљ, а то је аутоматска лична идентификација човека у систему „Звер“.
Laughing Па, ти си скроз прелешћен! Па да ли ти видиш шта пишеш, поново те питам? Какве везе има компјутер "Звер" у Бриселу са нашим биометријским документима и здравственим књижицама?... Нема никакве везе јер наши документи имају своје читаче овде у СРБИЈИ, у институцијама државним, а то нема везе са фајловима у компјутеру "Звер".
Исто тако, нема говора о броју 666 везаног за личност. Фантазирате и измишљате.

Већ смо објаснили како функционише глобални вавилонски компјутерски систем личне идентификације.
Доказасмо да је звер већ присутна, а универзални стандард подразумева пре свега универзалну функцију, а то је аутоматска лична идентификација у систему звери, а није битно да ли је упитању оптички или радио - фреквентни облик. Такође, од секундарног је значаја да ли се лична идентификација врши преко ЈМБГ,ЛБО или бар-кода обрасца књижице. Битно је да сва три броја врше исту функцију - аутоматска лична идентификација човека у систему звери. И то је већ много пута објашњавано...
Ништа ви нисте доказали нити објаснили. Нон-стоп параноишете.
Антихристов поредак није још присутан (мада јесте у постепеној припреми развитка) нити постоји универзални планетарни стандард наметнут од тог поретка, нити то има везе са нашим документима у Србији.
Па и "смоки, чипс", књига, итд. са бар-кодом је ЛИЧНО наш, а не нечији туђи. Једно су наши лични производи (сајтови, оловке, млеко, итд), а друго смо МИ ЛИЧНО. НАС ЛИЧНО препознају, идентификују преко личних докумената, а не преко "чипсова, смокија", сајтова итд. Нико нам на граници, на улици, приликом исплате новца, итд. не тражи адресу нашег сајта, наш "смоки, чипс", итд. него наш лични документ. Заиста, лудило, али твоје!
Па, јесте ваш ЛИЧНО и смоки и чипс који бацате на улици, али се то не везује за вашу личност.
А ваш сајт се везује за вашу личност а отвара се сатанским кодом приступа нумерички израчунатом као 666. Јер, ти кад купиш оловку или чипс - не мораш да ставиш свој потпис (саглашавање) са тим а кад отвараш сајт онда је ту твоје име и презиме.
Значи, ви сами себе разобличавате и драго ми је што то остали ће видети овде.
Већ смо одговорили да је број 666 некад директно присутан у личним картама и пасошима (кодирање уз помоћ броја 666), а некад не (кодирање без броја 666), али је увек присутан као код доступа приликом декодирања (очитавања личног фајла у централном компјутеру). О електроници смо горе одговорили.
Уопште није присутан број 666 у овим новим документима. То није лични човеков број нити број Звери (а Звери, тј. Антихристовог поретка на планети још нема на видику).
Што се тиче декодирања: то ви параноишете због rw-rw-rw, а то је исто као и ваш сајт са www.
Исто се нумерички добија број 666, по неким методама, и то је само обична њихова провокација и како би смутили вас и вама сличне (разне секташе протестанте, суботаре, и остале).

О томе смо раније већ говорили – није то само регистарски број обрасца књижице већ и човеков лични идентификациони број, јер се њиме отвара човеков лични фајл (досије) у компјутеру
Није човеков лични број, већ регистарски, на том бар-коду.
Чак и да јесте човеков број, опет не би био грех јер тај бар-код није регистрован као стандард под бројем 666.
Горе смо показали да звер као царство постоји и пре појаве десет царева.
Наравно да постоји царство звери и пре појаве 10 царева, али ту пророк мисли на ЕКУМЕНИЗАМ, о чему сам горе објаснио а не мисли на Антихристово Државно царство.
Јер, и пре тога помиње и прву, и другу (а та друга је КОМУНИЗАМ), и трећу звер, па онда по тој логици: ми нисмо требали да имамо ниједне документе, ни оне у комунизму,... нити оне раније у Римском Царству (а то је прва звер).
Ви сте тотално прелешћени и немате иоле разуме и расуђивања да знаке времена схватите правилно. Жалосно...

Sergian


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Sergian 30th March 2010, 14:27

Да не бих поново мењао свој претходни пост, додаћу још нешто у овом посту сада.
Наиме, Марко стално потенцира то да се у компјутерском центру, званом "Звер", (у Бриселу) налазе наши подаци и да је то знак да смо ми у Антихристовом поретку. То је једна велика заблуда , јер:
1. Антихристов поредак још није завладао, о чему сам раније писао, а то што се тај компјутер зове "Звер" не мора алудирати на самог Антихриста и његов поредак јер и пре Антихриста постоје неке "звери" (о чему говори пророк Данило).
Владала је комунистичка звер, и имали смо личне документе те звери, сада влада та трећа звер (капиталистичка "са четири главе" што алудира на њен карактер) и њени документи су прихватљиви.
Четврта звер које се треба бојати (по пророку Данилу; а бојати се ње треба јер је духовног карактера, моја примедба) је очигледно ЕКУМЕНИЗАМ и из те звери настаје Антихристов поредак, када та звер добије своју пуноту (тј. јединствена универзална религија).

2. чак и да се наши подаци потхрањују у том компјутеру, то је против наше слободне воље, и значило би да неко продаје наше податке мимо нашег знања. (Јер, ми имамо овде своје читаче).
И то није опасно за нашу душу јер ће Антихристов поредак да се темељи, између осталог, и на људском добровољном пристанку а не противно људској слободној вољи.
Такође, само по себи, потхрањивање података било где и било кад- није одрицање од Христа већ је одрицање од Христа ако се Антихрист призна као Месија и прихвати његово "оглашење" и "крштење" (тј. анти-оглашење и анти-крштење, преко његовог жигосања).

У вези пророка Данила: у тој књизи, у 11.глави, се јасно види хронологија догађаја која претходе доласку Антихриста на светску власт. Има ту много занимљивог...
Навешћу за сада само један пример: у тој глави (тј. 11.глави, пасус 14.) се јасно види да ће ционисти покушати да успоставе Антихристов поредак али да неће у том тренутку успети.
То значи да они имају увек неког свог кандидата за "Месију" али његов долазак зависи тек од Божијег Промисла (односно допуштења).

Толико за сада.

Sergian


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Marko 31st March 2010, 13:19

Sergian ::Не видиш ти ништа. Управо сам у претходном посту и ја то тврдио да тих СЕДАМ царева јесу и поређани по историјској хронологији а такође и да ће истовремено постојати.


Ти више и не знаш ни шта говориш. Кажеш «јесу и поређани по историјској хронологији, а такође и да ће истовремено постојати.» Поређаност по историјској хронологији значи да се нешто дешава и појављује једно за другим, а не истовремено...

Sergian ::Ти сада тумачиш произвољно супротно од Светих Отаца који ГРМЕ о томе да ће Антихристово царство бити збир 10 великих Сила (пошто он претходно победи ТРИ цара). Тако кажу Свети Оци.

Да следујеш Цркву која говори кроз свете оце и Свето Писмо, онда не би супротно њој живио, говорио и писао...
Нико не каже да Антихрист неће имати своје царство после десеторице царева и покоравања три цара. То није спорно. Спорно је што ти мењаш тезе и тврдиш да зверског царства нема пре Антихриста. Људе потпуно погрешно учиш и покушаваш да заведеш на погрешан пут, баш онако како Сатани одговара. Суштина је у следећем: као што кажемо да цар има своје царство, тако исто кажемо да царство има свога цара. Као што зли цар Антихрист има своје царство зла тако и царство зла има свога злог цара Антихриста. И неће Антихрист породити своје царство него ће царство породити свога цара Антихриста. Антихрист је само врхунац зла, а не почетак зла, врхунац тог царства, а не почетак тог царства. То зло царство се у Писму назива звер и тај зли цар се у Писму назива звер. Није звер само Антихрист него и царство. То царство претходи појави десеторице царева (као што показасмо у последњем одговору) од којих ће тројицу покорити Антихрист и коме ће се онда подчинити и преосталих седам. У светом Писму нигде се не помиње израз «жиг Антихриста» него «жиг звери». А из светог Писма се види да се термин «звер» односи и на царство и на Антихриста. Показасмо да то царство постоји и пре Антихриста, а не само у доба Антихриста. Према томе, читава твоја поставка да не можемо говорити о жигу звери, јер још нема Антихриста пада у воду. Жиг звери је жиг царства и жиг Антихриста, па пошто звер као царство постоји и пре Антихриста, онда још како можемо говорити о жигу звери и пре Антихриста. Видимо да се тај жиг већ уводи у свакодневни живот.

Sergian ::А у овом цитату о 4 (четири) велике Звери, сам себи противуречиш. Ти хоћеш да кажеш да је појава "четврте звери" исто Антихрист у питању?!
Доста се ти вараш јер св.пророк Данило ту не мисли на Антихриста, јер да мисли - онда би то важило и за претходне ТРИ Звери. То четврто царство које "гази репом остатак" је ЕКУМЕНИЗАМ, то је Откровењска "блудница" , а претходно треће (КАПИТАЛИЗАМ), односно друго царство ("друга звер") је КОМУНИЗАМ (што се види по томе што св.пророк Данило помиње медведа и томе слично).

Појава четврте звери је појава четвртог царства на земљи, а оно, како показасмо, претходи десеторици царева, постоји у њихово време, затим и у време када Антихрист покори три цара и завлада светом, све до бацања Антихриста у језеро огњено. Три звери су нешто друго у односу на четврту звер. Оне су хронолошки пре четврте звери и представљају: прва звер – вавилонско царство, друга звер – персијско - миђанско царство и трећа звер – грчко царство Александра Македонског.
Четврто царство није само екуменизам, дакле није само религијски глобализам него представља и политички (ЕУ, УН, ...), финансијско-економски (ММФ, Светска банка, Светска Трговинска организација,...), војни (НАТО, Европске безбедносне снаге, систем нуклеарног, хемијског, биолошког и ласерског наоружања,...), културни (медијско заглупљивање,...), научни (генетски инжењеринг – један од главних представника је и мултинационална компанија «Монсанто» која има за циљ, и већ то у неким земљама спроводи, делимично и код нас, да истисне производњу нашег семена природних богомданих јестивих култура, пре свега житарица, сејањем свога генетски модификованог семена са уграђеним геном који блокира размножавање из семена и принуђава земљопоседнике да купују њихово семе: управо ово ће лакше омогућити да уцењујући људе храном коју само они могу да производе (уз то затрованом овим њиховим сатанским «играњем Бога» - изазива алергијске, аутоимуне реакције, а остали ефекти тек се испитују), принуде их да без жига звери не могну ни куповати ни продавати), здравствени (Светска здравствена организација која ради на депопулацији светског становништва кроз вакцинацију и друге «хумане» методе, а по некима кроз вакцине су почели да уграђују и чипове у тело), електронски (сателитско-компјутерки систем жигосања људи) и сваки други богоборни глобализам.
Ето, то је та четврта звер - четврто царство на земљи, које ће се «разликовати од свих царстава», и «изјешће сву земљу и погазити и сатрти». Једно је «тајна безакоња која већ дејствује», а друго четврта звер (она је само део и врхунац тајне безакоња). Само у наше време, захваљујући свим овим «технолошким чудима« (међу којима је и одлазак астронаута у космос где су директно општили са демонима које представљају за «ванземаљце» и «НЛО» да би преварили наивне, а долазак «сина безакоња» је по дејству Сатанином са разним лажним чудесима – природним у виду технолошких «чуда» која су већ многе «омађијала» и вероватно натприродним, али лажним) је могуће успоставити владавину над читавим светом што није пошло за руком ниједном од претходних царстава. И зато ће та четврта звер која већ сада уништава свет, кад уђе у своју позну фазу «изјести сву земљу и погазити и сатрти», тј. довешће до краја овог света и тада долази Господ да успостави Своје вечно Царство.
Неки тумаче да се четврта звер односи и на Римско царство (блажени Јероним, IV-V век), али у сваком случају се, пре свега, односи на савремено вавилонско царство – обновљено Римско царство («Звер која је била, и није, и доћи ће опет» - овај стих се осим на звер као царство односи и на Звер – Антихриста, јер ће он лажно умрети и лажно васкрснути). Упадљиво је да је рецимо ЕУ (тада ЕЕЗ) основана у Риму 50-их година и то од стране Римског клуба, а кад је рецимо ЕУ проширена на 25 чланица, један од ЕУ званичника изјавио је: «Осећали смо се као да се обновило Римско царство». Дакле, римско царство је гонило хришћане, а гони их и ово обновљено римско царство којем ће овога пута успети да завлада целим светом.
Четврта звер као савремено царство на земљи је врхунац тајне безакоња, а врхунац дејства четвртог царства на земљи тј. врхунац врхунца тајне безакоња је лична јавна појава и владавина Антихриста.

Sergian ::Дакле, Антихристово царство настаје из ЕКУМЕНИЗМА, што је нама свима опште познато, али не треба заборавити да ће настати и "пола час мир и тишина на небу" (отварање седмог печата) што значи да ће се теократски православни режими тек обновити у Русији, Грчкој, Србији, итд.


Ово за «пола часа мира и тишине на небу» потпуно погрешно тумачиш. Као и на многим другим местима, причаш напамет само да би «ископао нешто» како би доказао своје неистине, али то ти не успева, јер ниси са Истином већ против Ње како кад исповедаш о Њеној ипостаси, тако и по овом и по многим другим питањима. Ово «И кад отвори седми печат, наста тишина на небу око пола часа.» (Откр. 8:1) означава Страшни Суд Божији. Ниси ни свестан у каквој си прелести, како се лаконски односиш према речи Божијој, да ћеш на тај Суд изаћи и дати одговор Богу ако и само једну душу погрешно научиш и одвучеш је од спасења.
То да је могуће да ће се обновити теократски режими није спорно, али то не искључује то да звер као царство постоји и пре десет царева, самим тим не искључује могућност постојања жига звери пре појаве десет царева и самог Антихриста - Звери.

Sergian ::Marko: Поређење са Христом је још како умесно. Као што Христос постоји као Христос и пре свог зрелог узраста од тридесет и више година, тако и звер као Његов антипод постоји и пре свог зрелог узраста (стадијума) са десет царева, самим тим и «жиг звери» (Откр. 13, и др.) још како може да претходи појави десет царева.
Sergian:..Невероватно си тврдоглав и прелешћен! Да ли си свестан шта пишеш? Да ли ти уопште размишљаш о томе?...Значи, ти знаш да се Антихрист (као антипод Христа) већ родио? Одакле ти та идеја?..Свети Серафим Саровски каже да ће се Антихрист родити у једном руском граду између Москве и Петрограда и да тај град треба тек да се изгради и добиће име "Град Краја".
Као што знамо, још није изграђен тај град...По твојој логици, с обзиром да тајна безакоња већ дејствује, Антихрист и његов жиг постоје већ скоро два миленијума! Какво лудило и параноја...

Нека и овде читаоци виде како изврћеш и спочитаваш нам нешто што нисмо рекли. Кажеш да говоримо о Антихристу као антиподу Христовом, а ми говоримо о звери као антиподу Христовом. А рекосмо звер је и царство, а не само Антихрист. Пошто звер као царство постоји и пре Антихриста, то значи да и жиг звери може да постоји и пре Антихриста.

Sergian ::Да, управо то кажем.
Компјутер Звер је још у развијању глобализма и унификације али нема говора, сада, да постоји универзални планетарни стандард.
И није тачно да су у свету свуда исти електронски документи.
Баш напротив, потпуно се разликују и није поента у томе што су електронски већ је поента што нису Антихристови.
Ви стално понављате неистине и смућујете народ својим лудачким прелестима...

Баш је поента у томе што су електронски, јер то, како показасмо, значи да су у систему са бројем звери 666, а то значи да су Антихристови. Према томе, не разликују се, јер сви су Антихристови тј. сви служе за аутоматску личну идентификацију преко антихристовог броја 666.
Врло добро се види ко стално понавља неистине и смућује народ својим душегубним прелесним ставовима.

Sergian ::Јесу ови садашњи био-чипови сатански (као што је и петокрака сатанска), и то јесте за сваку осуду али нису Антихристови.
О томе сам већ одговорио јасно.


Прво си говорио да нема био-чипова пре Антихриста, па си после нашег одговора променио и почео да говориш и о «садашњим биочиповима». Али, то смо већ разобличили. Сад да разобличимо ово што си данас рекао о био-чиповима. Кажеш да су ови садашњи био-чипови сатански, али да нису Антихристови. Као што говорисмо, није поента у томе да ли су био-чипови Антихристови већ да ли су зверињи. Јер у Писму се помиње израз «жиг звери», а не израз «жиг Антихриста». А звер је по светом Писму и царство, а не само Антихрист. Према томе, жиг звери је жиг царства и жиг Антихриста. Савремено зло царство додељује жиг и то је испуњење светог Писма. Према томе, термини «био-чип Антихристов», «био-чип Новог светског поретка», «био-чип звери» имају исто суштинско значење. Жиг који додељује Антихрист, додељује његово царство које постоји и пре и током његовог зацарења.

Sergian ::Они углавном служе за лоцирање људи а Антихристови ће бити за "све и свашта".

Није него...Не служе само за лоцирање људи (не ограђуј се речју «углавном» већ говори јасно шта исповедаш) него и у медицинске сврхе, па чак и за куповину и продају (дакле садашњи био-чипови су за "све и свашта"):
https://www.youtube.com/watch?v=2T4P9cEufrU
Није сад један жиг, а у доба Антихриста други жиг. Исти је жиг и тада и сада. Царство звери је и тада и сада, па зато се ово сада царство слободно може назвати и Антихристово царство иако он лично још не влада светом. Ово сада царство није само по духу Антихристово као што се под тим термином означава «тајна безакоња која већ дејствује» него и по свим политичким, финансијским, научно-технолошким, информационим средствима којима располаже и ово савремено царство пре Антихристове владавине и оно током његове владавине. Антихристово царство се у Писму назива «четврта звер», у самом Писму се тумачи као «четврто царство на земљи», и у самом Писму се каже да оно постоји и пре Антихриста, а не само током његове владавине.

Sergian ::Дакле, ти био-чипови Антихристови неће бити експеримент већ наметнут човечанству као неки "спас од глади" и само јаки људи ће то одбијати ради своје душе.
2. чак и да се наши подаци потхрањују у том компјутеру, то је против наше слободне воље, и значило би да неко продаје наше податке мимо нашег знања. (Јер, ми имамо овде своје читаче).
И то није опасно за нашу душу јер ће Антихристов поредак да се темељи, између осталог, и на људском добровољном пристанку а не противно људској слободној вољи.
Такође, само по себи, потхрањивање података било где и било кад- није одрицање од Христа већ је одрицање од Христа ако се Антихрист призна као Месија и прихвати његово "оглашење" и "крштење" (тј. анти-оглашење и анти-крштење, преко његовог жигосања).

Није и неће бити ником на силу наметнут него је и биће добровољан. Друга је ствар што људи који прате знаке времена и боре се за своју душу неће прихватити жиг и зато ће бити гоњени. Али, свако ће добровољно моћи да прихвати или да не прихвати жиг. Као што је у доба римских царева, свако могао да добровољно се поклони римском цару као Богу и тако се одрекне Христа. Онај ко се добровољно поклони римском цару бива поштеђен на земљи, али погубљен у вечности, а ко се добровољно не поклони римском цару бивао је гоњен и убијан на земљи, а блажен у вечности. Тако ко се поклони звери, а то значи Антихристу и Новом светском поретку и пре и током његове владавине, бива поштеђен на земљи (иако и то делимично, јер ђаво мало да, а много узме, па ће тако они који добровољно приме жиг једно време «функционисати у друштву», али убрзо ће страдати од глади и других невоља), али мучен у вечности, а ко добровољно не прими жиг, бива мучен на земљи, а блажен у вечности.
Такође, не ради се само о похрањивању података (као што је био случај и са неелектронским документима) него о похрањивању података у систему електронских докумената, а то значи у систему са жигом звери 666, као што показасмо.

Sergian ::Није тачно. Технологија још није сасвим развијена јер ће тај Антихристов чип бити "замена за све" (платежно средство, возачка...) а сада је то само ради лоцирања и идентификације.

Идентификација (којом се даље постижу остали са идентификацијом повезани циљеви - условљавање жигом звери путовања, лечења, запослења, купопродаје и сл. ) и јесте циљ који је већ остварен код свих који су ушли у систем аутоматске личне идентификације о којем већ много написасмо. Разлика између периода четвртог царства у доба Антихристове владавине и периода четвртог царства пре његове владавине је што ће тада сви људи (осим истинских хришћана) тако бити идентификовани, а сада су то само неки људи.

Sergian ::Што се тиче речи Христових: управо се ту мисли на вас и вама сличне који говорите о задњим временима и да за таквима не треба ићи.
Јер, ви кажете "време се приближило, Антихрист је пред вратима а самим тим и долазак Христов" а ми кажемо "још није Антихристов час а самим тим ни долазак Христов" а тачно је да тајна безакоња одавно дествује већ скоро два миленијума.

Антихрист јесте пред вратима и његов долазак се више не мери вековима већ деценијама. Његов жиг (и све остало што карактерише четврто царство, а разликује га од свих пређашњих;што горе набројасмо) је већ присутан.

Sergian ::Електроника јесте ДАР Божији, и јесте подложна пороцима. Она се може злоупотребити.
Да је то, само по себи, грех - не би се штампале књиге, црквени часописи... (а све то не иде без електронике).
Није суштина у електронским документима, као таквим, већ у њиховој злоупотреби на духовну штету човека.
На то већ одговорисмо.

Sergian ::Па, ти си скроз прелешћен! Па да ли ти видиш шта пишеш, поново те питам? Какве везе има компјутер "Звер" у Бриселу са нашим биометријским документима и здравственим књижицама?... Нема никакве везе јер наши документи имају своје читаче овде у СРБИЈИ, у институцијама државним, а то нема везе са фајловима у компјутеру "Звер".

Сви подаци из државних компјутера се сливају у наддржавни централни компјутер «Звер» (информациона глобализација која је у току) где се складиште по фајловима сваког човека...

Sergian ::Исто тако, нема говора о броју 666 везаног за личност. Фантазирате и измишљате.
На то већ опширно одговорисмо.

Sergian ::Број 666 јесте присутан, и то је обична ционистичка провокација а не "жиг звери" везан за личност.
Дакле, ви имате тај сајт и онда сте и ви, по тој логици, примили жиг звери (јер, то је ваш код доступа у сајт).
Па, јесте ваш ЛИЧНО и смоки и чипс који бацате на улици, али се то не везује за вашу личност.
А ваш сајт се везује за вашу личност а отвара се сатанским кодом приступа нумерички израчунатом као 666. Јер, ти кад купиш оловку или чипс - не мораш да ставиш свој потпис (саглашавање) са тим а кад отвараш сајт онда је ту твоје име и презиме.
Значи, ви сами себе разобличавате и драго ми је што то остали ће видети овде.
Уопште није присутан број 666 у овим новим документима. То није лични човеков број нити број Звери (а Звери, тј. Антихристовог поретка на планети још нема на видику).
Што се тиче декодирања: то ви параноишете због rw-rw-rw, а то је исто као и ваш сајт са www.
Исто се нумерички добија број 666, по неким методама, и то је само обична њихова провокација и како би смутили вас и вама сличне (разне секташе протестанте, суботаре, и остале).

Напротив, rw-rw-rw као код доступа у фајл човека и www као део адресе сајта није исто.
Прво, rw-rw-rw бинарно у компјутеру се пише као 666. Дакле, када се очитава лични фајл човека, спаја се број 666 и лични идентификациони број. А www се нигде ни бинарно ни децимално не пише као 666, такође нигде не улази у бар-код него само на хебрејском језику www се преводи као 666 (што у овом случају јесте само провокација). Друго, као што већ поменусмо, сајт је производ као и храна, књига, алат, итд. Ако на папир напишемо www.pravoverje.com и то покажемо полицајцу или царинику на граници или неком другом службенику, то им неће ништа значити, нико нас неће тако хтети идентификовати. Зашто? Да би нас неко идентификовао, потребно је да му покажемо личне исправе. А да би нас неко аутоматски идентификовао у систему са бројем звери 666, потребно је да му покажемо електронске личне исправе. Дакле, нигде се човек не идентификује преко адресе сајта.

Sergian ::Није човеков лични број, већ регистарски, на том бар-коду.
Чак и да јесте човеков број, опет не би био грех јер тај бар-код није регистрован као
стандард под бројем 666.

Већ смо то разобличили...

Sergian ::Јер, и пре тога помиње и прву, и другу (а та друга је КОМУНИЗАМ), и трећу звер, па онда по тој логици: ми нисмо требали да имамо ниједне документе, ни оне у комунизму,... нити оне раније у Римском Царству (а то је прва звер).


И овде напамет говориш: «прва звер» није Римско Царство већ Вавилонско. Пошто прву звер тумачиш као Римско царство, то значи да и другу и трећу звер погрешно тумачиш, јер оне долазе после прве звери за коју сматраш да је Римско царство, па тако испада да су то нека царства после Римског. Напротив, друга и трећа звер су пре Римског царства и то друга звер је персијско-миђанско, а трећа звер је грчко царство Александра Македонског и они долазе после прве звери која је Вавилонско, а не Римско царство како ти погрешно тврдиш. Слично кажеш:
Sergian :: сада влада та трећа звер (капиталистичка "са четири главе" што алудира на њен карактер)
.
Не алудирају четири главе на «карактер капитализма» него на четири царства на која се поделило царство Александра Македонског након његове смрти, што си све могао да прочиташ у Писму да те је интересовало. Али, својствено је свим јеретицима од памтивека да једне ствари из Писма и не читају или слабо познају, а друге ствари које познају свесно изврћу ради обмане. Мало кад кажу истину, а и то углавном помешано са неистином.


Sergian ::Ви сте тотално прелешћени и немате иоле разуме и расуђивања да знаке времена схватите правилно. Жалосно...

Читаоци могу све да упореде и процене ко је у прелести и без разума и ко правилно схвата знаке времена, а ко не, ко говори истину, а ко лаж. А све ће се показати приликом свеопштег васкрсења мртвих.

Sergian ::У вези пророка Данила: у тој књизи, у 11.глави, се јасно види хронологија догађаја која претходе доласку Антихриста на светску власт. Има ту много занимљивог...
Навешћу за сада само један пример: у тој глави (тј. 11.глави, пасус 14.) се јасно види да ће ционисти покушати да успоставе Антихристов поредак али да неће у том тренутку успети.
То значи да они имају увек неког свог кандидата за "Месију" али његов долазак зависи тек од Божијег Промисла (односно допуштења).

Опет погрешно тумачиш и заводиш људе. Ту се мисли на Антиоха Епифана и његово време, а не на Антихриста. Антиох Епифан јесте праобраз Антихриста, али се управо „хронологија догађаја„ односи на његово време, а не на време Антихриста.


"А ви, дакле, љубљени, знајући унапријед, чувајте се да обманом безаконика не будете одведени с њима, и не отпаднете од својега ослонца,
Но узрастајте у благодати и познању Господа нашега и Спаса Исуса Христа. Њему слава и сада и у Дан вјечни. Амин
. (2. Петр. 3: 17,18)

Marko


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Sergian 31st March 2010, 23:24

Marko ::
Ти више и не знаш ни шта говориш. Кажеш «јесу и поређани по историјској хронологији, а такође и да ће истовремено постојати.» Поређаност по историјској хронологији значи да се нешто дешава и појављује једно за другим, а не истовремено...
Ово твоје буквалистичко протестанстко расуђивање је својствено вашем духу. Свето Писмо се никад не тумачи само буквално већ постоји и алегоријско тумачење. А негде се користе и метафоре, симболи...
Дакле, Свети Оци (а не ја по свом нахођењу) лепо кажу да се овде мисли и на једно и на друго (и по хронологији и истовремено).
Ниси ваљда помислио да се ту мисли на исте цареве, да истовремено битишу а и да су у различитим историјским тренуцима постојали?!....Ако си то помислио да ја тако исповедам, онда си спреман да постанеш суботар-адвентиста или неки протестант-евангелиста.
Да следујеш Цркву која говори кроз свете оце и Свето Писмо, онда не би супротно њој живио, говорио и писао...
Нико не каже да Антихрист неће имати своје царство после десеторице царева и покоравања три цара. То није спорно. Спорно је што ти мењаш тезе и тврдиш да зверског царства нема пре Антихриста. Људе потпуно погрешно учиш и покушаваш да заведеш на погрешан пут, баш онако како Сатани одговара.
Ти не следујеш Цркви и отворено овде лажеш! И не само то, већ и безобразно провоцираш.
Никад нисам тврдио да пре Антихриста нема зверског царства, наравно да тога има (као што каже пророк Данило) што вама не иде у прилог.
Јер, пророк Данило помиње ту и ФАШИСТИЧКУ звер (ново паганско Римско Царство, прва звер), и КОМУНИСТИЧКУ (друга звер) и КАПИТАЛИСТИЧКУ (трећа звер) што значи да су у тим режимима људи имали документе тих "звери" али да нису била неприхватљива за хришћане.
Суштина је у следећем: као што кажемо да цар има своје царство, тако исто кажемо да царство има свога цара. Као што зли цар Антихрист има своје царство зла тако и царство зла има свога злог цара Антихриста. И неће Антихрист породити своје царство него ће царство породити свога цара Антихриста. Антихрист је само врхунац зла, а не почетак зла, врхунац тог царства, а не почетак тог царства. То зло царство се у Писму назива звер и тај зли цар се у Писму назива звер. Није звер само Антихрист него и царство. То царство претходи појави десеторице царева (као што показасмо у последњем одговору) од којих ће тројицу покорити Антихрист и коме ће се онда подчинити и преосталих седам. У светом Писму нигде се не помиње израз «жиг Антихриста» него «жиг звери». А из светог Писма се види да се термин «звер» односи и на царство и на Антихриста. Показасмо да то царство постоји и пре Антихриста, а не само у доба Антихриста. Према томе, читава твоја поставка да не можемо говорити о жигу звери, јер још нема Антихриста пада у воду. Жиг звери је жиг царства и жиг Антихриста, па пошто звер као царство постоји и пре Антихриста, онда још како можемо говорити о жигу звери и пре Антихриста. Видимо да се тај жиг већ уводи у свакодневни живот.
Твоја поставка је погрешна тотално и ви лажете народ овде.
Антихрист још није успоставио своје Царство, а то је "звер са седам глава и десет рогова" а тачно је да тајна безакоња одавно већ деjствује. Овај свет у злу лежи одвајкада...
Дакле, Писмо каже да је то "жиг звери" али истовремено и описује ту Звер: са СЕДАМ глава и ДЕСЕТ рогова!
Значи, све док се не покоре ТРИ цара - не може се говорити о "жигу звери", јер тек тада (тј. кад покори три цара) ће он моћи да покори цео свет са својим сатанским печатом.
Сада, ви унапред ширите панику и тако радите у корист Сатане.
Појава четврте звери је појава четвртог царства на земљи, а оно, како показасмо, претходи десеторици царева, постоји у њихово време, затим и у време када Антихрист покори три цара и завлада светом, све до бацања Антихриста у језеро огњено. Три звери су нешто друго у односу на четврту звер. Оне су хронолошки пре четврте звери и представљају: прва звер – вавилонско царство, друга звер – персијско - миђанско царство и трећа звер – грчко царство Александра Македонског.
Опет тумачиш буквалистички Писмо.
Па, наравно да четврта звер претходи десеторици царева, то нико и не спори, али Антихристово царство настаје тек кад он (тј. његови) покори три цара јер: његово царство је "звер са седам глава и десет рогова".
А ове преходне три звери се могу тумачити и тако како си ти написао, јер заиста пророк Данило помиње тако, али исто тако се (у алегоријском, тј. метафоричном смислу) тумачи и као ова три царства која сам малопре навео (ФАШИЗАМ, КОМУНИЗАМ и КАПИТАЛИЗАМ) јер се то види из читаве књиге пророка Данила (где помиње и руског цара Михаила, грчког цара Јована, итд.). То ћу касније показати преко једног примера.
Што се тиче четврте звери - ЕКУМЕНИЗМА (не само у верском смислу већ уопште у сваком смислу глобализације) и ту се јасно види како ће Антихрист да зарати са три цара и да их покори (књига пр. Данила 7,8).

Четврто царство није само екуменизам, дакле није само религијски глобализам него представља и политички (ЕУ, УН, ...), финансијско-економски (ММФ, Светска банка, Светска Трговинска организација,...), војни (НАТО, Европске безбедносне снаге, систем нуклеарног, хемијског, биолошког и ласерског наоружања,...), културни (медијско заглупљивање,...), научни (генетски инжењеринг – један од главних представника је и мултинационална компанија «Монсанто» која има за циљ, и већ то у неким земљама спроводи, делимично и код нас, да истисне производњу нашег семена природних богомданих јестивих култура, пре свега житарица, сејањем свога генетски модификованог семена са уграђеним геном који блокира размножавање из семена и принуђава земљопоседнике да купују њихово семе: управо ово ће лакше омогућити да уцењујући људе храном коју само они могу да производе (уз то затрованом овим њиховим сатанским «играњем Бога» - изазива алергијске, аутоимуне реакције, а остали ефекти тек се испитују), принуде их да без жига звери не могну ни куповати ни продавати), здравствени (Светска здравствена организација која ради на депопулацији светског становништва кроз вакцинацију и друге «хумане» методе, а по некима кроз вакцине су почели да уграђују и чипове у тело), електронски (сателитско-компјутерки систем жигосања људи) и сваки други богоборни глобализам.
Ето, то је та четврта звер - четврто царство на земљи, које ће се «разликовати од свих царстава», и «изјешће сву земљу и погазити и сатрти». Једно је «тајна безакоња која већ дејствује», а друго четврта звер (она је само део и врхунац тајне безакоња). Само у наше време, захваљујући свим овим «технолошким чудима« (међу којима је и одлазак астронаута у космос где су директно општили са демонима које представљају за «ванземаљце» и «НЛО» да би преварили наивне, а долазак «сина безакоња» је по дејству Сатанином са разним лажним чудесима – природним у виду технолошких «чуда» која су већ многе «омађијала» и вероватно натприродним, али лажним) је могуће успоставити владавину над читавим светом што није пошло за руком ниједном од претходних царстава. И зато ће та четврта звер која већ сада уништава свет, кад уђе у своју позну фазу «изјести сву земљу и погазити и сатрти», тј. довешће до краја овог света и тада долази Господ да успостави Своје вечно Царство.
Овде се углавном слажем са написаним. Та четврта звер није само ЕКУМЕНИЗАМ у верском смислу већ уопште ГЛОБАЛИЗАМ (са свим последицама које доноси).
Међутим, још не постоји универзални (глобалистички) стандард за све људе овог света по којем би имали идентификационе бројеве и био-чипове као "замену за све".
То све чека свет у будућности али ви много рано параноишете.
Неки тумаче да се четврта звер односи и на Римско царство (блажени Јероним, IV-V век), али у сваком случају се, пре свега, односи на савремено вавилонско царство – обновљено Римско царство («Звер која је била, и није, и доћи ће опет» - овај стих се осим на звер као царство односи и на Звер – Антихриста, јер ће он лажно умрети и лажно васкрснути). Упадљиво је да је рецимо ЕУ (тада ЕЕЗ) основана у Риму 50-их година и то од стране Римског клуба, а кад је рецимо ЕУ проширена на 25 чланица, један од ЕУ званичника изјавио је: «Осећали смо се као да се обновило Римско царство». Дакле, римско царство је гонило хришћане, а гони их и ово обновљено римско царство којем ће овога пута успети да завлада целим светом.
Не видим ништа лоше у обнови Римског Царства, али наравно-ХРИШЋАНСКОГ.
И православни хришћани чекају тај тренутак обнове Римског Царства у коме ће Москва бити - Трећи Рим.
То што ти наводиш речи неког званичника ЕУ - ништа не доказује. Свака Држава жели да по снази, и величини, личи на Римско Царство и то је нормално.
Хришћани су гоњени од стране безбожника, без обзира ком Царству припадали, то нема везе са Римским Царством. Нису ваљда хришћане гонили свети РИМСКИ Цареви: Константин, Теодосије, Јустинијан...??


Ово за «пола часа мира и тишине на небу» потпуно погрешно тумачиш. Као и на многим другим местима, причаш напамет само да би «ископао нешто» како би доказао своје неистине, али то ти не успева, јер ниси са Истином већ против Ње како кад исповедаш о Њеној ипостаси, тако и по овом и по многим другим питањима. Ово «И кад отвори седми печат, наста тишина на небу око пола часа.» (Откр. 8:1) означава Страшни Суд Божији. Ниси ни свестан у каквој си прелести, како се лаконски односиш према речи Божијој, да ћеш на тај Суд изаћи и дати одговор Богу ако и само једну душу погрешно научиш и одвучеш је од спасења.
Ти си тешки јеретик и богохулник. Хулиш на Богочовека Христа јер исповедаш ДВА Христа: једноприродног и двоприродног, и хулиш на Цркву Христову да је "предвечна".
И ти имаш смелости да ми стављаш примедбе кад је моје исповедање потпуно православно?!
Што се тиче Откровења Јовановог: Црква није никад саборно тумачила ту књигу већ су то ставови појединих Отаца. Једино је стављена тачка на хилијазам.
Што се тиче тог цитата (Откр.8,1) и то се тумачи двостепено (и буквално где означава Суд и алегоријски-метафорично где се мисли на обнову православних теократија за кратко време).

То да је могуће да ће се обновити теократски режими није спорно, али то не искључује то да звер као царство постоји и пре десет царева, самим тим не искључује могућност постојања жига звери пре појаве десет царева и самог Антихриста - Звери.
Управо искључује ту могућност.
Јер, пре појаве самог Антихриста, и његовог Царства, ће његови претходници да покоре ТРИ цара и тек онда наступа Антихрист ("са седам глава и десет рогова") и његово жигосање!
Нека и овде читаоци виде како изврћеш и спочитаваш нам нешто што нисмо рекли. Кажеш да говоримо о Антихристу као антиподу Христовом, а ми говоримо о звери као антиподу Христовом. А рекосмо звер је и царство, а не само Антихрист. Пошто звер као царство постоји и пре Антихриста, то значи да и жиг звери може да постоји и пре Антихриста.
Па, звер као царство постоји и много пре Антихриста (прва, друга, трећа звер...) па опет то нема везе са жигом звери јер сви хришћани су нормално имали документе тих звери.
Антихристово Царство ће тек да настане из четврте звери, из глобализма, кад добије своју пуноту и кад буде имао СЕДАМ великих Сила иза себе а претходно буде покорио ТРИ цара!
Баш је поента у томе што су електронски, јер то, како показасмо, значи да су у систему са бројем звери 666, а то значи да су Антихристови. Према томе, не разликују се, јер сви су Антихристови тј. сви служе за аутоматску личну идентификацију преко антихристовог броја 666.
Врло добро се види ко стално понавља неистине и смућује народ својим душегубним прелесним ставовима.
Још није развијен Антихристов систем, тек је у припреми развитка, па према томе: не смућујте народ својим лудилима!
Нова српска биометријска документа нису универзалног (планетарног) карактера нити имају везе са читачима у Бриселу.
Прво си говорио да нема био-чипова пре Антихриста, па си после нашег одговора променио и почео да говориш и о «садашњим биочиповима». Али, то смо већ разобличили.
Лажеш.
Нисам никад рекао да нема био-чипова пре Антихриста већ да ти чипови нису његови и да су експерименталног карактера.
Сад да разобличимо ово што си данас рекао о био-чиповима. Кажеш да су ови садашњи био-чипови сатански, али да нису Антихристови. Као што говорисмо, није поента у томе да ли су био-чипови Антихристови већ да ли су зверињи. Јер у Писму се помиње израз «жиг звери», а не израз «жиг Антихриста». А звер је по светом Писму и царство, а не само Антихрист. Према томе, жиг звери је жиг царства и жиг Антихриста. Савремено зло царство додељује жиг и то је испуњење светог Писма. Према томе, термини «био-чип Антихристов», «био-чип Новог светског поретка», «био-чип звери» имају исто суштинско значење. Жиг који додељује Антихрист, додељује његово царство које постоји и пре и током његовог зацарења.
Јесу сатански (зверињи) ови био-чипови, то нико не спори, али нису Антихристови. И нису наметнути свету као обавеза већ се праве експерименти.
И црвена петокрака је сатанска (звериња, од друге звери) па су СВИ хришћани имали документе са тим жигом (те) звери.
Није него...Не служе само за лоцирање људи (не ограђуј се речју «углавном» већ говори јасно шта исповедаш) него и у медицинске сврхе, па чак и за куповину и продају (дакле садашњи био-чипови су за "све и свашта"):
https://www.youtube.com/watch?v=2T4P9cEufrU
Није сад један жиг, а у доба Антихриста други жиг. Исти је жиг и тада и сада. Царство звери је и тада и сада, па зато се ово сада царство слободно може назвати и Антихристово царство иако он лично још не влада светом. Ово сада царство није само по духу Антихристово као што се под тим термином означава «тајна безакоња која већ дејствује» него и по свим политичким, финансијским, научно-технолошким, информационим средствима којима располаже и ово савремено царство пре Антихристове владавине и оно током његове владавине. Антихристово царство се у Писму назива «четврта звер», у самом Писму се тумачи као «четврто царство на земљи», и у самом Писму се каже да оно постоји и пре Антихриста, а не само током његове владавине.
Наравно да су и садашњи био-чипови од Сатане. То је факат.
Али, још нису обавеза нити планетарни стандард, нити је Антихристово царство на видику.
То што непријатељи Божији планирају, и врше експерименте, нама је то одавно познато.
Такође, још нису развили технологију до планираног.
Није и неће бити ником на силу наметнут него је и биће добровољан. Друга је ствар што људи који прате знаке времена и боре се за своју душу неће прихватити жиг и зато ће бити гоњени. Али, свако ће добровољно моћи да прихвати или да не прихвати жиг. Као што је у доба римских царева, свако могао да добровољно се поклони римском цару као Богу и тако се одрекне Христа. Онај ко се добровољно поклони римском цару бива поштеђен на земљи, али погубљен у вечности, а ко се добровољно не поклони римском цару бивао је гоњен и убијан на земљи, а блажен у вечности. Тако ко се поклони звери, а то значи Антихристу и Новом светском поретку и пре и током његове владавине, бива поштеђен на земљи (иако и то делимично, јер ђаво мало да, а много узме, па ће тако они који добровољно приме жиг једно време «функционисати у друштву», али убрзо ће страдати од глади и других невоља), али мучен у вечности, а ко добровољно не прими жиг, бива мучен на земљи, а блажен у вечности.
Све је то тачно, али под условом да имамо Антихристов Државни поредак на делу. Али, тога још нема осим у ђаволском плану.

Што се тиче твог односа према властима , у уопштеном смислу, казаћу следеће:
Ти си тотално прелешћен човек. Властима се треба у свему покоравати осим ако власт атакује на нашу духовност. Пошто сада још нема говора о атаку на нашу душу, ти се градиш богопротивником (јер не поштујеш власти, по речима св.ап. Павла). Апостол Павле је поштовао римску власт у свему.
Ти унапред параноишеш, то је класично демонско понашање....
Нови Светски Поредак још није успостављен, да си читао више Кисинџера и Бжежинског схватио би да и ове сатанине слуге кукају што још НИСУ успоставили Нови Светски Поредак.
То је све у њиховом плану, али заборавили су нешто: Бог је Све-држи-тељ.
Такође, не ради се само о похрањивању података (као што је био случај и са неелектронским документима) него о похрањивању података у систему електронских докумената, а то значи у систему са жигом звери 666, као што показасмо.
Нема ту никаквог система са жигом звери 666 који се везује за личност,само фантазирате...Наседате на јеврејске трикове...

Идентификација (којом се даље постижу остали са идентификацијом повезани циљеви - условљавање жигом звери путовања, лечења, запослења, купопродаје и сл. ) и јесте циљ који је већ остварен код свих који су ушли у систем аутоматске личне идентификације о којем већ много написасмо. Разлика између периода четвртог царства у доба Антихристове владавине и периода четвртог царства пре његове владавине је што ће тада сви људи (осим истинских хришћана) тако бити идентификовани, а сада су то само неки људи.
Сада се још праве експерименти, нема универзалног планетарног стандарда, нема Новог Светског Поретка (иако јесте у плану), нема рата против ТРИ цара да би се појавило Антихристово Царство...

Антихрист јесте пред вратима и његов долазак се више не мери вековима већ деценијама. Његов жиг (и све остало што карактерише четврто царство, а разликује га од свих пређашњих;што горе набројасмо) је већ присутан.
Његов жиг НИЈЕ присутан већ ционисти застрашују својим триковима вас, и вама сличне паничаре.
"У страху су велике очи", каже народна пословица, и то се односи управо на вас.
Ви сте преплашени људи, и зато немате здраво духовно расуђивање.

Сви подаци из државних компјутера се сливају у наддржавни централни компјутер «Звер» (информациона глобализација која је у току) где се складиште по фајловима сваког човека...
Да није смешно-било би тужно. То што неко краде податке, није наш грех, чак и да их дајемо-то није одрицање од Христа. Антихристов Државни поредак још не постоји у свету.

Напротив, rw-rw-rw као код доступа у фајл човека и www као део адресе сајта није исто.
Прво, rw-rw-rw бинарно у компјутеру се пише као 666. Дакле, када се очитава лични фајл човека, спаја се број 666 и лични идентификациони број. А www се нигде ни бинарно ни децимално не пише као 666, такође нигде не улази у бар-код него само на хебрејском језику www се преводи као 666 (што у овом случају јесте само провокација). Друго, као што већ поменусмо, сајт је производ као и храна, књига, алат, итд. Ако на папир напишемо www.pravoverje.com и то покажемо полицајцу или царинику на граници или неком другом службенику, то им неће ништа значити, нико нас неће тако хтети идентификовати. Зашто? Да би нас неко идентификовао, потребно је да му покажемо личне исправе. А да би нас неко аутоматски идентификовао у систему са бројем звери 666, потребно је да му покажемо електронске личне исправе. Дакле, нигде се човек не идентификује преко адресе сајта.
Исто је то.
Без обзира која је метода у питању, да ли је програмска или нека нумеричка, израчунава се као 666.
Ваш сајт ВАС ЛИЧНО идентификује (то нема везе да ли неком показујете своју идентификацију на улици) већ због тога што сте приликом регистрације сајта ставили своје име и презиме испод броја 666 (односно www).
Слична аналогија је и са примањем идентификационог броја Антихристовог: није поента да ли ће те неко идентификовати на улици и проверавати да ли имаш тај број већ је одрицање од Христа оног момента кад ПРИСТАНЕШ са својим потписом да подигнеш тај документ!
У овим садашњим случајевима нема говора о одрицању од Христа већ је то обична јеврејска (ционистичка) провокација.

И овде напамет говориш: «прва звер» није Римско Царство већ Вавилонско. Пошто прву звер тумачиш као Римско царство, то значи да и другу и трећу звер погрешно тумачиш, јер оне долазе после прве звери за коју сматраш да је Римско царство, па тако испада да су то нека царства после Римског. Напротив, друга и трећа звер су пре Римског царства и то друга звер је персијско-миђанско, а трећа звер је грчко царство Александра Македонског и они долазе после прве звери која је Вавилонско, а не Римско царство како ти погрешно тврдиш. Слично кажеш:
И на то сам одговорио да не треба буквално схватити речи из Писма. Постоји и алегорија (и метафора) и тако се исто тумаче речи Данилове.
Јер, он ту помиње и будућег руског Цара Михаила, и будућег грчког цара Јована...А све то у контексту приче вавилонског и персијског царства, и простог разлога што се пророк Данило користи метафорама (и алегоријама).

Не алудирају четири главе на «карактер капитализма» него на четири царства на која се поделило царство Александра Македонског након његове смрти, што си све могао да прочиташ у Писму да те је интересовало. Али, својствено је свим јеретицима од памтивека да једне ствари из Писма и не читају или слабо познају, а друге ствари које познају свесно изврћу ради обмане. Мало кад кажу истину, а и то углавном помешано са неистином.
Јесте тако, али као што малопре рекох: двостепено се тумачи.
ДЕМОКРАТИЈА (тј. КАПИТАЛИЗАМ, у економском смислу) има такав карактер (полицентрични, где неке главе имају део власти, попут МАСОНЕРИЈЕ).

Опет погрешно тумачиш и заводиш људе. Ту се мисли на Антиоха Епифана и његово време, а не на Антихриста. Антиох Епифан јесте праобраз Антихриста, али се управо „хронологија догађаја„ односи на његово време, а не на време Антихриста.
Није тачно. Јасно се види хронологија догађаја која претходе доласку Антихриста (утваре) на светску власт.
Ако треба, цитираћемо овде целу ту главу а поготово последњих 16-17 пасуса где се јасно види да пророк Данило говори о пред-Антихристовом времену и његовом доласку на светску власт.


Иначе, знамо да пророк Данило користи метафору где пореди Антиоха Епифана (као праобраз Антихриста).
Зато ви прелешћени схватате Писмо попут протестаната...

Закључак: ви сте тотално преплашени и прелешћени људи и тресете се од сваке провокативне изјаве или поступка неког званичника ЕУ или сличних, што значи да немате вере у Силу Божију и да више верујете духу ЛАЖИ (Сатани) него Духу ИСТИНЕ (Богу). Због тога сте ви обични неверници, нажалост.

Sergian


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Marko 1st April 2010, 17:09

И очекивали смо да све поново изврнеш, као што радиш по обичају и тачно смо претпоставили на који начин ћеш покушати да се опереш нпр. за оно о три звери и остало (причом о буквалном и алегоријском тумачењу,...), јер Црква је стекла вишевековно искуство у борби с јеретицима, па добро зна "како јеретици дишу". Али, не вреди ти да се извлачиш, сувише је провидно све што си написао, тако да читаоци упоређивањем могу лако да виде где је истина. Да не бих поново писао и разобличавао неистине које понављаш осврнућу се само на неке кључне ствари.
Прво, кажеш да треба да се свето Писмо тумачи и буквално и алегоријски, да га ми тумачимо само буквално и да смо зато, како ти кажеш, протестантски секташи попут суботара, Јеховиних сведока и сл. Наравно да треба Писмо тумачити и буквално и алегоријски, то и ми тврдимо и тако увек и чинимо. Према томе, нисмо попут неких протестантских секташа како ти клевећеш, а како те учи твој отац ђаво, човекоубица од искони. Ми смо, напротив, показали да си ти попут њих, да Писмо тумачиш кад ти одговара буквално, а кад ти одговара алегоријски, а православац ће тумачити Писмо буквално и/или алегоријски тамо где то треба да се тако тумачи. Нпр. кад кажеш да се помиње "звер са седам глава и рогова десет" тада само тај стих наводиш невезано са осталим стиховима и тврдиш да док се не појави десет царева нема ни жига звери. При том, попут протестантских секташа, игноришеш друге стихове "звер која излази из мора", "десет царева који ће настати из тог царства" и пре тога стих који говори да је у питању четврта звер - четврто царство што кад се повеже у једну целину говори о томе да та звер као царство постоји и пре десеторице царева, а самим тим и пре Антихриста, па према томе, сви који, попут тебе, говоре да не може бити жига звери пре Антихриста су завођачи који ће изаћи у последња времена о чему нам говори Писмо.
А кад ми изнесемо те стихове које ти претходно ниси изнео: "звер која излази из мора", "десет царева који ће настати из тог царства" онда ти, немајући куд, кажеш: "па наравно да је тако" (да би оставио утисак како тобоже ти то не негираш, јер не можеш да негираш пошто смо ми јасно навели стихове које си ти изоставио), али онда не кажеш: "кајем се, јер видим да сви ти стихови заједно говоре о томе да се жиг заиста може додељивати и пре Антихриста" него почнеш, као и сви јеретици, да градиш своје теорије којима и даље покушаваш да докажеш своју лаж. Али, знај да је то увек у историји људског рода био безуспешан покушај. Увек се истина докаже и победи, а лаж се разобличи и изгуби. Тако и ти, ма колико био упоран да докажеш недоказиво, то ти не успева, него се само још више запетљаш у нове лажи што свако може лако да види читајући све ово.
Даље, оно што се у Писму тумачи алегоријски (при чему се неки делови Писма тумаче и двоструко - и буквално и алегоријски) не може тек тако да се протумачи да ако нас нешто на нешто асоцира, ми ћемо рећи - е та и та реч значи то и то. Нпр. ти кажеш да се трећа звер односи на капитализам, а њене четири главе да представљају његов карактер. Ти мораш да покажеш зашто се та трећа звер односи на капитализам, а не рецимо на комунизам. Или зашто се друга звер односи на комунизам, а не рецимо на фашизам. Или зашто се прва звер односи на фашизам, а не рецимо на владавину Наполеона Бонапарте или Робеспјера итд. Још би се таквих "звери" могло наћи колико хоћеш. Не можеш ти, што би рекао наш народ, да "лупаш ко Максим по дивизији" (нека ми не замере читаоци, јер су и свети оци за јеретике користили изразе "блебетање", "безумље" и сл., а због упорности Сергианове у борби против Христа и Цркве Његове разобличујемо га онако како су то чинили и свети оци, ревнитељи православља по разуму, без острашћености, али јасно и оштро) не би ли како доказао своје обмане, при том одводећи људе у вечну погибао заједно са Антихристом, Сатаном и "анђелима његовим". Ево још једног примера како се извлачиш. Прво си рекао да је прва звер Римско царство, а кад смо те разобличили и рекли ти да је то Вавилонско царство, сада кажеш (парафразирам): "наравно да је тако, али ја мислим алегорично, то је обновљено Римско царство". Е па, господине јеретиче, (како се један свети обраћао јеретицима) не иде то тако. Ако си мислио на обновљено Римско царство, онда си то тако требао и да кажеш, а не да кажеш Римско царство. Термини "Римско царство" и "обновљено Римско царство" нису истог значења. Тако да, колико год се ти трудио да све забашуриш, оштром оку читаочевом не може да промакне шта пишеш и чиме се служиш.
Да покажемо још како подмећеш. Нпр. кажеш како ми на основу изјаве једног европског званичника тврдимо да је то показатељ да се ради о обновљеном римском царству. И онда кажеш: па свако од тих моћника би желео да обнови римско царство. Или кад кажеш да није гоњење од звери доказ да је то обновљено римско царство, јер је гоњења било и пре. То је све тачно што кажеш и да смо ми само на основу та два елемента тврдили да се ради о обновљеном римском царству, ти би имао право. Међутим, ствар је што ми нисмо поменули само та два елемента како ти сад тврдиш него смо поменули и остале елементе: ЕЕЗ основана у Риму,оснивач је Римски клуб, а да се ради о четвртој звери, поред свега тога поменутог, јасно говори и оно што смо рекли о свим аспектима глобализације и на крају постојање самог жига звери. Дакле, ти и поред тога што смо све ове елементе навели, издвајаш само два како би преварио читаоце да ми само на основу тога закључујемо о четвртој звери као обновљеном Римском царству које ће овог пута завладати целим светом. Даље кажеш:
Sergian ::Не видим ништа лоше у обнови Римског Царства, али наравно-ХРИШЋАНСКОГ.
И православни хришћани чекају тај тренутак обнове Римског Царства у коме ће Москва бити - Трећи Рим.
То што ти наводиш речи неког званичника ЕУ - ништа не доказује. Свака Држава жели да по снази, и величини, личи на Римско Царство и то је нормално.
Хришћани су гоњени од стране безбожника, без обзира ком Царству припадали, то нема везе са Римским Царством. Нису ваљда хришћане гонили свети РИМСКИ Цареви: Константин, Теодосије, Јустинијан...??
Наравно да хришћане нису гонили свети римски цареви већ богоборни римски цареви попут Јулијана Одступника, Диоклецијана и сл. Једно су побожни цареви, а друго богоборни цареви. Једно је римско царство предвођено побожним царевима и наставак таквог римског царства - Византија (Други Рим) и Москва (Трећи Рим) тј. свето руско царство до 1917.године, а друго римско царство које гони хришћане ("звер"). "Звер која је била" ("била" дакле, постојала, трајала - до престанка гоњења захваљујући Миланском едикту цара Костантина из 313. године) "и није" (за време православних царстава - Другог и Трећег Рима) "и доћи ће опет" (савремено доба).

Sergian ::
Исто је то.
Без обзира која је метода у питању, да ли је програмска или нека нумеричка, израчунава се као 666.
Ваш сајт ВАС ЛИЧНО идентификује (то нема везе да ли неком показујете своју идентификацију на улици) већ због тога што сте приликом регистрације сајта ставили своје име и презиме испод броја 666 (односно www).
Слична аналогија је и са примањем идентификационог броја Антихристовог: није поента да ли ће те неко идентификовати на улици и проверавати да ли имаш тај број већ је одрицање од Христа оног момента кад ПРИСТАНЕШ са својим потписом да подигнеш тај документ!
Па баш је поента у томе што пристајеш својим потписом да подигнеш документ. А подижеш га не да би га ставио као украс у витрину већ да би имао документ којим ћеш се служити у свакодневном животу, тј. да би те преко њега идентификовали. А кад региструјеш сајт само им кажеш име и презиме и они напишу да тај и тај човек има тај и тај сајт (у нашем случају www.pravoverje.com). Дакле, региструјеш сајт, а не себе. У случају сајта нигде се број 666 не спаја са твојим бројно приказаним именом да би се тако формиран лични идентификатор користио у пракси за твоје аутоматско препознавање што је све случај приликом коришћења личних електронских докумената. Према томе, у случају сајта број 666 не постаје број човека, а у случају личних докумената постаје, јер се спаја са његовим личним идентификационим бројем и тако се приликом скенирања документа човек идентификује у систему звери. Дакле, не може да се идентификује без броја 666 већ тај број постаје део његове личне идентификације. И тако број звери 666 постаје број човека.

Sergian ::Па, звер као царство постоји и много пре Антихриста (прва, друга, трећа звер...) па опет то нема везе са жигом звери јер сви хришћани су нормално имали документе тих звери.
Антихристово Царство ће тек да настане из четврте звери, из глобализма, кад добије своју пуноту и кад буде имао СЕДАМ великих Сила иза себе а претходно буде покорио ТРИ цара!
У светом Писму не пише да прва звер додељује жиг, нити друга, нити трећа. У Писму јасно пише да га додељује четврта звер. И јасно се каже да је тај жиг 666. И заиста, видимо да ни Вавилонско (прва звер) ни Персијско-миђанско (друга звер) ни грчко царство Александра Македонског (трећа звер) нису никоме додељивали тај жиг нити је тај жиг тада постојао. Видимо да тај жиг додељује тек ова четврта звер, четврто царство на земљи. А већ јасно наведосмо речи Писма да то четврто царство постоји и пре појаве десет царева, а самим тим и пре Антихриста. Дакле, четврто царство постоји и пре појаве десет царева, постоји и у време појаве десет царева и затим у време Антихриста, па зато и доделу жига не можемо свести на само једну од ових фаза постојања и развоја четврте звери. Према томе, и сада док још нема десет царева четврта звер може додељивати жиг што видимо да се данас и дешава.

Sergian ::Није тачно. Јасно се види хронологија догађаја која претходе доласку Антихриста (утваре) на светску власт.
Ако треба, цитираћемо овде целу ту главу а поготово последњих 6-7 пасуса где се јасно види да пророк Данило говори о пред-Антихристовом времену и његовом доласку на светску власт.

Иначе, знамо да пророк Данило користи метафору где пореди Антиоха Епифана (као праобраз Антихриста).
Зато ви прелешћени схватате Писмо попут протестаната...
Антиох Епифан је праобраз Антихриста као богоборац, потиратељ Његовог закона и сл. И ту постоји метафора. Али, хронологија догађаја се односи на време Антиоха Епифана, а не на време Антихриста и ту не постоји никаква метафора него само буквални опис догађаја које прориче пророк Данило, а што ми који живимо сада, након што су се ти догађаји десили, видимо да се односи управо на време Антиоха Епифана. Цитирај то што тврдиш да се односи на време Антихриста, па да и ту лаж разобличимо, а на остало је све већ довољно одговорено...

Marko


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Sergian 1st April 2010, 18:43

Marko ::И очекивали смо да све поново изврнеш, као што радиш по обичају и тачно смо претпоставили на који начин ћеш покушати да се опереш нпр. за оно о три звери и остало (причом о буквалном и алегоријском тумачењу,...), јер Црква је стекла вишевековно искуство у борби с јеретицима, па добро зна "како јеретици дишу". Али, не вреди ти да се извлачиш, сувише је провидно све што си написао, тако да читаоци упоређивањем могу лако да виде где је истина. Да не бих поново писао и разобличавао неистине које понављаш осврнућу се само на неке кључне ствари....
Управо се ти, као прави јеретик, извлачиш и кривиш чињенице. Баш да видим како си ме то "разобличио"...
Прво, кажеш да треба да се свето Писмо тумачи и буквално и алегоријски, да га ми тумачимо само буквално и да смо зато, како ти кажеш, протестантски секташи попут суботара, Јеховиних сведока и сл. Наравно да треба Писмо тумачити и буквално и алегоријски, то и ми тврдимо и тако увек и чинимо. Према томе, нисмо попут неких протестантских секташа како ти клевећеш, а како те учи твој отац ђаво, човекоубица од искони. Ми смо, напротив, показали да си ти попут њих, да Писмо тумачиш кад ти одговара буквално, а кад ти одговара алегоријски, а православац ће тумачити Писмо буквално и/или алегоријски тамо где то треба да се тако тумачи. Нпр. кад кажеш да се помиње "звер са седам глава и рогова десет" тада само тај стих наводиш невезано са осталим стиховима и тврдиш да док се не појави десет царева нема ни жига звери. При том, попут протестантских секташа, игноришеш друге стихове "звер која излази из мора", "десет царева који ће настати из тог царства" и пре тога стих који говори да је у питању четврта звер - четврто царство што кад се повеже у једну целину говори о томе да та звер као царство постоји и пре десеторице царева, а самим тим и пре Антихриста, па према томе, сви који, попут тебе, говоре да не може бити жига звери пре Антихриста су завођачи који ће изаћи у последња времена о чему нам говори Писмо.
Твој отац је ђаво, јер си страшни богохулник.
А сада да ти одговорим на ова твоја "разобличења".
Прво, управо ја повезујем све стихове и из Откровења и из Старог Завета, а ви то не чините.
Ти (односно ВИ, пошто говориш у име свих вас) изврћеш речи из Писма.
На пример, нон-стоп говориш о томе да Антихристово царство већ постоји а превиђаш чињеницу да то царство има "седам глава и десет рогова".
Друго, управо те тај цитат о четвртој звери разобличава јер св. пророк Данило лепо каже да та звер има "десет рогова", што значи да још нема на видику такве звери (тј. није још у пуноти) па према томе- не постоји ни звер као таква. Још нема тих десет царева који деле власт са Антихристом.
А кад ми изнесемо те стихове које ти претходно ниси изнео: "звер која излази из мора", "десет царева који ће настати из тог царства" онда ти, немајући куд, кажеш: "па наравно да је тако" (да би оставио утисак како тобоже ти то не негираш, јер не можеш да негираш пошто смо ми јасно навели стихове које си ти изоставио), али онда не кажеш: "кајем се, јер видим да сви ти стихови заједно говоре о томе да се жиг заиста може додељивати и пре Антихриста" него почнеш, као и сви јеретици, да градиш своје теорије којима и даље покушаваш да докажеш своју лаж. Али, знај да је то увек у историји људског рода био безуспешан покушај. Увек се истина докаже и победи, а лаж се разобличи и изгуби. Тако и ти, ма колико био упоран да докажеш недоказиво, то ти не успева, него се само још више запетљаш у нове лажи што свако може лако да види читајући све ово.
Опет изврћеш моје речи. Никад нисам прихватао неке ваше заблуде а јесам оно што је истинито од вас. Иако сте јеретици, то не значи да у свему грешите.
Ако мислиш на онај део где потврђујем да четврта звер претходи појави Антихриста, то стоји, али то не значи да је та четврта звер (док још није у својој пуноти са десет рогова) и царство Антихристово.
Даље, оно што се у Писму тумачи алегоријски (при чему се неки делови Писма тумаче и двоструко - и буквално и алегоријски) не може тек тако да се протумачи да ако нас нешто на нешто асоцира, ми ћемо рећи - е та и та реч значи то и то. Нпр. ти кажеш да се трећа звер односи на капитализам, а њене четири главе да представљају његов карактер. Ти мораш да покажеш зашто се та трећа звер односи на капитализам, а не рецимо на комунизам. Или зашто се друга звер односи на комунизам, а не рецимо на фашизам. Или зашто се прва звер односи на фашизам, а не рецимо на владавину Наполеона Бонапарте или Робеспјера итд. Још би се таквих "звери" могло наћи колико хоћеш. Не можеш ти, што би рекао наш народ, да "лупаш ко Максим по дивизији" (нека ми не замере читаоци, јер су и свети оци за јеретике користили изразе "блебетање", "безумље" и сл., а због упорности Сергианове у борби против Христа и Цркве Његове разобличујемо га онако како су то чинили и свети оци, ревнитељи православља по разуму, без острашћености, али јасно и оштро) не би ли како доказао своје обмане, при том одводећи људе у вечну погибао заједно са Антихристом, Сатаном и "анђелима његовим".
Теби је очигледно криво што сам ја правилно разумео Слово па ме сада вређаш. Бљуј и даље тај гној из себе, биће ти лакше...
Очигледно је да пророк Данило говори о задњим временима и због тога је разумљиво да користи метафоре упоређујући са 4 велике "звери" задњих времена, а то су: ФАШИЗАМ, КОМУНИЗАМ, КАПИТАЛИЗАМ (ДЕМОКРАТИЈА) и ЕКУМЕНИЗАМ (ГЛОБАЛИЗАЦИЈА).
Наравно да могу то објаснити због чега је тако и то ћу касније учинити (мада је и обичном лаику јасно то, само ако схвата карактер ових идеологија).
На пример, прва звер (ФАШИЗАМ) је по фирер-принципу где се власт даје једном човеку (и зато пророк Данило каже да личи на човека и даје му се срце људско, и слично томе).
За капитализам сам раније објашњавао, да је та идеологија-полицентрична (више центара моћи) и зато има "четири главе".
Комунизам овде симболише "медвед са једне стране" који је гладан а знамо да се ту мисли на бољшевичку Русију, и да је бољшевизам био само на Истоку (тј. на једној страни).
Ево још једног примера како се извлачиш. Прво си рекао да је прва звер Римско царство, а кад смо те разобличили и рекли ти да је то Вавилонско царство, сада кажеш (парафразирам): "наравно да је тако, али ја мислим алегорично, то је обновљено Римско царство". Е па, господине јеретиче, (како се један свети обраћао јеретицима) не иде то тако. Ако си мислио на обновљено Римско царство, онда си то тако требао и да кажеш, а не да кажеш Римско царство. Термини "Римско царство" и "обновљено Римско царство" нису истог значења. Тако да, колико год се ти трудио да све забашуриш, оштром оку читаочевом не може да промакне шта пишеш и чиме се служиш.
Нисам тако уопште рекао, немој да измишљаш!..Наведи тај мој цитат па ћеш видети да и ја прихватам да је то вавилонско царство, које у метафори пророка Данила симболише обновљено паганско Римско Царство задњих времена а то је: идеологија ФАШИЗМА.
А што се тиче тога да раније нисам напоменуо да је то "обновљено паганско Римско Царство", то је пука случајност. Нисам намерно то урадио. Тражиш ми "длаку у јајету", потпуно небитно...
Иначе, обновљено и старо паганско Римско Царство нису истог значења али јесу веома слични по карактеру.
Да покажемо још како подмећеш. Нпр. кажеш како ми на основу изјаве једног европског званичника тврдимо да је то показатељ да се ради о обновљеном римском царству. И онда кажеш: па свако од тих моћника би желео да обнови римско царство. Или кад кажеш да није гоњење од звери доказ да је то обновљено римско царство, јер је гоњења било и пре. То је све тачно што кажеш и да смо ми само на основу та два елемента тврдили да се ради о обновљеном римском царству, ти би имао право. Међутим, ствар је што ми нисмо поменули само та два елемента како ти сад тврдиш него смо поменули и остале елементе: ЕЕЗ основана у Риму,оснивач је Римски клуб, а да се ради о четвртој звери, поред свега тога поменутог, јасно говори и оно што смо рекли о свим аспектима глобализације и на крају постојање самог жига звери. Дакле, ти и поред тога што смо све ове елементе навели, издвајаш само два како би преварио читаоце да ми само на основу тога закључујемо о четвртој звери као обновљеном Римском царству које ће овог пута завладати целим светом.
Ништа ја не подмећем већ ви паничите од разних безумника из ЕУ и од њихових изјава. Ви сте преплашени људи скроз.
Све је то тачно што наводиш о развитку глобализације, али још није наступио Антихрист на сцену нити има универзалности као обавезног стандарда.
Глобализација је почела одавно, пре неколико деценија, и то ће још дуго трајати док не добије пуноту у томе свему.
Вас је преплашила ЕЛЕКТРОНИКА и то је суштина целе ове приче што ви не умете да направите разлику између: 1.на добро употребљене и
2.на зло (духовно) употребљене електронике

За сада, још није електроника (документи и остало) постала на зло духовно усмерена против свих људи, само постоје неки јеврејски трикови којих се ви плашите ненормално.
Наравно да хришћане нису гонили свети римски цареви већ богоборни римски цареви попут Јулијана Одступника, Диоклецијана и сл. Једно су побожни цареви, а друго богоборни цареви. Једно је римско царство предвођено побожним царевима и наставак таквог римског царства - Византија (Други Рим) и Москва (Трећи Рим) тј. свето руско царство до 1917.године, а друго римско царство које гони хришћане ("звер"). "Звер која је била" ("била" дакле, постојала, трајала - до престанка гоњења захваљујући Миланском едикту цара Костантина из 313. године) "и није" (за време православних царстава - Другог и Трећег Рима) "и доћи ће опет" (савремено доба).
Управо сада признајеш да Римско Царство није, само по себи, противник Православљу већ да зависи од тога ко влада тим Царством. Зато сам навео тај пример.

Па баш је поента у томе што пристајеш својим потписом да подигнеш документ. А подижеш га не да би га ставио као украс у витрину већ да би имао документ којим ћеш се служити у свакодневном животу, тј. да би те преко њега идентификовали. А кад региструјеш сајт само им кажеш име и презиме и они напишу да тај и тај човек има тај и тај сајт (у нашем случају www.pravoverje.com). Дакле, региструјеш сајт, а не себе. У случају сајта нигде се број 666 не спаја са твојим бројно приказаним именом да би се тако формиран лични идентификатор користио у пракси за твоје аутоматско препознавање што је све случај приликом коришћења личних електронских докумената. Према томе, у случају сајта број 666 не постаје број човека, а у случају личних докумената постаје, јер се спаја са његовим личним идентификационим бројем и тако се приликом скенирања документа човек идентификује у систему звери. Дакле, не може да се идентификује без броја 666 већ тај број постаје део његове личне идентификације. И тако број звери 666 постаје број човека.
Ето, колико си прелешћен па не видиш ни сопствену заблуду очигледну разумним људима!...Па ја и не кажем да отварање сајта значи да се тиме одричеш од Христа већ управо кажем да је то исти случај као и са подизањем здравствене књижице!!!
(биометријске документе, личну карту и пасош, уопште не мешам са овим јер ту нема НИКАКВОГ говора о броју 666 везаног за личност, што је лако да се види осим код оних који су духовно слепи попут вас).

Дакле, вратимо се на аналогију регистрације сајта и подизањем нове здравствене књижице.
Тачно је да се здравствена књижица добија са бар-кодом али тај бар код је са бројем регистарским од обрасца а није од човека. Чак и да је од човека, не би био грех, јер тај бар код није регистрован као стандард у УН под бројем 666.
Фајл се ту отвара, не само са бар-кодом већ може и кликом на ЈМБГ и кликом на ЛБО.
Ви сада паничите због тог Линукс програма преко rw-rw-rw који (по вашој логици) симболише 666.
То је исто као и са сајтом, јер ви отварате сајт дајући свој пристанак у виду потписа и тако региструјете сајт. Јер, и "www" се израчунава, по неким методама као 666. И зато ви сами себе разобличавате овде.
У светом Писму не пише да прва звер додељује жиг, нити друга, нити трећа. У Писму јасно пише да га додељује четврта звер. И јасно се каже да је тај жиг 666. И заиста, видимо да ни Вавилонско (прва звер) ни Персијско-миђанско (друга звер) ни грчко царство Александра Македонског (трећа звер) нису никоме додељивали тај жиг нити је тај жиг тада постојао. Видимо да тај жиг додељује тек ова четврта звер, четврто царство на земљи. А већ јасно наведосмо речи Писма да то четврто царство постоји и пре појаве десет царева, а самим тим и пре Антихриста. Дакле, четврто царство постоји и пре појаве десет царева, постоји и у време појаве десет царева и затим у време Антихриста, па зато и доделу жига не можемо свести на само једну од ових фаза постојања и развоја четврте звери. Према томе, и сада док још нема десет царева четврта звер може додељивати жиг што видимо да се данас и дешава.
Опет изврћеш истину из Писма.
Управо вас Писмо разобличава.
Јер, четврта звер (по пророку Данилу) има "ДЕСЕТ РОГОВА", што значи да тек добија своју пуноту када Антихрист подели власт са десет царева на планети!...То је четврта звер...која има ДЕСЕТ РОГОВА.
А све док нема тих "десет рогова" - не можемо говорити о Антихристовом поретку нити о жигу звери.
Антихристов поредак тек треба да настане.
А ове претходне звери јесу тако као што кажеш, али исто тако представљају метафорично и последње четири велике идеологије задњих времена, свака другачија.
Јасно ономе ко има разума.
Антиох Епифан је праобраз Антихриста као богоборац, потиратељ Његовог закона и сл. И ту постоји метафора. Али, хронологија догађаја се односи на време Антиоха Епифана, а не на време Антихриста и ту не постоји никаква метафора него само буквални опис догађаја које прориче пророк Данило, а што ми који живимо сада, након што су се ти догађаји десили, видимо да се односи управо на време Антиоха Епифана.
Није тачно, управо се односи на време Антихриста поготово од (мислим, јер тренутно немам Писмо код себе) 10.пасуса у тој 11.глави ("А синови његови ће заратити са јужним царем..").
Од тог пасуса па све до краја те 11.главе се говори о пред-Антихристовом времену и о самом његовом доласку на власт ("..а на његово место ће доћи човек коме није намењена част царска ...доћи ће ласкањем...мишице које плаве он ће поломити (тј. лажни миротворац, моја примедба)....узвисиће себе изнад свих Богова..неће марити за љубав женску..." итд.итд.)
Ту се јасно види да пророк мисли на Антихриста јер након тога говори о Другом славном Христовом доласку!
Цитирај то што тврдиш да се односи на време Антихриста, па да и ту лаж разобличимо, а на остало је све већ довољно одговорено
Цитирао сам малопре, значи све од 10.пасуса па до краја те 11.главе се о томе говори. Немаш ти да ме било чиме разобличиш јер си скроз прелешћен.

"У СТРАХУ СУ ВЕЛИКЕ ОЧИ", народна пословица која се овде односи на вас.
.

Sergian


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Marko 1st April 2010, 20:05

Опет исто понављаш... Да одговорим само на ово кључно:
Sergian ::
Управо вас Писмо разобличава.
Јер, четврта звер (по пророку Данилу) има "ДЕСЕТ РОГОВА", што значи да тек добија своју пуноту када Антихрист подели власт са десет царева на планети!...То је четврта звер...која има ДЕСЕТ РОГОВА.
А све док нема тих "десет рогова" - не можемо говорити о Антихристовом поретку нити о жигу звери.
Антихристов поредак тек треба да настане.
Али, Писмо, насупрот твом одабиру само делова Писма о четвртој звери који ти одговарају, каже и да десеторица царева настају из тог царства, тј. народним језиком речено, звер постоји и пре него што јој нарасту рогови.
Што се тиче твог одговора о Антиоху Епифану, управо то што си цитирао је оно што се већ десило у времену Антиоха Епифана. А то што си рекао да се види да се то односи на време Антихриста, јер после тога долази део о Другом Христовом доласку је смешно, јер у Писму има много места где се говори о једном времену, а непосредено иза тога говори о другом.
А што кажеш да ти цитирам где си рекао да си навео Римско царство, па рекао си у свом претпоследњем посту. Свако то може да прочита. Можеш да изврћеш колико још хоћеш, томе нема краја... Рекосмо колико је довољно да читаоци виде ко је ко и где је истина. Толико.
Богу нашем слава у векове!

Marko


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Sergian 1st April 2010, 20:35

Marko ::Опет исто понављаш... Да одговорим само на ово кључно:

Али, Писмо, насупрот твом одабиру само делова Писма о четвртој звери који ти одговарају, каже и да десеторица царева настају из тог царства, тј. народним језиком речено, звер постоји и пре него што јој нарасту рогови.
Наравно да десеторица царева настају из тог последњег (глобалистичког, екуменистичког) царства али је чињеница да само царство "које се требаше бојати" има ДЕСЕТ РОГОВА.
Значи, тек кад то видимо-онда је то Антихристов поредак.
Што се тиче твог одговора о Антиоху Епифану, управо то што си цитирао је оно што се већ десило у времену Антиоха Епифана. А то што си рекао да се види да се то односи на време Антихриста, јер после тога долази део о Другом Христовом доласку је смешно, јер у Писму има много места где се говори о једном времену, а непосредено иза тога говори о другом.
Има таквих места у Писму али је овде очигледно да се говори о Антихристу.
Да си бар читао ту 11.главу, верујем да не би то говорио, јер да си пажљиво читао видео би следеће:
испод пасуса 36. (књига пророка Данила 11,36) се јасно види да се те речи односе и на цитат из Откровења (13, 5-6) и на цитат из Друге посланице Солуњанима (2,4), што значи да се баш говори о Антихристу.
Дакле, и ту и пре тога се говори о Антихристу и хронолошки описује његов долазак на власт у свету.

А што кажеш да ти цитирам где си рекао да си навео Римско царство, па рекао си у свом претпоследњем посту. Свако то може да прочита.
То сам већ објаснио. Случајно сам изоставио речи: "ново паганско..". Суштина је иста.
Можеш да изврћеш колико још хоћеш, томе нема краја... Рекосмо колико је довољно да читаоци виде ко је ко и где је истина. Толико.
Богу нашем слава у векове!
Ништа не изврћем нити желим дугачке расправе, што је речено (тј. написано) - речено је!...Амин.

Sergian


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  ivan 13th August 2011, 00:15

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/za-dveri/aleksandar-arsenin/nove-zdravstvene-knjizice-u-cemu-je-problem.php

ivan


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  ivan 6th January 2012, 01:11

http://facebookreporter.org/2012/01/05/од-марта-у-србији-чиповане-здравствен/

ivan


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  ivan 12th January 2012, 13:32

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Zdravtsvena-knjizica-kao-elektronska-kartica.lt.html

ivan


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  ivan 18th June 2013, 13:04

           http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/388610/Uskoro-pocinje-zamena-zdravstvenih-knjizica

ivan


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Marko 22nd October 2013, 22:39

Овом приликом желим да кажем да сам погрешио у погледу жига звери. Сматрао сам да је биометрија жиг звери. Али, схватио сам да није. Сам след догађаја и околности, као и духовни преображај ме је навео на такав закључак. Биометрија заиста много подсећа на жиг звери, али ипак није то. Тако да су биометријски документи прихватљиви још увек, све док услов за њихово добијање не буде претходно примање жига звери. Дотле ће биометријски лични документи бити прихватљиви. Молим за опроштај све којима су моји текстови можда непотребно задали проблеме у свакодневном животу. Савле је пре него што постаде апостол Павле, ревновао против хришћана мислећи да Богу служи. Тако сам и ја ревновао против биометрије верујући да тиме чиним добро људима, јер сам искрено веровао да је и биометрија жиг звери, а не само микрочип или ласерска тетоважа у телу. Тек кад се појави прави жиг треба ревновати против тог жига бескомпромисно, без обзира на цену коју ће они који остану на земљи у доба Антихриста поднети у животу (лишавање добара, мучења, смрт,...). Тако да, као што треба избегавати прелест слева исто тако треба се чувати и прелести здесна и исправљати се кад год човек уочи да греши.

Европска унија и остале уније које се формирају групишу се у звер из Откривења, али главну улогу у свему томе имаће ислам из кога ће се и појавити Антихрист. Куран одриче да је Исус Христос (JAOŠUA ha MAŠIJAH) Бог, а Јован у својој посланици и каже да је антихрист сваки онај који одриче да је Исус Христос (JAOŠUA ha MAŠIJAH=Месија, Бог Који спасава) у телу дошао, тј. који одриче да је Бог дошао у телу, односно не признаје Исуса Назарећанина као Бога, што чини ислам који Га сматра само једним од пророка.

Корисна сведочанства о односу ислама и библијских пророштава: https://www.youtube.com/watch?v=9CqvbrzBiw0
Разоткривање "Муслиманског братства": https://www.youtube.com/watch?v=t1K0UtqnTDM&feature=c4-overview-vl&list=PLy9QJX2oahL4NGcVxntOo8LFBqflttsC5
О жигу звери: https://www.youtube.com/watch?v=GtquNNEO7Fw
И овде се између осталог говори о жигу звери: https://www.youtube.com/watch?v=rrWAV2kxBDg
http://www.divinerevelations.info/Documents/a_divine_revelation_of_hell/Serbo_Croat_A_Divine_Revelation_Of_Hell.pdf
Делимично и овде: http://www.amightywind.com/prophecy-serbian/proph34-serbian.htm

По свему судећи, Вазнесење Невесте биће 2030. године и дотле треба претрпити умножење зала, а бити спреман и сваки час за сусрет са Господом живећи у покајању, непорочно, без мрље или мане, како стоји у Писму за Невесту.
Све треба проверавати речју Божијом записаном у Светом Писму и испитивати духове јесу ли од Бога.

Њему слава у векове!

Marko


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Marko 1st January 2015, 20:31

Sve religije će priznati jednog vođu, ostaće samo "malo stado" koje čuje glas istinskog Boga i Pastira – JAOŠUE ha MEŠIJAHA (Isusa Hrista).

O Šoebatu u negativnom svetlu, odnosu prema Vatikanu i sl.:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL96m5jn_nxhvGAFcI3L928dYyptE2nopr

O žigu zveri koji će se dodeljivati u nedeljnim crkvama:
http://amightywind.com/teachings/markofthebeast.html
https://www.youtube.com/playlist?list=PL96m5jn_nxhs6CAZzDkMX-YCjfkAFuX6x

O caru Konstantinu, njegovoj podršci arijancima-antitrinitarcima i sl.:
http://www.letusreason.org/Trin13.htm
Iz tog papskog, modalističkog, arijanskog, muhamedanskog,... miljea će se i pojaviti Antihrist.

Marko


Назад на врх Go down

И нове здравствене књижице су неприхватљиве - Page 6 Empty Re: И нове здравствене књижице су неприхватљиве

Порука  Sponsored content


Sponsored content


Назад на врх Go down

Страна 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму